Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Materdeo

Materdeo

#7329455 Napisano: 16.01.2026 21:13:53 w Avanti
Ale dobra usuwam, bo nie chce być o nic podejrzany :P Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7329452 Napisano: 16.01.2026 21:09:35 w Avanti
anaesth napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Materdeo napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

Skąd wiecie za który dzień informują?

Ja prowadzę plik konkursowy i zapisuję jakie zgłoszenia wysyłam z numerem paragonu, datą, danymi jakie wpisuję w formularzu itp.

No ale Avanti jedyne co pisze to, że gratulacje, wygrałeś. Nie piszą ani za który dzień ani na jaki numer paragonu.

No ale mam zapisane z jakiego maila wysłałem zgłoszenie w danym dniu, więc jak dostaję maila to wiem z którego dnia.

a ja zrobiłem sobie apkę do konkursów i mam wszystko na miejscu emotka  z dnia na dzień ja dopracowuje ale już działa emotka  

Bombowa emotka  nie myślisz nad jej udostępnieniem w sklepei Google Play?

Byleby nie miał dostępu do odpowiedzi konkursowych wpisywanych przez użytkowników emotka

Mogę dać czysty kod HTML i możecie sobie sprawdzić, nikt nie musi mi wierzyć nikogo nie zmuszam do używania emotka  i to dziala offline nie potrzeba do tego internetu Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7329440 Napisano: 16.01.2026 20:52:53 w Avanti
pioge7 napisał(a):

Materdeo napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

Ja prowadzę plik konkursowy i zapisuję jakie zgłoszenia wysyłam z numerem paragonu, datą, danymi jakie wpisuję w formularzu itp.

No ale Avanti jedyne co pisze to, że gratulacje, wygrałeś. Nie piszą ani za który dzień ani na jaki numer paragonu.

No ale mam zapisane z jakiego maila wysłałem zgłoszenie w danym dniu, więc jak dostaję maila to wiem z którego dnia.

a ja zrobiłem sobie apkę do konkursów i mam wszystko na miejscu emotka  z dnia na dzień ja dopracowuje ale już działa emotka  

Bombowa emotka  nie myślisz nad jej udostępnieniem w sklepie Google Play? 

Na razie jest w samym HTML z JS i wrzuciłem ja na Netlify jak ktoś będzie chciał to mogę udostępnić tylko to jeszcze nie jest ostateczna wersja Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7329436 Napisano: 16.01.2026 20:46:17 w Avanti
luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

a ja zrobiłem sobie apkę do konkursów i mam wszystko na miejscu emotka  z dnia na dzień ja dopracowuje ale już działa emotka   Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7329300 Napisano: 16.01.2026 14:51:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś kolejna 100 i jak na razie 4x100 do biedry od Pepsi czyli statystyka 4/6 ale już wiem ze jeszcze jedna wygrana jest w zanadrzu więc nie jest źle emotka Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7327309 Napisano: 10.01.2026 13:31:14 w Fortis
Wygrane konsole XBox X z konkursu LIDL MONSTER przychodzą w angielskiej wersji oraz z angielską wtyczką. Na dodatek konsola jest uszkodzona i prawdopodobnie ma zepsuty dysk. Nie można zrobić aktualizacji w żaden sposób. Tak więc jak ktoś chce sprzedać niech sprawdzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 fellow 0

Materdeo

#7321924 Napisano: 18.12.2025 09:56:29 w Konkursy to ... ciężka praca!
Jak oni nagradzają pewnie więcej zgłoszeń z AI niż nam się wydaje. Człowiek się stara, myśli, pisze, poświęca czas. A wygra ktoś kto poświeci chwile. Niestety. Widać do dokładnie po Insta i FB. Jakie odpowiedzi wybierają. Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7321842 Napisano: 17.12.2025 22:49:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lidlomix z Coca Cola
100 zl za Opinia Lidl 
Blender Braun.  Tak więc dzien zaliczony emotka Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7321252 Napisano: 16.12.2025 12:48:31 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

Samsung pay poszedl naraz?

u mnie mail 12.18 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Materdeo

#7321243 Napisano: 16.12.2025 12:35:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
konkurs Samsung Pay
nagroda II-go stopnia w postaci Galaxy Buds FE. Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7321220 Napisano: 16.12.2025 11:23:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Iphone z Wygrywaj w Żabce właśnie dzisiaj dotarł. Fedex z podpisem. Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7320455 Napisano: 12.12.2025 15:27:32 w Albedo Marketing
Kamil_K napisał(a):

Materdeo napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

notta napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

U mnie też przepadnie 100 zł z lidla bo podałam numer z górnego prawego rogu paragonu a nie tez z dołu ze środka...

No nie osłabiaj mnie, też taki podałam, a gdzie niby było podane jako wzór czy podpowiedź który nr podać?! Na str brak, w regulaminie brak, to z gwiazd wywróżyć?! Chyba sobie jaja robią

Niestety było info na stronie i w regulaminie obrazek, ja też z rozpędu wpisałam górny. Będzie dużo rezerw

ja do nich pisałam o usunięcie zgłoszenia z bazy, zgłoszę ponownie poprawnie. Miałam takie szczęście czy nieszczęście że nic nie trafiłam

też pisałam i powiedzieli, że nie można ich ponownie zgłosić, bo były zgłoszone, w razie ponownej  weryfikacji mogą sprawdzić czy taki numer był w bazie, a zdjęcia mają

To dziwne bo jak źle zgłosisz i Cie wylosują to i tak nie dostaniesz nagrody bo nie ten numer wpisany co się zgadza z regulaminem. Nagrody nie dostaje nikt i paragon też nie ważny?  Wiec jak zgłosisz ponownie z dobrym numerem to dlaczego jest nie ważny na jakiej podstawie? skoro numer tego paragonu dalej jest dobry skoro nie został użyty? nie wiem może się mylę ale na logikę tak mi to wygląda.

No na logikę podczas zgłoszenia dodajesz zdjęcie (dowód  zakupu) więc jest już ono w bazie zgłaszasz drugi raz i dodajesz ten sam dowód zakupy a regulaminie jest jasno napisane że dany dowód zakupu można zgłosić raz więc łamiesz regulamin.

No ale jest numer dowodu zakupu czy zdjęcie dowodu zakupu? Bo jeśli o tym co mowa w regulaminie to numer górny a dolny to dwa rożne numery. Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7320445 Napisano: 12.12.2025 15:17:34 w Albedo Marketing
Cytrusek77 napisał(a):

notta napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

U mnie też przepadnie 100 zł z lidla bo podałam numer z górnego prawego rogu paragonu a nie tez z dołu ze środka...

No nie osłabiaj mnie, też taki podałam, a gdzie niby było podane jako wzór czy podpowiedź który nr podać?! Na str brak, w regulaminie brak, to z gwiazd wywróżyć?! Chyba sobie jaja robią

Niestety było info na stronie i w regulaminie obrazek, ja też z rozpędu wpisałam górny. Będzie dużo rezerw

ja do nich pisałam o usunięcie zgłoszenia z bazy, zgłoszę ponownie poprawnie. Miałam takie szczęście czy nieszczęście że nic nie trafiłam

też pisałam i powiedzieli, że nie można ich ponownie zgłosić, bo były zgłoszone, w razie ponownej  weryfikacji mogą sprawdzić czy taki numer był w bazie, a zdjęcia mają

To dziwne bo jak źle zgłosisz i Cie wylosują to i tak nie dostaniesz nagrody bo nie ten numer wpisany co się zgadza z regulaminem. Nagrody nie dostaje nikt i paragon też nie ważny?  Wiec jak zgłosisz ponownie z dobrym numerem to dlaczego jest nie ważny na jakiej podstawie? skoro numer tego paragonu dalej jest dobry skoro nie został użyty? nie wiem może się mylę ale na logikę tak mi to wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7320362 Napisano: 12.12.2025 11:20:08 w Albedo Marketing
joan napisał(a):

Brak mi słów na to, co czytam. Jeszcze do rzecznika praw konsumenta skargę napiszcie, że kupiliście co prawda niewłaściwy produkt, ale nagrodę DEJ mam hory paragon! emotka
Regulamin jest umową, nie losowym zestawieniem liter. Czasami agencje są w stanie rozpatrzyć reklamację pozytywnie, ale interpretacja zapisów regulaminu nie jest z gumy. I to nie zależy od dobrej / złej woli tego, "kto akurat będzie rozpatrywał reklamacje". Przerzucacie tu odpowiedzialność za swój błąd na widzimisię agencji, to nie fair.
w pełnej dobrej wierze / wynikał z mojej pomyłki / stojący na tej samej półce / Byłam przekonana / uznałam za logiczne / bardzo proszę o wyrozumiałość, "ludzkie" podejście do tej pomyłki  emotka  Wy tak serio?

Nie zaszkodzi spróbować a poza tym firma która wykłada grube pieniądze na akcje promocyjna z tak rozbudowanym portfolio uznaje tylko 4 pozycje w swoim regulaminie? To co Fanta Zero i Sprite Zero tez nie? bo nie ma w regulaminie? To dlaczego przechodzą? Przecież to tez nie zgodne z regulaminem. Trzeba próbować wszystkiego i nigdy nie odpuszczać. Wiem ze regulamin to wszystko ma trzymać w ryzach ale czy agencje tak tez w 100 procentach się ich trzymają? Więc się tutaj nie ma co denerwować i się unosić i być jakimś strażnikiem regulaminów tylko próbować wszystkiego co się da. A i tak ogólnie to piszę się "chory" Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7320355 Napisano: 12.12.2025 10:40:35 w Albedo Marketing
Jestemnowa napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Materdeo napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktos może uraczyć mnie jakąś pozytywną historią związaną z wstępną negatywną weryfikacją od tejże Agencji? 

Paragon z loterii był wgrany wraz ze zgłoszeniem - jednak napisałam nie ten co trzeba (zamiast dolnego górny)

emotka

Mi odpisali enigmatycznie, że każdą sprawę rozpatrują indywidualnie, trzeba napisać odwołanie

Dziękuję serdecznie za odpowiedz.
Zatem .... zawsze to jakas nadzieja.

ja mam odrzuconą nagrodę z powodu coca cola cherry - loteria dino  bo jak dla mnie to coca zero można i myślałam że cherry też można 
i zastanawiam się czy też pisać odwołanie 
jak piszecie to mailem czy tak oficjalnie pocztą??? doradźcie bo jeszcze nigdy nie pisałam emotka
z góry dziekuję za wszelką pomocemotka

Sprobuj tak napisac 

Szanowni Państwo,

Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o ponowną weryfikację mojego zgłoszenia o numerze w loterii "Wygrywaj z Coca-Cola w Dino".
Otrzymałam informację o odrzuceniu zgłoszenia z powodu zakupu produktu "Coca-Cola Cherry". Chciałabym wyjaśnić, że zakup ten został przeze mnie dokonany w pełnej dobrej wierze i wynikał z mojej pomyłki jako konsumentki, a nie chęci naruszenia zasad.
Robiąc zakupy, zasugerowałam się tym, że jest to produkt tej samej marki głównej Coca-Cola, stojący na tej samej półce co pozostałe napoje. Byłam przekonana, że promocja obejmuje markę całościowo, skoro biorą w niej udział warianty takie jak Zero czy Original, uznałam za logiczne, że wariant smakowy tej samej marki również jest dopuszczony.
Bardzo zależy mi na udziale w zabawie, a warunek zakupu produktu Państwa marki w sieci Dino spełniłam. Dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość, "ludzkie" podejście do tej pomyłki i uznanie mojego zgłoszenia na zasadzie wyjątku.
W załączniku przesyłam zdjęcie paragonu.
Z poważaniem,

o jak miło że mi napisałeś treść odwołaniaemotka  z całego serca Ci bardzo dziekuję  emotka  
a jednak dobrzy ludzie emotka ANIOŁY jeszcze są na tym forum emotka

Ja straciłam 10.000 zł bo też pomyliłam i nie wiedziałam ,że agencje mogą robić wyjątki od regulaminu 😳 może gdybym wiedziała ...

To wszystko zależy jaka agencja i kto akurat będzie rozpatrywał reklamacje. Nie zawsze sie da emotka Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7320352 Napisano: 12.12.2025 10:38:46 w Albedo Marketing
@Kwiat napisał(a):

Materdeo napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktos może uraczyć mnie jakąś pozytywną historią związaną z wstępną negatywną weryfikacją od tejże Agencji? 

Paragon z loterii był wgrany wraz ze zgłoszeniem - jednak napisałam nie ten co trzeba (zamiast dolnego górny)

emotka

Mi odpisali enigmatycznie, że każdą sprawę rozpatrują indywidualnie, trzeba napisać odwołanie

ja mam odrzuconą nagrodę z powodu coca cola cherry - loteria dino  bo jak dla mnie to coca zero można i myślałam że cherry też można 
jak piszecie to mailem czy tak oficjalnie pocztą??? doradźcie bo jeszcze nigdy nie pisałam emotka

Sprobuj tak napisac 

Szanowni Państwo,

Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o ponowną weryfikację mojego zgłoszenia o numerze w loterii "Wygrywaj z Coca-Cola w Dino".
Otrzymałam informację o odrzuceniu zgłoszenia z powodu zakupu produktu "Coca-Cola Cherry". Chciałabym wyjaśnić, że zakup ten został przeze mnie dokonany w pełnej dobrej wierze i wynikał z mojej pomyłki jako konsumentki, a nie chęci naruszenia zasad.
Robiąc zakupy, zasugerowałam się tym, że jest to produkt tej samej marki głównej Coca-Cola, stojący na tej samej półce co pozostałe napoje. Byłam przekonana, że promocja obejmuje markę całościowo, skoro biorą w niej udział warianty takie jak Zero czy Original, uznałam za logiczne, że wariant smakowy tej samej marki również jest dopuszczony.
Bardzo zależy mi na udziale w zabawie, a warunek zakupu produktu Państwa marki w sieci Dino spełniłam. Dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość, "ludzkie" podejście do tej pomyłki i uznanie mojego zgłoszenia na zasadzie wyjątku.
Z poważaniem,

o jak miło że mi napisałeś treść odwołaniaemotka  z całego serca Ci bardzo dziekuję  emotka  
a jednak dobrzy ludzie emotka ANIOŁY jeszcze są na tym forum emotka

Nie gwarantuje ze to podziała, ale jak nie tutaj to możesz jeszcze bezpośrednio napisać do Coca Coli tam są bardziej tolerancyjni ludzie a poza tym to ich produkt. Wyświetl w wątku >>

Materdeo

#7320337 Napisano: 12.12.2025 09:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba bardzo dużo ludzi musi teraz wysyłać kody na Żywiec w Żabce bo aż dziwne ze przez cały tydzień nikt to MDW nie wrzucił ze Iphone zgarnął. Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7320231 Napisano: 11.12.2025 15:25:06 w Albedo Marketing
@Kwiat napisał(a):

rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

emotka

Sprobuj tak napisac 

Szanowni Państwo,

Z poważaniem, Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

Materdeo

#7320218 Napisano: 11.12.2025 14:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

M_M napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

@ od Fortis, że z rezerwy bon 100 zł negatywnie.
Nie rozumiem, przecież wszystko było ok, adres tylko chcieli do wysyłki bonu. 
emotka

a tam nie było na jedno IP wygrane?

Może, ale raz wygrałem tylko

Jeden Uczestnik, może wielokrotnie wziąć udział w Loterii. Jeden Uczestnik może wygrać w Loterii łącznie nie więcej niż po 1 nagrodzie z pkt od 4.1.1. do 4.1.4. poniżej, łącznie nie więcej niż 4 w Loterii. Nagroda nie zostanie wydana jeżeli na podany w myśl pkt 5.3. przez zwycięzcę adres do doręczeń lub adres e-mail, Organizator wysłał uprzednio nagrody z zastrzeżeniem warunku, o którym mowa w zdaniu 1 powyżej. Organizator ustala liczbę wydanych Uczestnikowi nagród także po podanym przez Uczestnika adresie e-mail, numerze telefonu, lub numerze IP urządzenia z którego dokonano Zgłoszenia.

Dokładnie u mnie to samo, co więcej dokonałam tylko jednego zgłoszenia przez cała loterię.

Z tego co się orientuję to adres IP nie jest unikalny, czyli całkiem obca osoba może mieć ten sam i wysłać zgłoszenie. To trochę tak jak z tą Colą u Albedo, że nie można zgłosić paragonu bo już ktoś inny zgłosił paragon o takim samym numerze.
Bez sensu, o ile rozumiem intencje organizatorów to jednak nie tędy droga.

Wystarczy ze ktoś z tego samego WiFi dokonał zgłoszenia i już będzie negatywne. Wyświetl w wątku >>
0 0

Materdeo

#7319846 Napisano: 10.12.2025 09:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Czy udaje Wam się dzisiaj wysłać zgłoszenie na konkurs Upoluj Ducka? 
Mam nieaktywne zgody i przycisk wyślij. emotka

Musisz kliknąć na napisy a nie na okienka przy regulaminach. Wyświetl w wątku >>