Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6190895 Napisano: 01.05.2016 00:16:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
cc_investigator napisał(a):

Biorąc pod uwagę co mi wygrało, a co nie... Nie skumali bazy. Na mój nos komisja jest damska. I w dodatku z minimalną znajomością tematu.

tego się właśnie obawiałem... Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6189027 Napisano: 26.04.2016 17:33:42 w Paragony

trebor1

#6183270 Napisano: 12.04.2016 22:54:25 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

--> emotka
Haha ja już chyba z dwa razy natrafiłam emotka a ona coś wygrała tym strasznym kartonem? emotka

Nie wiem, w kółko to samo, czyli bełkot totalny + rodzina z kartonami na głowach emotka Myślę, że gdyby nic nigdy nie wygrała, poszłaby po rozum do głowy. A tak raz na jakiś czas ktoś ją nagrodzi (z litości?) i karawana jedzie dalej. Doceniam starania różnych konkursowiczów, nie każdy jest Mickiewiczem czy Tomaszem Tomaszewskim, ale no są chyba jakieś granice absurdu emotka

To taki nasz polski : Karton Net Work emotka
albo NIEWIADOMA osoba w PUDLE, czyli X Box
Nie ma co się śmiać, bo można skończyć jak Hanka Mostowak... w kartonach
A poza tym jest taka postać w internecie jak Chwytak, czyli da się coś z takiego pudła pocisnać

Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6181069 Napisano: 06.04.2016 23:26:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
ja abstrahuje (przepraszam, za wulgaryzm;) ) od tej konkretnej sytuacji, odnosiłem się tylko do losu naszych prac Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6181055 Napisano: 06.04.2016 22:39:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
ale umówmy się nasze "dzieła", prawie nigdy nie są do niczego wykorzystywane...
bo konkursy są tylko częścią układanki jaką jest kampania, a ta jest wymyślona już dużo wcześniej. Trudno, żeby nasze wypociny się w niej znalazły, skoro są jej końcowym produktem. No chyba, żeby stały się przyczynkiem do następnej, ale przy kolejnej znowu jest inna strategia, nowy brief, być może inna agencja która ma swoje pomysły i nawet do głowy jej nie przyjdzie szukanie czegoś wśród naszych prac Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6180950 Napisano: 06.04.2016 18:07:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
sylwek2015 napisał(a):

edith napisał(a):

Czytam i nie wierzęemotka Znowu krytyka,znowu zawiść...ludzie to forum robi się pełne jadu ..gratuluję zwycięzcom pomyslu,super zdjecia,ja niestety nie wygrałam bo byli lepsi..trudno się niektorym przyznać co??Zaraz będzie ale ja nie brałam udzialu ,nie lubię łamania regulaminu itd,itp..,nie lubię plagiatow emotka Jeśli będę miała fajny pomysl na zdjecie to też będę go kilkakrotnie używała i moge mieć pseudonim "kserówka" calkiem fajnie!!emotka

nie zgadzam się, według mnie uczestnik który w jednym konkursie wykorzystał zdjęcie nie może w pełni używać go w kolejnym, ponieważ organizator pierwszego konkursu nabył prawa autorskie do tego zdjęcia/projektu i w kolejnym konkursie uczestnik bez jego zgody nie może tym zdjęciem w 100% zarządzać! mam na myśli tutaj projekty które praktycznie w 100% wizualnie są takie same 

prawa autorskie dzielą się na zbywalne i niezbywalne,
przekazujemy te zbywalne, a te niezbywalne pozwalają nam modyfikować swoje dzieło choćby w 1% i sprzedawać jako nowe, chyba, że umówimy się z klientem inaczej Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6177160 Napisano: 26.03.2016 16:52:18 w TESCO konkursy
dostajecie zwrotki z jacobsa? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6172769 Napisano: 14.03.2016 21:17:34 w Zdjęcia naszych wygranych
bzowapani napisał(a):

Już rozumiem czemu dedykowali ten sprzęt na Dzień Kobiet, że niby ON i ona...
i tak powstają "mieszane" uczucia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6167410 Napisano: 01.03.2016 22:06:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola26 napisał(a):

Jestem idiotką emotka  Nie zaznaczyłam pola "nie jestem robotem" emotka  hahahahahah emotka  I tak nic nie wygrałam, ale wcale mnie to nie dziwi przy ostatiej suszy emotka emotka emotka

a to dziwne, przecież model ola25 doskonale sobie z wypełnieniem tego pola radził emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6165565 Napisano: 26.02.2016 12:35:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

dorzucę jeszcze granatowy, tez chyba taki kolor istnieje Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6164686 Napisano: 24.02.2016 20:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Ja w weekend będę na warszawskiej cavaliadzie, poczęstuję konia milką i może sobie cyknie ze mną selfie emotka

Ale, że koń też będzie na zdjęciu?
Gdzieś niedawno czytałam artykuł - facet z synem zrobili sobie fotkę, razem z koniem, co był na łące. Wygrali chyba wycieczkę. Zgłosiła się właścicielka konia, że zgody nie udzieliła i jej się należy nagroda. Organizator chyba w końcu podarował dwie wycieczki dla gościa i właścicielki konia emotka  To chyba była Anglia.
Więc uważaj z tym koniem, bo jeszcze o naruszenie praw autorskich będą Cię ścigać emotka

Dwie wycieczki?! WOW! od razu widać, że nie Polska emotka   no to jednak sobie opuszczę bo te konie z Cavaliady to jak celebryci i lepiej z nimi nie zadzierać emotka

to się nazywa wygrać w cuglach:)
pewnie zdjęcie było wyróżniające się, a nie takie na jedno kopyto... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6164680 Napisano: 24.02.2016 20:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stifler napisał(a):

właśnie dodałem fotkę do milki, wszystko ładnie a po dodaniu zdjęcia pokazało mi, że zdjęcie dodało poziomo a robiłem je w pionie i w podglądzie też było pionowe emotka

jak myślicie fotka ze złą orientacją ma szanse? emotka

ciekawy sposób na zaprezentowanie innej orientacji:)
myślę, ze orientacja nie ma tu żadnego znaczenia, chyba że komuś z jury wydasz się niezłym ciachem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159841 Napisano: 14.02.2016 00:08:14 w Biedronka
joan napisał(a):

@asante napisał(a):

No, bo on taki cichociemny emotka

Cicha woda brzegi rwie... emotka

ta, podobno już nie raz od niego słyszały:
Zgaś światło, tylko poleżymy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159840 Napisano: 14.02.2016 00:05:54 w Biedronka
@asante napisał(a):

joan napisał(a):

@asante napisał(a):

E tam, przecież Trebor zapowiedział wszem i wobec, że on zawsze gasi światło, nie musisz się spieszyć, chyba że w tym poście się nawróci... emotka  

Gasi światło? Sprytne - najciemniej pod latarnią emotka

No, bo on taki cichociemny emotka

czy mi się zdawało, czy to echo grało?
że ten ostani wyraz był zakcentowany na "ciemny" ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159820 Napisano: 13.02.2016 22:46:04 w Biedronka
joan, możesz przestać korzystać z tych samych skojarzeń? emotka
bo zaraz trafię do wątku plagiaty:) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159818 Napisano: 13.02.2016 22:43:41 w Biedronka
magnus napisał(a):

trebor1 napisał(a):

jak post to post...
co się dziwić ludzie od środy postują  emotka

Prawdziwy postemotka

raczej taki - post scriptum...
bo cały czas dopisują pod spodem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159810 Napisano: 13.02.2016 22:21:40 w Biedronka
magnus napisał(a):

Jest sobota, zamiast sprzątać, spacerować, regenerować siły w SPA, zajać się dziećmi to WY na 1  post Marioli i Jej 2 paragony WYGENEROWALIŚCIE
ponad 3 strony postów emotka emotka

jak post to post...
co się dziwić ludzie od środy postują  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159700 Napisano: 13.02.2016 11:58:12 w Biedronka
Hholahh
migi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

trojan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

No, żesz q...mąż zajechał dziś do Biedronki i kupił mi 5 moich ulubionych czekolad Magnetic, dokładnie takich samych jak kilka dni temu...i co ...na paragonie po 1,75 każda, a ja kupowałam po 2.19...dlaczego przecenili? I czemu nikt nie napisał o tym...co by innych uświadomić...i teraz na 10 złotych muszę zjeść 6 czekolad, a nie 5 jak jeszcze kilka dni temu...wrr

bo od wczoraj nowa oferta i wszystkie czekolady -20%

Przed chwilą byłam w biedrze po magneticowe zakupy i u mnie wisi kartka A4 jak byk -20% emotka , ba nawet na cenówkach są ceny po uwzględnieniu rabatu, czyli 1,75emotka

Jestem pewna, że ja bym kupiła dobrze, na pewno bym sprawdziła i wszystkie kartki zobaczyła...ale Mąż z innej bajki...i tylko pamiętał, że kilka dni temu 5 czerwonych kupił i było "romantycznie" i co teraz ...? Okrzyczeć czy podziękować...bo paragon do tylko do kosza nadaje się?

Wiem o co kaman...z moim jest podobnie emotka

Mój notorycznie robi zakupy, wraca do domu szczęśliwy, że wszystko mi kupił, po czym na pytanie o paragon słyszę odpowiedź "oj zapomniałem" emotka

hola hola, zapewniam was drogie panie, że te błędy nie wynikają z właściwości płci, ale z faktu ze druga strona nie siedzi tak mocno w konkursach, jak "konkursowicz właściwy". Jest na styku świata mugoli i konkursowych półbogów, stąd wszystkiego nie wie. Rozpętuje się takie dysputy w wigilię walentynek... Przypadek?:) pewnie ktos i tak chcial focha zrobić i tylko szuka się powodów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159142 Napisano: 11.02.2016 22:22:04 w SZUKAM....
szukam osoby studiującej budownictwo Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6159007 Napisano: 11.02.2016 17:18:08 w Połączenia nieodebrane
dziś koło 14 na konkursowy telefon
+48 22 295 34 01
oddzwaniam, słyszę nr nie  istnieje??? Wyświetl w wątku >>
0 0