Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#7306302 Napisano: 16.10.2025 15:43:23 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
8stokrotka238 napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ręczniki papierowe? Oprócz foxy

W Kaufie możesz kupić cokolwiek emotka

Wiem 😁 szkoda tylko, że Smolar zrobił takie ograniczenia, że jedna osoba nie może używać 2 kart nawet na różne osoby... co prawda mam tylko jedną, bo mój mąż upiera się, że nie chce kolejnych aplikacji zakupowych 😜😆

Ale kto to sprawdzi? 😜

W sklepach nie chcą wydawać więcej zdrapek jednej osobie. Kasjerka mówiła, że nawet jak jedna osoba ma 2 różne karty to i tak dostanie jedną. Poza tym nawet w regulaminie jest zapis o dzieleniu zakupów i paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7306130 Napisano: 16.10.2025 00:46:26 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ręczniki papierowe? Oprócz foxy

W Kaufie możesz kupić cokolwiek emotka

Wiem 😁 szkoda tylko, że Smolar zrobił takie ograniczenia, że jedna osoba nie może używać 2 kart nawet na różne osoby... co prawda mam tylko jedną, bo mój mąż upiera się, że nie chce kolejnych aplikacji zakupowych 😜😆 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7306076 Napisano: 15.10.2025 19:57:39 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Ręczniki papierowe? Oprócz foxy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7306074 Napisano: 15.10.2025 19:55:30 w Wkurza mnie...
kiwiwi fakt, nie dodałam emotki emotka z tymi groźbami i wyszło na poważnie emotka Wyświetl w wątku >>
2 kiwiwi, nkba 0

ziolko

#7305994 Napisano: 15.10.2025 15:16:51 w Wkurza mnie...
Zobaczcie, jak "miłe" słowa dostałam za to, że dałam komuś karniaka 
"pamietaj karma istnieje za kazdy punkt jedna choroba w rodzinie wiecej,pozniej ludzie sie dziwia ze bliscy chorują na raka a to przez ich zachowanie.krzeptuchy istnieją i działają pamietaj sam jestes kreatorem swoich chorob"

Autorowi tego wpisu kazałam spier..alaćemotka
Wiecie, że dosłownie ręce mi opadły... dawałam wiele punktów karnych, nawet banów. Czasami dostawałam pytanie, za co i że inni też pisali itp. Ale takie coś dostałam pierwszy raz. Czy można to podciągnąć pod groźby karalne? Czy może potraktować to jako niestabilną psychikę autora? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7305766 Napisano: 14.10.2025 18:47:34 w Punkty karne
minibecia +1 punkt za wcześniejsze dyskusje w mdw Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

ziolko

#7305764 Napisano: 14.10.2025 18:47:15 w Punkty karne
minibecia +1 punkt za dyskusje w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7305763 Napisano: 14.10.2025 18:41:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 moim zdaniem warto skontaktować się z rzecznikiem praw konsumentów albo ze sponsorem nagród w danym konkursie, że ktoś wygrał, ale nie może dostać nagrody, bo agencja nie podaje numerów kontaktowych na przesyłkach, przesyłki wracają i nie są ponownie wysyłane. A przecież laureat spełnił wszystkie wymagania zgodnie z regulaminem. Przez ten brak kontaktu kurierzy nie mogą zadzwonić i nie dostaje się powiadomień o wysyłce Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7305504 Napisano: 13.10.2025 21:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia moim zdaniem można z nimi walczyć w tej sprawie, bo nie po to podaje się te dane, żeby agencje nie podawały ich później do przesyłki. Przecież ludzie pracują albo idą na zakupy i skąd mogą wiedzieć, że akurat tego dnia będzie kurier??? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7305479 Napisano: 13.10.2025 19:18:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że w moim mieście powstają dwie nowe galerie, ale ze sklepami, które już w mieście są. PO CO??? Dlaczego nie zrobią Intermarche, Auchan, czy innych, których nie ma?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7305478 Napisano: 13.10.2025 19:16:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Izzaja44 napisał(a):

Cześć. Chciałem podpytać o moją sytuację, wygrałem walizkę Kinder. Nie miałem info o wysyłce. W piątek zadzwonił kurier, nie odebrałem bo byłem w pracy. Oddzwoniłem po 15 poinformował o paczce i że przywiezie w poniedziałek. Dzisiaj czekałem w domu ale nikogo nie było, napisałem do organizatora i dostałem maila, że paczka zwrócona, bo kurier był podobno w czwartek i piątek. W śledzeniu faktycznie pokazuje zwrot. Czy da się coś zrobić? Gdybym miał maila z wysyłką to bym kogoś zorganizował do odbioru a tak to kurier olał mnie, odklikał i mi nagroda przepadła. Proszę o pomoc 🙁

U mojej siostry mugola konkursowego to samo. Nie miała żadnej informacji od kuriera, że jest jakakolwiek wysyłka. Kurier nie zadzwonił ani nic. Dopiero gdy napisała do organizatora z pytaniem "kiedy zostanie walizka wysłana bo ona wyjeżdża" została poinformowana, że kurier już był, walizka wróciła do nich i oni już jej nie będą nic wysyłać. Nie odebrała, jej problem, przepadło. Tak więc raczej nic nie zrobisz. Taki organizator emotka

To jakieś jaja emotka
I w ten sposób organizator będzie miał dużo nagród dla siebie, bo nie raczyli poinformowac ludzi, że nagrody są wysłane (w sensie, że nie było automatycznej informacji od firmy kurierskiej) Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7305416 Napisano: 13.10.2025 14:58:36 w Punkty karne
1 cb656 0

ziolko

#7305031 Napisano: 11.10.2025 16:59:23 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Serio muszą ogrzewanie w sklepach ustawiać na ponad 30 stopni emotka
Mokra wróciłam no zdrowie moje na tym nie skorzysta niestety.

Widziałaś na klimie 30 stopni? Bo ja widziałam max 24. Poza tym nie może być za wysoka temperatura, bo np czekolady zaczną się rozpływać.
Jak się wchodzi z zewnątrz to zawsze wydaje się, że temperatura jest za wysoka. Poza tym czasami kobiety po 40 mają zwiększone odczuwanie ciepła i np nawet zimą chodzą w lekkich kurtkach przejściowych Wyświetl w wątku >>
2 cb656, andii 0

ziolko

#7304960 Napisano: 11.10.2025 10:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmas napisał(a):

ziolko napisał(a):

SZCZĘŚCIOMAT. Po wysłaniu wczoraj ostatniego maila z pytaniem, czy można wygrać na jeden los konkursowy nagrodę natychmiastową i nagrodę finałową - pan już nie odpisał. A w poniedziałek losowanie... emotka

Jeśli nie można by było wygrać nagrody natychmiastowej i finałowej za te same zakupy, to po co drukowałyby się dwa osobne papierki? 

Spójrz na punkt 3.13 regulaminu Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

ziolko

#7304958 Napisano: 11.10.2025 10:18:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

ziolko napisał(a):

SZCZĘŚCIOMAT. Po wysłaniu wczoraj ostatniego maila z pytaniem, czy można wygrać na jeden los konkursowy nagrodę natychmiastową i nagrodę finałową - pan już nie odpisał. A w poniedziałek losowanie... emotka

A natychmiastową to którą masz na myśli?

Puszka napoju, kubek, chipsy jabłkowe itp. To wszystkie rzeczy, które wygrywa się od razu w automacie Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

ziolko

#7304923 Napisano: 10.10.2025 22:28:38 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Zobaczyłam kawałek procesu Żaka (wypadek na trasie łazienkowskie) ale on jest bezczelny 30 lat których i taki niestety nie dostanie to kara a łagodna:( Ciśnienie mi skoczyło jego głos ,mowa ciała, wygląd .Jak z najgorszych koszmarów o przemocy i braku kary.

Też mnie wkurza ten zadufany bucefałemotka  zero pokory, zero jakiegoś współczucia. Zabił człowieka przez swoją bezmyślność i brawurę a zachowuje się tak, jakby potrącił gołębia miejskiego albo wróbla.  
Mam nadzieję, że dostanie najwyższy możliwy wyrok. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7304921 Napisano: 10.10.2025 22:19:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SZCZĘŚCIOMAT. Po wysłaniu wczoraj ostatniego maila z pytaniem, czy można wygrać na jeden los konkursowy nagrodę natychmiastową i nagrodę finałową - pan już nie odpisał. A w poniedziałek losowanie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

ziolko

#7304664 Napisano: 10.10.2025 10:28:45 w Mam problem...
MDL napisał(a):

Do tej pory byłam w domu, więc nie miałam problemu z odebraniem przesyłek od Smolara. Obecnie pracuję i mam kolejną informację o braku możliwości odebrania przesyłki. Jakie u Was to wygląda? Jakie znaleźć można rozwiązanie? Nie bardzo da się dogadać z kurierem...

Czy jest szansa na to, żebyś podawała adres do pracy? Miałabyś możliwość odbierania nagród tam, gdzie pracujesz? Albo w punkcie odbioru? Jaki to kurier? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

ziolko

#7304506 Napisano: 09.10.2025 14:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W sprawie Szczęściomatu w c4. Wczoraj dzwoniłam do agencji, odebrał jakiś mężczyzna. Kazał mi napisać maila i podał swój adres. Napisałam, podałam też punkty regulaminu, o które mi chodzi. Na razie nie mam odpowiedzi, telefonu nie odbiera (może jest zajęty?). Więc dziś wysłałam to samo na maila ogólnego. Ciekawe czy I co tym razem odpiszą...

Edit 1. Odpisał inny mężczyzna, ale nie na temat. Napisał o limicie natychmiastowych wygranych 😉 ponowiłam pytania dotyczące punktów 3.12 i 3.13.

edit 2 - odpowiedź z agencji "Dzień dobry, tak można być zwycięzcą nagrody natychmiastowej i finałowej. z poważaniem, xxxx"
Usunęłam nazwisko pracownika, bo nie wiem, czy można tak po prostu je podać.
Dopytałam jeszcze o kwestię tego, czy ta ewentualna wygrana może być na jeden kupon loteryjny  czy na dwa Wyświetl w wątku >>
2 andii, darog 0

ziolko

#7303334 Napisano: 05.10.2025 19:43:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale to nakręcone emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0