Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6264177 Napisano: 04.10.2016 18:53:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
od dwóch dni pojawia mi się w komórce, strzałka do przewijania ekranu. Jest kiepska, za duża, nietransparentna, i w złym miejscu... Dolny prawy róg ekranu, tam gzie się akurat najczęściej operuje i łatwo ja przez przypadek wcisnąć. Da się to udogodnienie / nieudogodnienie
wyłączyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6263692 Napisano: 04.10.2016 00:21:41 w PLAGIATY
mattadore napisał(a):

Ja już sam nie wiem ... Czy on bardziej ośmieszył siebie, czy te wszystkie agencje reklamowe  emotka emotka

mimo wszystko respekt dla tego Pana. Na pewno doskonale sobie daję świetnie radę z tym leciuchnym hejtem z naszej strony, otoczony niezłymi fantami które wygrał i które niosą mu pocieszenie w tych chwilach. Zresztą to wiecznie zabiegany facet, wiec nie zawraca sobie tym głowy. Oby mnie kiedyś tak jechano, za wygranie wielu głównych jednym zdjęciem... parafrazując Churchilla: Jeszcze nigdy tak niewiele, nie wygrało tak wiele w tak wielu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6263669 Napisano: 03.10.2016 23:12:56 w PLAGIATY
prawie jak w tej zagadce z zamierzchłej przeszłości:
CIEMNE W CZERWONYM BIEGNIE PO ZIELONYM... Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6262549 Napisano: 01.10.2016 10:04:21 w Carrefour konkursy
nkba napisał(a):

edith napisał(a):

melissa napisał(a):

edith napisał(a):

Odnośnie konkursu Hortex Carrefour w sms jest informacja o wysylce oświadczeń ale chodzi chyba tylko o zalącznik nr 2 bo przeciez 1 jest potwierdzający odbior nagrody??Idę na pocztę i nurtuje mnie ta informacja w smsie emotka

Nr 1 też. Do Jet-a tak się od zawsze odsyłało.   Naprawdę??Ale tam mam wpisać wartosć tableta i dodatkową wartość ?Pisze że potwierdzam odbiór nagrody no ale przecież niemam jej fizycznie w domu?? emotka Czyli dane xero paragonu i zalączniki nr 1 i 2??

Ja tak zawsze wysyłałam, oba emotka

czy w JET można wysyłać dane dwóch osób pozostających we wspólnym gospodarstwie domowym? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6261658 Napisano: 29.09.2016 14:48:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
gopablo1 napisał(a):

shell napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Na BICKids można obejrzeć nagrodzone rysunki w konkursie C4 i Tesco
http://bickids.com.pl/rodzice/konkursy

najbardziej podoba mi się okulista ufoludków emotka

też najbardziej mi sie w oczy rzucił - świetny jest emotka

dzięki, przekażę te dowody uznania mojemu pierworodnemu:) Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6261374 Napisano: 29.09.2016 00:21:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Mam dziwny problem... Mam telefony dual sim i wiadomość o wygranym tablecie z JET (3-częściową) dostałem w taki sposób, że 1 sms jest na sim1, a dwa pozostałe na sim2. Przecież to chyba niemożliwe... emotka  

wydaje mi się, że wygrałeś dwie nagrody na dwa simy, a pierwszej karcie zjadło ci dwa ostatnie smsy, na drugim Sim zjadło Ci pierwszego smsa. Innej opcji nie widzę. Wyłlłacz telefon wyjmij karty, i odpal ponownie, czasem po takim zresetowaniu pojawiają się zbłąkane smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6259951 Napisano: 26.09.2016 14:48:50 w Kaufland konkursy
giulietta napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

zapomnialam wczoraj wysłać paragonu i danych osobowych, jakie macie doświadczenia w TQG jeśli wyśle się po terminie dane + paragon?
Nagroda przepada czy może jednak otrzymam?

regulaminowy czas jest do dzisiaj, a ten w smsach zawsze o dzień krótszy

parę razy zdarzały mi się poślizgi nawet dwutygodniowe, a raz to nawet posłałem paragon jak juz ktos dal sygnał w wątku "dotarła nagroda"... i zawsze mi bon przysyłali. Oczywiście nie namawiam do takich praktyk, choć oczywiście są one źródłem dodatkowych konkursowych emocji Wyświetl w wątku >>
1 vivi 0

trebor1

#6259570 Napisano: 25.09.2016 14:15:56 w WC - rozmowy o wszystkim
wszystko zależy w jakiej sieci ma znajoma komórkę, jak w polskiej - to dzwonisz do niej jak zwykle bez żadnego prefixu, a jej ściągają za roaming. Jezeli ona ma jednak w sieci zagranicznej no to wkepujesz prefix i wtedy ty ponosisz koszt "roamingu" Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6258639 Napisano: 22.09.2016 22:47:00 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Odpowiadając na pytania w pw,  wygrałem nie pisząc o przedmiocie tylko o przyjaciołach. W sensie coś ze na nic wszystko inne gdy ich nie ma. 

jak można było potraktować przyjaciół tak przedmiotowo emotka

I to w dodatku dla pieniędzy... 

to akurat się chwali, bo znaczy, ze byli ci bardzo drodzy... Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6258628 Napisano: 22.09.2016 22:14:41 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

Odpowiadając na pytania w pw,  wygrałem nie pisząc o przedmiocie tylko o przyjaciołach. W sensie coś ze na nic wszystko inne gdy ich nie ma. 

jak można było potraktować przyjaciół tak przedmiotowo emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6258502 Napisano: 22.09.2016 20:10:13 w Kaufland konkursy
-Violka- napisał(a):

szczupak napisał(a):

-Violka- napisał(a):

emotka  mój chłop już by to skasował! Jeżeli nie widzi w wiadomości "Gratulujemy", uważa to za reklamy i usuwa. 

W poorzedniej edycji mój mąż w ostatni dzień na odesłanie pokazał mi takiego smsa :  "na wszelki wypadek " . I całe szczęście  emotka

Jak ja was rozumiem mój ma to samo
A jak go wysłałam na zakupy i listę zrobiłam żeby było ponad  50 zł na paragon to sobie 1 piwko dorzucił żeby na wi emotka fftopic: emotka emotka eczorne oglądanie tv bylo

Mój zrobił zakupy 98.00 zł . Ja bym już podzielila na 2 paragony oni w ogóle nie czują tematu  emotka

taaa...
a mąż mojej żony twierdzi, że to nie jest kwestia płci, tylko tego, kto się w danym gospodarstwie domowym zajmuje konkursami, bo zawsze ta druga strona jest mniej zorientowana Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6258418 Napisano: 22.09.2016 16:52:35 w Wkurza mnie...
nie ma co demonizować wnętrza rur to tylko kamień i rdza, jak mawiają producenci wody mineralnej woda zawiera : żelazo i wapń  Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6258357 Napisano: 22.09.2016 14:45:53 w Wkurza mnie...
wkurzające to jest to, jak to wszystko zostało nakręcone z ta wodą. To był i jest jeden z lepszych tricków marketingowych XXw. Nakłoniono ludzi do kupowania czegoś co maja w kranie, za cenę parę set większa niż to jest warte. Rozumiem jak toś ma ujęcie z rzeki, ale tak jak w moim mieście jest to woda z ujęcia głębinowego, to pije ostentacyjnie kranówę i nie daje się nabijać w tą marketingową BUTELKĘ. Do czego i innych namawiam. Na zachodzie w restauracji poprosicie o wode to dostaniecie z kranu i nie ma nikt z tym problemu. A u nas ta źródlana w butelkach to kpina, potrafi czasem zakwitnąć po paru godzinach. Kranowkowicze wszystkich krajów łączcie się! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6258042 Napisano: 21.09.2016 22:23:36 w Popraw sobie humor...
...o takich mówią, kobieta z pazurem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6257377 Napisano: 20.09.2016 23:43:43 w Popraw sobie humor...
 i tak się kończy podsuwanie dzieciom eufemizmów przy nazywaniu części ciała Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6257232 Napisano: 20.09.2016 18:51:19 w Intermarche
wyjątek z regulaminu konkursu Wedla:
"SMS nie powinien zawierać polskich znaków tj.: ą, ę, ć, ł, ń, ó, ś, ż, ź, dź, dż, które powodują skrócenie standardowej długości SMSa ze 160 do 70 znaków. SMS może być dłuższy niż 160 znaków włącznie ze spacjami, jednak za jeden SMS rozumie się wiadomość do 160 znaków, przekroczenie tej ilości znaków spowoduje naliczenie kosztu kolejnego SMS-a. Maksymalna długość wiadomości to 3 szt. SMSów, tj. 160 znaków."
koniec cytatu.
a czemu nie 480 znaków? 
niby klarują, klarują co i jak , a na koniec gotów jestem wysunąć wniosek, że jak wyśle z polskimi znakami to 160 znaków, to mi na liczą za trzy smsy
Rozumiem, że trzymamy się opcji 480?
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6257057 Napisano: 20.09.2016 14:02:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To samo na orlenie kup benzynę wygraj samochód, daliby odwrotnie to może ktos by się skusił, a tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6256827 Napisano: 19.09.2016 23:29:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LaPiovra napisał(a):

edith napisał(a):

Hortex ile ma mieć znakow nie umiem znalezć?? emotka

Jak zwykle u Jeta tyle ile ślina na język przyniesie, ale za słowotok się płaci mnożąc cenę przez 160 znaków

a jest ktoś, kto się u nich ściaśnia i wygrywa? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6256821 Napisano: 19.09.2016 23:17:56 w Zjazd e-konkursowiczów
mczarna napisał(a):

trebor1 napisał(a):

bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

:D 

Jaka super fotka! emotka A można poprosić o info, kto jest kto? emotka

aż by się chciało, na te roześmiane mordki, ponaklejać odpowiednie avatary, aż mnie fotoshop swędzi...

Ja mam już pewne typy, szczególnie po wpisie ze "stoję" emotka . Pozazdrościć spotkania! Oby kiedyś wyszło wielkie ogólnopolskie:-) Pozdrowienia dla Was!

i że ma sporo wełny na głowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6256753 Napisano: 19.09.2016 21:53:59 w Zjazd e-konkursowiczów
bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

:D 

Jaka super fotka! emotka A można poprosić o info, kto jest kto? emotka

aż by się chciało, na te roześmiane mordki, ponaklejać odpowiednie avatary, aż mnie fotoshop swędzi... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ziolko 0