Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#5608737 Napisano: 10.03.2013 11:50:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Pionas, ja szczerze współczuję sytuacji, akurat w tym konkretnym przypadku łatwo mi się zdobyć na empatię, bo mam synka w tym samym wieku, i nawet nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji w której ktoś mi reglamentuje czas jaki mogę z nim spędzać...
ale żeby zakończyć posta optymistycznie: mój synek jak ogląda gazetki sklepowe, jak mu się coś spodoba to nie mówi: "Tata kupi!" tylko "Tata wygra!" emotka
(dobrze, że nie param się kradzieżą, bo już wiem co by mówił...) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5606064 Napisano: 08.03.2013 11:07:40 w Wkurza mnie...
plocia napisał(a):

everettia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Jak Was czytam,to jakbym siebie słuchała emotka
Szkoda,ze już za stara jestem na zmiany,bo bym z teg kraju chętnie uciekła.Wszystkie instytucje państwowe tylko kłody pod nogi rzucają,a uczciwość to jakaś wyśmiewana w urzędach cecha!!! emotka

a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie emotka

ale to chyba wina ustawodawcy emotka

Wykladasz kase na sprawę spadkową - 50 zł - i wnosisz o zwrot kosztów od uczestników emotka

wiem bo mam to na codzień emotka

nie kasa mnie w tej sprawie boli, ale czas, bo jak tej wiosny nie zacznę robót, to będę mógł dopiero zrobić to nastepnej wiosny, co mi jednak komplikuje życie Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5604985 Napisano: 07.03.2013 14:58:11 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Jak Was czytam,to jakbym siebie słuchała emotka
Szkoda,ze już za stara jestem na zmiany,bo bym z teg kraju chętnie uciekła.Wszystkie instytucje państwowe tylko kłody pod nogi rzucają,a uczciwość to jakaś wyśmiewana w urzędach cecha!!! emotka

a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5604910 Napisano: 07.03.2013 13:59:33 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że po miesiącu obecności w konkursowym niebycie, strasznie się zmugoliłem, i muszę się na nowo starać by mnie pociągneła magia konkursowego Hogwartu Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5603324 Napisano: 06.03.2013 10:06:33 w TESCO konkursy
czy karty z bobovity wymagają pinu przy płaceniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5602236 Napisano: 04.03.2013 23:22:15 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

zosianka napisał(a):

zubi napisał(a):

zosianka napisał(a):

avatea napisał(a):

Czy wszyscy dostali karty z Bobovity?

Ja jeszcze nie dostałam. Już myślałam że tylko o mnie zapomnieli.Pisałam do nich w zeszłym tygodniu w tej sprawie, ale jak na razie cisza.

Ja też nie dostałam emotka

A odpisali coś komuś?

Napisałam do nich na FB, ale jak na razie zero odpowiedzi... emotka

też jeszcze dwóch sztuk nie dostałem Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5593708 Napisano: 23.02.2013 22:37:53 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

asante sana, współczuję rodzinki

pewnie ten kuzyn miał jakiś niezły burdel na stancji, w sensie dosłownym, a może nawet i w przenośni, ot co! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5591909 Napisano: 21.02.2013 21:52:09 w Paragony
szukam colgate intermarche, PW (najlepiej od razu z wielkością gratyfikacji) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5582761 Napisano: 13.02.2013 09:47:00 w WC - rozmowy o wszystkim
przedwczoraj - up dykacja Benedykta
wczoraj - up grade e-konków
dziś - up odaj będzie co dobrego! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5582196 Napisano: 12.02.2013 19:42:39 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

79magda napisał(a):

Nienawidzę zmian, nie potrafię się odnaleźć, buu... emotka

mi też się to nie podoba ;/

na razie mam wrażenie, że zmiana to jak nowe szaty króla Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5581499 Napisano: 12.02.2013 09:23:12 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie maz emotka faceci sa nienormalni ,powinni mieszkac na marsie bylby spokoj

hola, hola uprasza się o nie potępianie w czambuł,faceci też mogą zaczać generalizować:
przypomnę tylko, że już w raju kobieta wyszła Adamowi bokiem...
:) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5577065 Napisano: 07.02.2013 10:47:29 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

joan napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Obawiam się, że w konkursie Jacobs każdy dzień jest mocno obstawiony. Dużo nagród to i więcej smsów wszyscy ślą. Każdy wierzy, że coś wpadnie. A i kto nie pije kawy? emotka

ja nie piję kawy i nie gram, o emotka

Również nie piję & nie gram emotka

A ja pije ale też nie gram emotka więc życzę powodzenia innym

a ja pije do tych co nie piją, i też nie gram, bo zapasu kawy już mam parę gram Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5570407 Napisano: 31.01.2013 07:58:40 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

Kochana żona z Ciebie:) Mój nie ma tak dobrze emotka
leciałby oddawać ten rowerek szybciutko:)
Jak sprzeda stary niech z kasą robi co chce, ale inaczej nie da rady emotka
No, ale co żoba to co innego emotka

Odnośnie rowerów, nam jakiś czas temu ukradli rowery co w sumie 6tyś kosztowały. A mój teraz przebąkuje o nowym rowerze, że by mu się przydał itp. Ale cholera gdyby chociaż ten rower chciał za 2-3 tyś, jakoś przeboleję, ale on coś pierdzieli, że sam chce składać, że rama karbonowa, widelec karbonowy, siodełko jakieśtam, koła jakieśtam i wrrr że mu 17tyś wyszło licząc. Powiedziałam mu, żeby w łeb się palnął i kupił składaka...

ale przynajmniej widać,że mąż nowoczesny,a w dodatku nie jest homofobem... bo bardzo drogie są mu te dwa pedały:) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5569310 Napisano: 30.01.2013 11:23:26 w Wkurza mnie...
wkurza mnie,że mój dzisiejszy sposób na regenerację po ciężkim dniu, w postaci pół godzinnej drzemki, samorzutnie przeistoczył, się w dwu i pół godzinną, i ... oto się obudziłem emotka , (więc jakby co mam paragon na zbyciu na Palmolife) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5567893 Napisano: 29.01.2013 09:31:07 w Warka Piwo
cały czas się przymierzam do tego konka, stąd pytanie: czy skład który się podaje, musi w jakiś sposób zaakceptować, moje ich zgłoszenie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5563691 Napisano: 25.01.2013 10:34:28 w Warka Piwo
zadam trochę lamerskie pytanie:
czy ten konkurs jest również tego typu, że jak już coś spłodzę, to wszyscy moi znajomi widzą to FB?
(pytam, bo nie wchodziłem przez formularz dalej, bo jak tylko gdzieś zobaczę FB, to konkurs skreślam) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5561487 Napisano: 23.01.2013 09:45:51 w Wkurza mnie...
a niech to! specjalnie kupiłem duplo pod choinkę, w ostatni dzień konkursu jeszcze na pewno go miałem, nie mam psa i nie rozlewam herbaty, a i tak gdzieś go wcięło! przestał istnieć, jednym słowem: paraZgon Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5558805 Napisano: 21.01.2013 10:38:02 w Biedronka
mariwanna napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Jak wyglada sprawa z pralkami? emotka

wychodzi na to że tylko ja dostałam?

dziś mi odpisali że gwarancję doślą

dostałam sms - pralkę wyślemy do końca stycznia, przepraszamy za opóźnienie

też taki dziś dostałem Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5557518 Napisano: 20.01.2013 09:28:19 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

ja mam sporo kart pleya, premium działały max po godzinie po doładowaniu za 5 zł, nigdy nie dzwoniłam emotka

bo to pewnie jakiś jeszcze inny myk jest, może nie wszystkie blokują, play fresh raczej na pewno,
też mi kiedyś na *500 doradzili, żebym sobie doładował i blokada minie, ale nic się nie zadziało, wiec i tak musieli mi ją ręcznie zdjąć
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5557478 Napisano: 20.01.2013 09:08:43 w Kaufland konkursy
ace napisał(a):

och nie pocieszylyscie mnie emotka Tak play emotka Ale bardzo dzikuję za odp emotka

play się sam nie odblokuje, nawet po paru godzinach
ja mam prawie same play'e, i za każdym razem musiałem dzwonić na infolinię, żeby mi odblokowali opcje wysyłania smsów premium,
można to też uczynić w każdy salonie play,
więc dzwoń do nich i będzie po krzyku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0