Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika miketyson

miketyson

#6700620 Napisano: 03.05.2020 11:36:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kate86 napisał(a):

u mnie w Żywcu 0/30... emotka

u mnie też cienko z Żywcem
zresztą w innych bramkach podobnie Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

#6696369 Napisano: 13.04.2020 11:26:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Doceniam piękny gest organizatorów loterii Valbon. Na stronie loterii opublikowali oświadczenie, coś w rodzaju przeprosin, że nie mogli przewidzieć epidemii a teraz nie mogą zatrzymać zaplanowanej loterii. Zapewniają, że wycieczki zamienią na ekwiwalent pieniężny. Dodatkowo przekażą na rzecz walki z Covid19 równowartość puli nagród - 81 tysięcy zł. Wielka klasa!
Wyświetl w wątku >>

miketyson

#6690133 Napisano: 15.03.2020 12:04:25 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

pooglądałabym trochę filmów i starych seriali, na które wciąż brakowało czasu, no i stronki, gdzie czasem zaglądałam, znów nie działają emotka  zalukaj u mnie się nie otwiera, filman.cc właśnie się zablokował, inne znalezione przeze mnie stronki przekierowują do jakichś płatnych platform, które nawet nie wiem, czy po zapłaceniu będą działać... Doradźcie, gdzie obecnie można coś oglądać? Ipla i Player nie wchodzą w grę, tam nie ma tego, co szukam, a ja mam ochotę na cykl seriali s-f, typu Stargate, Atlantis, Star Trek, itp... Wykupiłabym Netflix, ale tam też tego nie ma:(

Myślę że Netflix albo HBO GO załatwią sprawę
HBO GO
Netflix Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

#6690130 Napisano: 15.03.2020 12:00:18 w WC - rozmowy o wszystkim
ludzka_istota napisał(a):

Kochani, a jak Wy się czujecie? I Wasi najbliżsi?

Jak na razie dobrze, dziękujemy emotka ciekawe jak sie sytuacja bedzie rozwijac...
W temacie warto przeczytac o podejsciu jakie stosuje Wielka Brytania:
Dlaczego Wielka Brytania reaguje inaczej niż reszta świata?
Wyświetl w wątku >>

miketyson

#6689716 Napisano: 13.03.2020 09:32:19 w WC - rozmowy o wszystkim
Hej Ludziki
Jak tam u Was sytuacja w sklepach? Dalej tłok i puste półki? U mnie wczoraj wieczorem (Warszawa-Bemowo) w najbliższym Lidlu i Biedronce nie było ręczników pap, papieru toal, mydła, i lodówki z mlekiem i wędlinami też były w 80% puste (dalszych sklepów nie sprawdzałem bo staram się izolować emotka )Piszcie podając nazwę miejscowości. Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

#6686057 Napisano: 26.02.2020 21:40:16 w Auchan
kreatia napisał(a):

Myślę, że odbiór w mieście paragonu zasługuje na wpis w mdw  emotka

Myślę że za nie wygranie pralki także wpis się należy ???? jaka ulga że nie wygrałem Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

miketyson

#6670212 Napisano: 02.01.2020 20:46:46 w Kupię...
kody do HBO GO Spotify i Netflixa Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

#6668840 Napisano: 26.12.2019 18:09:36 w Kupię...
Kupię 2 kody na myjnię Circle K Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

#6667480 Napisano: 18.12.2019 22:09:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wpisałem właśnie paragon z Coca Coli C4 a tu niespodzianka emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>

miketyson

#6661952 Napisano: 28.11.2019 14:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewelina13 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy do vouchera na zegarek z tictac można dopłacić? Przykładowo chce kupić zegarek o wartości 400zl? 

Tak, można dopłacić Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

#6657464 Napisano: 15.11.2019 10:33:13 w Udane wymiany - polecane nicki:)
misiaczek144,
Udana transakcja, polecam emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

miketyson

#6655173 Napisano: 07.11.2019 16:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

reniii napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Te konkursy schodzą na psy yps przepraszam maskotki - kolejny konkurs który na dzień dobry mnie odrzuca:
https://www.e-kon...ur.html#.XcQld9Xdi_s

1500 maskotek Chestera.... Na co to komu???

Łał!!! Chestera teraz Cheetos nam dał. Jeszcze raz łał!! emotka

No ale jak mają nie schodzić? Skoro ludzie ale rzucają na te fantastyczne nagrody?  emotka teraz Chester niedawno milka itp itd

Zamiast szyć takie barachło to lepiej już jakieś małe kocyki by dali, to by do schroniska dla zwierząt człowiek oddał i przynajmniej psy by się cieszyły i mówię to poważnie, bo u nas jest taka zbiórka karmy i koców.

Miałam kiedyś szynszyla, dość samotny był, dlatego kupowałam mu pluszowych towarzyszy w celu ykhm towarzyskim. Nie pytajcie o szczegóły. To jedyny cel tych kurzozbieraczy. 

Mało maskotek? To Coca-Cola dołoży pod choinkę trochę polarnych misiów XXL.
Proszę, nie grajcie o to, nie wpisujcie do bazy. Nie będzie zainteresowania to nie będzie takich nagród.
P.S. Dziś rano narzekali w radiu że nie radzimy sobie z problemem śmieci....
Wyświetl w wątku >>

miketyson

#6654712 Napisano: 06.11.2019 12:02:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
krzysieq napisał(a):

Ktoś widział zwycięzców w konkursie Salomon!? Przecież to kpina... człowiek kupuje odzież za ponad 500zł pisze coś ciekawego a wygrywa, ktoś kto napisał 2-3 słowa!? Żenadaaa

Nie chodzi o ilość tylko o jakość Wyświetl w wątku >>
2 patyk, onmyown 0

miketyson

#6646156 Napisano: 06.10.2019 19:59:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

superloser napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Loteria ferrero u nas wydaje się bardzo atrakcyjna ze względu na ilość nagród i ich jakość, ale zobaczcie na loterię ferrero która teraz równolegle odbywa się w Niemczech. Coś nie pasuje? Widać tutaj dużą różnicę w wartości nagród. Kolejny raz..   emotka

Zacznij od stawki godzinowej  emotka

już kiedyś było tu kilka podobnych przykładów... swoją drogą, ciekawe, czy tam również jest tyle grających osób, czy może istnieje forum konkursowe, podobne do naszego? może osoby mieszkające blisko granic, mogłyby również grać, bo miałyby okazję czasem zrobić jakieś zakupy. Już widzę te zdziwienie Niemców, że połowa laureatów to Polacy emotka

i potem przyjedzie taka albo taki na święta z Niemiec do Polski nową BMW i8 i wszystkim laczki spadną emotka Wyświetl w wątku >>

miketyson

#6638217 Napisano: 10.09.2019 10:44:12 w Paragony na trwające konkursy
kupię Wedel ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

miketyson

#6629978 Napisano: 14.08.2019 09:14:02 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mia128,
Dziękuję za super transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

miketyson

#6623315 Napisano: 24.07.2019 14:33:35 w Visa Konkursy
Vivacia napisał(a):

bonitta napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Jest nowa loteria Visy, więc odświeżam wątek emotka
Przy okazji problemy, bo sporo osób pisze, że dostało masę pustych maili od Visy. I to najprawdopodobniej dostaje się je, gdy brało się udział w poprzedniej loterii a nie tej.
Profil FB Visy ukrywa wszelkie komentarze związane z tematem, co mnie osobiście bardzo drażni emotka
Ktoś pisal bezpośrednio do agencji, pytać, co im się tam powaliło? emotka

W mailu była informacja o loterii. Dostali to wszyscy którzy brali udział w ich ostatnich konkursach. Wyników wczorajszego losowania jeszcze nie było. Takie info dostałam z agencji.

Mail z informacją o loterii owszem, był, wczoraj wieczorem.
Plus cała masa pustych dzisiaj rano emotka
Więc agencja chyba sama nie wie, co wysyła albo że jakiś błąd im się wkradł emotka

Agencja doskonale wie, ale nie puści pary z gęby, bo gdy stracą takiego klienta jak Visa to mogą od razu iść do pośredniaka emotka Wyświetl w wątku >>

miketyson

#6621705 Napisano: 19.07.2019 09:23:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
voucher eventim z payback (kurier UPS) Wyświetl w wątku >>
0 0