Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
montezuma
Postów 343
Data rejestracji 11.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę poważniej - ale tylko trochę
Zmiana karty w telefonie to jedno - ale czy istnieje techniczna możliwość, by zlokalizować, skąd wiadomość została wysłana (oczywiście w przybliżeniu)? np. poprzez jaki nadajnik "weszła" do sieci...
Jeśli by tak było (o to trzeba by było pytać informatyków u Operatorów) - to teoretycznie organizatorzy mogliby sobie zbudować "bazę potencjalnych zawodowców" i ich eliminować ... Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba raczej był - reguła jest to, że publikują listę laureatów tuż po powiadomieniu głównych... a jak widać listy brak Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie
P.S. Sprzedam drukarkę LG Pocket - oferty na PW Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PLAY - Fitness
udało mi się dodzwonić do agencji
dziś będą wysyłane oficjalne maile do laureatów ...
<przy okazji WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla maggie za dodanie konkursu w wątku TERAZ> Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
426381600
ale ten numer jest tylko "wychodzący" Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie dlatego szybko tu wpadłem coś napisać - bo ta zasada dotycząca informowania pod numer doładowywanego telefonu to ... (szkoda gadać - wiele nerwów mnie to kosztowało)
Dowiedziałem się o tym tylko dlatego, że do nich dziś po południu napisałem - a w odpowiedzi - "proszę sprawdzić, czy nie dzwoniliśmy" Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UWAGA - dzwonią pod numer doładowywanego telefonu a nie (jak myślałem - i było to dla mnie OCZYWISTE) pod numer zarejestrowany w mBanku...
EDIT:
Oczywiście chodzi o przedostatni etap Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podziękowania dla iva za dodanie info o konkursie Orange - właśnie wróciłem z pokazu
:) Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie - a najśmieszniejsze jest to, że dla takiego głupstwa nie odesłałem nawet paragonów Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest na stronie:
Info@wielkikonkursps3.pl
Informują z innego - przed @ jest noreply Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałem odpowiedz od organizatora - nie przewidują publikacji nagrodzonych prac (przynajmniej w tej chwili) Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz jasne się staje, dlaczego wyniki moli były ogłaszane tak późno (a właściwie maile do laureatów)
Sam jestem zawiedziony tym konkursem (tylko dzbanek...) ale rozmowy z ich infolinią wprawily mnie w niemałe zdziwienie - agencja masę czasu straciła na weryfikację prac nieregulaminowych - jakichś filmów video, prac plastycznych, piosenek - cwaniakujacych spryciarzy była ponoć cała masa - w myśl zasady - "zrobię coś słitaśnego - może przejdzie, skoro wcześniej sie udawało"
Mimo braku sensownej wygranej w tym konkursie - ta postawa organizatora (by odrzucać takie prace) bardzo mi sie podoba
Mam nadzieje, ze zdecydują sie na ogłoszenie także zwycięskich propozycji - aby wiedzieć, z czym sie przegrało Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Męczcie ich telefonami - może wcześniej wyślą niż o 23:59 Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po co takie "RACZEJ" ?
Nie informowali, nagroda główna jeszcze nie została przyznana Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie z 20.10 - przed chwilą... (sms w 3 częściach) Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może tez być tak, że jest jakiś minimalny akceptowalny przez organizatora czas odpowiedzi - np. owe 5-6 sek. a czasy krótsze sa odrzucane, jako mało prawdopodobne do uzyskania "normalnymi" (tzn. bez wspomagaczy) metodami.
Przymierzalem się do walki - uzyskiwałem czasy rzędu 7-8 sekund (także wtedy gdy spursman pisał o wygranych) i ...cisza... Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tech.wp.pl...749755,martykul.html Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 343
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Totalny BEZSENS - a nie pomyślałaś, że może jesteś na liście rezerwowej - a przez jakiegoś cwaniaka, który brał udział w loterii ale nie raczył kupić produktów - i teraz szuka jeleni na forum - może Ci przejść nagroda (a jest tylko jedna!) koło nosa - <tak wiem - nie brałaś w tej zabawie udziału - pytam teoretycznie>
Ale jak znam życie - kilku naiwniaków się znajdzie, którzy za parę zeta zafundują mu fiata... Wyświetl w wątku >>