Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#5963264 Napisano: 05.01.2015 10:28:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

pionas napisał(a):

dziwne, a weź usuń cache z przeglądarki w telefonie...

Ledwo umiem w nim ustawić budzik emotka
Weszłam tam tylko dla testu, jeżeli u innych jest ok, to dobrze. Musiałabym pół dnia przesiedzieć i się naprzeklinać szukając tam, jak usunąć ciasteczka.

Co do tagów - faktycznie wystarczy kliknąć na słowo "Tagi", dzięki emotka

to jeszcze raz przeładuj stronę? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963255 Napisano: 05.01.2015 10:16:46 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

pionas napisał(a):

możesz napisać w których wątkach taki problem??

Źle jest w wątkach:
- wyniki
- proszę przeczytać ważne
- zafree darmowe kosze
- zbieramy kasę

Dobrze:
- co jest zbędne
- konkursowiczki w ciąży
- wygrane na oddanie sprzedaż
- moje dzisiejsze wygrane
- szukam
- kliknijcie

Właśnie odkryłam po ponownym wejściu w jeden z powyższych wątków, że to nie kwestia wątku. Raz się wyświetla dobrze, raz źle  emotka  Tak samo strona główna forum - czasami jako kolumna, a czasami jak na kompie do przewijania na boki...

dziwne, a weź usuń cache z przeglądarki w telefonie...

zdolnabestia napisał(a):

Gdy wypełniam tagi dodając konkurs i jest ich więcej, nie mieszczą się w linijce, to po wejściu na inną stronę i powrocie do formularza mam te tagi przewinięte do początku. Żeby dodać jeszcze jakiś tag na końcu muszę przewinąć je strzałką do końca. To nie jest jakiś wielki problem, mogę dodać dodatkowe tagi w środku, ale jeżeli to kwestia jednego kliknięcia, czy coś...

ponoć to domyślne zachowania przeglądarki, jak klikniesz w "tagi" to zostanie kursor tam gdzie być powinien, a jak przeskakujesz tab'em to niestety zaznacza tekst... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963243 Napisano: 05.01.2015 09:14:44 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Mi się nowy formularz podoba, trzeba tylko poprawić to cytowanie emotka

Testowałam wczoraj stronę w wersji mobilnej (Samsung Galaxy jakiśtam - nie znam się). Ogólnie działa dobrze, tylko nie wiem czemu na forum niektóre wątki czyta się dobrze, posty są w zwartej kolumnie, a tekst pod avaterem i przewija się tylko w dół, a niektóre wątki są jak w kompie i trzeba latać paluchem od lewej do prawej, żeby czytać posty.

mnie osobiście również podoba się, ale nie mogę znaleźć rozwiązania na te problemy o których piszecie emotka stąd ta propozycja powrotu do starego formularza... to miało być wygodne i fajnym udogodnieniem a jest co dla niektórych mega wkur***.

możesz napisać w których wątkach taki problem?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963231 Napisano: 05.01.2015 06:22:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
anialistopad napisał(a):

a ja się pytam gdzie jest kalendarz? W wersji mobilnej nie widzę go,a byl przydatny. Gdzie mam teraz szukać konkursów dzis kończących sie?

był ukryty, już dodany...

zdolnabestia napisał(a):

Niektóre emotki mają białe tło i są traktowane jak wgrane obrazki.
Przykład:
http://www.e-konk...strona=3376#p5963199
Widać po zacytowanym poniżej.

a bo dodawało do adresu /safe_image.php?url=... poprawiłem to (tzn. tak mi się wydaje emotka )

Co do formularza dodawania wypowiedzi....
Przywrócić starą wersję?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963164 Napisano: 04.01.2015 20:46:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

jak widać powyżej wgrywanie plików już działa emotka

mikki85 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Weszlam dzis na stronkę z telefonu i masakra  emotka   Nie da sie przegladac forum, juz nie mowiac o dodaniu komentarza. Błagam przywróccie stara wersje. emotka

zgadza się
posty nie mieszczą się na ekranie i, żeby coś przeczytać, trzeba latać od lewej do prawej

odśwież stronę na telefonie, bo chyba nie odświeżyło plików, jak możesz to zrób zdjęcie telefonu tak abym zobaczył jak to wygląda... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962923 Napisano: 03.01.2015 19:33:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Gdy sprawdzam posty konkretnej osoby - nie widzę w jakich są wątkach. Wcześniej było to widoczne. Ułatwia to wlepianiu karniaków spamerom emotka

dodane emotka

iwek napisał(a):

Wchodzę w konkursy z górnego paska przez zakładkę BEZ MOJEGO UDZIAŁU. Przeglądając jakiś konkurs chciałabym tak jak niedawno jeszcze cofnąć się do konkursów bez mojego udziału jednak nie ma takiej możliwości. Chodzi mi o ten pasek żeby byl w nim odnośnik do "Konkursy bez mojego udziału"         Strona główna e-Konkursy.info » Konkursy » Konkursy Aktualne » Opis konkursu

był problem, ale już poprawione - sprawdź proszę

zdolnabestia napisał(a):

O problemie z kursorem pisałam stronę wcześniej, na komputerze też jest problem.

zdolnabestia napisał(a):Piszę sobie posta i jak dam enter, żeby zacząć w nowej linijce i wejdę na inną stronę, to kursor zamiast w nowej linii, gdzie go zostawiłam, jest na samym początku posta. Wkurzające to jest, jak wklejam wyniki konkursu. Zrobię już sobie nową linijkę na linka, idę go skopiować, wracam, klikam Ctrl+V i mam linka przed napisanym wcześniej tytułem emotka

nie mam pomysłu na to, chyba wrócę do takiej samej wersji pisania postów jak była na starej stronie...
co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962808 Napisano: 03.01.2015 11:32:33 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mikki85 napisał(a):

Z komórki nie zrobię zrzutu
chodzi o to, że kursor lata jak szalony i tekst sie dowolnie przemieszcza
 podobnie emotki

Jaki masz telefon?
Niektóre pozwalają zrobić np. przytrzymując klawisz od włączenia/wyłączenia telefonu (w menu wyświetli opcję screenshot'a), inne np. to przytrzymanie kombinacji klawiszy zasilanie i przyciszanie/pogłaśnianie... Nie masz takiej opcji? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962806 Napisano: 03.01.2015 11:26:06 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

nvidia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

oooo jak mnie wkurza katar, zatkany nochal, kichanie, drapanie w gardle, ogólny stan do bani.
I to od Nowego Roku- beznadzieja.... emotka
Jedyny plus, że w Sylwestra byłam zdrowa i się wybawiłam.

Czosnek, miód i do wyrka:)

Oj żeby tak się dało, ale niestety obowiązki rodzinno- domowe nie pozwalają.

mam podobnie i też mnie to już wkurza, próbowałem % ale nie pomagają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962797 Napisano: 03.01.2015 10:57:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
koniczynka123 napisał(a):

Możliwa by była taka funkcja w WIADOMOŚCIACH abym po wpisaniu Nicku znalazła wiadomość od konkretnej osoby bez wertowaniu kilkunastu stron?

takie coś jak teraz??

mikki85 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Cytowanie wpisów innych osób jest bardzo nieczytelne.

a na komórce w ogóle nie sposób pisać

możesz zrobić zrzut ekranu??

zaczytana-pola napisał(a):

Cytowanie wpisów innych osób jest bardzo nieczytelne.

trochę to poprawiłem...

Jeśli dalej będą problemy z formularze odpowiedzi to wrócimy do tego co był na starej stronie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962556 Napisano: 02.01.2015 15:58:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

Po kliknięciu "Zgłoś" w prawym górnym rogu... no se sami sprawdźcie  :P  

wieczorem poprawię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962553 Napisano: 02.01.2015 15:57:06 w Punkty karne
Cranch prośby o głosy piszemy w "Kliknijcie"... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962545 Napisano: 02.01.2015 15:52:11 w Punkty karne
Cranch prośby o głosy piszemy w "Kliknijcie"... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962527 Napisano: 02.01.2015 15:36:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
faktycznie jest problem z cytowaniem... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962522 Napisano: 02.01.2015 15:26:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Cytowanie nie wygląda najlepiej, jeżeli cytuje się więcej niż jedną osobę. Mam na myśli piramidę cytatów. Przykład: drugi post od góry. Autor starszej wypowiedzi nie jest wyróżniony i jego nick zlewa się z tekstem.

wydaje mi się, że tam to było chwilowe...
zdolnabestia napisał(a):

Faktycznie coś nie tak z tymi emotkami. W okienku z ikonkami mam z boku suwak, żeby przewinąć je w dół, ale jak klikam na suwak, to okienko znika. Przeglądarka: Opera 26.0 (tak tak, wreszcie ściągnęłam najnowszą emotka  ).

Edit: mogę przewinąć je scrollem na myszce, ale kliknąć na suwak się nie da.

to prawda, coś jest nie tak, wieczorem zwiększę okno tak aby nie było scrolla... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962303 Napisano: 02.01.2015 08:11:21 w Wkurza mnie...
sosna napisał(a):

A mnie wkurza to,ze jutro muszę iść do pracy:angry:

emotka mam tak samo jak Ty emotka byle do 16 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962155 Napisano: 01.01.2015 14:34:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

PS: Jeśli nie wł emotka emotka emotka emotka ączę BBcode, nie mogę wybrać emotki z wyskakującego okienka, są jakby nieaktywne.

emotki są już przerobione emotka

zdolnabestia napisał(a):

Potwierdzam problemy z kalendarzem. Gdy jestem w dziale "lista użytkowników", o tutaj:
https://www.e-konkursy.info/profile/all/
to kalendarz w rogu jest, ale nie działa. Nie podświetla się zresztą dzisiejszy dzień.

Brakuje wyszukiwarki użytkowników, ale o tym już tu ktoś pisał.

kalendarz już powinien na każdej podstronie dobrze działać...

zdolnabestia napisał(a):

Dalej nie podoba mi się formularz dodawania konkursu. Jest jakiś taki rozlazły, trzeba go przewijać kilka razy, żeby wypełnić wszystkie pola, nawet na dużym monitorze. Same kategorie konkursu to już prawie pół strony. 
Odnośnie kategorii nagród - jest miejsce na dwie dodatkowe, bo w ostatniej linijce jest tylko jedna. Dodamy coś? Te nagrody dla dzieci i spożywcze?

masz jakąś propozycję jak zmienić formularz? może ikonki od rodzai nagród są za duże?
Przesłałem info do koleżanki graficzki o stworzenie mi dwóch takich ikonek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961983 Napisano: 31.12.2014 17:55:28 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ondine napisał(a):

Jeszcze chcąc od razu przenieść się z działu "Konkursy" do "Forum" nie działa odnośnik. Chodzi o ciąg na górze po lewej: Home >>Forum>>Konkursy emotka

poprawione
mirek2oo6 napisał(a):

Pionas, a da się zrobić żeby stopka zaczynała się od dołu okienka z postem a nie bezpośrednio pod tekstem wypowiedzi?  Według mnie jest za blisko, a że literki są zbliżonej wielkości to za każdym razem czytam post i po raz milionowy stopkę emotka   I tak jak pisze ondine, gdyby dało się datę przesunąć w prawo nad treść posta a nie awatar to by było wybornie emotka

obecnie jest oddzielająca kreska - odsunąć bardziej?

mirek2oo6 napisał(a):

A jeszcze znalazłem coś. Jeśli wejdę w posty jakiegoś użytkownika, to nie ma żadnej informacji w jakim temacie jest post ani żadnego odnośnika do dyskusji. Ten długi numer # po prawej stronie przeskakuje do posta, ale na tej samej stronie, więc to nic nie daje.

to już jutro zrobię, bo syn nie daje mi spokoju emotka

ondine napisał(a):

Mi się wszystko podoba, ale jedna rzecz mnie dręczy... mianowicie data nad awatarami, jeśli post jest dzisiejszy to "Napisano: dzisiaj" to zlewa się z także pogrubionym nickiem pod spodem i ciężko wyhaczyć "dzisiejsze" posty. Ale pewnie się przyzwyczaję emotka

przesunięte - tak jak teraz może być? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961838 Napisano: 31.12.2014 12:01:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
memos napisał(a):

jak wchodzę w schowek, emotka to tytuły konkursów są na ciemnym tle - nie można ich odczytać. Można coś z tym zrobić?  emotka

mój błąd, poprawione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961759 Napisano: 31.12.2014 10:23:49 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
is77 napisał(a):

jak wchodzę na styczniowy kalendarz, to nie ma konkursów kończących się np. 1 stycznia, 2 stycznia itp. wyskakuje tylko informacja o braku dodanych konkursów i przerzuca do dzisiejszego dnia

sprawdź teraz

zezowaty_kot napisał(a):

A mi się chyba wyświetla standardowa wersja na telefonie i na tablecie,  tzn forum mam po prawej stronie,  tylko teraz muszę wszystko powiększać żeby coś zobaczyć  emotka
Jak mam zrobić żeby była wersja mini? Może będzie lepiej... 

wersja mobilna jest już tylko dla maksymalnej szerokości 320px, powyżej wyświetli normalną stronę...
musisz powiększać tzn? z tego co mi wiadomo zawsze trzeba było przybliżyć ekran... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961754 Napisano: 31.12.2014 10:11:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
anialistopad napisał(a):

: Wchodzę w konkursy promocyjne,wyskakują aktualne. Kur....szalu zaraz dostane emotka Emotki dodają sie zdublowane

mój błąd - poprawione emotka

turli napisał(a):

Na górze strony nie ma licznika stron. Powinno być teraz zjedź w dół.

już dodane emotka

marzenier napisał(a):

Wybaczcie pytanie , ale jak ma zrobić , aby w telefonie nie korzystać z wersji mobilnej tylko tej starej  emotka

Wersja telefoniczna dla rozdzielczości max. 320px, dla większych wyświetli tradycyjną stronę... Wyświetl w wątku >>
0 0