Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w zamian mogę zrobić zakupy na inne aktualne bądź przyszłe konkursy Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z konka: Poczuł piłkarski klimat w swoim domu,
ja w skrzynce na wp.pl znalazłem zwrotkę w której były dwie sprzeczne jak dla mnie informacje:
Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.
W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP
oraz
Witaj,
Dziękujemy za zgłoszenie do konkursu. Zachowaj dowód zakupu. Jeśli Twoja odpowiedź zostanie uznana za najciekawszą Organizator skontaktuje się z Tobą.
Pozdrawiamy,
Swiift.
czyli co zgłoszenie dotarło czy nie?
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na pewno nie tylko jednych:) Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a latałem za tymi zakupami ostatniego dnia, jak kot z pęcherzem, 4 paragony odeszły nie spełniwszy swej powinności
nie mniej z tego miejsca życzę ABC, wszystkiego aż do Ż...
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Niby tak, ale żeby później nie było, że nie było...
:)
bo mi akurat te pasuje kupić te kaszki i się zawahałem Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Winiary, Nescafe, Nesvita, Princessa, Lion, Kit Kat, Nesquik,
Aero,Jojo, Smarties, Bon Pari
i After Eight
Produkty ze strony z informacją o konkursie:
Nestle, Winiary, Nascafe, Nesvita, Princessa, Lion, Kit Kat, Nesquik, Areo, Smarties, Bon Pari, After Eight, Jojo
Niby prawie to samo, ale zdaje się, że wg. regulaminu kaszki Nestle, już nie przejdą... prawda? Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ktoś dzwonił w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oraz ciągle dobujące się do mnie smsy po "zakupowani" w biedronce, ale to małe miki po tym co dziś po dostawałem, po zgłoszeniu wczoraj swojego akcesu do konkursu Zubra w ABC na nr 70975...
bo dziś z numeru 73975 (przypadek?) dostałem:
1. Witam
2.Co sie z Toba dzieje? Mam ochote sie zajac Twoim mniejszym przyjacielem i to pozadnie, mam nadzieje ze jestes zaintersowany ?
3.Chcesz to wysle Tobie jeszcze jakies moje nagie zdjecie? Co Ty na to?
To się nazywa uwieść jury zgłoszeniami:)
Też dostajecie ten spam?
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie będzie żadnego podatku! chyba że sprzedasz powyżej ceny niż było w regulaminie, to wtedy od tej różnicy trzeba zapłacić podatek...
a tak to jeśli już to można w PIT wykazać sprzedaż jako przychód, a w przypadku sprzedania po niżej ceny regulaminowej, dochód z tego = 0, i podatek też = 0
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
te wypowiedzi internautów to przeca żywcem z e-konków Wyświetl w wątku >>