Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika termitek99

termitek99

#6093020 Napisano: 13.10.2015 17:58:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

RMS "obsługuje" wszystkie konkursy gazetowe i część radiowych więc jesli kiedykolwiek posłało się coś na te media to już mają w bazie twój nr

Wiem, ale u mnie też - bodajże w poprzednim tygodniu - rozpoczął się nalot na wszystkie telefony. Smsy jakoś mnie nie denerwują, ale w kółko dzwonią, szału można dostać emotka Jeśli ktoś wie, jak się tego g* pozbyć, niech napisze na forum...

Ta firma jest odpowiedzialna za te smsy i głupie automatyczne telefony:
http://www.mobileformats.pl/
+48 22 842 05 66

http://www.m-klub.net/regulamin_serwisu.pdf 
I tu właśnie jest podany telefon Mobileformats w pierwszym punkcie regulaminu zaraz za mailem do RMS. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6093005 Napisano: 13.10.2015 17:46:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

termitek99 napisał(a):

delvitto napisał(a):

pingu4 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net
Co to jest? Nikt się tam nie zapisywal.

Wejdź  na stronę operatora i usuń opcje premium SMS i usług premium bo będzie wam pobieralo kasę codziennie jak nie wiesz jak priv

konkursowicz raczej nie może usunąć takiej opcji premium, bo wtedy nie dostanie smsa z wygraną???
ja mam takie coś na 3 telefonach:( z jednego nr niedawno zadzwonili, to było coś w tym rodzaju, że automat potwierdził wiadomość, i jakiś koleś zaczął coś nawijać, że jakieś ma pieniądze dla mnie, 10 tys, nie słuchałam dalej, rozłączyłam się, ale jak się nic nie wysyłało, to jakim cudem byłaby pobierana opłata?

Już wiem. Ta firma jest odpowiedzialna za te smsy:
+48 22 842 05 66
Podobno opłata się nie naliczy, ale czy to prawda...
Jakie konkursy oni organizowali? Skąd mają dane osobowe?

możliwe, że ktoś sprzedał dane, myślicie, że która agencja? jak wzięła kasę za numery to niech płaci za smsy zwłaszcza  "9,00 zł + VAT (11,07 zł brutto)", dla mnie takie loterie są organizowane w jednym celu... 

Jak dla mnie to próba oszustwa.... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6092998 Napisano: 13.10.2015 17:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W regulaminie tego m-klubu jest warszawski telefon operatora MOBILEFORMATS (pierwszy punkt regulaminu):
http://www.m-klub.net/regulamin_serwisu.pdf
U nich można się dowiedzieć o naliczanie tych opłat za subskrypcje..... Niestety już nie odbierają teraz o tej porze. I przy okazji warto się dowiedzieć kto shandlował nasze dane osobowe.... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6092985 Napisano: 13.10.2015 17:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
4FRAME obsługiwana była przez DIGITAL VIRGO (mam na myśli numer pod który wysyła się smsa). Jedna z tych dwóch firm musiała w takim razie przekazać nasze dane do MOBILEFORMATS. A może to jedna firma, pod różnymi nazwami? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6092970 Napisano: 13.10.2015 17:07:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

delvitto napisał(a):

pingu4 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net

Wejdź  na stronę operatora i usuń opcje premium SMS i usług premium bo będzie wam pobieralo kasę codziennie jak nie wiesz jak priv

konkursowicz raczej nie może usunąć takiej opcji premium, bo wtedy nie dostanie smsa z wygraną???
ja mam takie coś na 3 telefonach:( z jednego nr niedawno zadzwonili, to było coś w tym rodzaju, że automat potwierdził wiadomość, i jakiś koleś zaczął coś nawijać, że jakieś ma pieniądze dla mnie, 10 tys, nie słuchałam dalej, rozłączyłam się, ale jak się nic nie wysyłało, to jakim cudem byłaby pobierana opłata?

+48 22 842 05 66
Jakie konkursy oni organizowali? Skąd mają dane osobowe?

Brałeś/aś udział w makro lasting impression ? bo mi to na to wygląda...

Tak, ale tamto to było 4FRAME, to inna agencja chyba? Te dziwne smsy są od MOBILEFORMATS. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6092955 Napisano: 13.10.2015 16:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

pingu4 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

+48 22 842 05 66
Jakie konkursy oni organizowali? Skąd mają dane osobowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6091433 Napisano: 10.10.2015 16:53:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

mieszko napisał(a):

Czy jest ktoś kto nie wygrał biletów w konkursie Wedla w Biedronce? Pytam, bo mi nie udało się ustrzelić nawet Multikina, a na liście lauretów jest mniej niż 5000 osób. Nie dostałem żadnego maila co wydaje mi sie co najmniej dziwne emotka

moja siostra zgłosiła fajny tekst/odpowiedź, zagrała tylko raz, wszystko prawidłowo wypełniła a nie wygrała NIC, choć na tyle biletów to wierzyć mi się nie chce...

A podała prawidłowy nr paragonu, czyli systemowy? Wiesz, czy fajny czy nie dla komisji tego nie wiemy...

Jak Wasze inicjały są na liście, radzę sprawdzić u nich. Maile do wielu osób nie dochodziły z powodów technicznych. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6091326 Napisano: 10.10.2015 11:07:15 w Biedronka
alamak napisał(a):

vazzz napisał(a):

alamak napisał(a):

Czy może ktoś wie czy w Wedlu bilety do kina będą wysyłać na mejla czy tradycyjną pocztą?

Mailowo.

dziękuję emotka

I znów nie dojdą, jak powiadomienia o wygranej, ehhhh... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6090871 Napisano: 09.10.2015 13:31:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

"..po prostu najlepsze zgłoszenie z tygodnia otrzymuje wszystkie 3 nagrody. Nic w tym dziwnego."

Mnie jednak trochę dziwi, że jedno jest powalające, że bierze wszystko a reszta się do niego nie umywa? 

Tak wymyślili i tak jest, kto zgarnie główną tygodniową, jak zgłosił dodatkowo opakowanie GOLD, dostanie też IPADA. To oczywiste, bo odpowiedź była najlepsza ze wszystkich 7 nagród dziennych. W czym widzicie problem? To jest po prostu dodatkowa premia za zgłoszenie opakowania GOLD. Jakby ta osoba zgłosiła inne opakowanie niż GOLD, wtedy IPAD trafiłby do kogoś innego z innego dnia. To trochę tak jak gra w Lotto z Plusem. Dodatkowa premia... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6090798 Napisano: 09.10.2015 12:35:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

lola.lola napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

karolinamat napisał(a):Co za dzień!!! Jakie emocje!!!!! Wspaniałe uczucie!!!!!
-główna Ferrero!!! (Aż żal tyle kasy wydać tylko w weekand i to bez dzieci)emotka emotka emotka
-dzienna Ferrero (złoty iPad)- obie z 1 zgłoszenia emotka emotka emotka

Jak to w koncu jest? IPad nie byl nagroda tygodniowa? 

WOW  emotka  Dwie główne (bo iPad jest chyba główną) za jednym zamachem, jednym zgłoszeniem? No to jestem w szoku, zatem z niecierpliwością czekam na listę zwycięskich prac bo to chyba musiało być naprawdę coś wyjątkowo niesamowitego.
I też mi się wydawało, że iPad jest tygodniową ale widać ten konkurs jest pełen niespodzianek emotka

Wow, tak mnie natchnęłaś pozytywną energią, że kupiłam Ferrero - nawet na gold edition się szarpnęłam. Gramy emotka

Jest 1 IPAD w tygodniu, po prostu najlepsze zgłoszenie z tygodnia otrzymuje wszystkie 3 nagrody. Nic w tym dziwnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6088660 Napisano: 06.10.2015 14:39:21 w Czy informują/ informowali?
29renata napisał(a):

amif napisał(a):

czy informowali z loterii paczka sprzątaczka i świat kiwi?

Chyba nie, nikt się chwalił. Brałam udział i na razie cisza...

Też czekam na jakieś wieści.... Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6088658 Napisano: 06.10.2015 14:38:48 w Biedronka
fragles napisał(a):

Sprawdźcie dokładnie skrzynki pocztowe, u mnie informacja o wygranej była w spamie.

U mnie sprawdzili logi, maile były odbite od mojego operatora, traktowane jako masowa wysyłka. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6088548 Napisano: 06.10.2015 12:25:42 w Biedronka
mmagd napisał(a):

kammaro napisał(a):

Ale nie można mieć pewności, że te same dane to ta sama osoba. Na swoim przykładzie napiszę, że Xxxxx X. widnie w ipadach 2x, w aparacie 1x, a  w biletach 7x. Wysłałam jedno zgłoszenie, dostałam jednego maila o ipadzie i sama jestem zdziwiona, że jest jeszcze 9 innych osób Xxxxx X.

No miałam podobny przypadek. 1 dane Xxxxx Y. w aparacie i 1  Xxxxx Y. w biletach, 1 Xxxxx Z. w Xboxie i 1 Xxxxx Z. w biletach. Ta sama sytuacja przy ipadzie. Oczywiście maile przyszły tylko na bilety. Może i są osoby o tych samych inicjałach, ale dla mnie wydało się to dziwne... Takie ogłaszanie wyników, że nie wiadomo kto tak naprawdę wygrał jest chore... I nic Organizatorom się nie udowodni, że mogli sobie zagarnąć lepsze nagrody, bo przecież inicjały zwycięzców były? Były! Eh...

To przede wszystkim wina serwerów pocztowych, list antyspamowych itp... Część maili nie dochodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6088474 Napisano: 06.10.2015 11:00:58 w Biedronka
Osoby co nie dostały informacji o wygranej, radzę sprawdzić co się stało z ich skrzynką pocztową, bo u mnie wszystko by przepadło. Maile nie doszły do mnie na 100% z konkursu Wedla wczoraj.... Okazało się, że jestem jednak na liście. Niestety wielu operatorów blokuje maile wysyłane masowo. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6088155 Napisano: 05.10.2015 20:00:11 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

mgrzel napisał(a):

karolkas napisał(a):

kurka no nie wierzę ani Karolina Ś to nie ja, ani Wieslaw Ś to też nie mąż, maili brak. Jest możliwe żeby mi poczta przyblokowała coś i maile nie dochodzą?

Wiesz u mnie też Małgorzata G. to nie ja,nawet z biletami emotka  Dobrze, że chociaż mąż dostał maila, ale na pocztę yahoo, bo ja na wp pusto...

A byłam pewna, że  to Ty! W każdym razie to też nie ja  (mąż i teściowa dostali @) u mnie pusto, coś to dziwne...

WSZYSCY POWINNI DOSTAĆ MAILE - było mniej niż 5000 zgłoszeń, w biletach jest około 3500 laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6088063 Napisano: 05.10.2015 18:43:21 w Biedronka
mnowak96 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Czy ślą jeszcze maile z Wedla? czy to już po ptakach?

Podbijam pytanie. Bo jest dwóch Mateuszy N. , a wciąż nic nie dostałem. Co znowu zrobiłem źle emotka ?

Też nie dostałem, mam awarię skrzynki i nie wiem co w tej sytuacji zrobić? Maile nie dochodzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6087964 Napisano: 05.10.2015 17:37:37 w Biedronka
Na jakiego maila trzeba odesłać skany paragonów odnośnie biletów do kina? Oficjalnie mam potwierdzone że skrzynka pocztowa mi nawaliła. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6087931 Napisano: 05.10.2015 17:28:16 w Biedronka
monikar napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bilety?

Ja i włąśnie nie wiem o co chodzi....można było nic nie wygrać?

Czy ktoś ma problem ze skrzynką mailową w UPC, nie dostałem żadnego maila Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6087918 Napisano: 05.10.2015 17:22:23 w Biedronka
Czy ktoś jeszcze czeka na bilety? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#6087909 Napisano: 05.10.2015 17:20:30 w Biedronka
Czy bilety już wszystkie rozesłane? Wyświetl w wątku >>
0 0