Moja kasa spływała z Allegro na konto...3 dni.Ładnie się obłowią.Myślę,że trzeba dać dopisek przy aukcjach,że w wypadku korzystnia z tej opcji wysyłka zostanie zrealizowana po wpłynięciu pieniędzy na MOJE konto.
p.S. System jest w trakcie rozruchu jak napisali.Tylko ciekawe co będzie jak im coś nie wyjdzie Wyświetl w wątku >>
A ja wracam do mojego pytania o PŁACÊ Z ALLEGRO.
To już zakrawa na skandal.Robią co chcą.Dlaczego bez mojej zgody mają obracać pieniędzmi, które ktoś wpłaca.Przecież nie podpisywałam z nimi żadnej umowy na tego typu działania.
Ciekawa jestem jakąż to Allegro daje mi gwarancję,że przeleją mi na konto pieniądze?
A jak splajtują, to żegnajcie pieniążki i nie będzie sposobu by je odzyskać.Tłumaczą się ,że to takie dobre dla mnie i bezpieczne.Uwielbiam jak ktoś mi wmawia co jest dla mnie dobre.
Zmiany opłat, zmiana rubryk na takie,że w ogóle nie widać ile osób obserwuje.Teraz musowa opcja.
I nie ma na takich siły.Ech...szkoda gadać Wyświetl w wątku >>
Czy ktoś wie jak usunąć opcję płacę z Allegro?
Nie miałam takiej opcji i nie chcę mieć a zauważyłam,że teraz pojawiła się nowość.W formularzu gdzie wpisuje się kwoty do zapłaty za przesyłkę jest PŁACÊ Z ALLEGRO i nie można tego odhaczyć.
Może mi ktoś pomóc? A jeżeli ktoś mi wpłacił już przez tę opcję to kiedy wysyłam towar? Wyświetl w wątku >>
w październiku dość dużo osóbek pisało, że zamówiło próbki na darmowe-probki.pl . i jak wygląda sytuacja? dostał już ktoś od nich coś więcej niż tylko katalogi?
asiam
Postów 4236
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
p.S. System jest w trakcie rozruchu jak napisali.Tylko ciekawe co będzie jak im coś nie wyjdzie
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już zakrawa na skandal.Robią co chcą.Dlaczego bez mojej zgody mają obracać pieniędzmi, które ktoś wpłaca.Przecież nie podpisywałam z nimi żadnej umowy na tego typu działania.
Ciekawa jestem jakąż to Allegro daje mi gwarancję,że przeleją mi na konto pieniądze?
A jak splajtują, to żegnajcie pieniążki i nie będzie sposobu by je odzyskać.Tłumaczą się ,że to takie dobre dla mnie i bezpieczne.Uwielbiam jak ktoś mi wmawia co jest dla mnie dobre.
Zmiany opłat, zmiana rubryk na takie,że w ogóle nie widać ile osób obserwuje.Teraz musowa opcja.
I nie ma na takich siły.Ech...szkoda gadać
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ten też wzięłam.
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dziękuję
20:22:40 , 20:23:08 Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Za jej cierpliwość, dobre serduszko, bezinteresowność i za to,że jest na tym forum.
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie miałam takiej opcji i nie chcę mieć a zauważyłam,że teraz pojawiła się nowość.W formularzu gdzie wpisuje się kwoty do zapłaty za przesyłkę jest PŁACÊ Z ALLEGRO i nie można tego odhaczyć.
Może mi ktoś pomóc? A jeżeli ktoś mi wpłacił już przez tę opcję to kiedy wysyłam towar? Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ani jednej próbki.Jedynie katalogi. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4236
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5