Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika targicola

targicola

#5603530 Napisano: 06.03.2013 12:21:07 w TESCO konkursy
dwa ekspresy z 2 lutego już są.teraz ostatnie podejście z 10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5602038 Napisano: 04.03.2013 20:32:02 w Warka Piwo
specjal napisał(a):

jkkp napisał(a):

a mnie drażni że moje hasła widzę, ale nagrodzone inne osoby emotka

nikt nie ma patentu na hasło, poza tym jednego dnia to samo hasło wygrywa kurtki a dzisiejszego dnia zgrzewkę emotka ("Czesław Piwosz").
czas wyciągnąć wnioski emotka

Już dawno przestałem pisać hasełka,które cokolwiek oznaczają.A nagrody jak wpadały tak wpadają.Nie liczy się tam jakość(i to od samego początku) tylko ....... emotka reszta jest milczeniem Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5592830 Napisano: 22.02.2013 19:59:01 w Warka Piwo
czy dotarły już może do Was wygrane bluzy z II tygodnia konkursu?wczoraj dotarły piłki i browary z 28,01 a bluz z 23.01 nada brak Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5588994 Napisano: 19.02.2013 09:51:19 w Warka Piwo
ela napisał(a):

targicola napisał(a):

Z jakich dni wysyłali już nagrody z Warki(zgrupowania)?Czekam na bluzy z 23.01 oraz piłki i zgrzewkę z 28.01.Mam już się niepokoić?Kto to wozi?

spokojnie czekaj wysyłali dopiero z pierwszych dni konkursu

to luzik emotka a kto to wozi(DHL?) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5588986 Napisano: 19.02.2013 09:40:01 w Warka Piwo
Z jakich dni wysyłali już nagrody z Warki(zgrupowania)?Czekam na bluzy z 23.01 oraz piłki i zgrzewkę z 28.01.Mam już się niepokoić?Kto to wozi? Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5574225 Napisano: 04.02.2013 06:46:13 w Warka Piwo
zażądania miało być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5574218 Napisano: 04.02.2013 06:42:08 w Warka Piwo
nawet jak wygralo sie 1 dnia a dzis chcieliby paragony to trzeba im deslac tyle,ile zgloszen wyslano z danego konta do chwili zarzadania paragonow.temat juz byl walkowany. Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5572398 Napisano: 02.02.2013 08:13:06 w TESCO konkursy
berenika2005 napisał(a):

kto dzis gral?ja tylko dzis i wiecej nie gram. jaka mam konkurencje?

ogromną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5568001 Napisano: 29.01.2013 10:58:49 w Warka Piwo
slavek napisał(a):

targicola napisał(a):

benasia napisał(a):

oświeci mnie ktoś gdzie jest napisane o wysyłaniu skanu dowodu osobistego bo jakoś nie widzę... emotka

Koleżanko zacytuję fragment regulaminu:
6. WYDANIE NAGRÓD
...
...
...
...
6.8.Organizator przed wydaniem Nagrody ma prawo zażądać dokumentu potwierdzającego pełnoletniość
Laureata.
Tu jest raczej mowa o tym,że kurier(bo nagrody własnie ma dostarczać firma kurierska)w imieniu organizatora będzie mógł sprawdzić dokument potwierdzający pełnoletność laureata.
W całym regulaminie nie ma słowa o słaniu skanów czy xero dowodów osobistych. emotka

myślę, ze jednak się mylisz, a zapis dotyczy właśnie organizatora a nie kuriera

Niestety ten regulamin zawiera sporo niedomówień i nieścisłości. Możliwe,że będą chcieli od laureatów potwierdzenie tożsamości.Osobiście uważam,że byłoby to słuszne posunięcie.Ale do tego powinni też chcieć dokumenty(kopie)od pozostałych ze zgrupowania(wtedy poodpadałyby Inko Gnita i tym podobne fikcyjne osoby).Lecz z drugiej strony na FB piszą,że wysyłka nagród ma rozpocząć się w połowie lutego.Mało czasu do do tego terminu pozostało.To około 10-12 dni roboczych,więc gdyby mieli ochotę weryfikować pełnoletność i paragony(ich zgodność z ilością zgłoszonych zgrupowań,datami zakupu)to sądzę,że już za to powinni się wziąć.
Tak to sobie wymysliłem
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5567937 Napisano: 29.01.2013 10:03:52 w Warka Piwo
benasia napisał(a):

oświeci mnie ktoś gdzie jest napisane o wysyłaniu skanu dowodu osobistego bo jakoś nie widzę... emotka

Koleżanko zacytuję fragment regulaminu:
6. WYDANIE NAGRÓD
...
...
...
...
6.8.Organizator przed wydaniem Nagrody ma prawo zażądać dokumentu potwierdzającego pełnoletniość
Laureata.
Tu jest raczej mowa o tym,że kurier(bo nagrody własnie ma dostarczać firma kurierska)w imieniu organizatora będzie mógł sprawdzić dokument potwierdzający pełnoletność laureata.
W całym regulaminie nie ma słowa o słaniu skanów czy xero dowodów osobistych. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566797 Napisano: 28.01.2013 09:45:30 w TESCO konkursy
malutka456 napisał(a):

targicola napisał(a):

malutka456 napisał(a):

do mnie nie musza dzwonic, mozecie podac linka do aukcji, bo jej nie widze? moj maz ma znajomego, ktory ma troszke do powiedzenia w Tesco, ale maz najpierw chce zobaczyc aukcje, zeby do tego pana zadzwonic i mu sprawe troszke naswietlić emotka

To o czym pisałem,nie jest aktualnie wystawiane.Widziałem takie aukcje w zeszłym roku(chyba wrzesień lub październik) i nie zostały one zdjęte przez Allegro.Więc jeśli ktoś bardzo chce,to dojście do czystych rolek jest możliwe.

No to poprosze meza, zeby wspomial znajomemu o przekretach w branzy paragonowej emotka nikomu nagrod nie zaluje, pod warunkiem, ze paragon jest oryginalny emotka

Ale tak może być(i jest)w każdym konkursie,gdzie w grę wchodzi zakup w konkretnej sieci sklepów/marketów.raz zdarzyło mi się,że agencja weryfikowała(przeze mnie)paragon. Był to konkurs z ekspresami dolce gusto w realu,bo ktoś wygrał i odesłał paragon z identycznym jak mój numerem(co w sieci real było niemożliwe).Kiedy dostarczyłem potwierdzenie ze sklepu,że mój paragon jest wporzo,dopiero dostałem ekpres.Co sie stało z tym drugim laureatem,tego nie wiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566788 Napisano: 28.01.2013 09:37:13 w TESCO konkursy
malutka456 napisał(a):

do mnie nie musza dzwonic, mozecie podac linka do aukcji, bo jej nie widze? moj maz ma znajomego, ktory ma troszke do powiedzenia w Tesco, ale maz najpierw chce zobaczyc aukcje, zeby do tego pana zadzwonic i mu sprawe troszke naswietlić emotka

To o czym pisałem,nie jest aktualnie wystawiane.Widziałem takie aukcje w zeszłym roku(chyba wrzesień lub październik) i nie zostały one zdjęte przez Allegro.Więc jeśli ktoś bardzo chce,to dojście do czystych rolek jest możliwe. Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566780 Napisano: 28.01.2013 09:31:06 w TESCO konkursy

No nawet mnie nie dobijaj... ale jeśli było Tesco, to z jakiegoś konkretnego miasta chyba? emotka

W takim razie jeśli do mnie kiedyś zadzwonią, to w czynie społecznym poproszę ich żeby sprawdzili paragony, z moim na czele oczywiście! emotka
Koleżanko,nie zamierzałem Ciebie dobijać,tylko choć troszkę uświadomić panujących w naszym sporcie wałków.Rolki paragonowe były czyściutkie,z nadrukiem z jednej strony takim jakie obecnie są w tesco. Zapewne pożyczyła je sobie w markecie w którym pracuje i zapomniała oddać Pani Jadzia,Ewa czy inna Monika(imiona dobrane przypadkowo) a potem poszło to na Allegro.Widziałem różne dziwa.Rolki z PiP,Reaza,Kauflandu.Co komu potrzebne.Do tego sprytny programik na komputer,skaner , 1(słownie jeden) prawdziwy paragon na konkurs i drukarka do której zamontować można rolkę(tez dostępna w sieci).I własna drukarnia otwarta.Choć paragon to nie dokument(jak prawo jazdy,dowód osobisty czy paszport),lecz w przypadku wykrycie takiego szwindla osoba która się nim posłużyła(np.odesłała do agencji reklamowej jako autentyczny) leciutko podpada pod ten oto art.Kodeksu Karnego:
Podrabianie dokumentów (art. 270)

Art. 270

§ 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, zaopatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.

§ 2 a. W przypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
sam zamierzam kupić jacobsa w tesco i zagrać(uczciwie)o expresik ale znajdą się bardziej cwansi i codziennie puszczą po kilkadziesiąt esek z wymyslonym nr paragonu i w razie wygranej paragon zostanie stworzony.Było już tak w przeszłości,o czym na tym forum pisaliśmy i niestety będzie działo sie tak dalej,bo pewni ludzie nie znają umiaru i chęć posiadania(wzbogacenia się)jest silniejsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566725 Napisano: 28.01.2013 08:45:35 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Dokładnie - tym bardziej że z Tesco paragonów nikt sobie nie nadrukuje, bo raz dwa można w systemie sprawdzić emotka

Ale na allegro widziałem niedawno rolki do kas z nadrukiem tesco.Poza tym mało której agencji (w tym Karlsbadowi)chce się sprawdzać prawdziwość paragonów(niestety) emotka Więc i w tym konkursie Gutenbergi będą miały pole do popisu...... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566428 Napisano: 28.01.2013 05:15:44 w Warka Piwo
marcin_zelu napisał(a):

A my wygraliśmy z piątku, a maila nie mamy emotka

sprawdź spam(u mnie na tlenie było normalnie a na wp weszło w spam) emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566403 Napisano: 28.01.2013 04:54:20 w Warka Piwo
kaki76 napisał(a):

Ja swojego zgrupowania nie widzę w zwycięzcach , dostałam od nich @ i jak klikne na twoje zgrupowanie to wyskakuje, że moje zgrupowanie wygrało , ale dlaczego nie ma w zwycięzcach to nie rozumiem.Albo jestem ślepa emotka

jest,poszukaj,ja znalazłem Twoje zgrupowanie pośród czwartkowych nagrodzonych zgrupowań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566385 Napisano: 28.01.2013 04:47:07 w Warka Piwo
Za piątek(na cieniutkich zgłoszeniach) wpadły:1 zgrzewka oraz trzy piłki plus 3 czteropaki emotka
ps.Kamaro,Baśka gratuluje Tobie(Wam)też piłeczek emotka
ale znów zastanawia mnie kto to taki:Lala Lalaa -WTF emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5566346 Napisano: 28.01.2013 04:24:40 w Warka Piwo
ilonaxx5 napisał(a):

czy tyle ile zgłoszeń tyle im trzeba odesłać paragonów gdyby coś czy tylko jeden jesli tylko raz się np; wygra

Regulamin tego nie precyzuje,ale na FB organizator twierdzi,że na każdą zgłoszona nazwę potrzebny jest paragon(faktura)na min.4 produkty Warki.Mogą(nie muszą)chcieć od zwycięzców paragony,które w ciągu 5 dni muszą dotrzeć do organizatora zabawy w oryginale.W ilości odpowiadającej ilości zgłoszonych nazw zgrupowań przez daną osobę.Ale o tym ma informować osobna wiadomość,którą otrzyma lider zgrupowania.Wszystko jasne? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5563796 Napisano: 26.01.2013 09:12:56 w Warka Piwo
malutka456 napisał(a):

dziala Wam aplikacja? cos nie moge dodac nowego zgrupowania emotka

działa bezproblemowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

targicola

#5563718 Napisano: 25.01.2013 11:06:45 w Warka Piwo
Już ktoś zgłosił(i nagrodzili)zgrupowanie z początkiem W ARKAnach(czegoś tam).
Mariola-Uryna jakoś mi nie pasuje
ale może takie cos im sie spodoba
puloWer smARKAcza
albo HIT:
smakosze WywARu z nerKI

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0