Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6091406 Napisano: 10.10.2015 15:05:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

Ten napis ŁACIATE na tej ekskluzywnej porcelanie najbardziej do mnie przemawia emotka

okazuje się, że nawet tak ugruntowanej marce mozna przyszyć... łatkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6091399 Napisano: 10.10.2015 14:21:21 w Inne mniejsze markety
zauwazyłem dziś dopiero konkurs wedel Topaz,
czy trzeba mieć tam faktycznie magiczną kartę, żeby w nim zagrać?
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6087295 Napisano: 05.10.2015 11:38:25 w Biedronka
maryam napisał(a):

Gratulacje,nooo pochwalcie się kto jeszcze?emotka

znajomemu też się trafił, normalnie tak się cieszę jakbym sam wygrał emotka
jemu tez się podoba model z plandeką! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6086880 Napisano: 04.10.2015 18:30:54 w Biedronka
frodo napisał(a):

arya napisał(a):

[quote=

bzowapani napisał(a):

ktosiek]Dlaczego dziś przy zakupach w Biedronce dostałam RABAT na zupki Knorremotka  a że robiłam większe zakupy przy kasie się nie zorientowałam...i co po podliczeniu mam 19,80emotka  paragon do kosza emotka

Znam ten ból i zdziwienie wszystkich wokół, że się awanturuję o to, że mam mniej zapłacić. O ile zdażyłam to w odpowiednim czasie zauważyć. A ostatnio babka próbowała usilnie namówić męża, żeby nie kupował cifa, bo jest dużo droższy niż jakiś tam inny środek, który ona sama wypróbowała i głupotą jest tyle przepłacać  

No tak... tylko drugi konkursowicz potrafi nas zrozumieć

albo "konkursowy logistyk"...
mój konkursowy logistyk (żona) poszła na cifowe zakupy do Biedry. dostała ode mnie instrukcję, z  której kasy ma nie brać paragonu (bo jest tak ustawiona, że zawsze systemowy się urywa) Tym razem tylko ta kasa była czynna, ale kasjerka była jakaś czujna i z pietyzmem te paragony wyrywała,że były OK. Ale jak nadeszła kolej mojego paragonu to go urwała, i sama zaproponowała zwrot towaru i powtórne nabicie (choć jej kierowniczka już nie była taka ponoć chętna)
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6086870 Napisano: 04.10.2015 17:59:32 w Biedronka
blaszaki to te "zwykłe" co na stronie konkursowej wyskakują,
jednak co plandeka to plandeka, moża powiedzieć że jest jak cabrio z zaciągniętym dachem,
cały sekret jednak w tym by plandeka była odpowiednio napięta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6086866 Napisano: 04.10.2015 17:50:19 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

trebor, serca nie masz emotka

mam, nie zgadniesz z czego... z wedlowskiej czekolady! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6086782 Napisano: 04.10.2015 13:40:23 w Biedronka
joan napisał(a):

Widzę, że do kina pójdziemy i... oficjalnie zostałam ciapą emotka

miniesz się nią być co najmniej przedwcześnie emotka
jeszcze leonowy się  nie skończył, a ewentualnie wcześniej wygrane mobilki też nie upawniają  Cię do "tytułu",
na razie to po prostu robisz z siebie ciapę, a nie ją jesteś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6086645 Napisano: 04.10.2015 10:14:39 w Biedronka
siasiolka napisał(a):

jarko44 napisał(a):

U mnie w miarę pewny aparat, możliwa konsola (1:4) i kurde teoretyczny samochód (ale na biletach te same dane chyba z 8 razy), reszta bilety. Mąż tłumaczy, że niemożliwe i mam nawet nie myśleć. No więc nie myślę, ale ciśnienia nie mierzę.

Super, będziemy kibicować  emotka

dzięki, ale policzyłam na spokojnie i szansa jak 1: 12,   więc trzeba rzeczywiście odpuścić nadzieję

1:12 to dużo... mega kciuki.. baaardzo Ci życzę tego auta.. a mężowi opadniętej kopary emotka

znajomy emotka ma 1:3 juke Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6086033 Napisano: 02.10.2015 19:17:22 w Biedronka
proszę nie odmawiać naszym beneficjetkom konkursowych emerytur prawa do emocji,
one nie raz jeszcze gotowe będą  odrzucić balkoniki
i staną w blokach startowych w walce o najlepsze wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6085913 Napisano: 02.10.2015 15:33:57 w Biedronka
maryam napisał(a):

trebor1 napisał(a):

takiego napięcia, to nawet plandeka na żuku nie wytrzyma...
mam na myśli emocje wokół wyników Wedla, a co to będzie w niedziele?
jak przed niemożliwym do wygrania meczu polskiej reprezentacji nakręca się spiralę nadziei...
a potem nic, się nie  stało emotka

To wszystko przez Ciebie bo nikt nie chce być ciapa emotka

a propos rzeczonego ciapy i piłki nożnej, od kiedy to obejrzałem darzę to słowo ciepłą atencją;
https://www.youtu.../watch?v=1BXZoTGpJ8U Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6085889 Napisano: 02.10.2015 15:16:33 w Biedronka
takiego napięcia, to nawet plandeka na żuku nie wytrzyma...
mam na myśli emocje wokół wyników Wedla, a co to będzie w niedziele?
jak przed niemożliwym do wygrania meczu polskiej reprezentacji nakręca się spiralę nadziei...
a potem nic, się nie  stało emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6082499 Napisano: 27.09.2015 23:37:01 w Biedronka
dzasmina napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Ja czuję się wprowadzona w bład emotka  pisaliscie konkurs leonowy , Wiec szukam w Bazie konkursu w ktorym trzeba kupic Leona emotka  

Napisz do Pionasa, że jako aktywny konkursowicz i użytkownik forum czujesz się zniesmaczona i domagasz się karniaka, dla każdego kto nie wyjaśnił, że pisze o samochodzie a nie o soku. Przez tych krętaczy mogłaś przegapić konkurs! 

albo co gorsze kupiłaby Leona (seata) specjalnie na konkurs i nie ma możliwości wysłania zgłoszenia

spokojnie,na pewno dałoby radę zwrócić jakby był zachowany paragon i oryginalne pudełko Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6081484 Napisano: 25.09.2015 16:48:55 w Biedronka
kachakacha napisał(a):

Jejku, a ja się cieszę z nowych konkursów w Biedronce, bo może uda się coś wygrać wysyłając 1 czy 2, a tu chyba szanse są mniejsze niż w totka...
Swoją drogą, to widzieliście nowe konkursy? 20 ślicznych seatów i tyle samo nagród po 20.000? emotka

tyle tych aut ostatnio, jeśli ktoś po tych konakach biedronkowych,
powie, że jeszcze samochodu nie wygrał... to naprawdę ciapa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6081480 Napisano: 25.09.2015 16:46:13 w Biedronka
giulietta napisał(a):

rachel napisał(a):

moja mama była w biedronce podobno był platakt z duzym konkursem od 28 wiem że będzie 20 samchodów, trzeba kupić lipton i knorr i coś jeszcze wiecej szczegółów nie mam

http://www.biedro...lne/konkurs-unilever

maksymalnie w 100 znakach... LUBIĘ TO! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6079916 Napisano: 24.09.2015 00:00:55 w Biedronka
miało być 11, skończyło się na 10 zgłoszeniach,
ale czekolad sam nie będę  utylizował, także mam nadzieję, że tycie będzie tycie ,tycie...
zauważyliście że dziś inaczej się wyświetla kalendarz w formularzu, wcześniej był po ang. i z niedzielą jako pierwszym dniem tygodnia (swoja droga trochę mylący) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6079896 Napisano: 23.09.2015 23:23:45 w Biedronka
joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Zapytałam swojego z ciekawości... Pytam się ładnie: kiedy Kochanie czujesz się szczęśliwy jak dziecko? A on na to... jak chodzę po drzewach. Really? emotka  
 http://demotywato...moj-przyjaciel-debil

Ależ to świetny pomysł na zgłoszenie - aż się dziwię, żę go tutaj zamieściłaś, na pewno ktoś się zainspiruje...

na pewno, już  taki jest z dwa dni temu puszczony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6079890 Napisano: 23.09.2015 23:17:58 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

awi napisał(a):

trebor1 napisał(a):

poczta polska... wysłałem w ostatnią sobotę list polecony do sądu (termin mijał w poniedziałek - wczoraj) , dziś dostaję ten list na swój adres !!!!
bo Pani na poczcie nie z tej strony co trzeba znaczki nakleiła i przyszedł do nadawcy (choć nad swoim adresem całym wyrazem napisałem NADAWCA) , do tego list miał podpięta zwrotkę potwierdzającą odbiór....
odebranie listu potwierdziła opiekunka która akurat była z dzieckiem,   a zwrotka teraz przyjdzie znowu na mój adres...

No to już nie jest zwykły pech,  Panią na poczcie zawładnęły chyba emotka jakieś siły nieczyste emotka
Ciekawa jestem dalszego ciągu,  co na to sąd? Będziesz reklamował na poczcie?

dziwne, bo strona na adresy i znaczki jest jedna  emotka   http://cennik.poc...lska.pl/plik,1/2.gif    ale sąd o ile to możliwe jak najbardziej może przywrócić termin!

ja koperty adresuję tak jak pamiętam to z "dawnych czasów" tam gdzie gładko adresat, z tyły ram gdzie sklejenie koperty piszę, NAD. lub NADAWCA i swój adres i jak dotąd "it works". Nie bedę zabiegał o przywrócenie terminu, gdyż to była  "tylko" moja odpowiedź jako skarżącego na wniosek strony przeciwnej o kasację dla mnie korzystnego wyroku, i tam ponoć termin "14 dni"  na zajęcie stanowiska jest tylko terminem porządkowym.  Więc napiszę wyjaśnienie załączę reklamacje. kopię koperty, potwierdzenia i będę dobrej myśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6079884 Napisano: 23.09.2015 23:08:04 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

poczta polska... wysłałem w ostatnią sobotę list polecony do sądu (termin mijał w poniedziałek - wczoraj) , dziś dostaję ten list na swój adres !!!!
bo Pani na poczcie nie z tej strony co trzeba znaczki nakleiła i przyszedł do nadawcy (choć nad swoim adresem całym wyrazem napisałem NADAWCA) , do tego list miał podpięta zwrotkę potwierdzającą odbiór....
odebranie listu potwierdziła opiekunka która akurat była z dzieckiem,   a zwrotka teraz przyjdzie znowu na mój adres...

Swoją drogą to dziwne,że listonosz wydał list osobie, która nie była uprawniona do jego odbioru, czyli opiekunce. Ta opiekunka też nie powinna odbierać cudzego listu z sąduemotka

ponoć w miejscu zamieszkania może to zrobić, ale z awizo to już trzeba na pocztę osobiście Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6078823 Napisano: 22.09.2015 22:07:02 w Wkurza mnie...
odebranie listu potwierdziła opiekunka która akurat była z dzieckiem,   a zwrotka teraz przyjdzie znowu na mój adres... Wyświetl w wątku >>
0 0