Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika annna84

annna84

#3079390 Napisano: 02.02.2010 10:23:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

takie dyskusje o oszustwach paragonowych powinny być usuwane z forum,
skłaniają tylko do oszustw i psują opinię uczciwym graczom, bo wiekszość z nas nie oszukuje emotka

zaraz ci się oberwie że chcesz tłumić wolność słowa emotka emotka

Mary się wtrącji, wjadomo ... emotka poluzujcie warkoczyki , i przestańcie się nakręcać tym HS i podobnymi konkursami - ktoś tam rozbił bank i tyle, jak znam życie każdy z was gdyby znalazł tani i skuteczny sposób na wyrwanie 80% cennych nagród w konkursie nie omieszkał by wykorzystać tej szansy. Chociaż by po to by spełnić marzenia, dołożyć do pensji ( czy też wychowawczego tudzież emerytury ) czy wysłać dzieci na ferie...

Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia , jak to w życiu bywa..
Owszem rozumiem rozgoryczenie tych których nagrody ominęły z wielu względów szerokim łukiem , ale czy wylewanie pretensji do organizatorów tu na forum coś zmieni ? albo nakręcanie się wzajemne podejrzeniami oszustwa?

nic nie zmieni.. po za nabijaniem sobie postów, i rozbudzaniem w sobie nadmiernej podejrzliwości.

Polecam mleczko z miodem, ew browarka, tanie winko, kto co lubi... relaksik, wdech, wydech a zamiast tropić oszustów szukajcie ludzi przyjaznych i wywołujących pozytywne emocje emotka Pewnych rzeczy nie da się zmienić emotka

Pewnych rzeczy nie da się zmienić, ale takie zapewne się da i powinno. I problemem nie są zwycięzcy konkursu, bo oni wykorzystali szansę i ok. Problemem są organizatorzy, którzy nie potrafią stworzyć uczciwych zasad. Zachęcają do udziału w konkursie ludzi, dla których konkurs nie jest przeznaczony. Bo patrząc na wyniki, to nie był konkurs dla przeciętnego użytkownika Hedenszołdersa emotka Niech następnym razem napiszą, że to zabawa dla hurtowników-profesjonalistów i będzie ok.
Na miejscu organizatorów spaliłabym się ze wstydu gdybym miała zamieścić takie wyniki. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#3078483 Napisano: 02.02.2010 04:38:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
annna84 napisał(a):

Listonosz przyniósł paczkę z Delektynki: Babeczki Barbie jogurtowe i czekoladowe, opakowanie tortilli i segregator emotka

I jeszcze kurier przywiózł szampon i odżywkę Garnier emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#3077545 Napisano: 02.02.2010 11:29:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Listonosz przyniósł paczkę z Delektynki: Babeczki Barbie jogurtowe i czekoladowe, opakowanie tortilli i segregator emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#3076435 Napisano: 01.02.2010 09:56:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Listonosz przyniósł kosmetyki Iwostin z Olivii (krem na dzień, na noc, próbki kremu do rąk + kosmetyczka) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#3017632 Napisano: 13.01.2010 05:40:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jeszcze nie wiem czy rozdzielenie wątku o wygranych mnie wkurza czy nie emotka Ale nie wydaje mi się, że było to potrzebne.
Fajnie by za to było, gdyby wszyscy wzięli sobie do serca ten punkt:
2. podawajcie rodzaj nagrody, konkurs z którego pochodzi i ewentualnie sposób dostarczenia (poczta, kurier, polecony, zwykły...
Nic mnie tak nie wkurza jak zdawkowe informacje w MDW: płyta, książka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#3001205 Napisano: 07.01.2010 12:04:59 w Wkurza mnie...
sydariameki napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

wkurza mnie ,że nie mogę znaleść pracy emotka

podpisuję się pod tym obiema lewymi rękoma emotka

I ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2991437 Napisano: 04.01.2010 03:31:13 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

HBO ! miałem wyniki około 170 i nie mam maila, a inni mieli wyniki po 150 i przysłali im maile emotka emotka

hbo sux emotka

ja mam nadzieję, że może wysyłanie meili rozłożyli na tury...
bo miałam w granicy 180-190 i też du.a..
siostra i szwagier zresztą tak samo emotka

mnie etz wkurzaja choc wciaz mam nadzieje ze jeszcze wysla @ mialam wyniki w duzym zakresie wiec powinno cos wpasc emotka

Ja też mam nadzieję, że podzielili to na tury i jeszcze będą maile, bo jak nie, to nie wiem co im zrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2924744 Napisano: 08.12.2009 07:13:51 w Wkurza mnie...
Wkuuuuuuuuurrrrrrrrrr********a mnie internet, który zaczyna mulić zawsze wtedy, gdy muszę zrobić coś ważnego emotka
Wkurza mnie jakiś ktoś, kto dzwoni i rozłącza się jak odbieram i pisze co chwila smsy, żebym mu się przedstawiła itp. Nie wiem skąd wziął mój numer, który aktywowałam niedawno po ponad 2-letnim leżeniu w szufladzie, i użyłam go ze dwa razy tylko do konków. emotka

Wkurza mnie, że facet popsuł mi nie wiadomo jak dysk w kompie, a moją chęć odzyskania danych z niego uważa za jakąś fanaberię emotka

I wkurza mnie, że nie chce mi się brać udziału w konkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2920356 Napisano: 07.12.2009 07:04:48 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

annna84 napisał(a):

baxter napisał(a):

pola731 napisał(a):

meeyka napisał(a):

nie wygralam misia emotka emotka emotka emotka

jaki to trzeba miec talent - tyle miśków - i nie wygrać ? emotka
nie wygrałam ...

jest nas wiecej emotka ja wysylalam wczoraj i mysle ze to za pozno bylo emotka

Ja wysyłałam na początku konkursu, siostra wczoraj i żadna z nas nie wygrała. emotka Nie mam pojęcia jak oni tam wybierają.

oni wybieraja chyba jak na rossnecie-moja siostra odpowiedziala w jednym zdaniu i tak zwyczajnie ze hej a ja tak sie postaralam tak troche bardziej i nic i siostra ma miśka emotka

Raczej niemożliwe żeby na Zetce wybierali najciekawsze odpowiedzi, bo nie mają na to czasu. Tam wyniki są zawsze punktualnie, od razu po zakończeniu konkursu. Nie ma więc czasu nawet na zapoznanie się ze wszystkimi odpowiedziami. A już żeby wybrać 700 najlepszych odpowiedzi, to by ze 2 miesiące potrzebowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2920163 Napisano: 07.12.2009 06:10:04 w Wkurza mnie...
baxter napisał(a):

pola731 napisał(a):

meeyka napisał(a):

nie wygralam misia emotka emotka emotka emotka

jaki to trzeba miec talent - tyle miśków - i nie wygrać ? emotka
nie wygrałam ...

jest nas wiecej emotka ja wysylalam wczoraj i mysle ze to za pozno bylo emotka

Ja wysyłałam na początku konkursu, siostra wczoraj i żadna z nas nie wygrała. emotka Nie mam pojęcia jak oni tam wybierają. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2911191 Napisano: 04.12.2009 10:59:46 w Allegro.pl - bez linków
fantazja23 napisał(a):

to było za pobraniem i ubezpieczeniem,w dwie strony wychodzi prawie 40 zł.

Tylko niech Ci przypadkiem do reklamacji nie wyśle za pobraniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2911060 Napisano: 04.12.2009 10:21:55 w Allegro.pl - bez linków
fantazja23 napisał(a):

ale co w takiej sytuacji,jeśli ten telefon działał na 100 % przed wysyłką?
Udowodnić nie mam jak,ale czuję, że uszkodził się podczas wysyłki poczta polską,innej możliwości nie widzę.
Jestem bardzo zła, bo przyjdzie mi pokryć 40 zł za transport.

emotka

Na razie niech odeślę Ci telefon do reklamacji a Ty sprawdzisz czy faktycznie nie działa i wtedy podejmiesz decyzję czy uznać reklamację. Nie wiem czy dobrze zapakowałaś przesyłkę i czy gniazdo słuchawkowe mogło się uszkodzić podczas transportu. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2911002 Napisano: 04.12.2009 10:06:10 w Allegro.pl - bez linków
ziolko napisał(a):

annna84 napisał(a):

ziolko napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

hej! chciałam zapytać co się robi w następującej sytuacji! Mąż sprzedał na allegro używany telefon komórkowy,który przed wysłaniem miał w 100 % sprawne gniazdo słuchawkowe. Po otrzymaniu przesyłki pewna pani pisze,że gniazdo nie działa i co w związku z tym proponuję? Jestem nowa na allegro i nie wiem co robić. Czy jeśli zgodzę się na odesłanie telefonu,muszę pokryć koszty transportu w obydwie strony? Bardzo proszę o pomoc!

jeśli towar jest niezgodny z opisem aukcji to koszt przesyłki ponosi nabywca a Ty zwracasz tylko koszty przedmiotu. Bo telefon wraca do Ciebie a przesyłkę realizowała firma z zewnątrzm czyli poczta.

wiem, że to dziwne, ale jest...

chyba, że się mylę emotka

Mylisz się. Jeśli towar jest niezgodny z opisem to sprzedawca oddaje wszystkie koszty: za przedmiot i obie przesyłki.

hmmm... to może to obowiązuje w przypadku, kiedy kupujący zwraca towar w ciągu 10 dni, ale towar musi być zapakowany fabrycznie i nie używany

Jeśli kupujący korzysta ze zwrotu w ciągu 10 dni to wtedy sprzedawca oddaje tylko za towar.
Jeśli przedmiot jest niezgodny z opisem to zwraca wszystko. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2910961 Napisano: 04.12.2009 09:56:31 w Allegro.pl - bez linków
ziolko napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

hej! chciałam zapytać co się robi w następującej sytuacji! Mąż sprzedał na allegro używany telefon komórkowy,który przed wysłaniem miał w 100 % sprawne gniazdo słuchawkowe. Po otrzymaniu przesyłki pewna pani pisze,że gniazdo nie działa i co w związku z tym proponuję? Jestem nowa na allegro i nie wiem co robić. Czy jeśli zgodzę się na odesłanie telefonu,muszę pokryć koszty transportu w obydwie strony? Bardzo proszę o pomoc!

jeśli towar jest niezgodny z opisem aukcji to koszt przesyłki ponosi nabywca a Ty zwracasz tylko koszty przedmiotu. Bo telefon wraca do Ciebie a przesyłkę realizowała firma z zewnątrzm czyli poczta.

wiem, że to dziwne, ale jest...

chyba, że się mylę emotka

Mylisz się. Jeśli towar jest niezgodny z opisem to sprzedawca oddaje wszystkie koszty: za przedmiot i obie przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2867456 Napisano: 20.11.2009 09:53:28 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

Oj widzę, ze wiele osób denerwuje się na to co ja ...

I denerwuje mnie w dziale moje dzisiejsze wygrane, jak osoby komunikują ze coś wygrały, a później, gdy dostana nagrody do domu piszą ponownie to samo.

Akurat to uważam za bardzo przydatne. Jeśli np. wygrałam coś w jakimś konku, to dzięki temu wiem czy ktoś już dostał nagrodę, czy może tylko ja nie dostałam itp.

A w temacie wkurza mnie wiele rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2856969 Napisano: 17.11.2009 09:08:47 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

A mnie wkurza ciągła gadka o świńskiej grypie!
Już mam wrażenie, że mi ze złości świński ogonek wyrośnie. Niesłowność z wysyłaniem nagród mnie wkurza i brak czasu do grania. OOOO emotka

Mnie też wkurza to grypowe szaleństwo emotka Od samego słuchania można się rozchorować emotka To świństwo siać taki lęk w narodzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2755482 Napisano: 16.10.2009 10:30:39 w Wkurza mnie...
Wkur*** mnie ta strona, bo przez te badziewne reklamy zawiesza mi się średnio raz na minutę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2748182 Napisano: 14.10.2009 08:14:11 w Wkurza mnie...
I mnie wkurza to co widzę za oknem emotka To żart jakiś? Jeszcze nie widziałam takiego śniegu w połowie października. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2727224 Napisano: 07.10.2009 07:07:56 w Allegro.pl - bez linków
rafi323raf napisał(a):

czy kupując

Zapłać przez Płacę z Allegro

mogę zapłacić poprzez Mbank? bo nie widze w liście banków (po zakupie)tej pozycji

Nie można. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2716514 Napisano: 05.10.2009 10:07:06 w Rossmann
Jak to jest z tymi kodami z Rossnetu. One dla każdego są takie same? Bo widzę, że siostra ma taki sam. To jaki w takim razie ma sens to, że tych kodów jest codziennie 1000?

I jeszcze jedno, te gazetki Skarb to gdzieś leżą i można sobie wziąć, czy to wydają przy kasie? Wyświetl w wątku >>
0 0