Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tym właśnie mówię ;/
ja mam zbliżeniową pre-paid
więc najpierw muszę doładować, zanim pójdę nią płacić, hehe
i tak jest pusta Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież to kpina, zdobywają potrzebne informacje i dają z łaski na uciechę 10 punktów
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
każda transakcja do 50 zł nie wymaga podawania pinu, więc ktoś, kto ma czytnik czy jak to się nazywa, przejeżdżając w pobliżu torebki, plecaka, marynarki.. czyli miejsca, gdzie może być karta, może za każdym razem pobierać max 50 zł i nie dowiemy się o tym, dopóki kasy nie braknie
z jednej strony wygoda, a z drugiej duże ułatwienie dla złodziei
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tym bardziej powinnam mieć możliwość jej dokończenia, skoro Ty wypełniłaś ją od początku!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znowu problemy z ankietą, tym razem na koncie mamy
była ankieta kosmetyki, ważna do dziś, dość długa 35 minut, do zdobycia 225 punktów
niestety nie udało się zrobić od razu (z powodu braku czasu), więc ankieta została przerwana po kilkunastu pytaniach
chciałam wrócić do niej wczoraj i już nie dało rady, bo przekroczono ilość ludzi
napisałam do nich od razu, ze mam nadzieję na zakończenie ankiety i dlaczego jest już nieaktywna, skoro była rozpoczęta i na razie nie mam odp
w ogóle jakos ten gfk schodzi na psy
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym niewydane nagrody też powinni wydać
i dlaczego nie ma tak, że nagrody przysyłają do domu, tylko trzeba odbierać w sklepie?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej, jesli skontaktujecie się z jakimś rzecznikiem praw konsumenta, który ma poukładane w głowie, żeby doradził, co i jak
jakie przepisy zamieścić w reklamacji, żeby była jak najbardziej podparta prawnie, bo wtedy inaczej to wszystko wygląda.
Fakt, że w regulaminie jest, że list ma dotrzeć w ciągu 12 dni do agencji, ale z drugiej strony powinni też brac pod uwagę datę nadania listu, czyli w ciągu 7 dni przewidzianych w regulaminie (punkt wcześniej)
Więc zasłanianie się tylko jednym punktem powyższego regulaminu i nie branie pod uwagę innego, to jest wybiórcza interpretacja na ich korzyść.
Skoro wiecie, że jest więcej takich osób, to oprócz przepisów sugeruję też dopisać informację o tym, że na pewno media zainteresują się tą sprawą, szczególnie, że wiele osób jest oszukanych - kupili produkty, wygrali, wysłali paragony po czym wielkie zdziwienie, że jednak nagrody nie dostaną, bo komuś z agencji nie chciało się ruszyć tyłka.
A skoro mieli awizo na dany list, to powinni wziąć pod uwagę, że list jednak dotarł w ciągu 12 dni.
I ich zakichanym obowiązkiem jest wydanie nagrody.
Wedel coś robi sobie ostatnio antyreklamę.. najpierw ptasie mleczko i wszędzie eRki a teraz ten konkurs.
masakra... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego, że fizycznie kartę miałaś przy sobie.
Jeśli byś zgłosiła kradzież lub zgubienie karty i poszła z tym na policję i do banku, to bank ponosiłby odpowiedzialność za każdą transakcję dokonaną po zgłoszeniu, ale nie przed.
Więc teoretycznie szanse są niewielkie, żeby coś się udało zdziałać
duża to kwota była?
Na pewno zawsze tą kartę miałaś przy sobie? nie zostawiłaś gdzieś portfela, torebki na chwilę? albo czy zawsze podczas płatności widziałaś co się dzieje z tą kartą??
kiedyś oglądałam w tv program o oszustach (co prawda w Anglii), ale teraz potrafią w ciągu kilku sekund, na oczach właściciela skopiować kartę i wtedy za skarby świata nie udowodnisz, że coś nie tak, skoro kartę zawsze miałaś przy sobie...
informuj na bieżąco, co i jak
Mam nadzieję, że mimo wszystko uda się to załatwić jakoś pozytywnie, walcz o swoje
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedna osoba - zdarza się... ale nie tyle i to ile z głównymi nagrodami!!
i co z tego, że kosze przyznali?? pocieszenie za co?
skoro wygraliście piłki czy xboxy, odesłaliście wszystko w terminie, to powinni wam przyjąć listy (daty nadania na stemplu są).
Obowiązują przepisy publicznego przyznania nagrody!!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu, po prawej jako napisz do nas Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zerknij na moją stopkę - tam są rózniaste smsy i agencje - warto zapisać sobie plik Pdf na kompie, aby mieć w razie potrzeby
7372 SMS Teleaudio Sp. z o.o. reklamacje@teleaudio.pl; tel. (22) 514-41-91
dzwonisz lub piszesz i prosisz o wykasowanie z bazy danych i nie przysyłanie żadnych reklam ani informacji Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to ciekawi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
;) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie, po co mam wygrywać, skoro mogę płacić podatek od złudzeń???
już tak rzadko gram i zawsze nic
ja chcę kasęęęęęę!!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym wygrać kasę, jakąś okrągłą sumkę, a tu nic nie wpada, nawet bony za 50 zł
a kasa tak by mi się przydała...
a tak? nic konkretnego nie wpada, co prawda książki lubię, ale...
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie pytania w innych tematach lub na pw Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ile razy mam pisać, że takie coś do kliknijcie????
zaś w tych tematach tylko Info???? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane