Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asiam

asiam

#1616200 Napisano: 13.06.2008 02:29:38 w Pomocy!!!!
Klikam w usuń z listy.Wyświetla mi się: Podana osoba została już usunięta z Twojej listy zablokowanych.I nadal jesteś na liście.Nie wiem co zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1616192 Napisano: 13.06.2008 02:23:17 w Pomocy!!!!
aneti-chyba mi się kiedyś naraziłaś hi,hi.
Sprawdź czy już odblokowane. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1616143 Napisano: 13.06.2008 02:06:28 w Pomocy!!!!
lucynka20,aneti-dziękuję.
Tylko jeszcze mam problem z risotto. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1615856 Napisano: 13.06.2008 12:47:28 w Pomocy!!!!
Potrzebuję jak najprostszy przepis na Risotto-ryż+mielone mięso i zapiekane.
Jak się robi kompot do słoików? Mam porzeczki.
Dziewczyny proszę o pomoc. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1609225 Napisano: 10.06.2008 01:35:49 w Allegro.pl - bez linków
sweety- wyślij mu przypomnienie o zapłacie ale przez stronę Allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1552139 Napisano: 16.05.2008 06:51:52 w Allegro.pl - bez linków
Czy to w ogóle prawne takie wystawianie?
Mieli zrobić porządek z opłatami za wysyłkę by były zgodne z cennikami .Nie zrobli nic, a szkoda bo wtedy nie byłoby takich oszustw. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1526581 Napisano: 06.05.2008 06:31:35 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
koniczynka123 - dziękuję.
Oczywiście ,że wysyłałam kody z Apetity.
Miło,że można na Was liczyć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1526189 Napisano: 06.05.2008 04:19:21 w Pomocy!!!!
Dostałam maskotkę łosia .Na pieczątce studio Pryzmat.Czy ktoś kojarzy skąd to? Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1526185 Napisano: 06.05.2008 04:17:21 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Dostałam maskotkę łosia .Na pieczątce studio Pryzmat.Czy ktoś kojarzy co to było? Mam wrażenie,że jakaś ankieta bo konkursów ostatnio nie wysyłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1526169 Napisano: 06.05.2008 04:09:38 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

dostałęm dzisiaj spieprz***,od gieni z poczty , za to że list który wysyłałem (polecony) koperta była z tyłu zaklejona taśmą przeźroczystą emotka emotka zaklejałem tak zawsze na wszelki wypadek żby nikt tego nie otwierał ,a dzisiaj dostałem ochrzan i powiedziała że potem będzie na nich że tam grzebali emotka kompletna wariatka
Jezu jak ja nienawidzę POCZTY POLSKIEJ !!! emotka emotka emotka

Następnym razem zapytaj Panią czy nie byłoby prościej gdyby na tej taśmie przybiła stempelek przyjmując przesyłkę zamiast się denerwować.
Nie ma przepisu,który mówi o tym,że nadawca nie może dodatkowo zabezpieczyć przesyłki.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1478093 Napisano: 11.04.2008 10:57:14 w GRATISY
abaszka napisał(a):

dzien dobry z rana emotka

u mnie w @ same negatywy emotka

To pomyśl,że wszystkie pozostałe mejle zostaną rozpatrzone pozytywnie.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1463107 Napisano: 05.04.2008 03:40:15 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

słuchajcie czy wy też macie cos takiego, czasem zdarza mi sie ze jestem na poczcie i mam paczke jak bomba tzn wielokrotnie przekracza gabaryt B a płace normalnie jak kiedys czyli za gabarty A a babki mi tego wogóle nie mierzą nie wiem czemu ale csie ciesze emotka zawsze 4 zł mnmiej

Mówisz o paczce czy o liście poleconym ?
Polecony GABARYT B: wys.pow 2 cm,dł.32,5,szer.23 cm
Paczka GABARYT B : wys.ponad 30 cm,dł.60 cm,szer.50cm.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1463077 Napisano: 05.04.2008 03:23:01 w PODZIĘKOWANIA
darylka dziękuję za Twixy.To miłe ,że dla mnie zagrałaś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1420365 Napisano: 15.03.2008 06:41:03 w Allegro.pl - bez linków
nineczka17 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Chciałabym kupic coś na aukcji prywatnej. Kliknęłam na <poproś sprzedającego o zgodę na udział w aukcji>. Nie byłam zalogowana więc przekierowało mnie na stronę żeby się zalogowac. I co teraz??? Czy mam po raz kolejny kliknąc i prosic o zgodę czy tamta prośba po tym jak się zalogowałam poszła. I jak to w ogóle wygląda??? Czy ja dostanę jakiegoś maila ze zgodą czy to wygląda inaczej??? Nigdy nie kupowałam na prywatnych aukcjach i nie wiem emotka

czemu sluza te aukcje prywatne
czy sprzedawca w mailu zapraszajacym podaje kwote za ktora sprzeda ta rzecz
bo mnie kiedys sprzedawca nie zaprosil do aukcji ,wyslalam do niego prosbe o zaproszenie ale emotka

Aukcje prywatne są dla konkretnych osób(osoby ) , z którą umówił się sprzedający.Wcale nie musi wyrazić zgody byś licytował.A co do przekierowania na logowanie, to póki się nie zalogujesz to prośba nie poszła.

Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1420361 Napisano: 15.03.2008 06:39:43 w Allegro.pl - bez linków
nineczka17 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Chciałabym kupic coś na aukcji prywatnej. Kliknęłam na <poproś sprzedającego o zgodę na udział w aukcji>. Nie byłam zalogowana więc przekierowało mnie na stronę żeby się zalogowac. I co teraz??? Czy mam po raz kolejny kliknąc i prosic o zgodę czy tamta prośba po tym jak się zalogowałam poszła. I jak to w ogóle wygląda??? Czy ja dostanę jakiegoś maila ze zgodą czy to wygląda inaczej??? Nigdy nie kupowałam na prywatnych aukcjach i nie wiem emotka

czemu sluza te aukcje prywatne
czy sprzedawca w mailu zapraszajacym podaje kwote za ktora sprzeda ta rzecz
bo mnie kiedys sprzedawca nie zaprosil do aukcji ,wyslalam do niego prosbe o zaproszenie ale emotka

Aukcje prywatne są dla konkretnych osób(osoby ) , z którą umówił się sprzedający.Wcale nie musi wyrazić zgody byś licytował.A co do przekierowania na logowanie, to póki się nie zalogujesz to prośba nie poszła.

Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1390838 Napisano: 01.03.2008 11:27:07 w GRATISY
in napisał(a):

u mnie dugopis, kalendarzyk na 2 lata i smycz emotka
a pewien producent firanek, przysał mi 1x1m firanki, na każde okno zamała emotka emotka emotka

To oddaj komuś kto ma okno na stryszku.Będzie jak ulał.
0 0

asiam

#1284286 Napisano: 08.01.2008 12:54:46 w Allegro.pl - bez linków
Właśnie ostatnio zxrezyg
haz0r napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

A jak oni to mierzą? Chodzi mi o grubość - biorą pod uwagę również grubość koperty bąbelkowej? Bo jak tak to zapewne sprzedawcy zaczną bylejak pakować, żeby wyszło taniej emotka
I jak w ogóle można zmierzyć grubość linijką, skoro faktyczna grubość przesyłki jest gdzieś na środku? Zrozumiałabym jeszcze może rozmiary kopert, te rzeczy są standardowe, ale nie mierzenie. Faktycznie klienci mogą kwitnąć przy okienku..

To się będzie wysyłać przez IN-POST ;]

nował
haz0r napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

A jak oni to mierzą? Chodzi mi o grubość - biorą pod uwagę również grubość koperty bąbelkowej? Bo jak tak to zapewne sprzedawcy zaczną bylejak pakować, żeby wyszło taniej emotka
I jak w ogóle można zmierzyć grubość linijką, skoro faktyczna grubość przesyłki jest gdzieś na środku? Zrozumiałabym jeszcze może rozmiary kopert, te rzeczy są standardowe, ale nie mierzenie. Faktycznie klienci mogą kwitnąć przy okienku..

To się będzie wysyłać przez IN-POST ;]

Ostatnio zrezygnowałam z usług InPost.Po dwóch miesiącach testowania mam dwie przesyłki zaginione ( w trakcie reklamacji obecnie ) i około 15!!!!! na które dostałam pisma,że USŁUGA WYKONANA NIENALEŻYCIE.Tzn.zostały dostarczone ale po 2 - 8 tygodni .I właśnie się dowiedziałam,że też mogę za nie żądać odszkodowania.
Awiza do ludzi w ogóle nie docierają, przesyłek nie wiadomo gdzie szukać.Szczytem była informacja z firmy,że przesyłka została doręczona w regulaminowym terminie czyli dwa dni,kiedy odbiorca znalazł ją w któryś punkcie InPost po 2 miesiącach.Acha, wcześniej odbiorcę poinformowano,że przesyłka wróciła do nadawcy czyli do mnie.
Wróciła do mnie również przesyłka z adnotacją :błędny adres.A wiem,że adres jest dobry na 1oo%.Brawo dla doręczyciela.
Panie na infolinni nie są w stanie nic pomóc.Podają tylko monotonnym głosem adres pod który należy wysłać reklamację.

A co do Poczty Polskiej też jestem ciekawa jak Pani zmierzy kopertę z brzuszkiem czyli taką ,która ma wybrzuszenie na środku.Myślę,że interpretacja wykonywania pomiaru będzie dowolna.
0 0

asiam

#1275175 Napisano: 04.01.2008 07:41:27 w Konkursy firm tytoniowych
Odnośnie LM.Miły Pan z infolinii poinformował mnie,że przez najbliższe dwa tygodnie nie będzie można wejść na stronę LM ( chyba mają remanent ) emotka .Nie przewidują również w najbliższym czasie promocji typu wymiana kodów na nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1274626 Napisano: 04.01.2008 02:34:49 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

asiam napisał(a):

Uważajcie na opłaty.Poczta Polska zmieniła cennik.Wprowadziła wyższą opłatę w zależności od wielkości przesyłki.Dokładne wymiary i cennik macie w poniższym linku.W każdym razie za wysłanie książki o grzbiecie pow.2 cm już płaci się drożej.

http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm

dzięki za info.
Z tymi wymiarami i gabarytami przesadzili emotka Przecież nie będą mierzyć z linijką na pocztach tylko od razu na oko wystawią wyższą opłatę, ale to jest jedno wielkie !@#@$$#%!#%!#R%# emotka emotka emotka

Ale my możemy sobie pomierzyć w domu by poinformować panią w okienku,że ją oko myli! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1274608 Napisano: 04.01.2008 02:30:35 w Konkursy firm tytoniowych
strangeone,nariam-dziękuję za podpowiedzi odnośnie LM.
0 0