Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
następnym razem wysyłaj za potwierdzeniem odbioru Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz znaleźć placówkę poczty wg rejonu adresata (ew. zadzwonić na pocztę główną w danej miejscowości i dowiedzieć się, jaki rejon ma dana ulica - powiedzą), zadzwonić tam, podać numer nadania oraz wszystko inne, jeśli będą chcieli (od kogo, do kogo, kiedy wysłana, skąd) i dowiedzieć się, czy i kiedy została odebrana, oraz przez kogo, wtedy będziesz wiedziała, kto kłamie, ale widać odbiorca - pewno list leży gdzies na biurku przywalony papierami a oni twierdzą, że nie ma
niestety obecnie na infolinii ogólnopolskiej nie udzielają takich informacji, bo jest śledzenie przesyłek i widzą to samo, co my
ale w oddziale poczty można spokojnie się dowiedzieć Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, że nie powinnam się śmiać, ale określenia są super
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na drugi dzień będę miała pyszności
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że cena podobna u mnie, ale przez te deszcze szybko się psują i nawet do następnego dnia nie wytrzymują, tylko pleśnieją, śmierdzą i za grosz nie ma cudownego zapachu truskawek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wizaz.pl/f...wthread.php?t=599384 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam problem z zębem - może nie rwanie, ale poblematyczna robota i powiem Ci, że 3 razy podchodziłam do tego zęba (raz byłam to zrobiłam inny ząb, drugi raz - nie poszłam, ostatnio znowu inny ząb).
Dosłownie mam takie nerwy na tego zęba, że szok, nawet rwania nie bałam się tak
chociaż ogólnie zauważyłam, ze jestem strasznie znerwicowana, byle co i mnie trzęsie
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
flagowy konkurs z clubcard, co nikt nie wygrał
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja dołączam do grona pro...
już nie macie jakich tematów zakładać, tylko takie, co okazuje się, ze znakomita większość ludzi na to cierpi, jest bardziej rozpowszechnione, niż katar
też tak mam, też odkładam... o ilości konkursów zaznaczonych na szaro, żeby zrobić później, jak pomyślę nad nimi, a o których zapominam, nie wspomnę
przypuszczam, że powodem tego zaburzenia jest
kiepskie zarządzanie czasem
bo widzę sama po sobie, ile to ja mam planów na dany dzień, a później okazuje się, że nie zrobiłam połowy, bo źle sobie rozplanowałam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszukaj tutaj http://www.orange...010384,article.html#
zależne od taryfy i co się chce - smsy czy rozmowy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co innego, jak cytują ciągle
ostatnio jest tego zatrzęsienie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę, że chodzi o poczucie większego zysku, ale kurrrczee..
nie wiem jak wy, ale jak czytam jakieś wypowiedzi to mimowolnie patrzę na górę, a na dół mało, i co? a właśnie na dole jest nowszy wpis
jak dla mnie totalnie bez sensu i składu jest takie cytowanie
albo ktoś pisze
dziś wygrałem piłkę
i jeszcze dzwonek z tictaca
(przykład wzięty z chmurek
ale czy nie lepiej by było rozdzielić, skoro i tak to nie nastąpiło jednocześnie???
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanawia mnie, dlaczego jak piszecie o swoich wygranych w mdw, albo dziś dotarła, w ciągu jednego dnia, to cytujecie swoje wcześniejsze wypowiedzi z nagrodami, nawet jak są o 1 wpis wyżej
co chcecie tym uzyskać??
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, że jak ludzie dodają konkursy a te ukazują się z opóźnieniem, to może trochę zniechęcić, ale weźcie pod uwagę, że każdy ma swoje życie (dzieci, studia, pracę, jakieś problemy większe i mniejsze) i czasami to życie koliduje z forum.
Poza tym ludzie różnie dodają konkursy, jednego dnia jest ich dużo a innego mniej
w chwili obecnej są dodane na bieżąco
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wchodzisz w swoją galerię zdjęć i jak pokaże się nowy widok, to masz ikonki na dole zdjęcia i tam jest jako 4 od prawej ustaw jako awatar
ustawiasz wielkość awatara rozciągając myszką, później zatwierdzasz ustaw
masz podgląd jak to będzie wyglądało Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to napisz, że wyślesz po takim czasie, jak ona wpłaciła kasę