Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
widocznie uznali, że gra jest warta świeczki...
Wyświetl w wątku >>
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to tylko dobrze świadczy o kondycji polskiej rodziny,
że znajdzie się w niej paru, że nie tylko nie zazdroszczą, ale i nagrodę oddadzą
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w związku z tym, tak się zastanawiam... jakie szpilki by mi do tej kiecki pasowały
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakiś ZWIĄZEK miedzy tymi produktami? Chyba tylko CHEMICZNY... Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ad.2 XXL!? Ale kto by się odważył zakwestionować WIELKOŚĆ Cezara...
Ad. 3 Czy to parafraza "Trzech Mądrych Małpek"? Nie widzieć, Nie mówić, Nie... BRODZIĆ?
Gratulacje dla wygranych! Za odwagę udostępnienia wizerunku, za pomysł i wkład pracy, bo przy zdjęciach zawsze się niestety schodzi. Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
było próbować to robić, za pomocą 1-szego lepszego mężczyzny po ręką Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba żebym się mylił, bo nie czytałem regulaminu Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiem, że robią indywidualne wyciski kształtu ucha, może takie "spersonalizowane" zatyczki byłyby najlepsze Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ciągłymi zgłoszeniami (niby) zakłócania ciszy nocnej,
policja stawiała się za każdym razem, także są przynajmniej u mnie się stawiają i żadnych takich zgłoszeń nie ignorują Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a taki dziadek i wafel to...
Luft-WAFELn
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mogą za nos wodzić UE, i nie przestrzegać zapisów o zawieszeniu broni...
ale w starciu z media-contakt, TQG i ich regulaminami, na pewno skapitulują Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
polegał on na tym, że z jakiś od czapy ikonek (dostępnych w aplikacji) się coś układało, i się to "błyskotliwie" opisywało
jedo moje dzieło zostało wybrane przez komisję i jako jedno z 10 najlepszych w tygodniu, zostało nastepnie poddane pod głosowanie...
wtedy to chyba wysmażyłem jednego z pierwszych postów na forum i poprosiłem o głos,
jak się potem okazało byłem na pierwszym miejscu do ostatniego dnia głosowania, aż mnie zdyskwalifikowali...
po ktoś tu z agencji był na forum i zauważył mój wpis.
I komisja uznała że to nie fer.... że namawiam (a przy okazji jaby nie było propaguję markę ich klienta)
Czaicie, teraz każdy zabiega by informacja o konku przenosiła się po znajomych w sieci wirusowo, i zeby innych namawiac na głosy...
a wtedy... do tej pory to jest dla mnie nie pojęte (to było z 8 lat temu pewnie). Kuriozum
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>