Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fryz

fryz

#7376525 Napisano: 22.07.2026 06:56:00 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Prince Polo - 4 zł/ szt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7376524 Napisano: 22.07.2026 06:55:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelewy z felix emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7376514 Napisano: 21.07.2026 23:29:45 w moje dzisiejsze wygrane :)

fryz

#7376428 Napisano: 21.07.2026 18:58:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje Panowie! emotka Pięknie się dziś czytało mdw emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 rufus, leelee 0

fryz

#7376425 Napisano: 21.07.2026 18:56:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ten tydzień testuje moją wytrwałość. Wątku ześlij mi pociechę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7376411 Napisano: 21.07.2026 18:45:23 w Paragony na trwające konkursy
Mogę jutro kupić w biedrze prince polo - 4 zł/ szt Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7376289 Napisano: 21.07.2026 15:44:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wszyscy dostali juz mystery box z cocolino? Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7376278 Napisano: 21.07.2026 15:07:11 w Paragony na trwające konkursy
Mogę dziś kupić w biedrze prince polo - 4 zł/ szt

Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7376168 Napisano: 21.07.2026 10:32:37 w Paragony na trwające konkursy
Idę na zakupy do biedry mogę kupić:

prince polo - 4 zł
kamis (bez produktow premiowanych) - 4 zł
przysnacki - 4 zł
mms - 5 zł
bonduelle - 7 zł Wyświetl w wątku >>

fryz

#7376037 Napisano: 20.07.2026 22:23:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam jeszcze 1 bilet do energylandii na sprzedaz za stówkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

fryz

#7376022 Napisano: 20.07.2026 21:19:13 w Konkursowa Grupa Wsparcia
as32572 napisał(a):

Dokładnie, mnie też to zastanawia, można grać na sąsiadów znajomych itp i się jakoś dogadać,pytanie co jak taki znajomy trafi główną? emotka

Mam sporo adresów rodzinnych  emotka  A głównych nie trafiam emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

fryz

#7375928 Napisano: 20.07.2026 16:04:37 w moje dzisiejsze wygrane :)

fryz

#7375878 Napisano: 20.07.2026 13:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

tad_pole napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u nas chodzi o problem z danymi konta emotka
u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

u mnie to samo, a mam numer podany w profilu emotka

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.

Odpisali Wam coś w tej sprawie??

Nic a nic. Może ten adres e-mail już nie jest aktywny. Ja na poczcie nie otrzymałem zwrotu („twardego odbicia”), więc serwer poczty adresata raczej przyjął mojego maila. To będą jaja, jak oni przestali używać i będą chcieli tylko kontaktu przez formularz. Oni zawsze się ociągają. Ciekawe co tym razem wymodzą.

Ja dostałam odpowiedź z formularza z próbą pomocy - nie udało się, to napisali żeby pisać maila. Na maila już nikt nie odpisał.

Dostałam odp na maila:
Dzień dobry,
przepraszamy za błędy w działaniu strony i braku możliwości złożenia zgłoszenia
formalną drogą poprzez stronę internetową konkursu.
Chcemy Panią/Pana poinformować, że przyjęliśmy zgłoszenie, które dotarło do nas drogą
e-mailową i zostanie one rozpatrzone zgodnie z regulaminem.
Jeśli napotka Pani/Pan podobne problemy z działaniem innych konkursów na stronie everydayme.pl, to być może pomoże doraźne rozwiązanie.
Proszę spróbować takiej metody:
1. otworzyć przeglądarkę w trybie incognito
2. wejść na stronę everydayme.pl
3. nie logować się na razie
4. wejść na stronę konkursową
5. wgrać paragon
6. powinna pojawić się prośba o logowanie i teraz się zalogować.
7. powinno się udać przenieść na stronę z odpowiedzią konkursową

fryz

#7375865 Napisano: 20.07.2026 13:05:22 w Konkursowa Grupa Wsparcia
newgirl napisał(a):

Ja kupując 3/4 rzeczy oddzielnie mam stresa 😅 a ostatnio nawet przełamałam się i dwa razy poprosiłam o rozbicie zgrzewki rodowitej na 2 paragony 😂 na szczęście do tej pory trafiają mi się super ekspedientki! 

a ostatnio w Dino, miałam kilkanaście puszek coli i na szczęście była burza, mało ludzi i mniej stresu, gdy pani nabijała oddzielnie 🫣

A to do kas z kasjerem jeszcze nie mam odwagi, jak kupowałam rodowitą, to po skasowaniu udawałam, że a to jeszcze 6 wezme bo mam miejsce w torbie i miałam dwa paragony. To mój max asertywności Wyświetl w wątku >>

fryz

#7375839 Napisano: 20.07.2026 12:19:36 w Konkursowa Grupa Wsparcia
ale_sie_wkrecilas napisał(a):

Woow, wielkie dzięki, że się tak szczerze podzieliłaś  emotka  To jest bardzo dużo pracy!! Metoda super, też bym tak robiła  emotka  Pociesza mnie fakt, że zdarza mi się też wygrywać, mimo że nie mam tylu paragonów, więc jest nadzieja, że od czasu do czasu wciąż coś mi wpadnie emotka

Nie mówiąc o przełamywaniu wstydu przy kasie samoobsługowej jak kasuje kosz zakupów po jednym produkcie emotka  To mnie zawsze stresuje Wyświetl w wątku >>

fryz

#7375823 Napisano: 20.07.2026 11:22:40 w Konkursowa Grupa Wsparcia
Maczupikczu napisał(a):

64 zgłoszenia dziennie  emotka  a ja mam czasami ciężko jedno wymyślić. Ale zazdroszczę, jakbym miała dostęp do paragonów to w sumie mogłabym cisnąć bez przerwy, daje mi to dużo radochy.

Wiesz co ja 99% czasu biorę udział w loteriach. W konkursach wygrywam od wielkiego dzwonu lub jeśli tatę wyproszę żeby napisał jakiś wierszyk Wyświetl w wątku >>

fryz

#7375822 Napisano: 20.07.2026 11:21:01 w Konkursowa Grupa Wsparcia
madllen napisał(a):

OK. Tylko na większość konkursów/ loterii mogą być być tylko paragony wystawione na osobę fizyczną nie prowadzącą działalność gospodarczą emotka

Ale ja biorę zwykłe paragony, bo mam działalność na ryczałcie i nie robię kosztów.

Ale np - co wtorki mam klienta na śniadania i dla nich potrzebuje 4kg ciastek,batoników, po 2 kg serów, szynek, jogurty, granole itp itp. Wystarczy, że poza tym wpadnie 1 zlecenie na firmówkę i już mam zakupy tygodniowe na tydzień konkursowania emotka Wyświetl w wątku >>

fryz

#7375817 Napisano: 20.07.2026 11:12:09 w Konkursowa Grupa Wsparcia
fryz napisał(a):

haha, sporo osób do mnie pisze i pyta jak ja to robię emotka  Nic do ukrycia - mam maleńką działalność cateringową, robię śniadania do korpo, jakieś eventy firmowe itp (żadnych imprez rodzinnych). Więc tej spożywki idzie dużo, mam wynajętą chłodnię więc jest przestrzeń do magazynowania zakupów. A że to nie jest praca na etat, to mam ogrom wolnego czasu, to siedzę i wysyłam zgłoszenia na loterie kilka godzin dziennie codziennie.
Na początku roku obiecałam sobie, że w tym roku zrezygnuje całkiem z pracy w restauracjach, bo już się tym wypaliłam. Skupie się na rozwijaniu firmy, a konkursy trochę mi w tym pomogą i póki co afirmacja działa, a przy okazji mam codzienną dawkę adrenaliny  emotka

Dodam, że to z perspektywy mdw wygląda tylko tak kolorowo  emotka  bo np wpisze się dwa razy dziennie z jakąś nagrodą. To czego nie widać, to że od 7 do 23 wysyłam zgłoszenia 4x na godzinę emotka Wyświetl w wątku >>

fryz

#7375812 Napisano: 20.07.2026 11:03:51 w Konkursowa Grupa Wsparcia
ale_sie_wkrecilas napisał(a):

Ooo, właśnie zastanawiałam się jak Ty to robisz, że tyle wygrywasz  emotka  To też dużo pracy musi Cię mimo wszystko kosztować, żeby to ogarnąć

haha, sporo osób do mnie pisze i pyta jak ja to robię emotka  Nic do ukrycia - mam maleńką działalność cateringową, robię śniadania do korpo, jakieś eventy firmowe itp (żadnych imprez rodzinnych). Więc tej spożywki idzie dużo, mam wynajętą chłodnię więc jest przestrzeń do magazynowania zakupów. A że to nie jest praca na etat, to mam ogrom wolnego czasu, to siedzę i wysyłam zgłoszenia na loterie kilka godzin dziennie codziennie.
Na początku roku obiecałam sobie, że w tym roku zrezygnuje całkiem z pracy w restauracjach, bo już się tym wypaliłam. Skupie się na rozwijaniu firmy, a konkursy trochę mi w tym pomogą i póki co afirmacja działa, a przy okazji mam codzienną dawkę adrenaliny  emotka Wyświetl w wątku >>

fryz

#7375768 Napisano: 20.07.2026 10:00:08 w Konkursowa Grupa Wsparcia
elemelex napisał(a):

Czy u was ktoś bliski otwarcie mówił, że konkursy to żenujące zajęcie? Mimo, że to było powiedzane parę mieisęcy temu to jednak było jednym z czynników, poza ogólnym wypaleniem (wciaz te same pytania) i świadomością, że jest dużo przekrętów w tym światku, któy sprawił, że nawet pomimo robienia sobie przerw mam bardzo mało entuzjazmu. no i dodatkowo świadmość, że nigdy nie będę sobie kupować tyle produktów by mieć regularne wygrane w loteriach, bo to nie są produkty ani mi potrzebne ani zdrowe.
Fajnie,że są chociaż jakies loterie z przyprawami, ale w nich też nic nigdy nie wygrałam emotka  Mam w domu miłosnika zupek chińskich, ale powinien się odchudzać, więc tego dużo też nie kupię, może raz max.

U mnie jest odwrotnie - cała rodzina mnie wspiera. Tata co kilka dni pyta czy jest lista zakupów do zrobienia  emotka  Siostry przysyłają kody z coli "bo ja to jestem dzieckiem szczęścia". Ja dawno temu zrezygnowałam z konkursów, w ogóle mi nie szło. Dopiero w grudniu wpadłam na pomysł żeby produkty spożywcze potrzebne do działalności kupować na konkursy i to było bingo. emotka Wyświetl w wątku >>