Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asiam

asiam

#2191982 Napisano: 25.02.2009 06:56:50 w Wkurza mnie...
adrian napisał(a):

Wkurzają mnie tego typu konkursy.

https://www.e-kon...rticles-1-37648.html

Jego nazwa powinna być zmieniona na Zabawa we cenzuraa.

Wymyśl za nas hasło, rozreklamuj za nas stronę i zawróć cenzura znajomym, żeby Ci klikali, a być może dostaniesz od nas firmowy długopis. Dodatkowo jeden szcześliwiec może liczyć na pół roku języka angielskiego za cenzura...

No nie tylko angielskiego.Można sobie wybrać jeden z sześciu języków
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2186730 Napisano: 22.02.2009 10:15:11 w Rossmann
Nie robią problemów,można wszystko odebrać razem.
Do 15 marca lub wyczerpania zapasów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2184762 Napisano: 21.02.2009 01:25:30 w Paragony
O jak dobrze ktoś pomyślał...
Mam nadzieję,że nie będą tutaj zabierały głosu osoby,które są przeciwne wymianie bądź sprzedaży paragonów.Ten temat tyczy się wyłącznie paragonów i róbta co chceta...
Jesteś przeciwny wymianie -nie zaglądaj tu.Chcesz pohandlować - to jest temat dla Ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2183370 Napisano: 20.02.2009 03:38:18 w Allegro.pl - bez linków
Na pocieszenie zobaczcie jaki facet u mnie zalicytował.Nic tylko rozstrzelać.Stracony czas,stracone pieniądze bo być może ktoś inny by kupił towar.

http://www.allegr...ser.php?uid=12582861 Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2172293 Napisano: 13.02.2009 09:57:34 w Rossmann
Taki napis jest na Rossnet
Jeśli nie ma Twojej drogerii lub Twojego miasta oznacza to, że limit prezentów w tych miejscach został już wyczerpany. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2171946 Napisano: 13.02.2009 09:19:59 w Rossmann
Gdzie to się sprawdza czy w danym mieście są jeszcze zestawy?
Może mi ktoś sprawdzić Jędrzejów? Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2166798 Napisano: 11.02.2009 03:09:24 w Pomocy!!!!
Czy ktoś zakładał konto na zapunktowani.pl?
Jaki kod bonusowy należy wpisać przy rejestracji ? O co to chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2160977 Napisano: 08.02.2009 09:10:40 w Allegro.pl - bez linków
Mnie się melisa w Twoich aukcjach podoba,że nie zawyżasz cen za wysyłkę.Właściwie nawet nie doliczasz za koperty bąbelkowe bo masz swój sposób by tanio opakować zakupiony towar. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2160480 Napisano: 08.02.2009 06:07:46 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

asiam napisał(a):

natik999 napisał(a):

ja rowniez długo czekałam na wpłatę od pewnej osoby, wys lałąm kilka maili i nic... po ok. mieisacu wystawiałam negatywa, a zaraz za mną dwóch innych sprzedających... i po 3 negatywach Panu zawieszono konto i nie dostawałam nic odwetowego...

ale miałam tez przypadek, ze Pani z kopertką wpłaciła szybciej niż niektórzy stali bywalcy Allegro... emotka

Najbardziej bezsensowne jest to ,że jak kogoś po roku odblokują to może wszystkie zaległe komentarze wystawić ( negatywy też)
Tak jak znikają aukcje po dwóch miesiącach tak samo powinna znikać możliwość wystawienia starego komentarza.

dokładnie, muszę trzymać wszelką korespondencję do zaległych komentarzy, bo ktoś za pół roku może chcieć mi wystawić negatywa a ja nawet nie będę wiedziała za co i o co mu w ogóle chodzi emotka

melisa- nie sądzę by ktoś ,kto wystawia komentarz negatywny po długim czasie sam wiedział dlaczego go wystawia.Ja bym sobie głowy starą korespondencją nie zawracała.Zawsze można coś zgrabnie ale ironicznie i w pięty napisać w odwecie.
System komentarzy jest niesprawiedliwy i ja protestuję!!!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2160463 Napisano: 08.02.2009 05:53:50 w Allegro.pl - bez linków
natik999 napisał(a):

ja rowniez długo czekałam na wpłatę od pewnej osoby, wys lałąm kilka maili i nic... po ok. mieisacu wystawiałam negatywa, a zaraz za mną dwóch innych sprzedających... i po 3 negatywach Panu zawieszono konto i nie dostawałam nic odwetowego...

ale miałam tez przypadek, ze Pani z kopertką wpłaciła szybciej niż niektórzy stali bywalcy Allegro... emotka

Najbardziej bezsensowne jest to ,że jak kogoś po roku odblokują to może wszystkie zaległe komentarze wystawić ( negatywy też)
Tak jak znikają aukcje po dwóch miesiącach tak samo powinna znikać możliwość wystawienia starego komentarza.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2160431 Napisano: 08.02.2009 05:39:23 w GRATISY
onnn21 napisał(a):

asiam - zablokowalaś mnie.
emotka

Oj,chyba mi się bardzo naraziłeś emotka
Odblokowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2159383 Napisano: 08.02.2009 07:12:45 w Allegro.pl - bez linków
Wyślij jeszcze grzeczne przypomnienie ,że do chwili obecnej nie otrzymałeś wpłaty na konto i podaj dane do wpłaty ale nie przez Allegro tylko zwykłym mejlem.Taka osoba naprawdę może mieć trudności z połapaniem się z tym wszystkim.A poza tym może zwyczajnie nie wie ,że sprzedający oczekuje na wpłatę niemalże natychnmiast.
Ja takimi spokojnymi przypomnieniami potrafiłam czasem ściągnąć wpłatę od ludzi,którym w międzyczasie zawiesili konto.
Pamiętaj,że każda gwałtowna reakcja prowokuje od drugiej osoby to samo.A co do negatywów to wystawiłam kilka i nigdy nie dostałam odwetowego.Wystarczy napisać w negatywie, ze za towar zakupiony dnia... do chwili obecnej nie wpłynęła wpłata. Pomimo licznych przypomnień nie nawiązałam kontaktu z kupującym a Allegro zwróciło mi prowizję.Negatyw jest,czytający wiedzą dlaczego a kupujący czuje się winny a nie atakowany.
To naprawdę dobra broń.Po co się wzajemnie obrażać i wyzywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2153602 Napisano: 05.02.2009 08:19:44 w Pomocy!!!!
Czy ktoś wie gdzie na stronie machina.pl jest logowanie?Nie potrafię znaleźć.
I czy nie mając telefonu w plusie można brać udział w ich konkursach?
Proszę o PW Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2152905 Napisano: 04.02.2009 09:41:14 w Segregacja konkursów.
mkmadzia7 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

jestem z Wami od niedawna, staram się odpisywać na pytania, czasem jestem na forum, nie dodałam jeszcze żadnego konkursu bo nie jestem tak szybka jak Starzy Wyjadacze - za nim ja znajdę jakiś konkurs to on już dawno jest w bazie! sorry ... staram się. Reasumując.. też jestem pasożytem wg Was emotka

nie trzeba za dużo się wysilać, aby znaleźć konkurs ...
Polecam zaglądanie na strony, gdzie stale są organizowane konkursy emotka
Ich zwykle nikt nie dodaje do bazy emotka
Ciekawe dlaczego ...
emotka emotka emotka
anetakam0 napisał(a):

mjane napisał(a):

.........
............ wysyłam i wyskakuje konkurs już jest w bazie
emotka
W związku z tym moim zdaniem dobrze by było zmienić zasadę dodawania konkursu - w pierwszej kolejności powinno się wpisywać link i sprawdzać czy już jest, a jak nie ma to dopiero wypełniać resztę formularza.

mam to samo - dodałam ze 20 konkursów i za każdym razem ... KLAPA
więc z tym linkiem to świetny pomysł

Jest też na stronie wyszukiwarka ...
rzeczywiście czasami mi nie dziala, gdy wklepuję cały link do konkursu, ale np można wpisać część tytułu konkursu, czy nazwę portalu, który go organizuje emotka i można zaoszczędzić troszkę czasu przez wpisywanie i czekanie na tekst ... Konkurs jest już w bazie ...

Prościej jest otworzyć zakładkę DODAJ KONKURS i wkleićlink z konkursem a następnie DODAJ.Jeśli jest w bazie to pojawi się czerwony pasek z informacją jeżeli nie ma to wystarczy uzupełnić pozostałe rubryki i wysłać do zatwiedzenia.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2147230 Napisano: 02.02.2009 02:31:42 w Allegro.pl - bez linków
Zwróci Ci tylko za przedmiot nie za przesyłkę.Chyba,że się jakoś dogadasz i pójdzie Ci na rękę bo przecież towar nie był zgodny z opisem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2142961 Napisano: 31.01.2009 03:14:14 w Wkurza mnie...
I u mnie to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2128931 Napisano: 27.01.2009 01:10:42 w Pomocy!!!!
CZy może mi ktoś podać wzór SMS-a do PRIMA FINEZJA.Czym trzeba oddzielić kody.W regulaminie tyle znaczków nawtykali,że ...nie zrozumiałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2128881 Napisano: 27.01.2009 12:59:24 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

miriam napisał(a):

Wkurrrza mnie moja gruba listonoszka (chociaż sama jestem gruba)zostawiła mi awizo w skrzynce,a mieszkam na 1 piętrze i jestem cały czas,ani nie odkurzałam,nic...
Nawet się nie pofatygowała !!!
Mam chore dziecko,autobus na pocztę 3 zł w jedną stronę,zła jestem,że jej chyba skargę napiszę-to nie jest pierwszy raz!!!

nie weszła,bo napewno nie miała przesylki ze sobą...pewnie za ciezko jej było emotka

Coś tej pani widzę nie zależy na wysokiej doręczalności.
Gdy mój kochany listonosz przytargał do mnie leonowe koszulki to się śmiał ,że przynajmniej doręczalność będzie miał wysoką.A kochany jest dlatego,że jak są do mnie duże przesyłki to nie zostawia awizo tylko pakuje wszystko do swojego auta,podjeżdża i domofonem sprawdza czy jestem.
miriam- może ta przesyłka była duża i dlatego awizo.Ale jeżeli okaże się mała to bym nie omieszkała zrobić awantury i skrobnęła skargę
Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2107475 Napisano: 17.01.2009 10:43:34 w PODZIĘKOWANIA
isiulka-ten topic to mi się raczej kojarzy z podziękowaniami za bezinteresowną pomoc a nie interesami handlowymi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#2103142 Napisano: 16.01.2009 01:20:32 w GRATISY
lilith91 napisał(a):

hej. ja mam pytanie, czy przy odbiorze paczki z gadżetami trzeba coś płacić? czy firmy robią to na własny koszt?

Nie płaci się.A jak przychodzi coś płatnego to odmawiasz przyjęcia.
Wyświetl w wątku >>
0 0