Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6595917 Napisano: 06.05.2019 10:24:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
bluza - sms przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 sylwika76 0

olunka

#6594744 Napisano: 30.04.2019 17:44:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
z Lotosa karta zasilona Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6594736 Napisano: 30.04.2019 17:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Wygrał ktoś z was jakąkolwiek nagrodę w Kasztelanie Niepasteryzowanym?

fartuch na wieeeele kodow Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6594725 Napisano: 30.04.2019 16:58:20 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
maverick napisał(a):

olunka napisał(a):

gdzie w tej chwili jest najtańszy Żywiec?

na forum w dziale "giełda kodów" emotka

a tak poza tym to w Żabce po 2.29zł przy zakupie 3 sztuk emotka

bardzo dziekuję:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6594723 Napisano: 30.04.2019 16:56:02 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
gdzie w tej chwili jest najtańszy Żywiec? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6594688 Napisano: 30.04.2019 15:35:26 w Informują
Mila Mkcafe - 27.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6594590 Napisano: 30.04.2019 11:53:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

joan napisał(a):

monisss napisał(a):

ja od 3 lat biorę udział w loteriach. i może wygrałam z 3 razy.. i to zawsze nagrodę najniższego rzedu.. ale mam niefarta emotka  marzy mi się kiedyś ustrzelić główną z loterii..  

A ja np. pod koniec ubiegłego roku wygrałam nagrodę za kilka patyków, a tej wiosny kartę na Lotos. Szkoda, że te karty jeszcze nie są aktywne, bo akurat i tak dzisiaj muszę zatankować emotka

serio jeszcze nie są? Można je sprawdzić na stacji?

mozna tu
https://kartapoda...l/karta-podarunkowa/ Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

olunka

#6593475 Napisano: 26.04.2019 12:40:51 w Informują
sms - Lidl Wawel o biletach z 18.04 Wyświetl w wątku >>

olunka

#6592898 Napisano: 24.04.2019 21:07:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

przychodzą Wam zwrotki SPH nivea?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6592542 Napisano: 24.04.2019 10:11:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
hakowal napisał(a):

Lidl, Biedronka... A tak się starałam  emotka

ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6592360 Napisano: 23.04.2019 17:19:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
przed świetami nic, po świetach nicemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6591789 Napisano: 20.04.2019 16:43:53 w Życzenia na święta i nie tylko
Wesołego Alleluja!!!! Wyświetl w wątku >>

olunka

#6591591 Napisano: 19.04.2019 14:00:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani rezerwy z tictac, ani Kubotow nie ma:( Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6589211 Napisano: 11.04.2019 14:37:15 w Czy informują/ informowali?
a czy dostal ktos informacje o wygranej z loerii Princes? losowanie bylo 8 i jest 24 godzina na wyslanie wiadomosci Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6588981 Napisano: 10.04.2019 20:25:21 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

chyba mnie do końca nie zrozumiałas

Możliwe emotka

a przytoczona przez ciebie sytuacjo urodzin szwagra to zupelnie inna inszość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6588977 Napisano: 10.04.2019 20:18:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Joan piszesz głównie pod kątem tego, ze panna młoda nie chce kwiatów, a to przecież chodzi o to by jeszcze skubnąć kasy od gości a nie o to czy panna młoda ma uczulenie. Bo jeśli ktis stanowczo mówi żadnych kwiatów bo jestem uczulona to raczej nikt z kwiatkami nie wyskoczy, ale tu jest mowa pt”skoro już i tak wydajecie kasę to wole co innego”

Ale jak uważasz: czy można napisać na zaproszeniu, że nie chce się żadnych kwiatów, bo są pryskane & nabłyszczane byle czym w kwiaciarniach + nie ma się ochoty studiować po imprezie florystyki tylko dlatego, że niektóre rośliny (od groma ich, niestety) są trujące dla kota, a kota się ma? I że ten kot może skubnąć taki bukiet i wykituje? Jak to ująć? Skoro nie można po prostu napisać, że się kwiatów nie chce, a w razie wielkiej potrzeby kupna czegokolwiek innego, woli się bon do księgarni internetowej czy kartę do Smyka?

olunka - państwo młodzi muszą pamiętać, że ten jest wegetarianinem, tamta weganką, Dżesika jest na diecie bezglutenowej, a Jasio ma uczulenie na orzechy. Czyli biorą pod uwagę prośby gości, jeśli zaś sami dają wskazówki, co do swoich preferencji, to jest źle?
BTW -> mój szwagier w ubiegłym roku stwierdził, że wszystko ma i nie chce żadnych prezentów (bezczelność!), tylko prosi gości o dokonanie wpłaty na leczenie pewnego chłopczyka (fuj, jak można gościom sugerować, co mają dać?!) Wszyscy przelaliśmy pieniądze, to był najsensowniejszy prezent 2018.

chyba mnie do końca nie zrozumiałas Wyświetl w wątku >>
2 @gnieszk@, mia 0

olunka

#6588958 Napisano: 10.04.2019 19:17:33 w Konkursowiczki w ciąży
anialistopad napisał(a):

Dziewczyny miala,ktoras z Was malo wod w 31 tygodniu? Co lekarze z tym robia?

PW Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6588931 Napisano: 10.04.2019 17:52:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

to nie jest moje widzi misie tylko szacunek mężczyzn do kobiet.

Panna młoda to też kobieta. I jeśli nie życzy sobie kwiatów, to sobie nie życzy. Nie znaczy nie, tak się okazuje szacunek do kobiet - wychodząc naprzeciw ich jasno sprecyzowanym oczekiwaniom emotka

mama-l-k-m napisał(a):

Uważaj na zdrowie skoro od dostania kwiatka grozi Ci zawał emotka

Spoko koko. Wyobrażam sobie jedynie zawał matki, co się na kwiaty uparła, bo jej dziecko jest najważniejsze na cudzym ślubie przecież, gdy ja te kwiaty wyrzucam do śmietnika. Wybuchłby chyba kryzys międzynarodowy i bez karetki by się nie obyło emotka

olunka napisał(a):

a ja wam powiem,że mnie to pisanie na zaproszeniach o kase zamiast prezentów po prostu sie nie podoba, wiem,że to praktyczne i chodzi o to by sie nie zdublowały itd, nie mniej jakoś czuje niesmak jak dostaję takie zaproszenie, a już dyskusje o winach- takich czy siakich,te lubia te nie lubią itd, może lepiej niech zamiast wesela takie osoby za pieniądze, ktore by wydaly na imprezę pokupia sobie co tam chca i wszyscy będa zadowoleni, takie jest moje subiektywne zdanie, ale ja starej daty jestem
emotka

Wiesz, to chodzi tylko o to, że goście i tak "coś" kupią. Wg mnie w porządku jest sobie jakikolwiek zakup darować, ale to przecież nie wypada. W takiej sytuacji państwo młodzi, nauczeni doświadczeniem wynikającym z uczestnictwa w ślubach cudzych, starają się ukierunkować sensownie potencjalne wydatki.

wiem o co chodzi, ale wydaje mi się że w dzisiejszych czasach i tak wiekszość gości daje pieniądze, mnie sie to wydaje po prostu takie nieeleganckie wprost pisac na zaproszeniach, ale tak jak mowilam yo moje osobiste zdanie
i jeszcze żeby sprecyzowac o co mi chodzi, to wydaje mi sie że za daleko to wszystko zaszlo, zawsze przeciez mozna bylo sie zapytac czy to mlodych czy ich rodzicow podpytac co by chcieli, poza tym ta moda żeby dac tyle ile za "talerzyk" plus cos tam - i tu wracamy do poczatku, czy mlodzi ustalaja co by kto chcial zjesc i wypic? sami decydują i to jest roznica między pojsciem na impreze a pojsciem samemu do restauracji gdzie placę i wybieram, uff sie rozgadalam - finito Wyświetl w wątku >>
2 @gnieszk@, mia 0

olunka

#6588924 Napisano: 10.04.2019 17:36:17 w Wkurza mnie...
A wracając do tych tu wspomnianych co im te wina nie odpowiadały to goście tez mogą się czuć rozczarowani na weselu bo nie było rolad wołowych tylko wieprzowe , normalnie wpadamy w paranoje powoli  ps. My teraz dostaliśmy zaproszenie na wesele bezalkoholowe i nie zamierzam tego ani komentować ani krytykować  Wyświetl w wątku >>

olunka

#6588916 Napisano: 10.04.2019 17:10:13 w Wkurza mnie...
a ja wam powiem,że mnie to pisanie na zaproszeniach o kase zamiast prezentów po prostu sie nie podoba, wiem,że to praktyczne i chodzi o to by sie nie zdublowały itd, nie mniej jakoś czuje niesmak jak dostaję takie zaproszenie, a już dyskusje o winach- takich czy siakich,te lubia te nie lubią itd, może lepiej niech zamiast wesela takie osoby za pieniądze, ktore by wydaly na imprezę pokupia sobie co tam chca i wszyscy będa zadowoleni, takie jest moje subiektywne zdanie, ale ja starej daty jestem
emotka Wyświetl w wątku >>