Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6092246 Napisano: 12.10.2015 16:12:33 w Informują
PRZYPOMINAM, ŻE TO NIE JEST TEMAT "POŁĄCZENIA NIEODEBRANE" https://www.e-kon...9874/p/595/#p6081015 , GDZIE MOŻNA DOWIEDZIEĆ SIĘ KTO MÓGŁ DZWONIĆ.
TYLKO TEMAT DO INFORMOWANIA O TYM, KTO, JAK, Z JAKIEGO NUMERU CZY KONKURSU INFORMUJE.

emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6092058 Napisano: 12.10.2015 12:38:06 w Wkurza mnie...
basiag napisał(a):

że nie mogę wejść na pocztę na wp.pl emotka   mają jakąś awarię ? też tak macie ?

u mnie jest info, że hasło nieprawidłowe mimo wpisywania dobrego hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6091836 Napisano: 11.10.2015 22:36:50 w Sport
joan napisał(a):

Joł joł, wróciłam po pierszwej połowie do domu i... nie mam meczu w TV. Wpisujcie więc wieści z boiska emotka

http://www.przegladsportowy.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6091136 Napisano: 09.10.2015 19:06:44 w SZUKAM....
fino napisał(a):

Ile czeka się na doładowanie karty z Coca-Coli? emotka

ok tygodnia od telefonu do nich.. nawiasem mówiąc muszę sprawdzić, czy na mojej jest kasa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6091132 Napisano: 09.10.2015 19:01:41 w Wkurza mnie...
gosiulka28 napisał(a):

a mnie wkurza, że ludzie biorą udział w konkursach nie mając paragonów, a potem proszą o paragony i najgorsze, ze zawsze znajdą się naiwni i za 5 zeta sprzedają zamiast czekać na rezerwe

też mnie to wkurza... marzy mi się, żeby ktoś taki naiwny kiedyś sprzedał paragon za wartość zakupów albo i niższą, po czym okazałoby się, że był na liście rezerwowej i w ten sposób nagroda mu przepadła.... emotka  emotka  może by się ktoś nauczył, żeby nie wspierać cwaniaków paragonowych.
Bo co innego, jak ktoś raz przez przypadek straci paragon, a co innego jak ktoś notorycznie postępuje w ten sposób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6090784 Napisano: 09.10.2015 12:25:10 w Biedronka
parole - lepiej wyślij dziś ten list, jeśli dostałeś info w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6090206 Napisano: 08.10.2015 16:02:51 w Biedronka
anuska7 napisał(a):

Jestem w szoku! Wysłałam hasło z MOCY które wcześniej przegrało emotka a dzisiaj ...WYGRANA!!!

też tak muszę zrobić  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6089789 Napisano: 07.10.2015 23:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

Może się oddali do adopcji? emotka

Joan, i w tej sytuacji  emotka Twoja stopka jest jeszcze bardziej aktualna

Cóż mogę powiedzieć: jak się człowiek zapędzi, to nawet nie wie, kiedy zboczy z drogi. Dlatego warto sobie czasem wzajemnie dać kopa w tyłek. Zawsze służę pomocą emotka

ale niektórzy wolą być kopani a mimo to, nic sobie z tego nie robią... jak to mówią.. psy szczekają a karawana idzie dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6089771 Napisano: 07.10.2015 22:50:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Może się oddali do adopcji? emotka

Joan, i w tej sytuacji  emotka Twoja stopka jest jeszcze bardziej aktualna Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6089764 Napisano: 07.10.2015 22:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia, ciekawe jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6089754 Napisano: 07.10.2015 22:26:22 w Wkurza mnie...
nie da się wyjaśnić... bo osoba prywatna może powołać się na Ustawę o ochornie danych... zaś ktoś, kto ma firmę, nawet jednoosobową - nic nie możd zrobić.
Chociaż na moim przykładzie powoływanie się na przepisy nic nie daje, bo oni ciągle dzwonią, i coągle z nowych numerów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6089738 Napisano: 07.10.2015 22:03:04 w Wkurza mnie...
mczarna - również rozumiem, że to praca i jakoś muszą zarabiać na życie. Ale do szewskiej pasji doprowadza mnie to, że oni wiedzą, że to oszustwo i mimo wszystko dzwonią.
Do mojego męża ciągle dzwonią z rzekomymi fakturami za reklamę. Są podpisane umowy z 3 firmami i wiadomo, gdzie co i jak. Zaś inni dzwoniący to zwykli oszuści żerujący na tym, że osoby prowadzące własną działalność gospodarczą nie znają się na tym wszystkim  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6089736 Napisano: 07.10.2015 21:59:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak Wam się podobają te wyniki? http://www.delika...CIZCY_KONKURS_DC.pdf

ten konkurs https://www.e-kon...um.html#.VhV4Yvntmkp

Rozumiem granie na rodzinę.. ale na zmyślone nazwiska??? to już przegięcie emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6089715 Napisano: 07.10.2015 21:25:18 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie piramidalnie oszuści i naciągacze... dziś dzwonili znowu, mam ich zapisanych jako "oszuści 2" emotka wymyśliłam sobie, co im powiem, więc na dzień dobry, jak usłyszałam pytanie, czy jestem z Legnicy, powiedziałam, że nie i zapytałam o firmę. Babka zaskoczona odpowiedziała, że z Poznania... hehehe.. a jak zapytałam o nazwę firmy, to coś tam niewyraźnie powiedziała. Na moją prośbę o powtórzenie - rozłączyła się  emotka  szkoda, bo nie skończyłam pytań z mojej listy "10 pytań do..."

Wkurzają mnie dlatego, że nie mam nic przeciwko telefonom z ofertami, jeśli te oferty są wiarygodne i prawdziwe... a nie dzwonią i zawracają tyłek zaproszeniami na oszukańcze pokazy. Pytają albo o Legnicę albo o Siemianowice Śląskie i za każdym razem dziwnym trafem mój numer "został wygenerowany automatycznie".
Gdybym za każdym razem wygrywała w lotto albo w konkursach, jak często mam "szczęście" być wygenerowana, to byłabym szczęśliwa...

Jak myślicie.. można to gdzieś zgłosić jako nękanie?? bo nie ma tygodnia, w którym mam spokój od takich "szczodrych ofert". Zaś powoływanie się na Ustawę o ochronie danych osobowych i prośby (żądania) usunięcia danych nic nie dają emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6088384 Napisano: 06.10.2015 09:24:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dziś doładowanie z GFK, poczta polecony, wysłany 1.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6087072 Napisano: 05.10.2015 01:25:59 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Joan, ryczę ze śmiechu. Ja na tej środkowej paczce widzę napis ziółko, to na pewno jej mąż   emotka

mój mąż nie siedziałby w wannie pełnej laysów, bo... nie mamy wanny emotka   poza tym ten wygląda na nieopierzonego młokosa z mlekiem pod nosem emotka   no i on jara się "niezłym ziółkiem", a ja po prostu taka jestem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6086670 Napisano: 04.10.2015 10:42:53 w Wkurza mnie...
majonez - co z tego, że pousuwam, skoro i tak następni się wpiszą??? no i zaraz będą komentarze, że "jak nic nie wygrywam, to chociaż bilety wpiszę"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6086437 Napisano: 03.10.2015 23:40:58 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

masakra z nowym o2 (pocztą). Najpierw miałam kłopot z wejściem na konto, a gdy już jakoś to opanowałam, za jakiś czas córka skorzystała ze swej  poczty na moim laptopie, zapisały się jej dane, których nijak nie mogę wykasować:( wygląda to tak, że jest wciąż jej login, ale hasło mogę wybrać z innych kont, co jest niedorzeczne, bo przecież do jej loginu tylko jedno hasło pasuje;( ostatecznie, żeby wejść na swoją pocztę, loguję się na jej, po czym muszę się wylogować, i mam starą planszę zaloguj ponownie, z której dopiero bez problemu wchodzę do siebie;(

Jeśli masz przeglądarkę Chrome to zrób takie coś:
1 - w prawym górnym okienku masz 3 poziome kreseczki... wchodzisz w to i klikasz "ustawienia"
2 - schodzisz na dół listy i masz "pokaż ustawienia zaaawansowane", lista się rozwija i masz "hasła i formularze"
3 - jeśli masz zaznaczone okienko "proponuj zapamiętywanie haseł internertowych". Zarządzaj hasłami. Klikasz na to zarządzanie.
4 - masz listę zapisanych loginów oraz haseł. Szukasz loginu córki, zaznaczasz go i usuwasz. I już nie będzie pokazywał się jej login w polu logowania.
W ten sposób możesz pousuwać zdublowane hasła albo takie, których już dawno nie używasz, a są nadal zapisane w przeglądarce.

Myślę, że w innych przeglądarkach będzie podobnie... musisz po prostu poszukać w ustawieniach i zarządzaniu hasłami Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6086250 Napisano: 03.10.2015 11:04:07 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

to mój chyba pierwszy wpis w tym dziale, bo mało co mnie wkurza - ale od dwóch dni - wrrr - o2 - serce internetu

nie możesz zalogować się na pocztę, czy coś innego? jeśli chodzi o pocztę to polecam www.prokonto.pl - możesz logować się tam bez konieczności wchodzenia na o2 emotka  ja tak robię, bo wkurzało mnie, jak wychodziłam z poczty i przenosiło mnie na stronę główną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6085793 Napisano: 02.10.2015 14:04:25 w Biedronka
jak podajecie adres banku w Mocy nagród w przypadku mbanku?
taki? 
Nazwa banku: mBank SA
Oddział: O. Bankowości Detalicznej
Adres: Łódź, ul.Mickiewicza 10, 90-959 Łódź  Wyświetl w wątku >>
0 0