Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lizzie

lizzie

#4459797 Napisano: 18.06.2011 03:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Na Wyborową napisałam: Połączona z Polakami przed wieloma laty, Wyborowa spełnia ważną rolę na rynku trunków bogatym. W smutnych i wesołych chwilach, każdy marzy o promilach emotka Ciekawe,czy wygram chociaż 1000 zł emotka

A dołączyłaś prezentację multimedialną?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4459781 Napisano: 18.06.2011 03:46:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

lizzie emotka emotka

Twój nick może ludzi mylić, a tymczasem Ty całkiem sympatyczny jesteś emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4459756 Napisano: 18.06.2011 03:33:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

lizzie napisał(a):

ziolko napisał(a):

fragles napisał(a):

ale to wszyscy musieliby pisać, głupie, wiem, idę do pracy

czemu nie? ja moge pisać emotka

I ja będę pisać, do każdej pracy!! emotka

Bracia konsursomaniacy,
brać się do pracy !
Lampki, makiety
i inne bzdety,
żeby na czele dotrzeć do mety!

W d..ie mam wszelkie nagrody,
Wycieczki czy samochody,
Jeśli mam wygrać je nieuczciwie -
Nie chcę ich. A innym się dziwię...
Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4459692 Napisano: 18.06.2011 02:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

fragles napisał(a):

ale to wszyscy musieliby pisać, głupie, wiem, idę do pracy

czemu nie? ja moge pisać emotka

I ja będę pisać, do każdej pracy!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4458562 Napisano: 17.06.2011 10:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

lizzie napisał(a):

rashu napisał(a):

w sumie to dziwi mnie że jeszcze nie robicie tych błyskotek tylko dyskutujecie o jej pracach i piszecie gdybym wiedział/a że można to też bym tak zrobił/a w poprzednich konkursach była dokładnie taka sama sytuacja i znów nie nauczyliście się na własnych błędach..pora zacząć się uczyć
PS. żeby nie było nie brałem ani w tym ani w poprzednich takich konkursach udziału (tych związanych z moniau)

Po prostu każdy umie czytać regulamin. I stara się zgodnie z nim swoją pracę wykonać. Sorry, nie każdy
emotka

ale możesz iść zasada co niezabronione to dozwolone
i jak Wy podniesiecie poziom dając praca + świetny wiersz ( a Twój jak już pisałam przypadł mi do gustu) to skończy się gdyranie że tylko jedna rodzina wygrywa
trzeba się rozwijać

Nie mam takiego charakteru - niestety, a może stety. Dla mnie białe jest białe, a czarne - czarne. Czytać umiem... Nie rozumiem organizatorów, ale nie zamierzam zniżać się poniżej pewnego poziomu. Za to zrozumiałam, dlaczego organizator początkowo napisał, że laureat nie życzył sobie upublicznienia swojej pracy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4458527 Napisano: 17.06.2011 09:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rashu napisał(a):

w sumie to dziwi mnie że jeszcze nie robicie tych błyskotek tylko dyskutujecie o jej pracach i piszecie gdybym wiedział/a że można to też bym tak zrobił/a w poprzednich konkursach była dokładnie taka sama sytuacja i znów nie nauczyliście się na własnych błędach..pora zacząć się uczyć
PS. żeby nie było nie brałem ani w tym ani w poprzednich takich konkursach udziału (tych związanych z moniau)

Po prostu każdy umie czytać regulamin. I stara się zgodnie z nim swoją pracę wykonać. Sorry, nie każdy
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4458457 Napisano: 17.06.2011 09:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

isiulka napisał(a):

o jakim konkurie jest mowa?:) poda mi ktoś linka?

3 konkursy

https://www.faceb.../366347724286?ref=ts

https://www.faceb...m/TurekFigura?ref=ts

http://www.tui.pl/konkursy/gry-rodzinne

Aaaa... w H&Y brałam udział i dostał mi się skromny bon za 50 zł, to teraz mnie osobiście żywo interesuje, czym przebito moja poezyję, poza prezentacją oczywiście emotka
Wielka szkoda, że prezentacja kolejna usunięta...

Z nas wesoła jest rodzina
uśmiechnięta każda mina

i ponury czarny kocur
moc koloru musi poczuć emotka emotka emotka

Chodziłeś na warsztaty poetyckie do samego MISTRZA? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4458321 Napisano: 17.06.2011 08:48:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
errorr napisał(a):

lizzie napisał(a):

Haha, to dopiero dyskusja rozgorzała emotka W zasadzie swojego wierszyka nie powinnam zamieszczać, ale jakoś krew mnie zalała i wstawiłam emotka I nie czekam na komplementy, każdego osobista sprawa, który mu się bardziej podoba. Ot tak dla porównania emotka

Dziękuję że opublikowałaś swój wiersz .
emotka .
Kurde nawet taki analfabeta jak ja ,a nie prof. J.Miodek by dojrzał różnicę .Coś śmierdzi i to nie tylko M.Ur..yną emotka
.Idę na fajke bo mnie mgli strasznie emotka . Tak jak pisałem niedawno,to my tutaj nie jedną erę konkursową przeżyjemy , ale i regulaminy muszą być bardziej precyzyjne żeby nie było jakiś wianków i youtuborencji. emotka Pozdro error

Ja nie palę, ale dziś mam niebywałą ochotę
0 0

lizzie

#4458145 Napisano: 17.06.2011 07:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Haha, to dopiero dyskusja rozgorzała emotka W zasadzie swojego wierszyka nie powinnam zamieszczać, ale jakoś krew mnie zalała i wstawiłam emotka I nie czekam na komplementy, każdego osobista sprawa, który mu się bardziej podoba. Ot tak dla porównania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4458084 Napisano: 17.06.2011 07:42:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

lizzie - no prawie jak Adam Mickiewicz emotka ))) czy wy na prawde nie widzicie ze ten wiersz jest gorszy od tego co wygral ? W wielu miejscach nawet ilosc sylab ci sie nie zgadza. A okreslenie stówę zaoszczędzić pozostawie juz bez komentarza ...

W każdym wersie jest 8 sylab emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4458080 Napisano: 17.06.2011 07:41:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

ewaewa napisał(a):

a komuś się ten wierszyk naprawdę podoba?

moim zdaniem lepszy jest wierszyk lizzie, ale to tylko moje zdanie emotka

Nie chodziło mi o to, żeby teraz zbierać komplementy, tylko niech każdy sobie sam odpowie na pytanie, co się liczy w konkursach. Na pewno nie treść. Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4458042 Napisano: 17.06.2011 07:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdy wakacje tuż za pasem,
Następuje wyścig z czasem.
Możesz urlop w Polsce spędzić,
Bo chcesz stówę zaoszczędzić.
Ale kiedy będzie lało,
Żałuj, że Ci się nie chciało
W TUI sprawdzić moc promocji,
Lecieć wprost do Kapadocji,
Grzać na Krecie boskie ciało
I zapłacić za to mało.
Weź ze sobą też rodzinę,
Idź na plażę ze swym synem,
Z żoną pływaj w oceanie,
Córce pokaż nurkowanie,
W gry TREFL grajcie w palmy cieniu -
To nadaje sens istnieniu!

To mój wierszyk. I nie wstydzę się do niego przyznać. Może się komuś nie podobać, mi się wydaje, że jest dużo lepszy. Ale prezentacji nie dołączyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4457244 Napisano: 17.06.2011 02:39:47 w Połączenia nieodebrane
grusia25 napisał(a):

lizzie napisał(a):

O 14:35 nieodebrane połączenie z prywatnego. Odkurzałam, mąż nie odebrał emotka Kto wie, co to może być...?? emotka

dzwonia z Carlsberga z zastzreżonego emotka

To nie to, tam nie brałam udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4457225 Napisano: 17.06.2011 02:33:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

I mam już odpowiedź na reklamację, w której elegancko wyjaśniono mi, że mogłem też dołączyć link do prezentacji, bo nie było to zabronione i mieściło się w formularzu.
Wniosek jest jeden : robić tak samo jak zwycięzca, tylko czy potrafię...
W każdym razie rozważę inne formy przekonywania jury do mojego talentu. Bo inaczej zawsze będę w gronie komentujących wyniki nigdy w zwycięzców.
Jestem pewien, że wiele osób z forum zrobiłoby fantastyczne prace, ale nie chce, bo trzyma się sztywno zasad regulaminu i etyki zawodowej. Tylko po co skoro nawet organizatory nie widzą nic w tym złego. A tak zwiększymy konkurencję i urozmaicimy listy laureatów.

Masz rację: od dziś tylko prezentacje! Jeszcze jedna sprawa: w prezentacji są zdjęcia robione przez zawodowego fotografa. Ciekawe, jak to jest przy wykorzystywaniu zdjęć bez praw autorskich...
0 0

lizzie

#4457139 Napisano: 17.06.2011 02:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

privatedo napisał(a):

Ale w formularzu mozna bylo podac link do youtube lub innej strony, gdzie zamieszczono prace, prezentacje czy tez cokolwiek innego.
Nie mniej jednak HASLO powinno znajdowac sie w formularzu i ono powinno byc oceniane, a nie to co widnieje na innej stronie w sieci...

Macie mocne podstawy do reklamacji, a nawet zwrocenia sie do UiKOKu o pomoc, bo w sumie zostaliscie naciagnieci emotka

Dzięki za otuchę, jak kretyn jeździłem po dwóch miastach bo nigdzie tej cholernej gry nie było.

Ja też kupiłam, wymyśliłam wierszyk, w sumie całkiem zgrabny, i co?? I puzzle... emotka Nie żebym się nie cieszyła, ale szlag mnie trafia, jak miała być praca tekstowa, a jest prezentacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4457130 Napisano: 17.06.2011 01:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

a może filmik??

http://www.youtub...layer_embedded#at=63

hasło niby jest, ale nałożone na film...
tak samo w Turku figura

O Matko, jak oni uznają coś takiego...?? emotka Ja się głowiłam nad tekstem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4457101 Napisano: 17.06.2011 01:50:41 w Połączenia nieodebrane
O 14:35 nieodebrane połączenie z prywatnego. Odkurzałam, mąż nie odebrał emotka Kto wie, co to może być...?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4418307 Napisano: 04.06.2011 10:51:49 w Oddam za darmo
errorr napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

errorr napisał(a):

Bujał się, bujał stolik na grillu emotka Podniosłem nóżkę i co tam widzę emotka Koreczek Zbyszka wbił się w murawę emotka Oddam go komuś kto tu napisze-że pobrał kodzik ku dobrej sprawie emotka

Podaje teraz T7ST2CFF bo grill uf,tu jeszcze się pali i niech nie piszą ci co nie pobrali emotka

podziekowalam:)

dorota19791 nakrętkę potrzymam emotka

A u mnie już po grillu,coka wciągnięta i też została nakrętka emotka FMMKXN NNAE6L EFLX
Dobrze widzę ? ?

0 0

lizzie

#4401403 Napisano: 28.05.2011 08:24:32 w Konkursy z dużą ilością nagród
indioska napisał(a):

a ja proponuję zajrzeć tutaj:
http://www.szokin.../user/create?ref=709

nagrody cenne np. iPady, iPhony, laptopy, wszystko za 10 zł:)
http://www.szokin.../user/create?ref=709

reflink emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#4276416 Napisano: 08.04.2011 04:59:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
avatea - GRATULUJÊ i lekko zazdroszczę (w pozytywnym sensie oczywiście) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0