Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika timi211

timi211

#7268192 Napisano: 06.06.2025 15:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś może też nie chciał wejść kod z pod nakrętki w konkursie "Fanta-Wanta". Pokazuje mi, że mój kod wygasł, mimo, że spełniłam wszystkie warunki tzn. kupiłam odpowiedni produkt i w odpowiednim czasie Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7259103 Napisano: 07.05.2025 21:19:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile mniej więcej idzie przelew z Winiary, ktoś wie może? Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7255792 Napisano: 23.04.2025 20:23:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu Winiary! Za 23 losem, co prawda, ale mają dobre budynie, więc spoko emotka Wyświetl w wątku >>

timi211

#7253886 Napisano: 14.04.2025 11:47:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ehh Colgate Biedra nic, a bardzo liczyłam, że chociaż 3 stopień będzie...Już nie wiem co tam trzeba pisać, żeby wygrać Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7253060 Napisano: 10.04.2025 15:05:24 w Czy informują/ informowali?
Ktoś wie, za który tydzień Bitwa Smaków opublikowała wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7252670 Napisano: 09.04.2025 11:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

notta napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Sielski dalej informuje?

o to samo miałam pytać.. z mdw wynika, że idą ratami

oby, bo stracę wiarę w swą kreatywność emotka

Co nie? Tak samo, ułożyłam taki piękny poemat...eh najwyraźniej inni pisali lepsze Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7252394 Napisano: 08.04.2025 13:52:35 w SZUKAM....
karolkas napisał(a):

Czy ktos wie, ile się czasu czeka na maila z kinder odnośnie wygranej karty empik? Wygrałam w czwartek i jeszcze nic nie mam, boje sie że błąd w mailu zrobiłam

Wygrałam 31.03, a dostałam kartę dopiero wczoraj (07.04), więc tak tydzień się czeka Wyświetl w wątku >>
1 karolkas 0

timi211

#7252111 Napisano: 07.04.2025 15:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hej mam pytanie do osób co wygrały z Kiinder eKartę do empika. Czy mogę ją wykorzystać stacjonarnie w sklepie, czy tylko przez neta, bo w regulaminie jest niby, że można na obydwa sposoby, ale w mailu od nich to wygląda jakby można było tylko przez internet i już sama nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7251602 Napisano: 04.04.2025 14:13:56 w Wkurza mnie...
ankabialy napisał(a):

Ja wczoraj kupiłam,nie dostałam kodu i napisałam do nich.
Okazało się,że wszystko super ale kupilam zwykłe a nie MAX. Może masz podobnie emotka Taki głupi błąd.

Ej w sumie wait, to faktycznie muszą być MAX, skupiłam się na smaku i gramaturze, pewnie dlatego nie zaliczyli. Ale nadal mam wątpliwości czy to na pewno we wszystkich sklepach obowiązuje przez pkt 4 regulaminu, więc warto poczekać na ich odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

timi211

#7251600 Napisano: 04.04.2025 14:04:20 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

timi211 napisał(a):

niunio napisał(a):

timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana".

Ale właściwie, gdzie w regulaminie jest napisane, że to konkurs w wybranych sklepach Żabka?
Ogólnie jest napisane, że konkurs jest prowadzony w sklepach Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie ma odnośnika do jakieś indywidualnie skomponowanej listy sklepów, tylko link kieruje na oficjalną stronę Żabki.
Moim zdaniem to Żabka ma jakiś błąd, przez co nie wyświetla wszystkich sklepów na mapce.

Mnie wkurza, że pogoda ma się zepsuć na weekend emotka Dzisiaj 20 stopni, a w weekend 7. Ech ten kwiecień plecień

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach

Na pewno kupiłaś paczki z listy produktów promocyjnych? Jeśli tak, to powinnaś dostać kod. To nie jest konkurs w wybranych sklepach.

Tak, sprawdziłam wszystko. Smaki są na liście, żappsy też wleciały normalnie, więc zakup był zaliczony przez apkę. Ale kodu brak.  Więc przeczytałam dokładnie regulamin i weszłam w ten link do sklepów Żabka z 4 pkt regulaminu i faktycznie mojego sklepu tam nie ma. Są tylko pojedyncze z danego miasta. Więc wszystko wskazuje na to, że sklep z jakiegoś powodu nie był objęty promocją.

Mi czasami te kody po czasie przychodziły

Ok widzę, że dużo ludzi pisze, że to obejmuje wszystkie sklepy żabka, więc napisałam do nich w tej sprawie xd Zobaczymy, czy w ogóle odpiszą... Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

timi211

#7251591 Napisano: 04.04.2025 13:46:13 w Wkurza mnie...
niunio napisał(a):

timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana".

Ale właściwie, gdzie w regulaminie jest napisane, że to konkurs w wybranych sklepach Żabka?
Ogólnie jest napisane, że konkurs jest prowadzony w sklepach Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie ma odnośnika do jakieś indywidualnie skomponowanej listy sklepów, tylko link kieruje na oficjalną stronę Żabki.
Moim zdaniem to Żabka ma jakiś błąd, przez co nie wyświetla wszystkich sklepów na mapce.

Mnie wkurza, że pogoda ma się zepsuć na weekend emotka Dzisiaj 20 stopni, a w weekend 7. Ech ten kwiecień plecień

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach

Na pewno kupiłaś paczki z listy produktów promocyjnych? Jeśli tak, to powinnaś dostać kod. To nie jest konkurs w wybranych sklepach.

Tak, sprawdziłam wszystko. Smaki są na liście, żappsy też wleciały normalnie, więc zakup był zaliczony przez apkę. Ale kodu brak.  Więc przeczytałam dokładnie regulamin i weszłam w ten link do sklepów Żabka z 4 pkt regulaminu i faktycznie mojego sklepu tam nie ma. Są tylko pojedyncze z danego miasta. Więc wszystko wskazuje na to, że sklep z jakiegoś powodu nie był objęty promocją. Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7251586 Napisano: 04.04.2025 13:36:41 w Wkurza mnie...
lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7250707 Napisano: 31.03.2025 23:23:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ludzie nie wierzę, w końcu Kinder się udało. Moja pierwsza nagroda ever w promocyjnym lol Wyświetl w wątku >>

timi211

#7250184 Napisano: 29.03.2025 11:50:54 w Czy informują/ informowali?
informowali już o losowaniu tygodniowym (od 17.03 do 23.03) z Kubusia? Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7250183 Napisano: 29.03.2025 11:46:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
9 x Winiary,5 x Kinder, 1x Oreo na razie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7250181 Napisano: 29.03.2025 11:43:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie informują w wielu konkursach o tym, że wyłonili zwycięzców i trzeba zgadywać, czy losowanie już było, czy nie Wyświetl w wątku >>

timi211

#7249843 Napisano: 27.03.2025 21:34:43 w co chcielibyście wygrać?
Ja w sumie chciałabym wygrać jakieś 5 tyś.. Nie musi być więcej. Po prostu żeby coś było, ale jak na razie to nawet w głupią bramkę nie potrafię się wstrzelić xd Wyświetl w wątku >>
0 0

timi211

#7249841 Napisano: 27.03.2025 21:26:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jestem nowa. Co ludzie robią, że wygrywają nagrody bramkowane, wzięłam udział w chyba w ok. 10 konkursach z bramkami i nic. Na losowania nagród tygodniowych lub głównych nie liczę, bo to serio mała szansa, ale te bramkowane nagrody mnie zastanawiają, czy to nie jest jakiś scam. Wyświetl w wątku >>
0 0