Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika annna84

annna84

#2296466 Napisano: 05.04.2009 09:07:59 w Poczta kradnie
aneti napisał(a):

xagadee napisał(a):

szukacie swoich wygranych?

może tu są? http://www.poczta...alnosci.php?id=13906 emotka

co to znaczy artykuły pochodzące z niedoręczalnych paczek pocztowych? - przecież aby nadać paczkę należy wypełnić blankiet podając dane odbiorcy i nadawcy, skoro paczki nie idzie dostarczyć powinno się ją zwrócić emotka

Tak, tylko, że za zwrot paczki też trzeba zapłacić, więc nie każdemu opłaca się ją odbierać, szczególnie jak przedmiot jest niskiej wartości. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2281512 Napisano: 30.03.2009 08:00:09 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie juz ta pogoda , a najbardziej wkurzyłam sie dzie rano moja corka ma 2 kwietnia urodzinny , a młodszy 2 kwietnia ma wystep w przedszkolu o 17 , nawet wierszyka sie nauczył i co mam teraz zrobic rozdwoic sie nie umiem obojetnie co zrobie jedno albo drugie bedzie obrazone emotka emotka

a kto powiedział,że urodziny trzeba wyprawiać tego samego dnia, w którym się je ma faktycznie emotka Możesz jej urządzić impezę dzień przed albo dzień po emotka

ona bedzie miała 7 lat i ona tego nie zrozumie jak ma urodziny to chce prezenty i gosci , a swoj wystep to ona bedzie miała jutro w grupie starszaków (zerówka ) to do maluchów syn jest w tej grupie nie chce isc bo uwaza ze maluchy nic nie umia

Wytłumacz jej, że dzięki temu będzie mogła świętować urodziny 2 razy. W dzień urodzin dostanie prezenty od domowników, a następnego dnia przyjdą goście. Chyba woli świętować 2 dni, a nie 1 ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2277278 Napisano: 29.03.2009 04:37:39 w Allegro.pl - bez linków
asiam napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

http://paa.pl/detektyw/ emotka Ciekawe skąd mają dostęp do tych danych emotka

poprostu mnie zatkało emotka

Ciekawe czy Allegro o tym wie?

Oczywiście, że wie
emotka To dobrze znana na Allegro i potrzebna rzecz. Mi często ratuje życie jak chce wystawić przedmiot, którego nie sprzedalam jakiś czas temu i zniknał juz z zakładki niesprzedane. Tam odzyskuję opis aukcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2269818 Napisano: 26.03.2009 07:31:05 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

Wkurzają mnie odpowiedzi z konkursu smaknatak.
Sprawa dotyczy planszy z danymi, która została przesunięta, a ja nie mogę w nią przez to klikać!
Dziś dostałam odpowiedź, że mam włączyć F11, zrobiłam tak, ale napis sprawdź nagrodę jest nadal poza moim zasięgiem! emotka

Też tak miałam, musisz zmienić rozdzielczość na większą.
Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2257890 Napisano: 23.03.2009 08:54:13 w Wkurza mnie...
Zniknęły mi wszystkie Zakładki w Mozilli emotka emotka emotka Lista ulubionych stron poszła się... Normalnie coś mnie zaraz trafi emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2252846 Napisano: 22.03.2009 01:28:01 w Allegro.pl - bez linków
agicho napisał(a):

zamówiłam towar,który doszedł trefny - zwróciłam w ciągu 10 dni wraz z pisemm o odstąpieniu umowy - kasę mi zwrócili ale już za przesyłkę ( przeciez ja za to płaciłam) nie raczyli- czy sparwidliwie sobie zgarnęli ???
Podpowiedzcie!

Chyba pomyliłaś zwrot z reklamacją. Jeśli skorzystałaś z możliwości zwrotu bez podania przyczyn, to sprzedawca oddaje tylko za towar.
Jeśli towar był trefny, to powinnaś wysłać go z pisemną reklamacją, opisem co jest nie tak z towarem. Wtedy, jeśli sprzedawca uzna Twoje roszczenia, zwraca Ci wszystkie koszty jakie poniosłaś.
Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2252831 Napisano: 22.03.2009 01:21:01 w Allegro.pl - bez linków
krzyszu napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Dostałem ostrzeżenie od allegro emotka
I chciałbym się dowiedzieć czy można jakoś sprawdzić na allegro ile ma się ostrzeżeń?

chyba nie
a po co Ci ta wiedza? emotka

bo ktoś mi mówił kiedyś że po trzech ostrzeżeniach blokują konto a kiedyś miałem jakiś problem jak sprzedawałem wózek od koleżanki i mi aukcje usuneli. Niepamietam tylko czy dostałem wtedy jakieś ostrzeżenie emotka
Teraz dostałęm ostrzezenie przez moja głupote emotka I niewiem czy to już przypadkiem niejest drugie ostrzeżenie emotka

Napisz do nich, to powiedzą Ci ile masz ostrzeżeń. Konto blokują po 3 ostrzeżeniach za niesfinalizowanie transakcji. W przypadku ostrzeżeń za inne przewinienia można mieć ich więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2204484 Napisano: 04.03.2009 03:57:34 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

Jeszcze raz zamieszczam we wkurza mnie, bo mnie ciekawi co tym sądzicie?
Mnie wkurza i śmieszy zarazem, że prace na portalu Planeta Kobiet ocenia wraz z paniami redaktorkami, pani psycholog... Czyli, że jak stwierdzi o czyjej nienormalności, nerwicy lub innej przypadłości to ta osoba u nich nie wygrywa...

A skąd przypuszczenie, że taka osoba u nich nie wygrywa? Opisówki na Planecie są często z pogranicza psychologii. Np. Jak należy przyjmować krytykę itp. Być może psycholog czuwa żeby nie wygrała praca, która może i jest fajnie napisana, ale zawiera rady, które po wprowadzeniu w życie mogłyby przynieść same kłopoty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2182200 Napisano: 19.02.2009 09:59:16 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

nie wpłacałam w banku
tak dała mi wydruk od ręki, poza tym dowiedziałam się, że nie jestem pierwszą osobą, której mówi, ze pieniądze nie wpłynęły emotka

Skoro nie jesteś pierwszą osobą, która ma z nim taki problem to może faktycznie coś kręci, trudno coś powiedzieć nie znając komentarzy. Ale z tym wydrukiem to dziwne. Skąd oni mogą wiedzieć, co kiedy zaksięgowano w obcym banku. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2182188 Napisano: 19.02.2009 09:42:58 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

dała mi wydruk z datą zaksiegowania pieniędzy przez bank na koncie tego pajaca emotka a poza tym wysyłałam kaske przelewem expresowym, żeby jak najszybciej dostać przesyłkę

sprzedawca :
     Kupił/Sprzedał

Pozytywne     33 / 2644
Neutralne     0 / 25
Negatywne     0 / 12

Ale rozumiem, że nie wpłacałaś w banku, w którym on ma konto? I tak od ręki Ci dała ten wydruk? Dziwne. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2182028 Napisano: 19.02.2009 07:46:33 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

wkurzył mnie gościu z allegro, kupiłam u niego myszke do kompa, czekam na nią już tydzień,a jest mi niezbędna, dzisiaj patrze na jego aukcje, a tam dopisane - Przesyłki pocztowe wysyłane tylko w piątki po zaksięgowaniu sie wpłaty - niech go coś trafnie, jakby napisał to wcześniej to za chiny bym u niego nie kupiła emotka emotka

oooo... dzisiaj facet wkurzył mnie na maxa emotka do tej pory myszka nie doszła, dzwonie do faceta co jest grane, a on mi mówi, że kasa nie wpłynęła na jego konto emotka poszłam do pkt gdzie robiłam przelew, babka mi mówi, że kaska była na jego koncie w dniu wysłania - dzwonie do niego a no of corse nie odbiera emotka będzie ze mnie kretynkę robił emotka jak mu jutro zadzwonie to mu powiem co o nim myśle emotka emotka

A w jakiej placówce robiłaś ten przelew? To trochę dziwne, że babka Ci powiedziała, że kasa była na koncie w dniu wysłania. Skąd ona może to wiedzieć? Ona może Ci tylko powiedzieć kiedy pieniądze wyszły od nich, a czy dotarły tego czy następnego dnia, tego nie może wiedzieć.
A ten sprzedawca jest zaufany? Są jakieś podstawy żeby sądzić, że ściemnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2179077 Napisano: 18.02.2009 10:32:41 w Wkurza mnie...
apoccalipsa napisał(a):

annna84 napisał(a):

Wkurzyły mnie INF na Stopklatce. Pisali, że ponad 200 nagród do wygrania, więc oczywistym mi się wydaje, że i zwycięzców będzie ponad 200. No to liczyłam, że jak tak dużo to może uda się coś trafić. A tu dziś miła niespodzianka. Nagród owszem ponad 200, ale rozdzielonych pomiędzy 30 osób. Szkoda, że nie pomiędzy dwie osoby emotka Moim zdaniem wprowadzili głosujących w błąd. Mogli napisać, że wylosują 30 zestawów nagród i byłoby ok, a nie tak robić złudną nadzieję emotka emotka emotka

co roku tak jest...

Nie wiem, bo pierwszy raz brałam udział, ale to strasznie nie w porządku tak wprowadzać w błąd. Normalnie, nawet gdyby wylosowali 200 osób i nie wygrałabym, to nie wkurzyłabym się tak, jak teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2179044 Napisano: 18.02.2009 10:17:10 w Wkurza mnie...
Wkurzyły mnie INF na Stopklatce. Pisali, że ponad 200 nagród do wygrania, więc oczywistym mi się wydaje, że i zwycięzców będzie ponad 200. No to liczyłam, że jak tak dużo to może uda się coś trafić. A tu dziś miła niespodzianka. Nagród owszem ponad 200, ale rozdzielonych pomiędzy 30 osób. Szkoda, że nie pomiędzy dwie osoby emotka Moim zdaniem wprowadzili głosujących w błąd. Mogli napisać, że wylosują 30 zestawów nagród i byłoby ok, a nie tak robić złudną nadzieję emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2175091 Napisano: 15.02.2009 10:01:01 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

l0ginka napisał(a):

annna84 napisał(a):

Wkurza mnie, że mi coś monitor świruje i obawiam się, że to początek końca jego żywota emotka

Niedwno mialam juz zamiar kupic nowy monitor ,bo obraz byl taki dziwnie teczowy ..na szczescie mily Pan sprzedawca poradzil mi , abym sprobowala rozmagnetyzowac.
Ostrzegl ,ze zatrzesie monitorem (dodam,ze to stary typ )..zatrzeslo i emotka
I na razie dziala .
Jesli masz taki ,sprobuj emotka

a jak się to robi? emotka
Ja też bym chciała potrząsnąć moim emotka

No właśnie, jak to się robi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2173885 Napisano: 14.02.2009 10:04:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że mi coś monitor świruje i obawiam się, że to początek końca jego żywota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2165248 Napisano: 10.02.2009 06:19:57 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

mnie też wkurzają te amorki grrrr znalazłem ino jednego i to jeszcze jak kliknąłem na niego to pokazał mi się komunikat, że niestety się spóźniłem emotka .

Mnie też denerwują te amorki, bo jeszcze żadnego nie znalazłam. Chyba nie czaję tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2165239 Napisano: 10.02.2009 06:15:30 w Rossmann
emotka Trochę się zestresowałam tymi problemami z odbiorem. Ja dopiero w czwartek będę i mam nadzieję, że nie popatrzą na mnie jak na kosmitę i wydadzą aż 2 zestawy emotka

P.S. Odbierał już ktoś w Lublinie w Plazie? Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2164672 Napisano: 10.02.2009 01:14:21 w Wkurza mnie...
Każdy inaczej na to patrzy,ja nigdy słowa nie powiedziałam jak dziewczyny tłukły sie o Astora,leonowe papucie,nivea i inne.Nie rozumiem dlaczego jest taka afera o mini produkty?Nigdy m nie przeszkadzało,że ktoś bierze wiecej.A te klikane konkursy?Na Ftelli był w nocy taki kocioł,ze rano jak zobaczyłam punktacje to od razu stronke zamknęłam...To jest sprawiedliwe?Nie!Ludzie po prostu korzytaja-kto jak moze emotka

Chyba niewiele konkursów jest sprawiedliwych
i jest to głównie wina organizatorów, bo to oni pozwalają na to wszystko. Np. konkursy klikane. Przecież oni dobrze wiedzą, że nie wygra praca najlepsza, tylko ta, której autor skłoni najwięcej osób do zagłosowania. Powinni chociaż robić wstępną selekcję, wybrać ileś tam prac i dopiero poddać głosowaniu internautów.
W Rossnet to samo. Mogliby sprawdzać dane, jedna osoba dostałaby 1 prezent. W końcu to im powinno zależeć, żeby te zestawy trafiły do jak największej liczby osób. Ale skoro mają to gdzieś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2164561 Napisano: 10.02.2009 12:32:02 w Wkurza mnie...
gocha542 napisał(a):

Mnie strasznie wkurza,ze jak ktos wygra wycieczke to mu ludziska gratuluja,jak dwie to jest Bogiem i farciarzem,jak samochód to mu stopy całuja...a jak ktos weźmie sobie 5 próbek zelu pod prysznic to pisza po co ci tyle? a kur... po to,zeby sie umyc emotka emotka emotka

Wszystko zależy od konkretnej sytuacji. Jest różnica między szczęściem w losowaniu, a konkursami gdzie kto pierwszy ten lepszy. Trudno mieć do kogoś pretensje jeśli wygra dwie wycieczki. Najwyżej można mieć pretensje do losu, że jednym daje wszystko, a innym nic emotka Ale jak jest ograniczona liczba nagród do rozdania, i ktoś nie dostanie nawet jednego zestawu próbek, tylko dlatego, że ktoś inny wziął kilkadziesiąt, to chyba nie jest w porządku. Ja rozumiem kilka zestawów, ale to co się działo w przypadku Rossnet to szaleństwo emotka Wstydziłabym się sama przed sobą gdybym tak zaszalała, nie mówiąc już o odebraniu tego w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2162947 Napisano: 09.02.2009 06:16:35 w Wkurza mnie...
Wkurzyły mnie absurdalne zasady w konkursie Bounty. Rozumiem, że w przypadku w miarę wartościowej wygranej trzeba przesłać paragon. Ale jaki to ma sens gdy wygraną są 3 batony o wartości +- 4 zł? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0