Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6232580 Napisano: 24.07.2016 14:20:02 w Punkty karne
Domino123 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6232579 Napisano: 24.07.2016 14:20:02 w Punkty karne
mia dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6231797 Napisano: 21.07.2016 19:43:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jako że problem z trafieniem w wersji mobilnej to może dla mniejszych rozdzielczości ukryć łapki? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6231692 Napisano: 21.07.2016 14:20:01 w Punkty karne
Ashedalka dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6231237 Napisano: 20.07.2016 14:20:01 w Punkty karne
boss75 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6231225 Napisano: 20.07.2016 14:03:16 w Czas na zmiany...
gosposia07 napisał(a):

Wnioskuję o dożywotniego bana numerów IP  osób które jęczą po internetach  i w złym świetle stawiają e-konkursy emotka , a ewidentnie mają  tu dostęp .

Możesz napisać coś więcej? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6230695 Napisano: 19.07.2016 08:59:54 w Czas na zmiany...
https://www.e-konkursy.info/ankieta/ - pamiętacie tą ankietę?
Może by ją wysłać raz jeszcze do wszystkich?
Macie propozycje własnych pytań? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6230692 Napisano: 19.07.2016 08:41:34 w Czas na zmiany...
synk napisał(a):

pionas napisał(a):

synk napisał(a):

pionas napisał(a):

Ankieta w sprawie łapek ciągle aktywna, także decyzja jeszcze nie zapadła.
Póki co to dodałem poprawkę po kliknięciu na liczbę przy łapce wyświetli się lista osób które oceniały.
Działa tylko w przypadku gdzie liczba jest większa od 0 emotka

nie da się odznaczyć danej łapki.
A co do zmian? Czy w kategoriach konkursów wreszcie coś ruszy? Bo drażni mnie kategoria "aktualne"

ciągle czekam na propozycje, tak aby podjąć ostateczną decyzję i dokonać zmian...
Ankieta wygląda tak:
Czy jesteś za zmianą nazwy kategorii "Konkursy aktualne" na "Konkursy internetowe"
168 (nie) - 56 (tak)

Ty nie rozumiesz - ta kategoria - niezależnie jak ją nazwiesz - jest g**no warta bo w rzeczy samej jest to jeden wielki wór do którego mogę wrzucić większość konkursów. Trzeba troszkę rozdrobnienia. Ktoś już tu pisał wcześniej z propozycjami kilku kategorii, ja podawałem swoje propozycje. No ale pomimo ankiet i pozorów :demokracji: na forum panuje dyktatura. Użytkowników się nie słucha. No  może  słucha tylko wybiórczo.

jest okres wakacyjny jest mniejsza aktywność na stronie, mam opierać się na 2-3 postach?
dlatego też między innymi pojawiły się łapki żeby to też był w jakimś stopniu miernik na pokazanie zmian.
kolejna sprawa jest taka, że nie mam żadnego grafika w otoczeniu i nie ma kto przygotować nowych obrazków, koleżanka która mi to robiła wróci dopiero za miesiąc albo po wakacjach bo jest w trakcie przygotować do swojego ślubu i nie ma czasu by mi to zrobić... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6230689 Napisano: 19.07.2016 08:20:01 w Punkty karne
donia7 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

pionas

#6230684 Napisano: 19.07.2016 06:22:28 w Czas na zmiany...
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

Póki co to dodałem poprawkę po kliknięciu na liczbę przy łapce wyświetli się lista osób które oceniały.

A co na urządzenia mobilne? Klikam w łapkę zobaczyć kto klikał a tu nic emotka  ładuje się i pisze że już ocenione 

Trzeba kliknąć w liczbę obok łapki, kliknięcie w łapkę oddaje głos...

synk napisał(a):

pionas napisał(a):

nie da się odznaczyć danej łapki.
A co do zmian? Czy w kategoriach konkursów wreszcie coś ruszy? Bo drażni mnie kategoria "aktualne"

ciągle czekam na propozycje, tak aby podjąć ostateczną decyzję i dokonać zmian...
Ankieta wygląda tak:
Czy jesteś za zmianą nazwy kategorii "Konkursy aktualne" na "Konkursy internetowe"
168 (nie) - 56 (tak) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6230434 Napisano: 18.07.2016 15:27:12 w Czas na zmiany...
Działa tylko w przypadku gdzie liczba jest większa od 0 emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6230112 Napisano: 17.07.2016 18:20:01 w Punkty karne
sosna dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6228451 Napisano: 13.07.2016 07:36:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
kreatia napisał(a):

W wynikach wyszukiwania najpierw powinny pojawiać się wszystkie TRWAJĄCE konkursy, a potem zakończone  emotka  

domyślnie ustawione jest sortowanie od najnowszych do najstarszych (chodzi o dodanie do bazy i przydzielenie specjalnego ID) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6228288 Napisano: 12.07.2016 18:20:01 w Punkty karne
renatak0 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6226708 Napisano: 08.07.2016 10:38:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Bez dat konkurs przechodzi. 
Uwagi możesz wpisywać normalnie w opisie konkursu.

emotka Dziękuję, dawno nie próbowałam bez dat, zatem nie wiedziałam, że baza przyjmuje.

ups. moje niedopatrzenie, w nowej szacie dodałem * przy wymaganych polach tutaj zapomniałememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6226629 Napisano: 08.07.2016 07:34:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
taalvikki napisał(a):

synk napisał(a):

już dawno pisałem - kategorie konkursów są jakoś z d**y wzięte. Co to za kategoria "aktualne"? Przecież każdy który jest aktywny to aktualny. A nie ma np. podziału na gry (czyli zręcznościowe, czasowe, itp). Jest kategoria sms-owe, ale np. brak "kreatywne". Bo odesłanie numeru paragonu to wcale nie to samo co wymyślenie zakończenia. Więc może by się dało troszkę pójść z duchem czasu i dodać pare kategorii?

otóż to. przede wszystkim przydałoby się wydzielenie loterii, bym wiedziała, czym sobie w ogóle d**y nie zawracać.

jeśli chodzi o loterie to staramy się zaznaczyć to w tytule konkursu, wtedy zamiast słowa Konkurs jest Loteria, nie zawsze bo czasami człowiek ze zmęczenia popełni błąd, ale ogólnie taki zamysł.

Co do kategorii to tak był temat, może faktycznie zamienić aktualne na internetowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6226628 Napisano: 08.07.2016 07:32:36 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

monkakk napisał(a):

Powinno być widoczne jaki nick dał lajka albo nie emotka  

właśnie planuję dodać taką opcję...

albo może zostawię samego kciuka w górę?

A w ogóle co ma na celu ta opcja? Dostanę 10 lajków i co? Albo 10 minusów i co? Bo jak mamy coś do kogoś to zgłaszamy post moderatorom a co mają za zadanie te łapki? 

zamiast ciągłego spamowania w stylu dzięki, super etc to po prostu łapka w górę, jeśli chodzi o łapki w dół to planowałem zrobić coś takiego że np. przy 5 czerwonych łapkach treść jest ukrywana...

Według mnie bez sensu. Przecież wszędzie są osoby, które dla zasady poklikają łapki w dół dlatego, bo: 1. mają zły humor, 2. kogoś nie lubią, 3. ktoś nie postawił kropki, ... 99. ktoś za dużo/mało napisał.
Będziemy się wkurzać, gdy ktoś zada pytanie, a dla zabawy 5 osób mu da łapkę w dół i ukryje pytanie...

5 to dla przykładu, liczba ta może być inna, ale dopiero to by wyszło w praniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6226407 Napisano: 07.07.2016 15:25:01 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

monkakk napisał(a):

albo może zostawię samego kciuka w górę?

A w ogóle co ma na celu ta opcja? Dostanę 10 lajków i co? Albo 10 minusów i co? Bo jak mamy coś do kogoś to zgłaszamy post moderatorom a co mają za zadanie te łapki? 

zamiast ciągłego spamowania w stylu dzięki, super etc to po prostu łapka w górę, jeśli chodzi o łapki w dół to planowałem zrobić coś takiego że np. przy 5 czerwonych łapkach treść jest ukrywana... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6226397 Napisano: 07.07.2016 15:15:46 w Wkurza mnie...
monkakk napisał(a):

albo może zostawię samego kciuka w górę? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6226241 Napisano: 07.07.2016 11:42:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Ma ktoś z Was GOPASS? Jak wygląda wyrobienie tej karty? Opłaca się dla jednorazowego wypadu? Wyświetl w wątku >>
0 0