Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6344865 Napisano: 11.04.2017 12:53:28 w Biedronka
magisterek napisał(a):

Witam!
Czytam o tych ukradzionych fotach z internetu, zrobionych sarenkach na snapchacie i dzieciach!!!
Dlatego głupio byłoby przegrać z plagiatem czy ukradzioną fotą z wikipedii

Siostra Skakuna dwa wieczory malowała i nie chciałbym żeby przegrała z kimś kto poszedł na łatwiznę.

Chętnych i pomocni może wesprą swym głosem mojej siostry prace: https://dzikaprzy...osowanie/karta/12255

zagłosowane Wyświetl w wątku >>
0 1 jankowska

olunka

#6344822 Napisano: 11.04.2017 11:50:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dalej nic a kwiecień leciemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6344381 Napisano: 10.04.2017 12:36:22 w Biedronka
gosia16 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

I na co ja miałam nadzieję ,zgłaszając zdjęcie zwierzątka ,za pomocą własnoręcznie zrobionego zdjęcia na drugiej półkuli świata ,gdzie podróż trwała dwa dni ,jak ktoś zerżnął w ciągu 2 minut zdjęcie z neta i dostał się do drugiego etapu.Zaraz mnie coś trafi.wystarczy wpisać nazwę zwierzęcia w gogle i zaraz wyskakują. kwiatki

boże ,jak patrze to tam jest multum zdjęc zerżniętych z neta,co jest niezgodne z regulaminem

a zgłosił to ktoś? bo tak jak te dzieci moga sobie interpretowac jak chcą to jesli chodzi o zdjęcia to regulamin jasno okreslał że mają być do nich prawa Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6344294 Napisano: 10.04.2017 11:13:34 w Biedronka
endzi1984 napisał(a):

Czy widzieliscie jakie karty jury wybralo do konkursu dzika przygoda????..... jak dla mnie to jakas porazka!!!! 

dla mnie to jest szok emotka jak mozna dzieci zgłaszać w kategorii "zwierzęta" Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

olunka

#6343769 Napisano: 07.04.2017 21:07:32 w SZUKAM....
picola napisał(a):

olunka napisał(a):

picola napisał(a):

czy jest jakiś konkurs, w którym trzeba kupić kosiarkę do trawy?

ja kupiłam w leroy merlin ale nic nie wygrałam:(

dzięki za przypomnienie o tej loterii, zawsze warto spróbować emotka

albo w castoramie:) Wyświetl w wątku >>
1 picola 0

olunka

#6343762 Napisano: 07.04.2017 20:57:09 w SZUKAM....
picola napisał(a):

czy jest jakiś konkurs, w którym trzeba kupić kosiarkę do trawy?

ja kupiłam w leroy merlin ale nic nie wygrałam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6343589 Napisano: 07.04.2017 14:45:36 w Informują
Monte kaszka - trnd (mail) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6343520 Napisano: 07.04.2017 12:46:49 w Kupię...
kupie kody do CC te wazne do konca kwietna po 5 zł za sztuke Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6342520 Napisano: 05.04.2017 12:15:51 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wczoraj wkurzyła taka sytuacja:
Intermarche godzina 20, parking prawie pusty, wychodzimy z mężem ze sklepu a tu Aygo zaparkowane tak, ze kierowca nie ma szans sie wcisnąć, tzn mój mąż, oczywiście mozna przełazić od strony pasażera ale to nie o to chyba chodzi, no więc czekamy grzecznie na właściciela, po ok 10 min przychodzi pani, no wiec ja grzecznie nawet tak powiedziałabym żartobliwie mówie kobiecie, że chcielibysmy wejśc do samochodu a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta emotka powiem wam, ze byłam w szoku, bo wiadomo, ze kazdemu sie zdazy nie pomysleć, gdy się spieszy itd ale tu wystarczyło "przepraszam", cisnienie nam podniosła że hej

ja mam na to prosty sposób....robię zawsze zdjęcie takich absurdalnych sytuacji, w których się znalazłam i wrzucam na różne strony związane z głupotą kierowców...raz tak mnie zastawili, że zadzwoniłam po Policję i chop dostał mandat....buractwo trzeba zwalczać emotka  

a najlepsze było to ,ze dokoła nas pusto byłoemotka a jeśli jeszcze chodzi o parkowanie to strasznie wkurza moje męża jak ktos parkuje jak najbliżej wejścia do sklepu tzn obok pierwszego miejsca parkingowego ale już na drodze, nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6342502 Napisano: 05.04.2017 11:57:46 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

olunka napisał(a):

Aygo zaparkowane tak, ze kierowca nie ma szans sie wcisnąć (oczywiście mozna przełazić od strony pasażera ale to nie o to chyba chodzi)
...czekamy grzecznie na właściciela, a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta

E, tam. Tylko czas straciłaś i nerwy. Trzeba było zawalidrodze dyskretnie zatkać rurę wydechową jakąś skarpetką albo poświęcić rajstopy nawet emotka po czym spokojnie wsiąść do swojego od strony pasażera i odjechać z godnością.
Pańcia i tak się niczego nie nauczy, a wam tyle satysfakcji pozostanie, że  emotka krwi napsujesz emotka

muszę zacząć nosic w torebce skarpetki te co sa pojedyncze bo drugą do pary pralka zjadłaemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6342476 Napisano: 05.04.2017 11:35:35 w Wkurza mnie...
a mnie wczoraj wkurzyła taka sytuacja:
Intermarche godzina 20, parking prawie pusty, wychodzimy z mężem ze sklepu a tu Aygo zaparkowane tak, ze kierowca nie ma szans sie wcisnąć, tzn mój mąż, oczywiście mozna przełazić od strony pasażera ale to nie o to chyba chodzi, no więc czekamy grzecznie na właściciela, po ok 10 min przychodzi pani, no wiec ja grzecznie nawet tak powiedziałabym żartobliwie mówie kobiecie, że chcielibysmy wejśc do samochodu a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta emotka powiem wam, ze byłam w szoku, bo wiadomo, ze kazdemu sie zdazy nie pomysleć, gdy się spieszy itd ale tu wystarczyło "przepraszam", cisnienie nam podniosła że hej Wyświetl w wątku >>

olunka

#6341885 Napisano: 04.04.2017 12:05:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic, kompletnie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6341421 Napisano: 03.04.2017 12:34:15 w Czy informują/ informowali?
basku napisał(a):

gryszelm napisał(a):

basku napisał(a):

czy tutaj byly wyniki albo ktos wie kiedy beda???

lego duplo
http://akcje.baby.../lego/mali-odkrywcy/

Laureaci są na stronie (trzeba kursorem zjechać na sam dół)

JA NA samym dole mam :
Twoje zgłoszenie zostało zapisane

i dalej:

Produkty

emotka

edit: już mam emotka dziękuje serdecznie 
olunka

emotka emotka

nie ma za co, na jednej przeglądarce sa a na innej nie ma:) Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

olunka

#6340511 Napisano: 31.03.2017 10:32:52 w Oddam za darmo
do.ta.3 napisał(a):

ODDAM
Duży zestaw z popcornem w cenie średniego

Twój kod: 18617440036

Aby odebrać nagrodę, prosimy do dnia 31.03.2017 r. okazać kupon w barze kinowym w wybranym kinie Cinema City.

zabieram i dziekuje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6340136 Napisano: 30.03.2017 14:37:37 w Czy informują/ informowali?
monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy były już wyniki z konkursu Superpharm TECHNOLOGIA DLA TWOJEGO PIĘKNA?

Wyniki Konkursu będą opublikowane na stronie www.omegaplex.pl od dnia 30.03.2017.

a na stronie jest informacja:
"Lista zwycięzców zostanie ogłoszona 30 marca 2017 roku." Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6340128 Napisano: 30.03.2017 14:30:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
okazało się ze wygrałam zestaw Colgate w RMF, bo własnie przyszedł:) Wyświetl w wątku >>

olunka

#6340108 Napisano: 30.03.2017 13:59:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malutka456 napisał(a):

Bobovita nie dała lampki, a tak chciałam ją wygrac dla dzieci  emotka emotka

ja chciałam bon:(( Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6340080 Napisano: 30.03.2017 13:14:18 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Ja mam 167cm i to idealny wzrost emotka noszę rozmiar XL i też jest idealnie, bo cały sęk w tym, aby podobać się sobie! Mam też parę wad, ale one czynią mnie wyjątkową, tak jak i Ciebie! emotka

Jako naoczny świadek potwierdzam, że Aurorcia ma wszystko idealnie emotka

A ja jako naoczny świadek stwierdzam, ze Joan tyżemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6340076 Napisano: 30.03.2017 13:08:17 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

angie222 napisał(a):

Muszę ponarzekać, bo może akurat tu znajdzie się ktoś z podobnym problemem, kto wie? Nie znoszę swojego ciała i jego pokraczności, ale cóż, żyję z tym jak najlepiej mogę. Ostatnio mam kryzys związany z wyglądem, więc jakże dobrze usłyszeć, że powinnam schudnąć od człowieka w wieku mojego ojca chwilę po tym, jak przyuważył, że chodzę w płaszczu w rozmiarze XS. Dobiło mnie ironiczne pytanie, czy jestem taka niska? Wydawało mi się, że te 166 to taka średnia, ale może mi się tylko wydawało... Zawsze będę "grubą beką" i tyle, powinnam to zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle jako szpetna kobieta jestem w stanie wyżyć i utrzymać 30 metrów...

podam Ci rękę....zawsze miałam rozmiar XS (mam 172 wzrostu), waga około 53-54 kg a tera? szkoda mówić, cellulit mam nawet na oczach chyba....gruby tyłek, uda....jestem zła na siebie, że się zaniedbałam...próbuję jakoś wrócić do aktywności, jakiejś diety, ale powiem Ci, że wyleczyłam się z kompleksów idąc ostatnio na basen bo takich jak ja jest więcej....szukam mojej silnej woli by schudnąć, tylko gdzieś polazła....

chyba widziałam twoja silna wolę jak poszła z moja w siną dal, mogę sie podpisać pod tym, tyle, ze mam 168, a reszta sie zgadza Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

olunka

#6340071 Napisano: 30.03.2017 13:03:49 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Muszę ponarzekać, bo może akurat tu znajdzie się ktoś z podobnym problemem, kto wie? Nie znoszę swojego ciała i jego pokraczności, ale cóż, żyję z tym jak najlepiej mogę. Ostatnio mam kryzys związany z wyglądem, więc jakże dobrze usłyszeć, że powinnam schudnąć od człowieka w wieku mojego ojca chwilę po tym, jak przyuważył, że chodzę w płaszczu w rozmiarze XS. Dobiło mnie ironiczne pytanie, czy jestem taka niska? Wydawało mi się, że te 166 to taka średnia, ale może mi się tylko wydawało... Zawsze będę "grubą beką" i tyle, powinnam to zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle jako szpetna kobieta jestem w stanie wyżyć i utrzymać 30 metrów...

emotka czegos nie rozumiem - XS i za gruba, 166 i za niska? po prostu się zadajesz z nieodpowiednimi ludźmi i to jedyny problem, ty jestes jak najbardziej OK w przeciwieństwie do tego osobnika Wyświetl w wątku >>