Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie brak
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do tego Rutinacea, wit C, nacieranie klatki piersiowej i pleców spirytusem / nalewką z bursztynu / amolem i oklepywanie pleców, aby łatwiej się oddychało i odkrztuszało Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
złóż reklamację Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
heh
napisałam im, ze mam nadzieję, że naprawią ankietę i przeslą ją ponownie
widać, dobry pomysł miałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przez pomyłkę mogła mówić, jak nie trzeba było potwerdzić, a teraz trzeba, więc niech nie kręci
Mariola - jakie ona ma komentarze? ma jakieś negatywy za podobne akcje? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisz jej, że nie ma czegoś takiego jak przez pomyłkę
jeśli jednak nadal nie będzie chciała zapłacić za nie, zgłoś sprawę do Allegro, wystąp o zwrot prowizji - napisz jej o tym.
Allegro da jej upomnienie, 3 upomnienia = zawieszenie konta
będziesz miała zwrot prowizji na konto allegro - np zmniejszy Ci się rachunek za wszelkie opłaty
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może nie zauważyłaś, ale nie dałam karniaka
(przypuszczam, że chodzi Ci o wpis w mdw - w mdw pytań NIE ma!! jesli chesz się o coś dowiedzieć to w szukam, pomocy, albo na pw!)
co do ilości czasu, to jest to moja sprawa na co go poświęcam - mogę siedzieć cała dobę na forum albo leżeć na kanapie i dłubać w nosie
(potoczne wyrażenie o leżeniu na kanapie i dłubaniu w nosie oznacza nadmiar czasu i brak zajęć, niekoniecznie ja to robię
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pionas wprowadził zmiany, czyli automatyczne dopisywanie lokalizacji
jesli wam się nie podoba, to usuńcie
żaden problem
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
POSZUKIWANIE ZAGINIONYCH NASTOLATKÓW
http://elk.wm.pl/...uka-nastolatkow.html
http://www.facebook.com/GazetaOlsztynska
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie potwierdzaj założenia konta
do mnie kilka razy przychodziły maile kierowane do innych osób - kiedyś nawet poważne i ważne pismo, więc odpisałam, że nastąpiła pomyłka
(faktycznie, nadawca pomylił się) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
piszcie do nich - jest po prawej baner - pytanie do nas? napisz, odpowiemy!
im więcej osób będzie pisało, to może coś zrobią Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a godzinę temu jeszcze była
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
widać bardzo mu sie podobały i chciał zawsze mieć swój ulubiony sweter na sobie - bez przerwy na pranie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na 2 odc problem, nie wiem, czy było jakies pytanie po nim, bo odświeżyłam i wskoczyło na 3.. i cisza
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja właśnie mam to badanie i mam krem Nivea soft