Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika termitek99

termitek99

#6119349 Napisano: 25.11.2015 12:26:28 w Rossmann
joan napisał(a):

defed napisał(a):

Też mi się podoba pytanie z Adidasa, bardzo! Mam wiele pomysłów jak to ugryźć, natomiast w ogóle nie interesuje mnie nagroda... więc odpadam.
Mi nie podobają się nagrody w postaci wycieczek do USA - z wizami różnie bywa... A zresztą ja nawet paszportu nie mam wyrobionego, więc w moim zasięgu jest jedynie UE emotka

I mnie od razu przyszło do głowy kilka pomysłów, ale na USA jestem uczulona. Przede wszystkim jest to jedno z ostatnich miejsc, które chciałabym odwiedzić, a już na pewno nigdy bym się tam nie osiedliła. A jeśli chodzi o wizę, to nie mam ochoty usłyszeć, że jestem "nic niewartym śmieciem na nic niewartej umowie śmieciowej" i wobec tego wizy nie otrzymam. Niech się pałują z takimi nagrodami emotka

misiamisiam - zauważ także, że nagrodą jest wyjazd dla jednej osoby emotka

No i zakup drogi, około 200 zł, bo trzeba 2 kupić.... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6118973 Napisano: 24.11.2015 18:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też mam problem z mąką Szymanowską. Czy ktoś wie, czemu kod wykorzystany niby? PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117471 Napisano: 22.11.2015 19:15:16 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

jankowska napisał(a):

Wiecie co.Przeglądam Wasze wpisy i....ręce mi opadają.... Wiem,że większość z Was powie mi,że ja wygrałam Leona i bronię organizatora.... Ale myślę,że moje hasło nie było najgorsze i to,że wygrało jest potwierdzeniem,iż organizator czytał nasze hasła. Ja sama wysyłałam ze 6 zgłoszeń i każde hasło wysyłane było na inną osobę w rodzinie. Wszystko,odbyło sie zgodnie z regulaminem,bo wydałam ponad 120zl na Delme i Lipton które będę jadła i piła z rodziną przez najbliższe pół roku....Nr paragonów były podobne i gdybym wygrała dwa auta to nie miałabym żadnych wyrzutów sumienia,a z tego co czytam na forum to większość z Was gdyby wygrało dwa Leony to oddało by jednego.....nie wierze w to....Jeśli chodzi o organizatora,to myśle iż nie można mu póki co nic zarzucić.W smsie wszystko jasne opisane,co należy zrobić. Wyniki w terminie,wszystko zgodnie z regulaminem. Tez jestem zdania,iż gdyby nagrodził jakieś filmiki czy laurki to byłoby niepoważne..... Ja też grałam w Wedlu i Pedigree i miałam nadzieję,że zgarnę Juka lub 20 tys,ale sie nie udało wiec zacisnełam zęby i grałam dalej....Coca coli z Biedronki mam rownież zapas spory i nic nie wygrałam....zresztą gra się w rożne konkursy i często nie wygrywa się,lecz ja jestem zdania,iż należy się nie załamywać i próbować dalej. A takie dyskusje czy komentowanie wyników zniechęca do chwalenia się swoimi wygranymi....to,że pochwalilam się Leonem było wyrazem mojej radości, mimo(tu nie będę skromna) iż to nie moje pierwsze auto) więcej chyba nie będę się chwalić w obawie przed zbesztaniem mnie przez zacne grono.....

jestem jak najbardziej za emotka gratulacje, nawet jeśli jedna osoba wygrała by nawet 3 auta a grała uczciwie to czemu ma ich nie dostać? BRAWO i jeszcze raz gratuluję samochodu, piękna nagroda!

I tego się trzymać. Gratulacje! Każdy na forum umie pisać, ale wszystkich przecież nie nagrodzą. Trzeba dalej próbować i tyle.

BRAWO! Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117412 Napisano: 22.11.2015 16:03:09 w Biedronka
giulietta napisał(a):

staszek napisał(a):

giulietta napisał(a):

staszek napisał(a):

Chodziło mi o rynek konkursowy emotka skoro ja mam 3, to takich osób może być mnóstwo, które też mają tak zaczynające się startery.

wiem  emotka  i tym bardziej dlaczego nie ma ich w karta

Bo wygrały samochody, a nie karty emotka

emotka emotka  czekamy na listę, bo ani statystyka, ani logika tego nie tłumaczy emotka

Talent w pisaniu to tłumaczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117409 Napisano: 22.11.2015 15:55:01 w Biedronka
Wiem jedno, zgłoszeń nie było dużo, wiele osób trafiło sporo stówek - jak ja. I tak samo mogło się komuś trafić z autkami. Ktoś ładnie napisał i tyle moim zdaniem. I szczerze mu gratuluję. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117322 Napisano: 22.11.2015 11:37:07 w Biedronka
giulietta napisał(a):

termitek99 napisał(a):

giulietta napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rpk napisał(a):

giulietta napisał(a):

rpk napisał(a):

Te startery 735 no numery heyah najczęściej używane do konkursów bo w hurcie można je kupić oko 1zł za starter 5zł a do tego często są promocje na podwojenie doładowania.

a nawet jak są w hurcie po 1 zł to przecież kowalski takich nie kupuje tylko zwyczajnie w kiosku za 5 zł emotka

Tych autek nie wygrał "kowalski" nie ma sie co łudzić.

Przecież parę osób na forum wygrało autka, o czym Wy piszecie? Kupa osób z forum wygrała też stówki. Czego się doszukujecie?

dlaczego 735 nie ma w kartach? jakieś wytłumaczenie? bo żadna statystyka nawet jak to konkurs tego nie tłumaczy emotka

Wytłumaczenie jest proste - to nie loteria, a konkurs kreatywny.

to żadne wytłumaczenie, dlatego napisałam nawet jak to konkurs... emotka  

Ja to biorę na spokojnie i nie doszukuję się dlaczego moich stówek nie ma w autach. Tak jak pisałem, byli lepsi ode mnie i chwała im za to. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117313 Napisano: 22.11.2015 11:16:28 w Biedronka
giulietta napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rpk napisał(a):

giulietta napisał(a):

rpk napisał(a):

Te startery 735 no numery heyah najczęściej używane do konkursów bo w hurcie można je kupić oko 1zł za starter 5zł a do tego często są promocje na podwojenie doładowania.

a nawet jak są w hurcie po 1 zł to przecież kowalski takich nie kupuje tylko zwyczajnie w kiosku za 5 zł emotka

Przecież parę osób na forum wygrało autka, o czym Wy piszecie? Kupa osób z forum wygrała też stówki. Czego się doszukujecie?

dlaczego 735 nie ma w kartach? jakieś wytłumaczenie? bo żadna statystyka nawet jak to konkurs tego nie tłumaczy emotka

Wytłumaczenie jest proste - to nie loteria, a konkurs kreatywny. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117309 Napisano: 22.11.2015 11:10:35 w Biedronka
brudny napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rpk napisał(a):

giulietta napisał(a):

rpk napisał(a):

moim zdaniem coś jest na rzeczy, nowa agencja, która po wystawieniu faktury dla Biedry za organizacje zakończy działalność, a kilka autek pewnie przytulili. Kilka też rozdali, nie ma co do tego wątpliwości, pozory musieli zachować.

Agencja nie jest nowa - przypominam konkurs MOC VASELINE (2014 rok) - dużo nagród pieniężnych było na forum. Wszystko było uczciwie i profesjonalnie. Wierzę, że tu tak samo się odbyło. Też jest mi przykro, że nie mam autka, choć mam wysyp stówek, ale nie doszukuję się teorii spiskowych. Po prostu byli ode mnie lepsi i tyle. I gratuluję im! Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117304 Napisano: 22.11.2015 11:04:56 w Biedronka
rpk napisał(a):

giulietta napisał(a):

rpk napisał(a):

Przecież parę osób na forum wygrało autka, o czym Wy piszecie? Kupa osób z forum wygrała też stówki. Czego się doszukujecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117124 Napisano: 21.11.2015 20:09:32 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

Co to za spiski znowu... Tam nie było żadnych 100 000 zgłoszeń, bo by u mnie nie wpadły 3 nagrody na 6 zgłoszeń, a to, jak na moją twórczość, dobry wynik...

Masz absolutnie rację, u mnie podobnie wysyp stówek. Nie mogło być 100 000 zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6117116 Napisano: 21.11.2015 19:40:22 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Jeśli komuś zależy i jeśli ujęli to w Regulaminie, to niech opublikują te wyniki. Ale czy naprawdę trzeba już teraz rzucać się na te bliskie sobie nr paragonów, czy startery? Przecież póki co nie ma podstaw, żeby pisać o plagiatach emotka . A tu jakaś kpina, nieznana agencja, śmierdzi na odległość, cwaniactwo, oszustwo.
Wielu z nas wygrywa po kilka nagród w jednym konkursie i wtedy jest OKemotka

Agencja jest znana i profesjonalna np. organizowali konkurs Moc Vaseline rok temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6114687 Napisano: 18.11.2015 18:54:00 w SZUKAM....
Sprzedam 2 kody do Cinema City po 10 zł każdy. PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6112419 Napisano: 16.11.2015 11:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma informacje odnośnie wczorajszych doładowań, czy trzeba je reklamować? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6112166 Napisano: 15.11.2015 16:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

asante napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asante napisał(a):

Czy przychodzi Wam doładowanie na telefon? 2 godziny temu doładowałam przez bank, żeby zagrać w Leniwcu i do tej pory nie mam kasy w telefonie emotka  Tak, sprawdziłam - wpisałam poprawny numer.

jaki bank? ja wczoraj doładowywałem przez Orange Finanse i nie doszło do dziś... reklamacja już poszła emotka .

mBank. Ale jestem zła.  

mBank - u mnie również brak (niby wczoraj mBank miał w nocy przerwę techniczną, ale i tak powinno dojść, skoro z banku wyszedł przelew)

Czy to trzeba reklamować, czy samo przyjdzie na następny dzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6111242 Napisano: 13.11.2015 12:36:20 w Intermarche
Czy był już 15 albo 16 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6108588 Napisano: 07.11.2015 15:10:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam czy ktoś wygrał więcej niż jedną nagrodę w konkursie "Na Leniwca"? Czy wydaje mi się, czy ograniczają nagrody do jednej dla tego samego adresu IP? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6107491 Napisano: 05.11.2015 21:40:58 w SZUKAM....
1q1q1q napisał(a):

termitek99 napisał(a):

doris1 napisał(a):

bridget napisał(a):

222924269 coz to mogło dzwonic?

dzwoni automat, że wygrałaś 10 tys. emotka potem sms rozsyłają

Odpowiada za to firma RMS ora MobileFormats:
MobileFormats
tel +48 22 842 05 66
http://www.mobileformats.pl/

Warto im zatruć życie, skoro nam zatruwają

Ich adresy mailowe:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

A tu regulamin ich serwisów:
http://www.m-klub.net/regulamin_serwisu.pdf

tylko jak to zrobić by nie dzwonili?

Co zrobić, żeby ich zaspamować? Żeby poczuli jak to jest, gdy nas bombardują telefonami.... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6107453 Napisano: 05.11.2015 20:31:06 w SZUKAM....
doris1 napisał(a):

bridget napisał(a):

222924269 coz to mogło dzwonic?

dzwoni automat, że wygrałaś 10 tys. emotka potem sms rozsyłają

Odpowiada za to firma RMS ora MobileFormats:
MobileFormats
tel +48 22 842 05 66
http://www.mobileformats.pl/

Warto im zatruć życie, skoro nam zatruwają

Ich adresy mailowe:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

A tu regulamin ich serwisów:
http://www.m-klub.net/regulamin_serwisu.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6106525 Napisano: 04.11.2015 16:02:48 w TESCO konkursy
mczarna napisał(a):

magy2020 napisał(a):

wie ktoś może czy na ten konkurs w Tesco z pralkami (Smolar) można zrobić zakupy w Tesco extra ?

Nie,tylko hipermarket,właśnie dzwoniłam do Smolara

Ale Tesco Extra to właśnie hipermarket emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6106166 Napisano: 04.11.2015 08:58:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

termitek99 napisał(a):

A tak przy okazji, czy wysyłali już maile do zwycięzców smartfonów albo doładowań? Czekam już więcej niż 3 dni robocze.... Czy ktoś wie?
emotka emotka

Wczoraj przejrzałam regulamin - w sprawie smartfonów mają się kontaktować w ciągu 3 dni roboczych od publikacji wyników, doładowania puszczają w ciągu 7 dni bez kontaktu z laureatami.

No właśnie ja czekam na maila prawie od początku konkursu i nic..... Więcej niż 3 dni robocze.... Wyświetl w wątku >>
0 0