Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6256469 Napisano: 19.09.2016 13:21:00 w Informują
torba z Milki mail (wygrana z 13.09) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6256343 Napisano: 19.09.2016 10:05:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
Młoda nie jestem, troche w zyciu przeszłam, ale to co tu się dzieje mnie przerasta emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

olunka

#6255413 Napisano: 16.09.2016 12:26:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
10 zł z laysów na koncie Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254792 Napisano: 15.09.2016 11:43:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Pytanie odnośnie projektu TRND JOGOBELLA (pierwszy raz biorę udział, więc wybaczcie moją niewiedzę i ewentualnie niezrozumienie)
Z tego co wyczytałam mogę rozłożyć zakupy na 3 części - 3 paragony-różne jogurty i różna ilość na nich?
Muszę kupić w sumie 36 jogurtów (czy mogę mniej?)
- 6 jogurtów Jogobella Breakfast
- 6 jogurtów Jogobella Musli 
- 6 jogurtów Jogobella 8 Zbóż
dla siebie i dla znajomych to samo
- 6 jogurtów Jogobella Breakfast
- 6 jogurtów Jogobella Musli
- 6 jogurtów Jogobella 8 Zbóż 

Rany, to to takiego? Trzeba kupić co najmniej 36 jogurtów, aby wziąć udział w konkursie? Dla siebie i znajomych? emotka Ty piszesz o swojej "niewiedzy"? emotka Przepraszam za spam i brak odpowiedzi na Twoje zapytanie, ale czuję się tak, jakbym spadła z ... Marsa. emotka Nie bardzo wiem, o co chodzi z taką ilością produktów na konkurs! emotka

kupuje się 36 sztuk i dostaje się zwrot do 66 zł na podstawie paragonu, po prostu zamiast paczki z produktami trzeba je kupic, przesłać paragon i dostaje się zwrot na konto, tak to działa(było juz monte), a jakby co to można chyba zrezygnowac z testowania Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254726 Napisano: 15.09.2016 10:28:25 w SZUKAM....
icotynato napisał(a):

Szukam czy w Tesco są baletki takie dla dzieci?

ja baletki i stroje do baletu widziałam w Decathlonie Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254721 Napisano: 15.09.2016 10:23:29 w SZUKAM....
melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

szukam kogoś kto był w Krasiejowie w Parku, chodzi mi o to czy jak bedzie padał deszcz to warto jechac czy raczej musi byc pogoda

Musi być pogoda - zdecydowanie niewiele atrakcji "pod dachem". Zresztą w ogóle szału nie ma, w porównaniu chociażby z Energylandią.

ale tam chyba całkiem innego typu rozrywka,chodzi mi o JuraPark

No właśnie - niewiele tych rozrywek. Moje dzieci były nieco rozczarowane, zwłaszcza po wcześniejszych wizytach w innych tego typu miejscach. Całość ratowała jeszcze plaża + elektryczne pojazdy wodne, ale my byliśmy w czasie wakacji, przy idealnej, słonecznej pogodzie. Teraz na to już za zimno będzie.

Mnie bardziej chodzi o te naukowa czesc, czy to jest zadaszone, bo teraz w weekend ma padac,nie zalezy mi na plazy i placu zabaw, mam 10 latka

Z zadaszonych - w osobnym budynku jest park ewolucji - godzina zwiedzania + przejazd pociągiem z prelekcją - ok. pół godz., kino - pokaz 10 min, "oceanarium" - 5 min. Jeśli masz blisko, to OK, można podjechać, ale szału nie ma.

dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254599 Napisano: 14.09.2016 22:23:13 w SZUKAM....
melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

szukam kogoś kto był w Krasiejowie w Parku, chodzi mi o to czy jak bedzie padał deszcz to warto jechac czy raczej musi byc pogoda

Musi być pogoda - zdecydowanie niewiele atrakcji "pod dachem". Zresztą w ogóle szału nie ma, w porównaniu chociażby z Energylandią.

ale tam chyba całkiem innego typu rozrywka,chodzi mi o JuraPark

No właśnie - niewiele tych rozrywek. Moje dzieci były nieco rozczarowane, zwłaszcza po wcześniejszych wizytach w innych tego typu miejscach. Całość ratowała jeszcze plaża + elektryczne pojazdy wodne, ale my byliśmy w czasie wakacji, przy idealnej, słonecznej pogodzie. Teraz na to już za zimno będzie.

Mnie bardziej chodzi o te naukowa czesc, czy to jest zadaszone, bo teraz w weekend ma padac,nie zalezy mi na plazy i placu zabaw, mam 10 latka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254576 Napisano: 14.09.2016 21:36:32 w SZUKAM....
melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

ale tam chyba całkiem innego typu rozrywka,chodzi mi o JuraPark Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254573 Napisano: 14.09.2016 21:31:14 w SZUKAM....
szukam kogoś kto był w Krasiejowie w Parku, chodzi mi o to czy jak bedzie padał deszcz to warto jechac czy raczej musi byc pogoda Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254457 Napisano: 14.09.2016 17:47:32 w SZUKAM....
onlyrybka napisał(a):

Dzieci nikt nie wyprasza z pokładu, nawet jak krzyczą. Moje latały już od 4 m-ca życia, był i płacz głównie przy starcie i lądowaniu tak do 1-2 roku życia. Później latanie okazało się fajną przygodą. Teraz denerwuje mnie w samolocie nie krzyczące dziecko (to z reguły rodzic uspokaja) - lecz dziecko grające na telefonie/tablecie bez słuchawek. 

dokładnie, ale nie tylko w samolocie, ostatnio w autokarze na wycieczce chłopak ok 10 lat cały czas grał, po godzinie mozna było zwariować Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254454 Napisano: 14.09.2016 17:42:49 w SZUKAM....
defed napisał(a):

Szukam osób dużo latających tanimi liniami lotniczymi emotka  Chce się dowiedzieć jak to jest z krzyczącymi dzieciakami.
Jeśli dorosły zacznie rozrabiać, to go wywalą z samolotu- wiadomo. Ale jestem ciekawa jak obsługa patrzy na dzieciaki w wieku przedszkolnym? Czy pilot da radę wystartować i potem szczęśliwie wylądować, gdyby młodemu odbiła palma?  emotka  Czy muszę brać pod uwagę ryzyko wyproszenia przez małego krzykacza? Czy dzieci wymiotują podczas startu/lądowania?
(na Święta planuję podróż ~1000km w 1 stronę i waham się pomiędzy samochodem i samolotem...)

ja leciałam wizzairem do Bułgarii, samolot pełny, dzieciaków mnóstwo, malutkie ze smoczkami (dobrze działa na zatkane uszka), większe miały zabawki, ksiązeczki, jakoś nie pamietam problemów, nikt nie wymiotywał, mój miał 2 lata jak pierwszy raz leciał Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

olunka

#6254451 Napisano: 14.09.2016 17:31:03 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

olunka ostatnio przy testowaniu monte mozna bylo zakupic wiecej sztuk trzeba sie bylo zmiescic w kwocie.
tzn. jak znalazlo sie w super promocji to mozna bylo kupic wiecej emotka emotka np. ktos juz pisal.ze w c4 chyba drugi jogurst jest za 1gr

a mnie sie kojarzy,że w pierwszym monte faktycznie można było więcej, byle do kwoty,a w drugim - wyznaczoną ilość sztuk do kwoty, ale może sie mylę

poza tym w mailu który cytowałam wyżej wyraźnie piszą o 36 sztukach do kwoty 66zł, Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254445 Napisano: 14.09.2016 17:02:19 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

olunka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Kupowal już ktoś Jogobelle? Bo nie wiem gdzie znajdę wszystkie warianty i w jakiej cenie emotka

wczoraj w KAuflandzie widziałam musli i 8 zbóż, po 1,38 i 1,80 (jakoś tak), nie było breakfast

ja dziś widzialam w BIedronie któreś za1,69

ps.cieckawe czy bedzie obowiązywała cena(66zl) do wydania czy il.sztuk?

wydaje mi sie ,że ilość sztuk do kwoty 66 zł
teraz mail przyszedł:
"Zestaw Ambasadora W projekcie dysponujesz budżetem na zakup 36 produktów (to jest 12 jogurtów Jogobella Breakfast, 12 - Jogobella Musli i 12 - Jogobella 8 Zbóż).

Na koniec projektu zwrócimy Ci łączną kwotę zakupu 36 jogurtów według
nadesłanego przez Ciebie paragonu - do maksymalnej kwoty 66 zł. " Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254441 Napisano: 14.09.2016 16:48:55 w Carrefour konkursy
donia7 napisał(a):

olunka napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

darog napisał(a):

donia7 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy ma ktoś OŚWIADCZENIE z tego konkursu??
http://www.smolar...asztelan-w-carrefour

trzeba skopiować sobie do worda emotka

chętnie bym to zrobił, tylko jak widać na www  tego oświadczenia wcale nie ma...

http://www.smolar.pl/laureat

czyli już informowali?

tak olunka, w piątek (z Tesco również)

ehh nie widziałam, że są gotowe.Ja z regulaminu skopiowałam i taki brzydki, na dwóch stronach im odesłalam emotka

:( to c4 przegapiłam i żyłam nadzieją Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254439 Napisano: 14.09.2016 16:46:19 w SZUKAM....
vickichelm napisał(a):

Kupowal już ktoś Jogobelle? Bo nie wiem gdzie znajdę wszystkie warianty i w jakiej cenie emotka

wczoraj w KAuflandzie widziałam musli i 8 zbóż, po 1,38 i 1,80 (jakoś tak), nie było breakfast Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254435 Napisano: 14.09.2016 16:42:39 w Carrefour konkursy
agniecha1985 napisał(a):

darog napisał(a):

donia7 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy ma ktoś OŚWIADCZENIE z tego konkursu??
http://www.smolar...asztelan-w-carrefour

trzeba skopiować sobie do worda emotka

chętnie bym to zrobił, tylko jak widać na www  tego oświadczenia wcale nie ma...

http://www.smolar.pl/laureat

czyli już informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254418 Napisano: 14.09.2016 16:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

W konkursie Algidy, zwrot pieniędzy za zakupy, jak będę zwracać kasę, przekazem pocztowym? Bo numeru konta nie chcieli w formularzu.

przysla karte Sodexo Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254408 Napisano: 14.09.2016 16:03:04 w Informują
nanajka81 napisał(a):

nique napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

nique napisał(a):

Algida dzwoni dalej

a z jakiego nr?

660509...

a czy ktos wie czy jak sie nie zdazylo odebrac to jeszcze beda dzwonic? maz cenzura wolowa nie zdazyl...

uff, przed chwilą zadzwonili, wczorajsze nieodebrane (wg reg nastepnego dnia roboczego maja wykonac 2 połączenia)

ma maila przychodzi formularz do wypełnienia
Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6254367 Napisano: 14.09.2016 14:47:33 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurzyłam sama siebie... dopiero teraz, po zrobieniu zarąbistej pracy na Unicef przeczytałam, że to dla osób niepełnoletnich. Nosz kurcze...