Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika montezuma

montezuma

#6772617 Napisano: 29.03.2021 15:15:56 w Informują
Informują z Konkurs "Kierunek na nagrody III"

Rodzaj powiadomienia: Telefon
Dodatkowe informacje:
Ale chyba nie obdzwaniają nagród w postaci doładowań emotka
A żeby było w temacie i jakieś łosie nie dawały łapki w dół emotka
Informują o tym, że właściciel numeru znalazł się na liście osób nagrodzonych - jedną z nagród głównych. O tym, co to jest za nagroda laureat dowie się z maila (najprawdopodobniej na początku kwietnia)
Przyznaję, że forma powiadamiania jest nieco dziwaczna Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6273329 Napisano: 21.10.2016 18:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w Wielkiej loteria bezgotówkowej - generalnie są jaja w IE - w Firefoxie wszystko gra Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6270955 Napisano: 17.10.2016 19:41:58 w Biedronka
Agnes napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zobaczyć początek i koniec swojego nr.po czym zorientować się ze nr.paragonu nie pasuje...
No.....k!!!! Zawał !!!

Ja mam dokładnie tak samo!!! emotka   emotka
Ale smutek...

ja jestem na liście rezerwowej
niepotrzebnie to wklejali
teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą

Współczuję... znam ten ból
Ja dwukrotnie w przeszłości zajmowałem drugie miejsca nagradzane w 1. przypadku weekendem w spa, w 2. tv... gdy pierwsze miejsce miało 4 koła emotka ...Agnes - a pochwalisz się, ile zgłoszeń było potrzebnych, by znaleźć się na rezerwie?
(ja wysłałem zaledwie 70 zgłoszeń... nie lubię coli emotka ... zakładam, że hurtownicy - Ci od numerów 737... mogli mieć nawet kilka tysięcy zgłoszeń) Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6270174 Napisano: 16.10.2016 14:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

emotka Superfish widzicie nie am czasów 
wczoraj poprawili grę i nie dało się robić czasów z kosmosu
ale dziś znowu gra została shakowana i czasy 6-7 sekund wróciły
pozostało im ukryć czasy żeby nie drażnić ludzi co też uczynili przed chwilą

1. Dziwię się, że wsród tylu doświadczonych konkursowiczów tego typu jaja - jakie mają miejsce przy okazji konkursu  Superfish firmy graal - organizowanego przez albedo - są tak powszechnie tolerowane, ignorowane... Mechanika tego typu konkursów juz dawno powinna byc zarzucona, daje bardzo proste narzędzia do "cwaniakowania", nie ma tu możliwości - chcąc być uczciwym - by normalnie powalczyć w tego typu konkursie... Wszyscy zleceniodawcy powinni miec świadomość, że tego typu pseudopromocje tylko wku...ją klientów a nie budują pozytywne obraz marki. To trochę przydługi wstęp do konkretów:
  2. Proponuję pisać. 
  • na adres:marketing@graal.pl , biuro@graal.pl, :biuroprasowe@graalgroup.com.pl
  • informować o tych wszystkich super czasach 2-3 sekundowych, o usunięciu listy z czasami ze strony, o tym, że NIE DA SIĘ UCZCIWIE wyłonić laureatów w tego typu zabawie
  • O tym, że albedo dało po prostu ciała organizując tego typu mechanikę konkursu
  • O tym, że nie jest to kwestia shakowania strony konkursowych hakerów, ale wynik stosowania powszechnie dostępnych w sieci programów do automatycznego klikania - typu autocliker etc. 
Chodzi mi po prostu o to, by tego rodzaju durne konkursy wyeliminować z rynku - to jest tylko nabijanie kabzy cwaniakom, którzy są bardziej biegli w internetowych sztuczkach. Sam nie brałem i nie zamierzam brać w takich akcjach udziału - mam bardzo długie doświadczenie konkursowe i wkurza mnie, gdy takie niedopracowane g..a konkursowe pojawiają się na rynku.mam nadzieję, że wielu z Was podziela moje zdanie i zarzuci firmę graal mailami w tej sprawie. Ja juz napisałem. Dużo sensowniejsza w tym przypadku bylaby zwykła loteria, czy konkurs rysunkowy. Badziewie typu kto szybciej ułoży puzzle (bez jakiegoś granicznego minimum - co i tak jest bez sensu ale przynajmniej dawałoby szanse normalnym ludziom) powinno juz dawno zniknąć z konkursowego widnokręgu.

Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6266153 Napisano: 08.10.2016 11:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale jakie sms'y? almette coś wysyła? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6266150 Napisano: 08.10.2016 11:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niestety nie mogę założyć nowego wątku - choć pewnie temat na to zasługuje (nie mam 500 wiadomości na koncie emotka

Dream Car Competition
https://www.dreamcar-c.com/
zastanawia mnie cisza związana z tym "konkursem" - wziąłem w nim udział - w pierwszej i drugiej edycji. (łącznie 3 zgłoszenia)
Nie ukrywam, że jednym z powodów zainteresowania tą zabawą było jury - niekoniecznie całe - ale uznałem, że Cezary Pazura nie narażałby swojej reputacji firmując coś, czego rzetelnie nie sprawdził. W przeciwnym przypadku uznałbym, ze szukają jeleni...
inwestycja niewielka - kilkadziesiąt złotych... ale zawsze - mnożąc to przez tysiące uczestników - wydawało się to być całkiem sensownie pomyślane.

Trzecia edycja - trwająca całe dwa miesiące (już pierwsze odstępstwo od wcześniejszych reguł - każdy etap miał trwać miesiąc) wzbudziła mój niepokój/zastanowienia.
odpuściłem sobie ten etap - wpisowe coraz droższe - zmiana zasad... pomyślałem, że lepiej obserwować rozwój tego projektu
I słusznie - emotka
Okazuje się, że nadal ta ostatnia edycja jest nierozstrzygnięta...
Dodatkowo:
  1. Zniknęło konto z FB
  2. Zniknęło konto z instagramu
  3. Organizatorzy nie odpowiadają na maile - przez pierwsze dwie edycje kontakt był świetny (w sensie szybkości reakcji - mail - po godzinie odpowiedź)
  4. Jurorzy milczą - nie odpisują na wiadomości (napisałem PW na FB do jurorów)
Czy pojawił się jakiś komentarz w sieci? Ktoś coś słyszał/czytał?

Znalazłem tylko jedną stronę na FB z komentarzem do konkursu... i chyba trzeba będzie zgodzić się z założycielem tego profilu:
https://www.faceb...90970536437/?fref=ts
Po co o tym wszystkim piszę?
Dobre pytanie emotka

Cieszę się, ze odpuściłem sobie trzecią edycję - ale mimo wszystko czuję się jednak trochę oszukany.
Planowałem udział w kolejnych etapach/ opracowywałem projekty, etc.?
Ale najważniejsze jest to - pal licho pana Majdana, p. Jastrzębowską (szczerze mówiąc nie wiedziałem przed tym konkursem, kim ona jest) - że jeden z ciekawszych (nie piszę najlepszych) aktorów średniego pokolenia - Cezary Pazura użyczył swojej twarzy projektowi, który - jak wszystko na to wskazuje - okazał się jedynym wielkim szwindlem.
Jestem tym faktem zdegustowany... chciałbym się mylić.
Jeśli ktoś z Was coś słyszał na ten temat - proszę o sygnał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6265888 Napisano: 07.10.2016 17:20:12 w Informują
smolar (biedronka/cola-250) - dzwoniłem - wyniki będą dopiero po niedzieli (poniedziałek/wtorek) - mają regulaminowo 7 dni Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6109944 Napisano: 10.11.2015 13:58:27 w Czy informują/ informowali?
katrin1 napisał(a):

montezuma napisał(a):

"Kup kawę - wygraj skuter w Intermarche"
... czy już informują?

Nie

Nie chcę im zawracać głowy... katrin1 - dzwoniłaś, pytałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6109942 Napisano: 10.11.2015 13:55:31 w Czy informują/ informowali?
"Kup kawę - wygraj skuter w Intermarche"
... czy już informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6105644 Napisano: 03.11.2015 11:35:31 w Informują
PMI - Alma Wedel - tel. 606... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5935260 Napisano: 24.10.2014 22:10:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lotostory...
Pytanie natury technicznej emotka
Czy ktoś z Was zadał sobie trud przeanalizowania regulaminu? Czy jest tak, że rozstrzygnięcie pierwszego (i analogicznie kolejnych) etapów następuje w przeciągu 5 dni roboczych po jego zakończeniu a powiadomienie laureatów w przeciągu kolejnych 5?
Czy też powinni już dzis (5dni po zakończeniu etapu nr 1) przesłać maile i zamieścić wyniki na stronie?
Wyników nie ma (o zamiarze umieszczania na ich www dowiedziałem sie od miłej pani z działu marketingu - nie ma o tym mowy w reg.) - zatem najprawdopodobniej laureaci nie byli jeszcze powiadamiani... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5932673 Napisano: 18.10.2014 21:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
justina-89 napisał(a):

montezuma napisał(a):

Nietypowa kwestia - czy ktoś z laureatów konkursu Ryłko przerabiał tego typu temat?
...
Wygrałem bon w poprzednim etapie konkursu. Trwa kolejny... Bon dzisiaj został zrealizowany - otrzymałem paragon, ktory na rewersie został opieczętowany i podpisany słowem KONKURS... - uzasadnienie: buty zakupiony przy użyciu bonu nie podlegają zwrotom... (Logiczne - mozna byłoby przecież kupić buty i w przeciągu 7 dni poprosić o zwrot gotówki...)
I teraz pytanie. Paragon (poza wspomnianą adnotacją) niczym się nie różni od "normalnego" -opłaconego gotówką. Czy moze być wykorzystany do udziału w kolejnym etapie - np. przez żonę?

Również wygrałam buty ale żadnej adnotacji na paragonie nie mam:/ i wzięłam kolejny raz udział w konkursie na ten paragon ale wyników jeszcze nie ma

Niestety trafiłem na spanikowaną panienkę, ktora przez ponad kwadrans bezskutecznie próbowała dodzwonić sie do kierowniczki, studiowała jakieś wskazówki dotyczące realizacji bonów - generalnie porażka... Nie miała pojęcia co zrobić w tej sytuacji i na wszelki wypadek ostemplowala, podpisała i oznakowała dodatkowo wydawany z butami paragon... chyba poproszę o odpowiedź drogą mailową organizatora... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5932594 Napisano: 18.10.2014 17:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nietypowa kwestia - czy ktoś z laureatów konkursu Ryłko przerabiał tego typu temat?
...
Wygrałem bon w poprzednim etapie konkursu. Trwa kolejny... Bon dzisiaj został zrealizowany - otrzymałem paragon, ktory na rewersie został opieczętowany i podpisany słowem KONKURS... - uzasadnienie: buty zakupiony przy użyciu bonu nie podlegają zwrotom... (Logiczne - mozna byłoby przecież kupić buty i w przeciągu 7 dni poprosić o zwrot gotówki...)
I teraz pytanie. Paragon (poza wspomnianą adnotacją) niczym się nie różni od "normalnego" -opłaconego gotówką. Czy moze być wykorzystany do udziału w kolejnym etapie - np. przez żonę? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5915741 Napisano: 11.09.2014 12:13:04 w Informują
Dzwonią po dane z 2 edycji "ładuj się na mistrzostwa"
3 edycja będzie rozstrzygnięta dopiero w przyszłym tygodniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5915736 Napisano: 11.09.2014 12:09:56 w Czy informują/ informowali?
patiska napisał(a):

hejka, czy któś został juz poinformowany odnośnie konkursu #freshmonents.pl ?

dziś mają wysyłać powiadomienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5914235 Napisano: 08.09.2014 14:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnike napisał(a):

selenes napisał(a):

agnike napisał(a):

Dostał już ktoś info o wygranej z konkursu Pokaż swój "freshmoment" ?

były już wyniki?

W regulaminie pisze że posiedzenie komisji 7.09 a powiadomienie do 4 roboczych emotka

maile jeszcze nie wyszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5913400 Napisano: 05.09.2014 18:10:04 w Biedronka
ok - podają adres do wysyłki paragonu - ale jaka jest nazwa ADRESATA??? (jest jakiś link do regulaminu?) Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5848102 Napisano: 09.04.2014 22:55:44 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

PERSIL.NR PARAGONU.ODP pod 7055

zaczytana-pola napisał(a):

PERSIL.NR PARAGONU.ODP pod 7055

W regulaminie są 2 L emotka
Edit: jednak 1 - na stronie smolara są 2 L
DZIĘKI emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5848092 Napisano: 09.04.2014 22:51:42 w Kaufland konkursy
Próbuje wysłać smsy na 7055 z prefiksem PERSIL ... i mam zwrotke NIEPOPRAWNA TREŚĆ WIADOMOŚCI. SPRÓBUJ PONOWNIE - przecież ten konkurs trwa do dzis ????
Miał tak ktoś z Was? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5846717 Napisano: 07.04.2014 16:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jest wiele sposobów np.Jak wysyłasz smsa to najnowsze programy dostarczają informację, z jakiego telefonu została wysłana wiadomość, więc jak ktoś ambitnie przekłada starter do tego samego telefonu to widać, że to wszystko od jednej osoby.

maribog napisał(a):

Bez problemu można sprawdzić z jakiego modelu telefonu został wysłany sms emotka

emotka Nie podejrzewałam o taką technologię agencji zajmujących się konkami, no,no, ale kto wie....

Ja też nie - ale od pana ze Smolara też usłyszałem zastanawiające zdanie o zawodowcach (przy okazji konkursu persil i Prowansji), których "nie zawsze udaje się "wyautować" - "bo wie Pan, nie może być tak, że stale wygrywają Ci sami - tego się nie da Klientowi wytłumaczyć a jeszcze nas zacznie podejrzewać o powiązania z laureatami... już jedna agencja miała podobne problemy"
i to jest powszechne podejście w agencjach
- w grafie np. kiedyś odbierałem główną nagrodę i żegnając się powiedziałem dla żartu - "do zobaczenia wkrótce" - i szybka zwrotka: "Oby nie - bo Zleceniodawcom by się to wydało dziwne" Wyświetl w wątku >>
0 0