Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kajeczka

kajeczka

#3457101 Napisano: 14.06.2010 11:42:47 w PODZIĘKOWANIA
annb-skromne:dziękuję dla Ciebie emotka emotka za okazaną pomoc emotka ,bardzo owocną pomoc!
P.S.Jestem Twoją dłużniczką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3452707 Napisano: 12.06.2010 05:28:07 w Paragony
Gdyby ktoś jeszcze szukał paragonu na Pantene/Tesco ,proszę o PW.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3450964 Napisano: 11.06.2010 07:15:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony Carrefour/Pantene w końcu dotarły (o przejściach z kurierem nie wspomnę emotka )
Ufff... Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3449849 Napisano: 11.06.2010 11:29:39 w Carrefour konkursy
krynia napisał(a):

ja kiedyś miałam problem z kurierem Visy, składałam reklamacje, dzwoniłam do firmy, ale pikuś to pomogło
bronili swojego pracownika, a nie mnie

dlatego nie widzę sensu,żeby się użerać emotka ale trochę dyscypliny by się im przydało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3449725 Napisano: 11.06.2010 10:40:41 w Carrefour konkursy
grzybin napisał(a):

kajeczka napisał(a):

krynia napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Mam nadzieję,że wszyscy otrzymali już bony z konka Pantene...Moje miały lada dzień wrócić do nadawcy emotka Kolporter niby u mnie był,baaa nawet dwa razy....(pomijam,że byłam w domu!)..I awizo nie zostawił,bo nie mógł emotka A,że trzeci raz już nie przyjedzie(taki ponoć ich regulamin)-muszę jechać po bony sama emotka Jak na pierwszą moją taką wygraną-bosko emotka

to na przyszłość zapisz sobie telefon tego kuriera i jak ludzie na forum będą pisać, że jedzie coś ze Swiifta, to od razu dzwoń!

ja tak robię, bo kiedyś kazał nam bony odbierać w siedzibie firmy (to jest w pobliżu Selgrosa), tak mu się nie chciało kilku ulic przejechać !

zapewne chodzi o tego samego gościa - on maleńkie przesyłki traktuje po macoszemu i uważa, że jak mała paczka, to niegodna doręczenia

To pewnie ten sam leniwiec emotka .... żebym ja w taki upał musiała się tłuc po odbiór maleńkiej paczki... emotka przez niego... emotka Nic,tylko skargę złożyć emotka

Złóż oficjalną skargę na wszystkie maile jakie znajdziesz w kontaktach tej firmy!

a najlepsze,co usłyszałam :kurier nie zostawia awizo w domu jednorodzinnym,nie ma obowiązku...czyli,gdzie zostawia? emotka O ile wogóle jakiś świstek rzuci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3449694 Napisano: 11.06.2010 10:32:34 w Carrefour konkursy
krynia napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Mam nadzieję,że wszyscy otrzymali już bony z konka Pantene...Moje miały lada dzień wrócić do nadawcy emotka Kolporter niby u mnie był,baaa nawet dwa razy....(pomijam,że byłam w domu!)..I awizo nie zostawił,bo nie mógł emotka A,że trzeci raz już nie przyjedzie(taki ponoć ich regulamin)-muszę jechać po bony sama emotka Jak na pierwszą moją taką wygraną-bosko emotka

to na przyszłość zapisz sobie telefon tego kuriera i jak ludzie na forum będą pisać, że jedzie coś ze Swiifta, to od razu dzwoń!

ja tak robię, bo kiedyś kazał nam bony odbierać w siedzibie firmy (to jest w pobliżu Selgrosa), tak mu się nie chciało kilku ulic przejechać !

zapewne chodzi o tego samego gościa - on maleńkie przesyłki traktuje po macoszemu i uważa, że jak mała paczka, to niegodna doręczenia

To pewnie ten sam leniwiec emotka .... żebym ja w taki upał musiała się tłuc po odbiór maleńkiej paczki... emotka przez niego... emotka Nic,tylko skargę złożyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3448569 Napisano: 10.06.2010 09:14:18 w Carrefour konkursy
Mam nadzieję,że wszyscy otrzymali już bony z konka Pantene...Moje miały lada dzień wrócić do nadawcy emotka Kolporter niby u mnie był,baaa nawet dwa razy....(pomijam,że byłam w domu!)..I awizo nie zostawił,bo nie mógł emotka A,że trzeci raz już nie przyjedzie(taki ponoć ich regulamin)-muszę jechać po bony sama emotka Jak na pierwszą moją taką wygraną-bosko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3448535 Napisano: 10.06.2010 09:04:25 w Paragony
krynia napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Paragon Pantene/Tesco sprzedam...i zaznaczam,żem pechowiec promocyjny(ciagle mi się nie udaje),dlatego tanio nie będzie emotka emotka
Wiem,jestem złośliwa emotka Ktoś musi emotka

nie wierzę, że znowu pudło...

Uwierz,uwierz emotka U mnie to norma emotka

**Odnośnie paragonu,jest z datą 16maja.*** Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3448204 Napisano: 10.06.2010 07:32:01 w Paragony
Paragon Pantene/Tesco sprzedam...i zaznaczam,żem pechowiec promocyjny(ciagle mi się nie udaje),dlatego tanio nie będzie emotka emotka
Wiem,jestem złośliwa emotka Ktoś musi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3446839 Napisano: 10.06.2010 11:22:50 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

zyziak napisał(a):

pralki są owinięte folią paletową stretch bo kolezanka dostała emotka po co oni to rozpakowywali na sklepach

pisałam już wcześniej,że dostaniecie te,co w sklepach stały...czemu mnie to nie dziwi? emotka

To się nazywa chamstwo. emotka Nie uszkodziły się w transporcie?

Bo musieli postawić na wystawę. Nie byłoby kłopotu w przypadku odbioru osobistego. Chamstwo to jest - przykładowo - jak ktoś z Wrocławia gra na Suwałki emotka

Dać na wystawę-ok,skoro trzeba...ale można ją potem zapakować i zabezpieczyć jakoś...Wystarczą chęci... emotka Streczem,to ja nawet kalesonów sprzedanych na Allegro nie owijam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3446764 Napisano: 10.06.2010 10:59:19 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

pralki są owinięte folią paletową stretch bo kolezanka dostała emotka po co oni to rozpakowywali na sklepach

pisałam już wcześniej,że dostaniecie te,co w sklepach stały...czemu mnie to nie dziwi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3441544 Napisano: 08.06.2010 11:44:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Biżuteria z Avanti i kosmetyki Manhattan z konka sms/ poleconymi Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3440286 Napisano: 07.06.2010 09:10:15 w Carrefour konkursy
Czeka ktoś jeszcze na bony z konka Pantene ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3440230 Napisano: 07.06.2010 08:50:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarła koszulka z blipa,tusz Rimmel z fb,mały balsam z daxa/pocztą i odebrana ekologiczna torba Adidas z originalsów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3432881 Napisano: 04.06.2010 11:48:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarły zaległości:Garnier z nk,gra Lost Zagubieni z gg,Zestawik La Roche Posay z fb i próbki z Astry emotka /pocztą/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3431020 Napisano: 03.06.2010 03:55:00 w Carrefour konkursy
...a regulamin jest wiążący emotka czyli jak wysyłać ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3428330 Napisano: 02.06.2010 11:52:48 w Carrefour konkursy
agusiac87 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

krynia napisał(a):

a propos brakujących bonów z pantene nature fusion - dzwonili dzisiaj z firmy zajmującej się na zlecenie Swiift wysyłką i strasznie przepraszali...
Z przyczyn technicznych nie przesłali nam jeszcze 1 zestawu bonów (1 dotarł wczoraj)

boniki mają być wysłane po długim weekendzie - w poniedziałek lub we wtorek

jeśli ktoś jeszcze nie dostał, to musi czekać dalej

ja też nie dostałam 1 i też dzwonili z taką informacją

a do mnie nie dzwonili emotka

ani do mnie emotka chyba nie mamy znajomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3428173 Napisano: 02.06.2010 11:03:53 w Carrefour konkursy
krynia napisał(a):

a propos brakujących bonów z pantene nature fusion - dzwonili dzisiaj z firmy zajmującej się na zlecenie Swiift wysyłką i strasznie przepraszali...
Z przyczyn technicznych nie przesłali nam jeszcze 1 zestawu bonów (1 dotarł wczoraj)

boniki mają być wysłane po długim weekendzie - w poniedziałek lub we wtorek

jeśli ktoś jeszcze nie dostał, to musi czekać dalej

ja pierwszy raz w promocyjnym konku wygrałam bony i gratis mam czekanie emotka no,ale...cierpliwość jest cnotą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3427828 Napisano: 02.06.2010 08:41:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zapasik perfum z konka sms dotarł:Suu i Bvlgari emotka /UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#3425622 Napisano: 01.06.2010 10:44:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
starter ggair i film na DVD z fb Wyświetl w wątku >>
0 0