Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fryz

fryz

#679877 Napisano: 21.03.2007 06:23:49 w Konkursy firm tytoniowych
a koszulki juz tez wszystkie wyslalai bo do mnie dotarla tylko 1 z 4 ?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#678278 Napisano: 21.03.2007 09:49:01 w GRATISY
a ja podam 10 firm ktore mi cos przeslaly wzamian za rejestracje zapraszam na PW moge takze pomoc w napisaniu ciekawej prosby o gadzety emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#677405 Napisano: 20.03.2007 07:09:01 w GRATISY
zakreconam napisał(a):

Dzieki fryz za tak wyczerpujaca odpowiedz:)
Mysle ze jak to napisalas to nawet tobie polepszyl sie humorek.
Chociaz ja nie mam kiepskiego, tylko wysylam, wysylam, wysylam emotka

nie tylko ty wysylasz i wysylasz emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#677281 Napisano: 20.03.2007 06:18:07 w GRATISY
hmm zestawienie... tak nieskormnie powiem,ze ciezko by mi bylo wszystko zapisac ale w ciagu tych paru latek otrzymalam ogromna ilosc wrecz dlugopisow, smyczy, notesow, podkladek pod myszke, pocztowek, brelokow, przypinek, katalogow, bardzo duzo koszulek,kubkow i czapeczek. Z takich ciekawszych rzeczy to maly dywanik, wielka flage, 2 sliczne obrazy, krawat, majtki, zestaw do manicuru, parasol, branzoletke, kubek termiczny, bidon, kalejdoskop, caly zestaw kosmetykow do pielegnacji wlosow i okolo 20 roznych takze pelnowymiarowych kosmetykow kolorowych, opakowanie na banana i wieeeele innych rzeczy mniej lub bardziej przydatnych emotka

Jest to zajecie bardzo czasochlonne i wymaga duzej cierpliwosci ale mysle, ze warto czasem popisac choc pare maili. Dla jednych moze byc to pocieszenie,gdy w zwyklych konkursach nic nie udaje im sie wygrac, natomiast dla innych moze sie okazac czym bardzo ciekawym i naprawde zaczna cos kolekcjonowac ( pocztowki, kaplse od piwa, dlugopisy itp. ) Ja dzieki gadzetom juz nie musze sie denerwowac, ze zawsze jak potrzebuje dlugopisu to nigdzie go nie ma bo mam ich teraz na peczki, ale takze notesy okazaly sie ogromne przydatne a dzieki koszulkom mam w czym spac do konca zycia juz chyba emotka

Wszystkim poczatkujacym polecam lekture pierwszej strony tego tematu, ja mialam tylko to i jakos sobie poradzilam, naprawde po glebszej analizie pierwszego postu bedzie juz wiedzielei co napisac i gdzie warto pisac. Ja ze swojej strony staram sie w miare mozliwosci i czasu pomagac tym, ktorym nie idzie oraz tym, ktorzy maja jakies pytania.

Zycze wszystkim pelnych skrzyneczek i listonoszy, ktorzy nie podkradaja gadzecikow

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#677180 Napisano: 20.03.2007 05:36:22 w GRATISY
zakreconam napisał(a):

kvadi napisał(a):

wiadomość oryginalna:

Trybulki przykrością informujemy, ze nie posiadamy żadnych gadżetów,

DIAMENT Sp. z o.o.
Inowrocław

jaki cham, przedżeźnia moje nazwisko, nazywam się Trybulski

Nie tragizuj. Jestem niemal pewna, że to po prostu najzwyklajsza literówka. Kazdaemu moze sie zdarzyć.

Dziś dostalam pozytywa:) Przyślą mi filiżanke ze spodkiem:) spoko:)

gratuluje mnie dzis dzis listonoszka ominela szerokim lukiem a i w skrzynce @ swieci pustkami emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#675981 Napisano: 20.03.2007 10:02:05 w GRATISY
zakreconam napisał(a):

oj juz sie kobietki nei czepiajcie emotka

Bez przesady - nie jest az tak straszny. Poza tym kazdy lubi cos innego emotka

Po prostu nie potrafie wyobrazic sobie różowej laleczki przy moich wpisach emotka

Dzwonilam do domku - dzis jeszcze nic nie dostalam. Wczoraj dwie przesylki emotka emotka

no to gratki u mnie listonoszka chodzi po 16 wiec jeszcze na nia troche poczekam... za to mailowanie dzis idzie pelna para emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#675946 Napisano: 20.03.2007 09:47:28 w GRATISY
aszka napisał(a):

zakreconam ale sobie wybrałaś obrazek brrrr!

to samo mialam napisac emotka

aviatar jak na forum o horrorach... Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#675759 Napisano: 20.03.2007 08:47:33 w GRATISY
olciazzz napisał(a):

wczoraj znowu był bogaty poniedziałek emotka , 4 przesyłeczki:
1/ ulotki, kartki pocztowe, zakładka, teczka, mapki,
2/ 2 długopisy
3/ długopis i balonik
4/ 2 długopisy świecące, 1 długopis świecący w etui, 3 inne długopisy, kalendarz skórzany, zakreślacze z karteczkami ukrytymi w środku (niezły bajerek emotka )
emotka

gratki emotka

ja mam dzis i jutro wolne to poszaleje troche z mailami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#674515 Napisano: 19.03.2007 04:10:47 w GRATISY
10 firm wzamian za przyjecie odemnie zaproszenia do klubu normaderm emotka zapraszam na PW emotka

w temacie dzis u mnie brelorek ze swiatelkiem, torba na prezenty i notes emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#672933 Napisano: 18.03.2007 07:18:32 w GRATISY
ja moge podac firmy ktore mi cos przeslaly wzamian za rejestracje na 4girls PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#666384 Napisano: 15.03.2007 06:09:50 w GRATISY
podam 3 firmy wzamian za glos na sPrite oczywiscie +5 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#666362 Napisano: 15.03.2007 06:00:06 w GRATISY
hejka u mnie dzis 3 dlugopisy i automatyczny olowek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#664409 Napisano: 14.03.2007 06:23:33 w GRATISY
podam 3 firmy wzamian za glos na srite oczywiscie +5 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#661971 Napisano: 13.03.2007 04:11:28 w GRATISY
kvadi napisał(a):

fryz napisał(a):

aszka napisał(a):

fryz napisał(a):

przyszedl kurier i przyniosl kalkulator naukowy i brelok z zegarkiem myslalam, ze to wygrana a tu sprawdzam poczte i byl pozytyw od tej firmy emotka emotka

no gratki fryz super mi się jeszcze nigdy nie udało coś takiego upolować
u mnie dziś tylko kapselki od piwa

dzieki przyznam szczerze, ze ogormna role w tym co ci przesla odgrywa prosba bo z tego co wiem to innym ta firma przesylala troszke gorsze rzeczy emotka

programami tymi nie da się przyspieszyć nawet o 1% wysyłania maili fryzz - to po pierwsze

a po drugie - to gratki fryzz zdobyczy

po trezcie - to dzisiaj u mnie : smycz, długopis, brelok, przypinka, fajny znaczek z miasta w etui, katalog projekty domów

kochany sama uzywam jednego z nich wiec wiem co mowie najwidoczniej nie znasz tych programow i niewiesz jakie maja funkcje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#661917 Napisano: 13.03.2007 03:57:48 w GRATISY
aszka napisał(a):

fryz napisał(a):

przyszedl kurier i przyniosl kalkulator naukowy i brelok z zegarkiem myslalam, ze to wygrana a tu sprawdzam poczte i byl pozytyw od tej firmy emotka emotka

no gratki fryz super mi się jeszcze nigdy nie udało coś takiego upolować
u mnie dziś tylko kapselki od piwa

dzieki przyznam szczerze, ze ogormna role w tym co ci przesla odgrywa prosba bo z tego co wiem to innym ta firma przesylala troszke gorsze rzeczy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#661779 Napisano: 13.03.2007 03:14:31 w GRATISY
przyszedl kurier i przyniosl kalkulator naukowy i brelok z zegarkiem myslalam, ze to wygrana a tu sprawdzam poczte i byl pozytyw od tej firmy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#661672 Napisano: 13.03.2007 02:34:55 w GRATISY
o matko co ja popisalam *wszczynasz oczywiscie mialo byc emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#661666 Napisano: 13.03.2007 02:33:12 w GRATISY
kvadi napisał(a):

wiadomość oryginalna

kvadi:
z chęcią zrobię co chcesz tylko podaj mi ten sposób ja już z pewnego korzystam tylko nie wiem czy to akurat jest ten podaj mi proszę ten oraz do wiadomości dołącz linki żebym mógł zagłosować

maciass:
wszystko jest w stopce a moj sposob to wypełnianie formularzy automatycznie poprzez program Keypass lub RoboForm

kvadi:
a na czym dokładniej polega ten sposób co mam robić i jak powiedz mi tylko to i zaraz lecę odklikać

maciass:
Masz zagłosować na 5 na Macina wpisać maila i komentarz. Na sprite przeciągnij pasek na 5 i oceń wpisz komentarz. A na perpetum Mobile zarejestruj się z mojego polecenia. Tylko nie oszukaj mnie

kvadi:
słychaj mała ty mi nie mów co mam zrobić , miałaś mi dać sposób jak mam wysyłać dużo mailików jednocześnie a usłyszałem tylko dwie nazwy programów szyfrujących dane i przechowywujących hasła dostępowe więc mi nie mów że to jest sposób bo kręcisz i mi tu nie kręć żebym się za darmo rejestrował bo powiem na forum ogólnym co wyprawiasz miałaś mi podać sposób to go podaj i zrobię co trzeba ale jak będziesz kręcić to nie da razy

maciass:
Po pierwsze nie jestem mała bo jestem chłopakiem. A ty jesteś chamem więc nara. IDIOTA

przebieg rozmowy między mną a maciass w odpowiedzi na jego wypowiedź:

Podam świetny sposob na wysyłanie maili z Panoramy Firm wzamian za 3 rzeczy:
1. Głos na Sprite
2. Głos na Hugo
3. Rejestracja na Perpetum Mobile

Jak dobrze pojdzie to mozna wysłać 100 maili w
5-8 minut. Zapraszam na PW.

te dwie nazy programów które mi podał to są programy szyfrujące i przehowujące hasła dostępowe do kont bankowych oraz e-mail i różnych programów

więc jak to ma być sposób na wysyłanie dużej ilości maili to ja dziękuję - wysiadam z tego wagonu

wychodzi na to że chciał wszystko za free twierdząc iż to jest sposób

OSZUST UWAŻAJCIE NA NIEGO ZWŁASZCZA JEŚLI MA KONTO NA ALLEGRO BO ON WSZYSTKO PRZEKRÊCA

Po 1 tymi programami mozna o wiele przyspieszyc wysylanie e-maili
Po 2 kvadi po raz kolejny wstrzynasz niepotrzebny smietnik na forum emotka
Po 3 u mnie dzis kubeczek i podkladka pod myszke emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#657574 Napisano: 11.03.2007 07:42:57 w PODZIĘKOWANIA
i ja serdecznie dziekuje lucowi emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#656754 Napisano: 11.03.2007 01:47:35 w Zbieramy kasę!
292,80 + Agusia + okruszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0