Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5497991 Napisano: 07.12.2012 08:14:32 w Punkty karne
darlenka +1 punkt za zbieranie głosów w temacie kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5494651 Napisano: 05.12.2012 05:52:51 w DARMOWE minuty i startery
właśnie ta usługa została włączona u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5494632 Napisano: 05.12.2012 05:45:31 w DARMOWE minuty i startery
ciekawa oferta orange

„Nielimitowane rozmowy i SMS-y”
obowiązuje od dnia 1 grudnia 2012 r. do 14 stycznia 2013 r.

Nielimitowane rozmowy i SMS-y („Promocja”) to promocja dostępna dla Abonentów taryfy Orange One oraz Abonentów oferty Zetafon, Minutofon lub Gotowy do Rozmowy z taryfą Orange One (zwanych dalej „Abonentami”). W ramach Promocji przy doładowaniu konta kwotą co najmniej 25 zł Abonent otrzymuje Nielimitowane minuty i SMS-y do wszystkich sieci komórkowych w Polsce („Bonus”)

http://www.orange...-i-SMSy,article.html

jestem w trakcie włączania, więc nie wiem, czy działa

poza tym jesli ktoś ma konto ważne rok, to przy tej ofercie jest wazne tyle czasu, za ile będzie doładowanie

Usługa wyklucza się z promocją „Konto ważne rok”.
-----
ale pewno będzie można włączyć to konto po zakończeniu promocji z doładowaniem

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5490557 Napisano: 03.12.2012 10:32:09 w Rossmann
jak się wkurzę, to burzycielkę zbanuję emotka
a co emotka
wiadomo kogo Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5490552 Napisano: 03.12.2012 10:30:05 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie reklamy przed każdym materiałem video jaki odtwarzam. Czy nadawcy i zleceniodawcy tych reklam myślą, że dzięki temu, że mnie wkurzą sprawią, że kupię to, co zareklamują? emotka

to to nic... chciałam coś na onecie obejrzeć, to było SZEŚÆ reklam na początku
szlag mnie trafiał
ludzi też, sądząc po komentarzach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5490301 Napisano: 03.12.2012 09:06:31 w Rossmann
joaska81 napisał(a):

To może wrócimy do tematu konkursów? emotka

mile widziane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5489969 Napisano: 03.12.2012 07:21:20 w Rossmann
0 0

ziolko

#5489828 Napisano: 03.12.2012 06:27:37 w Rossmann
LUDZIE

SKOÑCZCIE TE OSKARŻENIA I INNE INWEKTYWY, BO NIEDOBRZE SIÊ ROBI, JAK SIÊ CZYTA TE WASZE WPISY

emotka fftopic:

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5489822 Napisano: 03.12.2012 06:25:59 w GFK
gargi - skopiuj to i wklej w maila do nich, napisz, kiedy ten błąd się pojawił i poproś o możliwość dokończenia ankiety i doliczenie punktów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5488702 Napisano: 03.12.2012 12:40:36 w GFK
marlenkalw napisał(a):

Doładowanie zamówione pod koniec miesiąca powinno przyjść do 15 tak? Bo już zapomniałam tak dawno nie nazbierałam tylu pkt emotka

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5486651 Napisano: 02.12.2012 05:43:02 w Wkurza mnie...
szlag mnie trafia, jak widzę na poczcie maile z najszybszy-wygrywa

nie pomagają maile wysyłane na ten adres mailowy, co jest podany w regulaminie, bo wysyłałam wielokrotnie, ostatnio się wkurzyłam i wysłałam maila na ogólny adres do agencji od tego pożalsię konkursu

Witam
Kilkakrotnie wysyłałam maila na podany w regulaminie adres odwolaniezgody@najszybszy-sms-wygrywa.pl, aby usunąć mój adres z Państwa bazy danych i żebym nic w końcu od Was nie dostawała.

Mimo wysłania - ostatnie 1.10 i 17.08.2012 - NADAL otrzymuję ten spam, którego sobie nie życzę, bo trudno nazwać te maile inaczej.

Dlaczego nie usuwacie adresów mailowych, skoro jest to ustanowione w regulaminie? i ludzie wysyłają? moja mama również nie chce waszych maili i również wysyłała odwołanie zgody a maile jak przychodziły tak przychodzą.

Więc proszę o usuniecie adresów:

xxxxxxxx@wp.pl
xxxxxxxx@wp.pl
xxxxxxx@o2.pl

NIE WYRAŻAM ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH UZYSKANYCH Z TYCH ADRESÓW ANI NIE CHCÊ OTRZYMYWAÆ ŻADNYCH OFERT.

Łamiecie Ustawę o Ochronie Danych Osobowych!!!

USTAWA
z dnia 29 sierpnia 1997 r.
o ochronie danych osobowych

http://bip.warsza..._ochronie_danych.pdf

Art. 32. 1. Każdej osobie przysługuje prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej
dotyczą, zawartych w zbiorach danych, a zwłaszcza prawo do:
6) Żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeÅ?eli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane,

Jesli choć jeszcze jeden mail dotrze na w/w adresy, to zgłaszam sprawę do GIODO i UOKiK.

Katarzyna xxxxx

a oni ZNOWU mi przysłali kolejnego maila!!!
wypowiadam im wojnę emotka
nic nie daje blokowanie adresu i domeny, pisanie do nich... NIC
ktoś ma jakiś sposób na nich??
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5485334 Napisano: 01.12.2012 11:39:41 w Pomocy!!!!
awi - chyba w irfanie jest w Plik-> przechwyć/skanuj (skrót klawiszy Ctrl+Shift+A)

nie wiem, czy to to, bo nigdy nie skanowałam nezpośrednio z irfana Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5485300 Napisano: 01.12.2012 11:09:43 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

Czy ktoś się zna na pracy skanera?
Nie umiem tego ustrojstwa pojąć emotka

Czy do skanowania zdjęć jest niezbędny program OCR?

z reguły powinna być płyta ze sterownikiem do skanera, wtedy instaluje się program do skanowania i wystarczy wcisnąć np. epson scan, wybrać parametry i już skanuje (mam Epsona, dlatego tak napisałam) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5484166 Napisano: 01.12.2012 01:49:02 w Allegro.pl - bez linków
teoretycznie tak, ale praktycznie mało kto to robi

ale z drugiej strony jeśli przychód ze sprzedaży w ciągu roku jest niższy, niż kwota wolna od podatku, to nie trzeba

i jest jeszcze kwestia, czy sprzedajesz ze stratą, np. coś warte 1000 zł sprzedajesz za np 800
---------
ale w 100% nie jestem pewna, nich inni również się wypowiedzą

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5484149 Napisano: 01.12.2012 01:41:13 w Wkurza mnie...
hmm...
siostrze przydałaby się szkoła życia.
Nie trawię takich osób i nie rozumiem, jak można być tak gigantycznym leniem i osobą nieczułą (dot. tabletek).
Czy ona postradała rozum??
Ciekawe, co by powiedziała, gdyby to ona potrzebowała czegoś i ktoś by zareagował, tak jak ona?

Olej, to co powie mama. Ty wiesz lepiej, jak jest

Znam osobę, moją koleżankę, co też ciągle słyszała, że w domu nic nie robi, to, czy tamto niezrobione (np. 6 rzeczy zrobione, a jedna nie, to nie liczyło się tamto co jest dobrze, tylko to jedno źle). Matka wracała z pracy i koleżanka od progu słyszała, jaki tu bałagan!! więc to ją podłamywało, bo mimo starań nie była doceniana. Ile ja się nasłuchałam o tym...
Ale jak osoba wyprowadziła się z domu, to jej rodzice przejrzeli, że faktycznie jej pomoc jednak była większa, niż myśleli. Nawet jeśli uważali, że tak nie jest.

I po czasie sami przyznali rację. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5484129 Napisano: 01.12.2012 01:28:42 w Wkurza mnie...
Merkana a teraz gdzie jesteś?
u siebie czy u rodziców?

bo jeśli u siebie, to może nie jedź w ten weekend do rodziców?
pojedziesz np. za tydzień o zobaczysz, czy będą coś mówili i jak będzie
A jechać teraz do nich, w takim nastroju jak jesteś, to kiepski pomysł.

Bo moim zdaniem oni wszyscy czekają, aż Ty przyjedziesz i posprzątasz, więc nie opłaca im się sprzątać w ciągu tygodnia, skoro mają darmową sprzątaczkę. Siostra powinna ruszyć tyłek i trochę ogarnąć dom - ma 16 lat i korona jej z głowy nie spadnie, jak się ruszy.
Chyba, że jest z rodzaju, że ma dwie lewe ręce i nawet wodę przypala...
No ale całe życie nikt nie będzie na nią i za nią robił!
jeśli kiedyś wyjdzie za mąż i mąż nie będzie z rodzaju tych, co lubi mieć piękną żonę, żeby pachniała, to będzie sam zasuwał albo wynajmie pomoc domową.
Ale marne szanse na to.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5483817 Napisano: 01.12.2012 11:09:25 w Punkty karne
elminio +4 punkty za ukryte reflinki w różnych tematach. Reflinki do zbierania głosów tylko w tematach: kliknijcie, wymiana lajków na fb oraz reflinki

inne tematy są zakazane

to na ostrzeżenie.. jeszcze jeden i ban Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5483809 Napisano: 01.12.2012 11:05:06 w Wkurza mnie...
Mariola, ciepły (tani?) opał - pewno grałaś o tonę węgla za darmo?
też mi przysyłają ciągle smsy ;/
Petunija1 - cieszę się, że się udało Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5483330 Napisano: 30.11.2012 10:13:44 w GFK
ango napisał(a):

badanie o sieciach spozywczych, ale nie wiem czy ukończone, bo na koniec nie było podziękowań i wzmianki o przyznanych punktach, tylko jakiś komunikat po angielsku. Wchodząc na moje punkty widzę, że badanie jest rozpoczęte. Czy trwa to jakis czas zanim pokażeukończone i przyzna punkty, czy już mam do nich pisać? Chodzi o 165 punktów

napisz i wklej ten komunikat
i podaj, na jakim etapie przerwało

ja pisałam reklamację 2x i przyznali mi punkty, raz szybko, raz musiałam się upominac Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5483176 Napisano: 30.11.2012 08:59:05 w GFK
u mnie na razie 6 listów
akcja przedłużona o tydzień (miała trwać do 29.11) Wyświetl w wątku >>
0 0