Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika plaziks

plaziks

#7282031 Napisano: 26.07.2025 12:19:53 w Zdjęcia naszych wygranych
Karta przedpłacona 500zl do Orlena z loterii Orlen x Fortuna Wyświetl w wątku >>

plaziks

plaziks

#7278077 Napisano: 11.07.2025 15:50:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Z tyłu napis Peachy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

plaziks

plaziks

#7267614 Napisano: 04.06.2025 21:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrałam przed chwilą 50zl w Grzeskach, ale nie przyszedł mi mail o.O 
ostatnio miałam od razu (ale była godz 14), ktoś też wygrał ale nie dostał maila od razu? Wyświetl w wątku >>
0 0

plaziks

#7265939 Napisano: 30.05.2025 12:45:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy!

Wylosowaliśmy Twoje zgłoszenie, aby otrzymać kartę zakupową Orlen do wykorzystania na stacjach i sklepach sieci Orlen, o wartości
500,00 zł

Rezerwa z 26.05 emotka Wyświetl w wątku >>

plaziks

plaziks

#7259629 Napisano: 09.05.2025 17:10:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

plaziks napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

plaziks napisał(a):

Dzis wygralam cos po raz pierwszy - blik 50zł w loterii Grześków. I pomyliłam nr paragonu!! Tzn jedna cyferke, wpisalam zamiast 8 to 9. Myslicie ze mi tego nie zaakceptuja? Teoretycznie zdjecie paragonu tez zostalo wgrane. emotka

Niestety myślę że nie. Każdy by mógł tak wbijać i udawać pomyłkę emotka

Kurcze no zgłosiłam jeden jedyny paragon i literówka się wkradła...

Loterie podlegają większej kontroli niż konkursy , nawet przy dobrej woli raczej nie będą ryzykować. Zawsze jednak warto próbować i skrobnąć  coś  o swoim stanie zakochania czy innym wytłumaczeniu pomyłki  emotka

Tam sie przeciez nie wpisuje ..

Aha no to musiał mi automat źle zczytac… zgłosiłam tylko jeden paragon więc już nawet nie pamiętam co tam się robiło dokładnie. Napisałam do nich maila, zobaczymy. Wyświetl w wątku >>
0 0

plaziks

#7259628 Napisano: 09.05.2025 17:10:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

plaziks napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

plaziks napisał(a):

Dzis wygralam cos po raz pierwszy - blik 50zł w loterii Grześków. I pomyliłam nr paragonu!! Tzn jedna cyferke, wpisalam zamiast 8 to 9. Myslicie ze mi tego nie zaakceptuja? Teoretycznie zdjecie paragonu tez zostalo wgrane. emotka

Kurcze no zgłosiłam jeden jedyny paragon i literówka się wkradła...

Loterie podlegają większej kontroli niż konkursy , nawet przy dobrej woli raczej nie będą ryzykować. Zawsze jednak warto próbować i skrobnąć  coś  o swoim stanie zakochania czy innym wytłumaczeniu pomyłki  emotka

Tam sie przeciez nie wpisuje ..

Aha no to musiał mi automat źle zczytac… zgłosiłam tylko jeden paragon więc już nawet nie pamiętam co tam się robiło dokładnie. Napisałam do nich maila, zobaczymy. Wyświetl w wątku >>
0 0

plaziks

#7259612 Napisano: 09.05.2025 16:17:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

plaziks napisał(a):

Kurcze no zgłosiłam jeden jedyny paragon i literówka się wkradła... Wyświetl w wątku >>
0 0

plaziks

#7259586 Napisano: 09.05.2025 14:53:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzis wygralam cos po raz pierwszy - blik 50zł w loterii Grześków. I pomyliłam nr paragonu!! Tzn jedna cyferke, wpisalam zamiast 8 to 9. Myslicie ze mi tego nie zaakceptuja? Teoretycznie zdjecie paragonu tez zostalo wgrane. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0