Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiam
Postów 4081
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ruszyły aukcje WOŚP.
Kupujcie , wystawiajcie!!!
Dla dzieciaków.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Spróbuj napisać do nich i poprosić by Ci przysłali bo...( powód )Może się złamią. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Chciałam napisać,że ja bym zaryzykowała zakup.Każdemu trzeba dać szansę. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Czasem dorośli są wredniejsi od juniorów.
Ja tam nie zakup.
U mnie dwóch juniorów zrobiło zakupy.Wpłacili szybko,komentarz ładny wystawili.
Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W regulaminie pisze coś w tym stylu,że wysyłają próbki w miarę posiadanych zapasów.I jeżeli próbki są z jednej firmy to przesyłka będzie jedna.
Myślę,że część próbek na pewno będzie wysłana.Ale większość to po prostu element reklamowy ,pretekst by obejrzeć stronę z produktem.
Zauważyłyście jak strony przeskakują.Wraca się do tej samej strony nieświadomie ale w podświadomości już koduje się obraz lub nazwa kosmetyku.
Są to standardowe działania reklamowe.
Co do katalogów to z pięciu zamówionych szybko dostałam trzy.
Zwróćcie uwagę na to,że niektóre katalogi do zamówienia nie są w formie drukowanej tylko PDF. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mam zarejestrowaną na Allegro kartę BP partner club a tu piszą o jakichś kuponach
http://www.allegr...php?subpage=vouchers Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Kiedyś jak chciałam ugotować mleko z woreczka to się zwarzyło.No i poleciałam reklamować to mleko razem z garnkiem.Reklamacja została uznana ale Pani powiedziała,że następnym razem wystarczy jak woreczek po mleku przyniosę
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ja też tylko w rybnym kupuję !!!
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Trochę więcej- 55dkg.Skandal po prostu!!!
Że też mnie podkusiło ważyć!
Teraz tylko się wkurzam. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Po rozmrożeniu zostało mi.....Ciekawa jestem kto zgadnie ile dkg.
To jest po prostu skandal.Że nie ma jakichś norm na mrożenie ryb.Zamiast w wodzie to pływają w lodzie. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Najczęściej nie dostaniesz negatywa w odwecie ( ja wysytawiłam z dziesięć takich i żadnego odwetowego)
Jeżeli nawet otrzymasz nega to w komentarzu do niego napiszesz to co powyżej.Każdy normalny czytając twoje komentarze będzie wiedział o co chodzi.
Dziwię się ,że wysłałaś przesyłkę i do niej dopłacałaś.Kupujący licytując godzi się na opłacenie kosztów przesyłki ,które przecież nie są ukryte.
Jak dasz negatywa masz pewny odwet bo przecież transakcja się odbyła, kupujący włacił a Ty zgodziłaś się dopłacić do przesyłki.
Ja bym to zostawiła.
Zobacz co sprzedaje.Może ma coś wystawionego niezgodnie z zasadami lub ma niedozwolony opis.I jak coś znajdziesz to zgłoś do Allegro.
Wg.mnie tyle możesz zrobić. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4081
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Co to znaczy marne?
Nie umiecie się z niczego cieszyć?
A co to znaczy kombinować?
Weźmiesz jeden to inni też skorzystają.