Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cebulka

Cebulka

#7307524 Napisano: 21.10.2025 17:43:19 w Co można dostać gratis?
fryz napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

masza napisał(a):

fryz napisał(a):

https://www.podzi...opinia.pl/purina-one

już brak

Od 28 dopiero

dzisiaj też były emotka

Nowa pula pojawia się co wtorek - także pewnie dzisiaj już cała poszła emotka Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

Cebulka

#7307431 Napisano: 21.10.2025 12:05:07 w Wkurza mnie...
sergrazyna napisał(a):

elemelex napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Muszę wymodzić 2 smsy na Loreala w Hebe a mam odruch wiadomo jaki jak o nich myślę i to wkurza jeszcze bardziej emotka

No patrząc na te nagrody to w ogóle się nie chce nic na to pisać emotka

Ja naprawdę muszę się postarać żeby wynaleźć co kupić na ten konkurs, wszystko mnie od nich podrażnia. Ten krem pod oczy laser costam - łzy i pieczenie. A kremy do twarzy wiekszość z alko. Jakby było wiecej bonów do hebe to bym zaryzykowała, ale jak mam wygrać zestaw alkoholowych kosmetyków to pas.

Ja też pass. Wolę kupić paragon więcej na konkurs z fajnymi nagrodami.

Podpinam się. Wzięłam do ręki maseczkę do twarzy (najtańszy możliwy produkt promocyjny). Skład tak słaby, że nawet nie chciałabym tego użyć. A co dopiero wygrać całe pudło takiego badziewia... Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

Cebulka

#7307220 Napisano: 20.10.2025 17:19:38 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Do osób, które wygrały voucher 300 z Pantene - też dostaliście maila z prośbą o potwierdzenie danych do wysyłki ? W regulaminie info, że przy tej nagrodzie miał przyjść mail z linkiem do pobrania kodu. Tak kminie czy się nie pomylili i czy może jednak kosmetyków nie wygrałam...

Wszyscy tak mają. Jest ok. Oni zawsze dają to info o potwierdzenie danych. Czasami vouchery też od razu były do pobrania w mailu, ale teraz nie ma. Mail z kartą przyjdzie później.

Ufff... Dziękuję bardzo za odpowiedź! Zdziwiła mnie właśnie ta rozbieżność z regulaminem i nie byłam pewna czy z automatu maile lecą. Rozczarowanie by bolało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7307214 Napisano: 20.10.2025 17:12:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Do osób, które wygrały voucher 300 z Pantene - też dostaliście maila z prośbą o potwierdzenie danych do wysyłki ? W regulaminie info, że przy tej nagrodzie miał przyjść mail z linkiem do pobrania kodu. Tak kminie czy się nie pomylili i czy może jednak kosmetyków nie wygrałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7307140 Napisano: 20.10.2025 14:41:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
300pln voucher do Ross z Pantene mam i ja emotka  Moja największa do tej pory nagroda łuhuhuhuuuu emotka Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7304511 Napisano: 09.10.2025 15:10:09 w Co można dostać gratis?
Widzę, że i Lion u siebie na insta wstawił posta z akcją, pod nim spory odzew. Myślicie, że jest jeszcze sens tam podjeżdżać ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7303732 Napisano: 07.10.2025 08:16:54 w Co można dostać gratis?
8:01 pula Milki wyczerpała się. 

Tego kto stworzył tego bota mam mam nadzieję, że karma dopadnie Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7302332 Napisano: 01.10.2025 15:40:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ja również bon Carrefour z Liptona 😁 A chwilę temu był 100zl do Lidla z Liptona. Herbaciane konkursy mi sprzyjają 😁 Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7301190 Napisano: 27.09.2025 18:31:43 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-chili napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭

Bramka się otwiera np na 4 minuty. Pierwsza osoba w tej bramce wygrywa nagrodę, chyba że w poprzedniej bramce nikt nie wygrał, to wtedy jest odpowiednia liczba (np. 2)  osób wygranych  która się pojawia w tej bramce.

Czyli ilość nagród natychmiastowych zawsze równa się ilości bramek? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7301179 Napisano: 27.09.2025 17:18:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7297707 Napisano: 16.09.2025 10:19:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przy waszych tysiaczkach z żabki nie robi wrażenia, ale kurczę, ja się mega cieszę! Quiz hebe 
Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7297650 Napisano: 16.09.2025 08:15:42 w Co można dostać gratis?
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

https://www.smola...siedzka-paczka-milka

strona leży i kwiczy

U mnie też ładuje i ładuje, trzeba będzie próbować w następnych dniach, aż wszyscy już wykorzystają xD

Już po ptokach 
Wyświetl w wątku >>
1 kasia9630 0

Cebulka

#7297591 Napisano: 15.09.2025 21:39:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Moja pierwsza wygrana aaaaa jaram się !!!! Wyświetl w wątku >>

Cebulka

#7296781 Napisano: 12.09.2025 15:21:33 w Co można dostać gratis?
Drodzy, czy ktoś z Was w ostatnich dniach dostał potwierdzenie chemii E z Biedry? Trochę już trwa akcja i nie wiem czy coś z puli zostało, a czytam tutaj w wątku, że czasem momentalnie się wyczerpuje. 

Od siebie mogę dodać, że wczoraj wysyłałam na 7daysa i zatwierdzono mi zwrot emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7296136 Napisano: 11.09.2025 06:39:51 w WC - rozmowy o wszystkim
stokrotka238 napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Próbowaliście może loterii Mokosh? Niby co piąte zgłoszenie wygrywa, więc wydaje się łatwy traf. Potrzebuję akurat żelu do mycia twarzy i nie wiem w co uderzać, czy w Bielendę z Hebe czy Mokosh z Ross 🤣🤣🤣

Ja bym z chęcią spróbowała, ale byłam już w dwóch rosskach i w żadnym nie było ich kosmetyków. Nie są w stałej sprzedaży, tylko im tak rzucają powiedziała mi pani ekspedientka emotka

U mnie w Ross przy osiedlu były, ale kurcze cena mnie odstrasza. Można też zamówić online ich kilka produktów. Chyba poczekam aż ktoś w wątku wygranych napisze i wtedy się skuszę 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7296046 Napisano: 10.09.2025 16:43:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Próbowaliście może loterii Mokosh? Niby co piąte zgłoszenie wygrywa, więc wydaje się łatwy traf. Potrzebuję akurat żelu do mycia twarzy i nie wiem w co uderzać, czy w Bielendę z Hebe czy Mokosh z Ross 🤣🤣🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cebulka

#7295669 Napisano: 09.09.2025 15:22:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Drodzy, czy piwa z zabki mogą być na jednym paragonie?
Planuję dzisiaj duże zakupy, bo musi oj kusi....

I czy ktoś pisał w sprawie niepojawienia się kodu ? W niedzielę kupiłam dwa zestawy, na dwa różne paragony,  dalam apke do zeskanowania w obu przypadkach. W domu patrzę, a mam jeden los. Nie pojawił mi się po czasie.... Na początku odpuściłam, ale jak widzę tutaj te wygranie w wątku to pomyślałam sobie, że zawalczę (ale też nie wiem czy zdążę, bo konkurs do dzisiaj ...). Co radzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0