Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lizzie

lizzie

#2485264 Napisano: 08.07.2009 06:59:40 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance jesteś upierdliwy/upierdliwa i flaki mi się wywracają na widok twej osoby na tym forum (łagodniej się tego napisać nie dało).

Prawdziwy powód do wkurzenia: przez ok. godzinę czasu układać puzzle internetowe z 200 kawałków (na małym, laptopowym ekraniku) po czym najechać na zakładkę pod paskiem zadań i kliknąć sobie przycisk nasza-klasa emotka emotka emotka emotka Dodam, że wynik jest niezapisany, puzzle się rozsypują, itd. itp. emotka emotka emotka

Co ty nie powiesz,juz myślałam,że wreszcie znormalniałaś.

LIZI,kopiować już potrafisz,teraz naucz się czytać,zwłaszcza mój nick emotka

Nie mam zamiaru zaśmiecać sobie pamięci twoim nickiem. Wymazałam cię już kompletnie, dla mnie nie istniejesz. Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2485234 Napisano: 08.07.2009 06:48:04 w Wkurza mnie...
Zgadzam się co do plagiatów. Nie każdy rodzi się święty emotka No chyba, że tendance emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2485211 Napisano: 08.07.2009 06:41:49 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

lizzie napisał(a):

tedance napisał(a):

lizzie napisał(a):

Zgadza się, to było chyba z rok temu. I skopiowałam bezmyślnie zabawę z psem. Wstyd mi, i więcej czegoś takiego nie robię. Wkładam dużo pracy, wymyślając wierszyki na konkursy. Ale chyba każdy (no, prawie każdy) ma na sumieniu jakiś plagiacik, i jeśli nie robi tego nieustannie, to nie róbmy z tego tragedii.

Więcej tego nie robisz,ciekawe? A co z Maybelline? Na szczęście dzięki mnie nie udało ci się zrobić w bambusa organizatorów i odebrać nagrody komuś,kto pisał uczciwie emotka Wiesz już dlaczego twój wspaniały poetycki tekst nie został nagrodzony? emotka

A poza tym po co się tak pięknie tłumaczysz? Napisz wszystkim to samo co mi na PW,a nie udajesz słodką.

Wszystkim tego nie piszę, bo to ty mnie obrażasz, a nie wszyscy. Więc specjalnie dla ciebie zostawiłam takie epitety.

Dziękuję,ściskam cię imadłem tak jak twoje dwie święte koleżanki kilka postów wyżej

Nawzajem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2485199 Napisano: 08.07.2009 06:37:04 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

lizzie napisał(a):

Zgadza się, to było chyba z rok temu. I skopiowałam bezmyślnie zabawę z psem. Wstyd mi, i więcej czegoś takiego nie robię. Wkładam dużo pracy, wymyślając wierszyki na konkursy. Ale chyba każdy (no, prawie każdy) ma na sumieniu jakiś plagiacik, i jeśli nie robi tego nieustannie, to nie róbmy z tego tragedii.

Więcej tego nie robisz,ciekawe? A co z Maybelline? Na szczęście dzięki mnie nie udało ci się zrobić w bambusa organizatorów i odebrać nagrody komuś,kto pisał uczciwie emotka Wiesz już dlaczego twój wspaniały poetycki tekst nie został nagrodzony? emotka

A poza tym po co się tak pięknie tłumaczysz? Napisz wszystkim to samo co mi na PW,a nie udajesz słodką.

Wszystkim tego nie piszę, bo to ty mnie obrażasz, a nie wszyscy. Więc specjalnie dla ciebie zostawiłam takie epitety. Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2485096 Napisano: 08.07.2009 06:01:04 w Wkurza mnie...
Zgadza się, to było chyba z rok temu. I skopiowałam bezmyślnie zabawę z psem. Wstyd mi, i więcej czegoś takiego nie robię. Wkładam dużo pracy, wymyślając wierszyki na konkursy. Ale chyba każdy (no, prawie każdy) ma na sumieniu jakiś plagiacik, i jeśli nie robi tego nieustannie, to nie róbmy z tego tragedii. Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2484142 Napisano: 08.07.2009 11:42:02 w Wkurza mnie...
tedance szkoda czasu na rozmowy z Tobą. Jest takie powiedzenie:

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim, bo Cię sprowadzi do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

A więc ja się nie wdaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2484048 Napisano: 08.07.2009 11:10:56 w Wkurza mnie...
taleksander napisał(a):

lizzie napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

Świtulska mnie wkurza,ta to jakimś dziwnym trafem zawsze wygrywa po kilka konkursów dziennie emotka

widzę, że Cię ściska z zazdrości emotka emotka

wkurza mnie, że nie daję rady cinema city emotka

Tak,strasznie mnie ściska,że nie umiem kopiować z innych stron tak dobrze jak ona,na szczęście kłamstwo ma krótkie nogi

tedance, akurat jej nazwisko przewija się na tapecie, był okres, kiedy moje przewijało się co konkurs, co w tym dziwnego???

Jak grasz systematycznie i wkładasz w to dużo pracy na efekty nie trzeba czekać, nie ma powodu do wkurzenia.

Niektórzy z zazdrości potrafią robić z siebie hm... nie będę nazywać po imieniu emotka

a mi tam wisi, że ktoś wygra 10 laptopów czy 100 zegarków. Każdy może grać, a jak ma swoje sposoby żeby często wygrywać to raczej trzeba mmu sprytu pogratulować, a nie jęczeć i zazdrościć. Zakładaj po 100 kont w różnych serwisach, siedź godzinami przed kompem, to też wygrasz.

Heh, ja nawet w takich konkursach, w których trzeba mieć 100 kont, nie biorę udziału, szkoda mi na to czasu emotka Ale jak ktoś lubi zakładać konta i nabijać sobie punkty - to też ciężka praca, nic nie ma za darmo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2484023 Napisano: 08.07.2009 11:02:41 w Wkurza mnie...
melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

samantha22 napisał(a):

tedance napisał(a):

Świtulska mnie wkurza,ta to jakimś dziwnym trafem zawsze wygrywa po kilka konkursów dziennie emotka

widzę, że Cię ściska z zazdrości emotka emotka

wkurza mnie, że nie daję rady cinema city emotka

Tak,strasznie mnie ściska,że nie umiem kopiować z innych stron tak dobrze jak ona,na szczęście kłamstwo ma krótkie nogi

tedance, akurat jej nazwisko przewija się na tapecie, był okres, kiedy moje przewijało się co konkurs, co w tym dziwnego???

Jak grasz systematycznie i wkładasz w to dużo pracy na efekty nie trzeba czekać, nie ma powodu do wkurzenia.

Niektórzy z zazdrości potrafią robić z siebie hm... nie będę nazywać po imieniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2469618 Napisano: 01.07.2009 06:45:07 w dziś mam urodzinki
Dla Samanthy22 wszystkiego NAJ NAJ!!!!!!!!!!!! emotka

I moim dzieciom dziś stuknął o roczek więcej emotka Rafałek ma 7, a Daria 3 emotka A ja się starzeję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2457691 Napisano: 25.06.2009 02:56:18 w Połączenia nieodebrane
jasnoska napisał(a):

lizzie napisał(a):

O 16:08 nie odebrałam zastrzeżonego. Do kogoś może dzwonili? [/quot

pan z visy o tej porze dzwonił emotka

Ale ja nie wygrałam chyba tam nic emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2456001 Napisano: 24.06.2009 09:37:33 w Połączenia nieodebrane
O 16:08 nie odebrałam zastrzeżonego. Do kogoś może dzwonili? Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2447970 Napisano: 21.06.2009 09:00:56 w Giełda Kodów ; )
Kupię kody Tiger albo wymienię np. na Avon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2443183 Napisano: 18.06.2009 10:10:01 w Paragony
frezja napisał(a):

turbek napisał(a):

Potrzebuję każdej ilości paragonów z Tesco Cappy, najlepiej z pierwszych dni konkursu, ale liczą się jakiekolwiek. emotka

emotka nie kupiłes nic a grałes emotka

Taaaaaaaa, kolejny cwaniaczek. Mam nadzieję, ze nikt nie sprzeda. Pamiętajcie, że jak nie sprzedacie, to może się okazać, że wygracie z listy rezerwowej!!!
Ja tak wygrałam wycieczkę na Wyspy Kanaryjskie z Natury emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2372387 Napisano: 13.05.2009 05:46:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że niby zabronione jest wstawianie linków polecających. A na stronie głównej jest banner do konkursu Wygraj stówkę, który jest ewidentnie polecający. Jakiegoś moderatora. I TO NIE JEST FAIR!!!!!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2333103 Napisano: 23.04.2009 08:29:18 w dziś mam urodzinki
szunia z okazji 18-tych urodzin emotka życzę wszystkiego NAJ i żeby maszyna losująca była łaskawa emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2272104 Napisano: 27.03.2009 12:03:10 w NaSza GaLeRiA

lizzie

#2246002 Napisano: 19.03.2009 09:57:46 w Paragony
emmmiliaaa napisał(a):

Cytat emmmiliaaa:
Cytat
mehuto:
Potrzebuje Harpick z reala paragony ofert na PW.

Wcale nie dziwie sie ze caly czas szukasz... nie kupiles produktu a brales udzial w promocji teraz szukasz paragonu i najsmiejsze z tego wszystkiego jest to ze za paragon oferujesz 10 zl a nagroda jest bon o wartosci 2000 zl to faktycznie bardzo uczciciwie i adekwatnie do wartosci nagrody

Nie dziwie sie ze do tej pory nie znalazles naiwniaka...

A CIEBIE PYTAŁ KTOŚ O ZDANIE .Nie odpowiadała Ci oferta po jakiego ... piszesz co jak za ile po na forum PW to PW.Jak zazdrościsz tego bonu to sobie trzeba było wygrać a paragony już kupiłem i nie masz prawa nazywać innych forumowiczów naiwniakami.. Wstydz sie sama swojej jadowitej zazdrości

to jest forum i moge wypowiadac swoje zdanie - to wolny kraj i jest wolnośc slowa.
Nie musze sie wstydzic swojej zazdrosci bo wcale nie zazdroszcze Ci tego bonu, mam inne ciekawsze nagrody, ktore wygralam uczciwie zakupujac promocyjny produkt i moze moglabym i sobie wygrac taki bon ale wtedy kiedy takie cwaniaczki jak Ty bez paragonow nie bralyby w nim udzialu...

To Ty powinienes sie wstydzic tego ze brak Ci skrupolow ja nie mam sie czego wstydzic to nie ja oszukuje w konkursach tylko Ty nie kupujesz produktow a wysylasz sms'y. I jak tu uczciwi ludzie maja wygywac?

Popieram Cię, emmmiliaaa. Mnie też szlag trafia, jak ludzie wysyłają tyle smsów bez paragonów i potem szukają naiwnych, co wygrane odkupią. Albo szukają paragonów. Wrrrrrr, wstydu trzeba nie mieć emotka

Ja też wolę wyrzucić paragon do kosza niż oszusta wspomóc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2184321 Napisano: 21.02.2009 07:56:28 w TESCO konkursy
Mam paragonik z Knorra, a nic nie wygrałam emotka Przyjmę każdą nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lizzie

#2180285 Napisano: 18.02.2009 09:41:42 w Żegnamy zmarłych

lizzie

#1977445 Napisano: 30.11.2008 12:02:26 w dziś mam urodzinki
Dziś moja kolej emotka

30 lat minęęęęłooooo jak jeden dzieeeeeeeeeeeeń!!!!!!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0