Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
opłata za możliwość robienia zdjęć w pałacu - 150 zł
dotychczasowa największa opłata, z jaką się spotkałam to było 15 zł, najczęściej jest to 5 zł lub bez opłat.
Zwariowali???
nawet bez tej nocy opłata za zdjęcia jest stała.. a szkoda.. bo robię zdjęcia na pamiątkę, a nie do wykorzystania Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tiny.pl/qkvwp Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to jestem ciekawa, kto będzie pamiętał o mnie, jak będzie czas
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z drugiej strony, jak ma czas, aby jechać w góry czy nad morze, a nie ma godziny, żeby wpaść do mnie, bo akurat ja potrzebuję? bo akurat ta godzina jest dla mnie ważna??
Nie cierrrpię imienin i urodzin.. wtedy można przekonać się, ile są warci tzw. "przyjaciele"
Mój mąż zrobił eksperyment na święta... normalnie pierwszy wysyłał życzenia do wielu osób - rodziny i znajomych.
Na te święta postanowił nie wysyłać do nikogo jako pierwszy, bo był ciekaw, ile ludzi będzie o nim pamiętało.
Wynik eksperymentu - JEDNA osoba!!! i to jeszcze taka, po której nie spodziewał się życzeń.
Ale jak ktoś coś potrzebuje od niego, czy ode mnie, to znajdzie drogę. Bezinteresownie nie.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak raz nie pojechałam na wezwanie to później fochy, że szok.
Też mi koleżeństwo
I te teksty... "przecież wiesz, jak to jest mieć dziecko. A sorry - TY nie masz dzieci!"
I co z tego, że nie mam?? to znaczy, że jestem gorsza?
Wszystko gotuje się we mnie na te teksty.
Rozumiem, że jak ma się dzieci to jest masa obowiązków i mało wolnego czasu.
Ale dlaczego to ja mam zawsze wszystkich rozumieć, a ktoś nie może zrozumieć mnie choć raz??
I jeszcze wkurza mnie, że niektóre kobiety tak się zmieniają po urodzeniu dzieci.
Wcześniej zakamieniała przeciwniczka dzieci.. do czasu zaliczenia wpadki, a później wielka matka-Polka
tak tak.. wredna jestem. Ale w końcu kielich goryczy wypełnił się po brzegi i musiało się wylać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam nic nigdy nie odprowadzałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam przeczytanie regulaminu klubu https://www.askgf...x.php?id=18&L=pl Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co wiem, to niby od drobnych wygranych nie rozliczasz się. Jeśli wygrasz coś większego i chcesz to sprzedać, np. samochód, to musisz poczekać min. 6 miesięcy od końca miesiąca w którym dostałeś nagrodę.
Np. jeśli wygrałeś coś na początku lutego, to czas liczy się od końca lutego (bezpieczniej od początku marca), czyli dopiero na początku września możesz sprzedać auto bez odprowadzania 19% podatku.
Coś mi świta, że ogólnie od rzeczy powyżej tysiąca złotych liczy się to pół roku, ale nie jestem pewna.
Jeszcze jest kwestia, czy dużo sprzedajesz, czy tylko sporadycznie.
Bo jeśli dużo i cenne rzeczy, to chyba inaczej to wszystko jest rozliczane.
Ale to nie moja "półka", więc nie wiem
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaaasne... a jak zwróci się uwagę komuś, to od razu jestem zazdrośnica i żal mi cenzura ściska
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopisuję się
albo takie konta, które mają same imiona albo podzielone imiona, zamiast nazwiska.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
;)
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego nie mogę wygrać tego, na czym mi zależy?????????
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam dowód na to - ile razy mail czy sms wysłany później wygrywał? a ten co był pierwszy z moimi danymi to oczywiście był pomijany
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja.. zaś na fb wygrywają najczęściej te same osoby, które się podlizują, albo tworzą "słodkie" kolaże.
Zaś wkurza mnie, jak jest fajna nagroda i pytanie z serii "dlaczego to ty powinnaś wygrać nagrodę"
Jak widzę to pytanie, to od razu odpuszczam, bo nie słodzę, nie rymuję, nie biorę na litość, nie potrafię żebrać o nagrodę.
Po prostu żenada....
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz im to napisać
Swoją drogą jestem ciekawa, co się dzieje z tymi danymi później? jak one są zabezpieczone??
Może warto zapytać kogoś z zewnątrz, np. rzecznika praw konsumentów?
Chyba naskrobię im maila w tej sprawie, żeby wiedzieć na przyszłość, jak reagować na takie coś.
Podaj im swój adres, napisz, dlaczego nie podajesz danych wrażliwych (pesel i nr dowodu).
Jeśli przyślą nagrodę - ok. Jeśli nie - kij im w oko
Fajnie by było, gdyby więcej osób tak zrobiło - tzn. nie podało tych danych. Może Rafaello pomyślałoby następnym razem?? Wyświetl w wątku >>