Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ale_sie_wkrecilas

ale_sie_wkrecilas

#7366585 Napisano: 19.06.2026 15:10:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy! Jestes laureatem nagrody glownej I-go stopnia w konkursie Milka  wejdz do gry!

Czyli bilety Londyn Lifesized Monopoly + 10 000 zł emotka Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7366262 Napisano: 18.06.2026 16:33:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Walizka Peroni dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7365876 Napisano: 17.06.2026 17:04:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Blik 300 zł Bakalland - przelew dziś 😳 Wyświetl w wątku >>
1 newgirl 0

ale_sie_wkrecilas

#7365453 Napisano: 16.06.2026 16:11:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
AgnieszkaNie napisał(a):

Ja też trochę się tutaj wyładuję, Namdong - kupiłam te zupki, zrobiłam fajne zdjęcie, nawet to zjadłam. Tego samego i następnego dnia odchorowałam, ale szkoda mi było to wylać. Tyle poświęcenia i nic emotka

Przykro mi 😥 Też mnie czasem to spotyka! Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7365404 Napisano: 16.06.2026 14:30:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bakalland 300 blik + zestaw produktów ☺️🫶🏻 Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7363942 Napisano: 11.06.2026 20:45:17 w Czy informują/ informowali?
Ja p***ę , co z tym Miłosławem emotka
Jakaś agencja Krzak, nazwiska nie wiem skąd.... Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7363936 Napisano: 11.06.2026 20:26:15 w Konkursowa Grupa Wsparcia
nanajka81 napisał(a):

kuoka napisał(a):

Moja nie-żona też zagrała kilka razy i nawet coś tam raz wygrała. Ale na chwilę obecną to ja dostaję wszystkie paragony i mam coś zgłaszać. Natomiast siostra z mężem uważają, że powinienem się dzielić wygranymi bo mam je z automatu. No sorry wodzu. Nie!

Ależ macie łapczywe te rodziny lol! Ja z siostrami jestem tak ugadana że one mi kupują produkty w sklepach których nie mam (intermarche, netto) a jak wygrywam bony to im oddaje i znowu mi za to kupują produkty. Jak wygrywam co innego to na ogół sobie zostawiam choć niektórymi rzeczami się dzielę bo po co mi 3 smartwatch czy kolejny głośnik. Albo wódka (teściu przyjmuje  emotka ) Dziś z rezerwy wygrałam walizkę z Peroni - gdy brałam udział powiedziałam siostrze że wezmę tylko wtedy gdy mi obieca że sobie tą walizkę zabierze. Obiecała więc mam nadzieję że słowa dotrzyma bo mi walizki są totalnie niepotrzebne bo już swoje wygrane mam. Ja po prostu gram bo lubię.

Ale super się to czyta! No ja też chcę się podzielić, ale ja gram po 1-2 razy i wygrywam 1 nagrodę zwykle, więc na razie nie miałam okazji ☺️ Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7363935 Napisano: 11.06.2026 20:25:09 w Konkursowa Grupa Wsparcia
kuoka napisał(a):

Moja nie-żona też zagrała kilka razy i nawet coś tam raz wygrała. Ale na chwilę obecną to ja dostaję wszystkie paragony i mam coś zgłaszać. Natomiast siostra z mężem uważają, że powinienem się dzielić wygranymi bo mam je z automatu. No sorry wodzu. Nie!

Absolutnie nie musisz się dzielić  emotka A jeśli chcesz - możesz. To taki wzbudzający presję przekazywany od małego komunikat: "No podziel się, nie podzielisz się z rodzeństwem????". Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363816 Napisano: 11.06.2026 17:18:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Balcerzak Grillove JBL Partybox (bez wygranej natychmiastowej) 😳 Nie spodziewałam się i już zapomniałam o konkursie emotka Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7363806 Napisano: 11.06.2026 17:07:23 w Konkursowa Grupa Wsparcia
elmas napisał(a):

as32572 napisał(a):

ale_sie_wkrecilas napisał(a):

madziulaa napisał(a):

madziulaa napisał(a):

Już uwielbiam ten wątek emotka
Z kolei moje ulubione, to jak kogoś wdrażam w tę moją konkursową "pasję" i pierwsza reakcja typu "hehehe... konkursy?" po czym wymieniam te najlepsze, trafione nagrody w życiu i nastawienie zmienia się o 180 stopni na "wow, szacun" xD

Oo mam to samo  emotka A nie bałaś się, że ktoś podłapie od Ciebie tę pasję? Ja mam taki lęk emotka

Totalnie nie, większość jest za leniwa żeby śledzić konkursy/wybierać najlepsze/pilnować paragonów i terminów itd. emotka

Ooo to dzięki za Twoje zdanie! Jestem ciekawa jak to jest. Ja u siebie obserwuję, że to zachęca innych do brania udziału emotka   Moja siostra wygrała bo moja mama dała jej kody (o których ja jej powiedziałam...)

Co jest złego w tym że rodzina/znajomi zaczną grać? 
Ja gram od wielu lat i przez cały ten czas rodzina gra tylko z doskoku, ja tam bym się cieszyła jakby sami grali a nie tylko liczyli, że ja coś wygram.

Miałam napisać to samo. W ogóle dziwny jest ten lęk przed nowymi graczami, wyrażany na forum, na którym ludzie dzielą się informacjami o konkursach i którego samo istnienie zachęca do grania (każdy jakoś zaczynał i na pewno wielu właśnie od trafienia tutaj).

Dzięki za Twój komentarz i Twoje zdanie! A czy przeczytałeś/-aś kontrakt tego wątku? Mamy tu taką zasadę, że nie oceniany tego, co sobie mówimy (a szczególnie nie oceniamy emocji) emotka  
Właśnie w tym wątku możemy sobie mówić o wszystkich możliwych uczuciach! Nawet tych, które z pozoru wydają się dziwne  emotka  

Ale tak czy tak... Dziękuję za Twoją perspektywę. Myślę sobie, że to jest trochę taka obawa, że wszyscy zaczną grać i sprzątną wszystkie nagrody, co jest nieracjonalne w sumie. Ale dodam też dla spójności: mam ogromną radość jak wygrywa ktoś z rodziny, bliskich i ktoś z Forum emotka Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7363719 Napisano: 11.06.2026 15:02:34 w Konkursowa Grupa Wsparcia
madziulaa napisał(a):

madziulaa napisał(a):

Z kolei moje ulubione, to jak kogoś wdrażam w tę moją konkursową "pasję" i pierwsza reakcja typu "hehehe... konkursy?" po czym wymieniam te najlepsze, trafione nagrody w życiu i nastawienie zmienia się o 180 stopni na "wow, szacun" xD

Oo mam to samo  emotka A nie bałaś się, że ktoś podłapie od Ciebie tę pasję? Ja mam taki lęk emotka

Totalnie nie, większość jest za leniwa żeby śledzić konkursy/wybierać najlepsze/pilnować paragonów i terminów itd. emotka

Ooo to dzięki za Twoje zdanie! Jestem ciekawa jak to jest. Ja u siebie obserwuję, że to zachęca innych do brania udziału emotka   Moja siostra wygrała bo moja mama dała jej kody (o których ja jej powiedziałam...) Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363718 Napisano: 11.06.2026 15:00:32 w Konkursowa Grupa Wsparcia
moniaj1 napisał(a):

Jako że obecnie nie pracuje tylko sam mąż bo mamy 2 małych dzieci i dla nich poświęcam cały swój czas to ja faktycznie „wkręciłam się w konkursy” bo to trochę takie moje małe hobby i wiadomo wsparcie domowego budżetu jak wpadnie jakiś bon do sklepu czy nagroda rzeczowa. I w którymś konkursie Milki w Biedronce, znalazłam paragon przy kasie i wysłałam zgłoszenie na moją mamę bo na siebie i męża już miałam limit wykorzystany. No i wygrałam na nią 100 zł do Biedronki no i fajnie gratulacje itp. Pewnego razu ona siedzi u mnie i tak ją coś naszło i mówi do mnie „A tą stówę do biedronki co wygrałaś na mnie to do kiedy mam wykorzystać?” Ja takie „cooo?”

Podobnie siostra która uznała że ona to chyba za sprawdzanie poczty i moje wygrane na nią zacznie pobierać prowizję lub że „mogłabym się podzielić”. Odpaliłam jej nie raz jakąś kartę na 50 czy 100 zł ale od tamtej pory już nic nie wysyłam na nią bo sami wiecie że konkurencja jest duża i wygrane już nie przychodzą z taką łatwością i też trzeba się napracować żeby coś wygrać. Więc nie mam zamiaru sponsorować kogoś kto dobrze zarabia kosztem mnie gdzie ja te pieniądze dokładam „do domu” 🙂

Dzięki, że się podzieliłaś. Słabe to. Mam podobne doświadczenia. Wskutek takich akcji przestałam informować innych o wygranych. Dzielę się tylko zdawkowo Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7363708 Napisano: 11.06.2026 14:47:31 w Konkursowa Grupa Wsparcia
-Triss- napisał(a):

A ja uwielbiam:
- A ja nigdy nic nie wygrywam!
- A grasz? 
- No nie, ale...
xD

Oj tak emotka  Tylko gorzej, jak ktoś załapie, że "żeby wygrać, trzeba grać" i sam zacznie zgarniać nagrody  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363706 Napisano: 11.06.2026 14:45:59 w Konkursowa Grupa Wsparcia
ksiezniczkazasnela napisał(a):

Denerwuje mnie to, ze daje z siebie milion procent w konkursach, a mam wrażenie że jestem słabiakiem, a to już tyle lat....

Rozumiem Twoje zdenerwowanie. Dajesz z siebie naprawdę bardzo dużo i nie ma efektu emotka  
A mogę zapytać, co mimo Twoich ww. doświadczeń, powoduje że nieustannie bierzesz udział w konkursach? Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363701 Napisano: 11.06.2026 14:43:49 w Konkursowa Grupa Wsparcia
madziulaa napisał(a):

Oo mam to samo  emotka A nie bałaś się, że ktoś podłapie od Ciebie tę pasję? Ja mam taki lęk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363612 Napisano: 11.06.2026 12:45:01 w Konkursowa Grupa Wsparcia
atyde25 napisał(a):

A i klasyczne zagrasz za mnie ( i kup wiadomo bo ja kasy nie marnuję na byle co ).
I następne ale ty masz szczęście.
I następne bo znają już twoje nazwisko i dlatego wygrywasz.
I następne daj mi i tak masz to za darmo. 
Dziękuję nie pozdrawiam.

Jejku, ale słabe doświadczenie emotka  A zdarzyło Ci się, że ktoś odgapił od Ciebie branie udziału w konkursach? Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363609 Napisano: 11.06.2026 12:41:21 w Czy informują/ informowali?
A może by przyatakować mailami Miłosława samego w sobie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363087 Napisano: 10.06.2026 12:29:39 w Smolar
A z jakiego numeru telefonu dzwoni Smolar? Boję się, że nie odbiorę myśląc, że to ankieter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363029 Napisano: 10.06.2026 11:11:17 w Smolar
xxxdaliax napisał(a):

A w końcu akceptują te paragony z Lidla z numerem górnym na paragonie, czy odrzucają?

Mi odpisali, żebym się nie martwiła o ile ten numer jest na paragonie i inne dane się zgadzają (sklep, data, produkty).

Dzięki emotka  Ciekawe też, czy w ich rozumieniu "ciastka" to też Choco Wafer, bo w regulaminie nic nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7363023 Napisano: 10.06.2026 10:53:49 w Smolar
A w końcu akceptują te paragony z Lidla z numerem górnym na paragonie, czy odrzucają? Wyświetl w wątku >>
0 0