Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4979548 Napisano: 27.01.2012 02:04:56 w Wkurza mnie...
czarna2318 napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurzają mnie fotki gołych bab, które dostaję jako SMS-owy spam emotka wraz z zaproszeniami... Ta dzisiejsza chce nawet sama opłacić hotel emotka
Czy ktoś miał taki przypadek? Zastanawiam się, która firma przehandlowała numery i teraz mam ten sprośny badziew emotka emotka

Mi też to przysyłają,a zaczęło się od tego,że wysyłałam smsa na konkurs unimilu z tesco emotka

polecam przeczytanie mojej stopki i skorzystanie z niej emotka

tam są właściciele różnych numerów i jak pozbyć się spamu, wysłać odpowiednią komendę albo napisać do zarządcy/właściciela o usunięcie numeru z bazy danych

nie raz tak robiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4977541 Napisano: 26.01.2012 01:54:57 w Wkurza mnie...
19790411 napisał(a):

ziolko napisał(a):

accu check zdrożały - można wymienić glukometr na inny, do którego paski są po 5 lub 15 zł, zalezy czy ryczałt czy 30%

Właśnie mam Accu Check emotka ale przypomniałam sobie, że dostanę glukometr http://abcleki.pl...rogram-dla-cukrzykow
Może na wizycie dostanę nowy... zwykle wymieniali bez problemu, ale teraz nie zaglądam za często do poradni.

może coś się zmieni

http://www.accu-c...6_nowykomunikat.html

w końcu 600 tys ludzi korzysta z tego

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4977477 Napisano: 26.01.2012 01:27:31 w Wkurza mnie...
mnie wkurza feeri ;/

i poczta... bo podobno moje zamówienie zostało wysłane 17 stycznia, poleconym ekonomicznym a do dziś (czyli już 9 dni) nie mam go ;/

na mojego maila z prośbą o podanie numeru nadania, żebym mogła sobie sprawdzić na infolinii poczty nie odpisali, przed chwilą dzwoniłam, to babka, z którą rozmawiałam, nie ma dostępu do książki nadawczej i mi nie poda ;/

no masakra

nie dość, ze reklamowałam rozmiar to jeszcze takie hopsy z tym wszystkim

więc NIE polecam Feeri, zresztą inni mają również problemy z nimi Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4977471 Napisano: 26.01.2012 01:25:15 w Wkurza mnie...
accu check zdrożały - można wymienić glukometr na inny, do którego paski są po 5 lub 15 zł, zalezy czy ryczałt czy 30%

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4976081 Napisano: 25.01.2012 06:36:29 w Czas na zmiany...
dzasmina napisał(a):

a ja bym chciała, żeby wiadomości z pw się nie usuwały same, albo chociaż żeby można było zapisywać te przychodzące (i żeby można je było jakoś zaznaczyć, że są ważniejsze niż inne). o

pw usuwane są po 100 dniach, wcześniej było po 60 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4972093 Napisano: 23.01.2012 09:52:34 w Czas na zmiany...
ja mam na lapku ustawione kolory stonowane, więc skoro na takich ustawieniach jest ostro, to na normalnych tym bardziej

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4970488 Napisano: 23.01.2012 09:42:49 w Wkurza mnie...
seta napisał(a):

Albo ja się już wypaliłem i nie potrafię znaleźć ciekawego konkursu, albo takowych nie ma emotka

heh...
dlatego co jakis czas trzeba zrobić przerwę, aby nabrać sił i pomysłów

jak w pracy zawodowej są urlopy tak w konkursach też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4970452 Napisano: 23.01.2012 09:14:04 w Czas na zmiany...
niech kolory zostaną takie jak teraz lub bardzo podobne (chodzi o zieleń), jak dla mnie są spokojne i nie męczą oczu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4968335 Napisano: 21.01.2012 08:36:29 w Czas na zmiany...
slavek napisał(a):

są są za ostre ale mam nadzieję, ze to wersja robocza emotka

przydałoby się złagodzenie kolorów, bo walą po oczach i dłuzszy kontakt z nimi może powodować ból głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4966282 Napisano: 20.01.2012 05:15:20 w Pomocy!!!!
Molly

1 - powiedz mu/napisz, że to definitywny koniec
2 - koniecznie powiedz narzeczonemu! powody znasz
3 - powiedz rodzicom
4 - jak ex będzie pisał, kontaktował się - NIE odpisuj! w ogóle traktuj go jakby nie istniał
5 - skoro bywasz raz u rodziców, raz u narzeczonego, to przeprowadź się do faceta i koniec
6 - zmień numer telefonu
7 - skasuj swój dotychczasowy adres mailowy - jak będzie wysyłał to dostanie info, że nie ma takiego adresu

po prostu utrudnij mu kontakt z sobą, jak to tylko możliwe

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4966178 Napisano: 20.01.2012 04:17:54 w Pomocy!!!!
Molly najlepiej by było, gdybyś się przeprowadziła, może do swojego narzeczonego??
jest taka opcja? inna miejscowość, inny nr tel Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4963694 Napisano: 19.01.2012 01:05:19 w Kaufland konkursy
i jak tam? u mnie pusto ;/

jaja sobie robią emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4962222 Napisano: 18.01.2012 06:29:22 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Mnie się takie sny śniły na początku ciąży jak nie wiedziałam jeszcze że jestem emotka

ee raczej nie jestem emotka
takie sny mam co jakiś czas, ale nigdy nie miałam cc emotka
sen oznacza: (wg sennika)
planujesz nowe przedsięwzięcie
dokonasz tego
przy finale będą małe zawirowania
dasz sobie z nimi radę
koniec - oznacza przypływ gotówki Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4962117 Napisano: 18.01.2012 05:32:53 w Konkursowiczki w ciąży
hehe, może i jest emotka a może nie

ale sen był niezły

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4962092 Napisano: 18.01.2012 05:22:11 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny, wy jak wy, bo jesteście w ciąży, ale ja NIE jestem, a wczoraj mi się śniło, że jestem po cesarce, brzuch miałam ciachnięty od boku do boku (a dziecko malutkie), rwało mnie, bolało, chciałam masować, ale doszłam do wniosku, że masowanie po jednej dobie od cc to raczej marny pomysł.

Później mnie bolało, jak przy bolesnym okresie, ale dało się wytrzymać, za to nie miałam w ogóle instynktu do opiekowania się dzieckiem.

Za to byłam świadkiem pierwszej kupki, mówię i co? pierwsza kupka, w dodatku bez pieluchy?? no to teraz dupka pod kran a dziecko na to nieee i się roześmiało emotka emotka emotka

skąd takie sny? w dodatku nie czytałam waszego tematu od jakiegoś czasu, więc odpada zasugerowanie się wpisami

(okresu też nie mam i problemów z jelitami też) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961243 Napisano: 18.01.2012 11:22:40 w Wkurza mnie...
taaaa...
oraz wkurza mnie jeszcze bardziej to
- milionowe premie za chaos z lekami

http://politykier...n=3&ticaid=6dc2d

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961206 Napisano: 18.01.2012 11:04:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie tępota niektórych ludzi.. ogólnie, ale na forum także emotka emotka

oraz nie przyjmowanie do wiadomości tego, co im się jasno tłumaczy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961201 Napisano: 18.01.2012 11:02:40 w Punkty karne
klaudaa +3 punkty za pogawędki w mdw - od pytań są inne tematy lub pw

ponownie!!

kobieto, czy ty nie rozumiesz, że nikogo nie interesuje, czy się zalogowałaś gdzieś tam??? jeśli masz jakieś pytania lub problemy ze stroną to pisz w odpowiednim temacie!!

a nie kilka wpisów pod rząd o problemach. Do MDW ludzie wchodzą poczytać i dowiedzieć się o wygranych, a nie o logowaniu

masakra

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961083 Napisano: 18.01.2012 10:09:54 w Kaufland konkursy
nie poleciały - jak wczoraj dzwoniłam, to babka mówiła, że na dniach, ale w tym tyg Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961079 Napisano: 18.01.2012 10:08:37 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

morela napisał(a):

katrin22 my w ubiegłym roku walczyliśmy z paskudami, ale o tyle lepiej mieliśmy że w szafie z ciuchami w przedpokoju się rozgościły. Początkowo jak zaczęły być widoczne, szukając gniazda, myślałam ze ciuchy mamy podziurawione ale okazało się że zamieszkały w mojej torbie, której od kilku miesięcy nie używałam, a miałam w niej rozsypany suchy pokarm dla kotów (na spacerach podrzucam małym kociakom w paru miejscach) i zapomniałam o tym, a one sobie metę na orgietki urządziły. Ciuchy wypraliśmy, szafa była umyta domestosem a te cholery jeszcze jakiś czas wyfruwały nie wiadomo skąd, ale raid w sprayu i skórki z cytrusów nam pomogły. Gorzej właśnie w kuchni, sprawdź jeszcze za szafkami (jak da radę) bo lubią się tam przyczepiać i gzić emotka A, i ponoć bardzo skuteczne są plastry z feromonami, myślałam ze to żart ale babka w sklepie pokazywała nam, samce wyłapane i finito

A co do wkurzania to podobnie, z tym że u mnie teść przejął rolę zastraszacza, niedowierzacza i wujka dobrej rady - dziecko już nie wygrywaj, bo za darmo to nic nie ma, w końcu cię dopadną i obciążą, podpisujesz te wszystkie odbiory to już się nie wykręcisz emotka

morelo, mam już plastry od tygodnia, a one znów fruwają...mam nadzieję, że je wyłapię, wszystko już mam w słoikach, bo plastikowe pojemniki byly nie szczelne.

znam ten ból emotka
u mnie co jakiś czas coś latało, ale zabijałam i był spokój - do czasu...

w pewnym momencie spojrzałam na sufit (nie wiem co mnie podkusiło, bo rzadko tam patrzę) i zobaczyłam kilka jakby gąsienniczek.
Sprawdziłam w necie i moje podejrzenia sprawdziły się - larwy moli, bleee

odkurzaczem je pościągałam, i tak kilka dni z rzędu, wywaliłam większość produktów, typu kasze, ryż, nawet makaron zapakowany fabrycznie, bo dojrzałam pajęczynkę w środku ;/ szafki umyłam octem.

Przypuszczam, że ściągnęłam sobie mole z zewnątrz plastrem na mole, bo dla jaj przyczepiłam w szafce (szafka nowa, kilka miesięcy wtedy), zapomniałam o tym plastrze, po kilku dniach przypomniałam sobie i jaki szok - 15 moli przyklejonych!!
skonsultowałam się z innymi osobami, i te osoby powiedziały mi, że te feromony ściągają mole z zewnątrz, nawet od sąsiadów, przez kratki wentylacyjne, otwarte okna.
I jak nie miałam moli to od pewnego czasu walczę z nimi ;/

jak będziecie wywalać rzeczy spożywcze to bez sentymentu - jedna zakażona rzecz i mole od nowa

Kasze, mąki, cukier, płatki owsiane i inne zbożowe, bułka tarta, makarony, otręby różne, herbaty, bakalie (rodzynki, orzechy), herbaty, suszone zioła, przyprawy, zupki różne - trzeba to dokładnie przepatrzeć i nie ma zmiłuj ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0