Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika annna84

annna84

#6151983 Napisano: 29.01.2016 12:49:06 w Biedronka
yolka123 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Z cenzura to jest! Mogę zgłosić do loterii nie swoje transkcje- wystarczy wiedzieć jaki bank wystawił kartę... czy tylko ja mam wrażenie, że to otwarta furtka dla słupów?! Bez sensu!!!

Nie martw się. Jak wygrasz samochód, to dokładnie sprawdzą, czy to Twoja karta.  
Lepiej patrz, żeby się w tych cholernych cyferkach AID i UID nie pomylić, bo to dopiero byłby żal. 

Wydaje mi się, że Regulamin pozwala zgłaszać transakcje dokonane kartą wystawioną na inne nazwisko niż własne

vide pkt.2.3 Regulaminu 
Nie jest wymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której dokonywana jest Transakcja (tzn. jego
nazwisko nie musi widnieć na karcie płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika
Transakcji przy pomocy danej karty nie może mieć charakteru bezprawnego .

oraz
pkt.4.9.4 Regulaminu„Oświadczam, że Transakcja, na podstawie której otrzymałem(-am) zwycięski los, została dokonana przeze mnie
samodzielnie, tj. przy użyciu karty płatniczej, której jestem właścicielem lub którą
mogłem(-am) zgodnie z prawem dokonać płatności, a ponadto oświadczam, że nie
jestem członkiem organów ani pracownikiem (niezależnie od podstawy zatrudnienia)
następujących podmiotów...."
Można zatem zgłaszać wydruki z kart innych osób pod warunkiem, że masz je od kuzynki,babci,koleżanki - osób, które potwierdzą, że dokonałeś zakupu ich kartą.
Absolutnie nie należy zbierać wydruków, które ludzie zostawiają przy kasach, bo oni raczej NIE potwierdzą, że pomogli Ci wygrać samochód.emotka
Chociaż... kuzynka z zazdrości też może się wyprzeć, i oświadczyć, że kartę sobie wzięłaś bez jej zgody...emotka

Jeśli ktoś chciałby zgłaszać transakcje przy użyciu cudzej karty, to jednak radziłabym dopytać, bo z tego regulaminu wcale nie wynika, że można radośnie zgłaszać zakupy przy użyciu kart dowolnych ludzi, którzy się na to zgodzą.
pkt.4.9.4 Regulaminu„Oświadczam, że Transakcja, na podstawie której otrzymałem(-am) zwycięski los, została dokonana przeze mnie
samodzielnie, tj. przy użyciu karty płatniczej, której jestem właścicielem lub którą mogłem(-am) zgodnie z prawem dokonać płatności.

Zgodnie z prawem, a nie zgodnie z wolą właściciela. A zgodnie z prawem to raczej nie można udostępniać swojej karty osobom trzecim.
Może to dotyczy sytuacji, gdy ma się z kimś wspólne konto albo kart pre-paid, ale nie widzę raczej możliwości zgłaszania transakcji przy użyciu karty kuzynki. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6149335 Napisano: 23.01.2016 14:03:53 w Kaufland konkursy
olivkap napisał(a):

W moim mieście powstał nowy Kaufland. Właśnie studiuję paragon i okazuje się, że nie ma na nim numeru systemowego! Jest za to nr transakcji który ma 7 cyfr i 2 kreski. Dostałam odp o błędnym formacie smsa. Ktoś miał też taką sytuację? Co robić?

Ja miałam. Byłam w Kauflandzie zapytać i oni nie słyszeli o żadnym numerze systemowym, u nich jest tylko ten nr transakcji. Napisałam do agencji organizującej konkurs, na razie czekam na odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148883 Napisano: 22.01.2016 10:55:25 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

annna84 napisał(a):

Podejdę tam zaraz, zapytam. U mnie jest:
BCY xxxxxxxx
Karta - kwota
Nr transakcji: x-xxx-xxx

Sama sobie odpowiedziałaś., chociaż nr transakcji chyba wg nich ma być 12 cyfrowy

Ale ja próbowałam wysłać ten nr transakcji i nie przyjęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148869 Napisano: 22.01.2016 10:45:30 w Kaufland konkursy
@asante napisał(a):

annna84 napisał(a):

Byłam na zakupach w Kauflandzie emotka Dodam, że nowo otwartym, więc to moje pierwsze konkursowe zakupy kauflandowe. I może mają jakiś inny wzór paragonu. Muszę chyba do nich zadzwonić i dowiedzieć się, co jest grane emotka

Sprawdź najpierw, czy ten nowy Kaufland jest już na liście w regulaminie zanim poślesz zgłoszenie.

Jest na liście. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148865 Napisano: 22.01.2016 10:42:59 w Kaufland konkursy
Podejdę tam zaraz, zapytam. U mnie jest:
BCY xxxxxxxx
Karta - kwota
Nr transakcji: x-xxx-xxx Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148856 Napisano: 22.01.2016 10:34:22 w Kaufland konkursy
Byłam na zakupach w Kauflandzie emotka Dodam, że nowo otwartym, więc to moje pierwsze konkursowe zakupy kauflandowe. I może mają jakiś inny wzór paragonu. Muszę chyba do nich zadzwonić i dowiedzieć się, co jest grane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148849 Napisano: 22.01.2016 10:24:19 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

annna84 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Błąd jest dlatego, że pewnie masz myślniki między numerem systemowym. Numer sys trzeba wpisywać bez myślników i wtedy przechodzi emotka

Nie mam myślników. A który to jest właściwie ten numer systemowy? Myślałam, że to ten standardowy numer paragonu naprzeciwko daty, ale przecież on jest bez myślników. Na dole jest "numer transakcji" i on jest z myślnikami, ale jego też mi nie przyjęło (wysłałam bez myślników).

Numer systemowy masz na dole paragonu 12 cyfr emotka

Nie ma u mnie takiego numeru. Żadnych słów "nr sys." i żadnych 12-cyfrowych numerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148845 Napisano: 22.01.2016 10:13:43 w Kaufland konkursy
helcia85 napisał(a):

Błąd jest dlatego, że pewnie masz myślniki między numerem systemowym. Numer sys trzeba wpisywać bez myślników i wtedy przechodzi emotka

Nie mam myślników. A który to jest właściwie ten numer systemowy? Myślałam, że to ten standardowy numer paragonu naprzeciwko daty, ale przecież on jest bez myślników. Na dole jest "numer transakcji" i on jest z myślnikami, ale jego też mi nie przyjęło (wysłałam bez myślników). Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148779 Napisano: 21.01.2016 22:14:05 w Kaufland konkursy
A brał ktoś już udział w tym nowym konkursie? Przyjęło wam smsa? Ja dostałam odpowiedź "Błędny format smsa", a nie widzę w nim żadnego błędu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148772 Napisano: 21.01.2016 22:07:15 w Pomocy!!!!
kajus18 napisał(a):

Nie ukazuje się moja historia na stronie dobrehistorie.pl, pomimo, że wyskakuje komunikat "Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie" . Czy komuś się udało coś dodać? emotka

Oni to chyba ręcznie dodają. Ja wysłałam przedwczoraj i dopiero wczoraj się ukazała. Choć maila nie dostałam, mimo że po wysłaniu formularza  była informacja, że wysłali maila z potwierdzeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6139803 Napisano: 02.01.2016 21:30:29 w Nasze wygrane w minionym roku
Biorąc pod uwagę, że w tym roku grałam nieregularnie i ciągle miałam zaległości, jestem zadowolona:
- 1050 zł z Biedronkowej "Mocy Nagród"
- karta Empik 2 x 500 zł
- przelewy z ankiet 110 zł
- doładowania Orange na 150 zł
- bon do Zalando 100 zł, bon do Tesco 50 zł, bon Sodexo 40zł
- 2 x kosmetyki z Biedronkowego "Luksusu"
- 2 bransoletki Apart, 4 książki, zestawy Pedigree, 3 leżaki, koszulki, słodycze, bilety do kina, 3 kufle do piwa, kilka butelek Żołądkowej Gorzkiej, kapsułki do prania i parę innych drobiazgów

W tym roku życzę sobie przede wszystkim motywacji do grania, bo ona mi gdzieś zawsze w ciągu roku umyka. emotka
Szczęśliwego konkursowego roku dla wszystkich! Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6077079 Napisano: 20.09.2015 17:42:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

snowflake napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Nic to nie da, że pójdziesz z paragonami bo Ci ich nie nabije. Ja jej podałam kartę zanim zapłaciłam i było za późno(mimo, że przejechała nią przez czytnik) bo karte musi nabić przed otwarciem szuflady. U nas karty sami oferowali od pierwszego dnia i jest sporo grających. Jeśli nabije karte pojawia się dodatkowy napis u dołu paragonu.

Jak to jest, żeby dostać kartę trzeba zrobić zakupy za 10 zł a potem po każdym zakupie z kartą dostaje się los? Oprócz alko i papierosów, to wiem.

Tak, najpierw zakupy za 10zł, dostajesz kartę, rejestrujesz ją i przy kolejnych zakupach ją podajesz, żeby Ci się losy nabijały.
Już mnie ta loteria zdążyła wkurzyć, bo nie wiem jak muszą ją skanować, żeby się zapisywałaemotka z 3 paragonów tylko na jednym mam zapisaną kartę, choć kasowały ją przed zakończeniem zakupów. eh

Wczoraj wieczorem udało mi się w końcu dostać kartę, dziś zrobiłam zakupy, kasjer niby nabił kartę, ale wychodzi na to, że nie mam się z czego cieszyć, bo nie mam adnotacji na paragonie.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6076751 Napisano: 19.09.2015 10:51:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś brał udział w nowej loterii Delikatesów Centrum? Dostaliście kupony? Mama dziś zrobiła zakupy za 120 zł i nie dostała żadnego kuponu. Niestety, zapomniałam jej wcześniej powiedzieć o konkursie, żeby mogła się domagać.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6010147 Napisano: 27.04.2015 21:56:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarła Gorzka z Figą (1 x 500 ml i 5x 100 ml) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#5985034 Napisano: 26.02.2015 11:14:11 w SZUKAM....
Szukam osób, które chciałyby zostać członkami panelu ankietowego Norstat. Wypełniam tam ankiety od kilku lat i jestem zadowolona. Jeszcze przez kilka dni można się zapisać poprzez zaproszenie (poza tym tylko przez rekrutację telefoniczną). Posiadam jeszcze kilka wolnych miejsc, jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę na priv imię i maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#5974506 Napisano: 02.02.2015 12:06:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Listonosz przyniósł bransoletkę z Cin&Cin Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#5962200 Napisano: 01.01.2015 18:36:46 w Nasze wygrane 2013 roku:)
W 2014 m.in:
- voucher 1000 zł na bilety lotnicze,
- gotówka: 450 zł,
- bony na kwotę 130 zł,
- 2 blendery Bosch,
- doładowania telefoniczne 150 zł,
- z branży spożywczej: zestawy Bonduelle, Barilla, Kotanyi, Kamis, karton Lay's, piwo Redd's,
- kosmetyki: Nivea, Apart, Adidas, Etiaxil, Always, Yves Rocher, Avon
- karma dla psa, 3 x książka, 2 x kubek, 2 x maskotka, 2 x starter Orange, 2 x kapsułki Vizir, bluza łosiowa.
Mam nadzieję, że ten rok będzie trochę lepszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#5959777 Napisano: 23.12.2014 23:39:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bluza łosiowa z Prince Polo (kurier Siódemka) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#5959335 Napisano: 22.12.2014 20:36:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Niespodziewany zestaw Kotanyi z fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#5956121 Napisano: 15.12.2014 22:23:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Listonosz przyniósł kubek z Łowickiego Wyświetl w wątku >>
0 0