Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Justa-zosia

Justa-zosia

#7312921 Napisano: 12.11.2025 11:11:26 w Żabka
A ktoś już grał w gierke z Doritos? Coś trudnego? Warto próbować? Wyświetl w wątku >>
0 0

Justa-zosia

#7312872 Napisano: 12.11.2025 00:55:23 w Żabka
tad_pole napisał(a):

ZetZ napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Czy dostaliście potwierdzenie na maila z Shottini Lubelska?

Na onet nie przyszło.emotka

No właśnie na WP też nie przyszło, a chyba powinno??

Ja trzy dni temu wysłałam dwa zgłoszenia i dostałam jedno potwierdzenie. Napisalam do nich i szybko dostał odpowiedź, że mają moje dwa zgłoszenia. Może mają coś nie tak, że nie zawsze się wysyła powiadomienie. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Justa-zosia

#7312853 Napisano: 11.11.2025 22:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Frama napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Czy ktoś już brał udział w konkursie Nivea Cellular w Rossmanie?
Na stronie jest napisane, aby zakupić dowolny kosmetyk z serii Cellular, w regulaminie dowolny produkt.
Chciałabym zakupić maskę w płacie, myślicie, że będzie okej? Niestety nie ma listy produktów w regulaminie.

w regulaminie:
 12. Produkt: dowolny produkt marki NIVEA z serii Cellular.

mój skrót myślowy to był emotka
chodzi mi czy nie przyczepią się do maseczki, bo to znacząca różnica cenowa do np. kre

A sq w ogole maseczki? Ja na stronie zamawiałam i nie bylo, najtańsze jakieś serum. Wyświetl w wątku >>
0 0

Justa-zosia

#7312652 Napisano: 10.11.2025 21:39:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

Czy na konkurs biedronka ambi pur i fairy, produkty świąteczne są jakoś inaczej zaznaczone na paragonie niż zwykłe?

Ja kupilam ambipura o jabłkowym świątecznym zapachu i mam oznaczone  AmbiApp185 ml. Wyświetl w wątku >>
0 0

Justa-zosia

#7312542 Napisano: 10.11.2025 13:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja mam pytanie, nie wiem czy dobry wątek. Kupiłam Coca Cole w biedronce i na zawleczce są jakieś kody? Wiecie do jakiej to akcji? Wyświetl w wątku >>
0 0

Justa-zosia

#7312532 Napisano: 10.11.2025 12:13:16 w Wkurza mnie...
kaprysek30 napisał(a):

Miałam inwazję ślimaków, więc kupiłam 5 kaczek biegusów. Urocze stworzonka, odchowane od pisklątka. Karmione z ręki, regowały na głos... W sobotę jedną udusiła norka amerykańska. Dzisiaj dwie zeżarł lis, pozostałe dwie mocno poturbował. Teren ogrodzony, kacznik zamykany na noc. Lis zrobił podkop i je dopadł w biały dzień pod samym domem. Eh... Serce mi się kraja. Mieszkam na kompletnym odludziu i zaczynam mieć dość. Myślałam, że będzie pięknie i cudownie, taka sielanka... A coraz częściej myślę nad ucieczką z tego miejsca.

Tez u nas tak się dzieje, lis robi podkop i zabiera kurki emotka  tak samo często jastrząb potrafi nam porwać drób. Cięzki temat. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Justa-zosia

#7312389 Napisano: 09.11.2025 14:51:40 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Rossmann i ich bańkomania... Gdzie te miliony złotówek? U mnie los za losem wpada. I te ich niby nagrody typu vouchery, produkty, których nie da się odebrać bo ich po prostu w rossmannie nie ma...

Mam tak samo, prawie 50 dni dmuchania piany i 4 zlotówki do wydania emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

Justa-zosia

#7312333 Napisano: 09.11.2025 00:41:17 w Żabka
A z Shottini dostaliście? Bo ja wysłałam, dwa zgłoszenia jedno po drugim i za drugie dostałam tylko maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

Justa-zosia

#7312020 Napisano: 07.11.2025 15:30:38 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza dziś to, że akurat jak się umówiłam żebys wyjść z domu, mój 8- miesieczniak kiepsko się czuje emotka  a i wkurza mnie to, że mój chłop nie wierzy w moje powodzenie w akcji konkursy (kiedyś dużo grałam, nawet fajne nagrody wpadały, a teraz wracam po długiej przerwie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Justa-zosia

#7311944 Napisano: 07.11.2025 12:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tosiaczek777 napisał(a):

Czy w waszych biedronkach są już produkty ambi pur lub fairy w świątecznej wersji? Przejechałam już 4 biedronki w dużym mieście i nic

U mnie też na standzie przy kasach, z tym,że w poniedziałek jak byłam to zostało może z 10 sztuk produktów. Chyba szybko schodzą, nie przyjechało tego dużo. Wyświetl w wątku >>
0 0