Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6787400 Napisano: 10.06.2021 19:48:34 w WC - rozmowy o wszystkim
@nanajka81 - akurat ON to kiepski przykład do naśladowania. 
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość emotka
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty" Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6785293 Napisano: 01.06.2021 19:06:17 w Punkty karne
kokii +2 punkty - za szukanie paragonu na zakończony konkurs (dada) i za to, że konkursu nie było w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6785259 Napisano: 01.06.2021 16:34:12 w Wkurza mnie...
antylopia napisał(a):

wkurza mnie przedłużanie konkursow, zmiany w regulaminach. wchodzę sprawdzić czy pojawiły się wyniki a konkurs jeszcze trwa emotka

Jeśli nie ma zapisu w regulaminie, że organizator może przedłużyć czas trwania konkursu, to pisz reklamację na bezzasadne przedłużanie terminu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6784551 Napisano: 28.05.2021 18:39:33 w Wkurza mnie...
siewcazamieszania napisał(a):

Wkurzają mnie takie konkursy https://www.e-kon...-mm.html#komentarze. Wartość szmacianej torby 155 zł wg organizatora. Nagrody w konkursach coraz słabsze a i tak zawsze znajda się ludzie, dla których ta torba to spełnienie marzeń  emotka

Moim zdaniem zapomnieli o przecinku i powinno być 15,5 zł emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6784256 Napisano: 27.05.2021 15:42:40 w Wkurza mnie...
bruce - to zależy, jakich. 
Truskawki na pewno będą drogie, bo jest mało słońca.
Pomidory też nie będą zbyt tanie. Ogórków może być mało. 
Ciekawe, jak ze zbożami...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6784251 Napisano: 27.05.2021 15:23:02 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

Pogoda emotka  czy kiedyś jeszcze będzie ciepło, bezdeszczowo i bezwietrznie? Od początku wiosny były może ze 2 dni z fajną pogodą. Takiej wiosny to już dawno nie było....

Spoooko... lato też będzie chłodne, deszczowe i wietrzne emotka  z niewielką ilością dni z wyższą temperaturą.
Tak samo było bodajże w 2000 roku emotka  
Truskawki wtedy gniły na polach, bo było mokro i mało słońca. Koleżanka wtedy rok wcześniej posadziła 30 arów truskawek i pierwszy sezon zmarnowany.
Pogoda jest cykliczna i co ileś lat są upały przeplatane chłodem. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6783956 Napisano: 26.05.2021 12:02:05 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

Cieszę się, że wczoraj byłam na fajnym spektaklu i mam zdjęcie z Barcisiem i autografy od wszystkich aktorów emotka   emotka
Moje pierwsze zdjęcie z kimś znanym emotka  

Wow, super! emotka  Mnie się kilka lat temu udało z kolei na lotnisku przydybać małżeństwo Żaków. Mam autografy dla Córy, aczkolwiek Pan Cezary niechętnie rozmawiał (widać było, że nie lubi fanów), za to Pani Katarzyna jest prywatnie przemiła. emotka

Żakowej nie było, chyba gra na zmianę z Agnieszką Michalską. 
Faktycznie, odniosłam podobne wrażenie co do Żaka, że dawał te autografy na zasadzie "masz i spadaj". Cóż... taka cena sławy... emotka  Było raptem 6 osób (w tym my). 
Nie chciałam nikomu specjalnie głowy zawracać, podziękowałam i już nic nie mówiłam.
Dlatego mamy zdjęcie tylko z panem Barcisiem, chociaż pozostali robili zdjęcia praktycznie z każdym aktorem.
Ale my staramy się nie być natrętni, obojętnie czy to powiązania rodzinne, znajomy czy ktoś znany. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6783804 Napisano: 25.05.2021 19:43:51 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że wczoraj byłam na fajnym spektaklu i mam zdjęcie z Barcisiem i autografy od wszystkich aktorów emotka  emotka
Moje pierwsze zdjęcie z kimś znanym emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6783733 Napisano: 25.05.2021 15:13:52 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

astronautka napisał(a):

ludzi wkurza wiele rzeczy, bo każdy jest inny więc nie krytykujcie mnie gdy Wam napiszę co mnie wkurza, ale wkurza jedna taka rodzina działająca głównie na FB w konkursach, naliczyłam po nazwisku i normalnie mnie to wkurza...wiem, każdy może, ale nic nie zrobię, że mnie to wkurza

to się nazywa inaczej- zazdrość bo każdy może kombinować jak umie.

mnie wkurza pogoda która nie potrafi się zdecydować czy ma być cieplo czy zimno

Można kombinować, ale uczciwie, a nie za wszelką cenę zdobyć wygraną.
Obecnie takie "kombinowanie" to w większości przypadków kupowanie głosów, granie na przysłowiowe chomiki i psy (czyli posiadanie wielu kont na różne dane a faktycznie stoi za nimi jedna osoba).
Wstawianie durnych emotek tam, gdzie liczy się ilość komentarzy czy głosów w rankingach na najbardziej aktywnych użytkowników. Albo dodatkowo jeszcze polubianie ich, co powoduje nabicie punktów.
Uprzedzanie organizatorów o takich zagrywkach nic nie daje, bo oni uważają, że "o co mi chodzi, przecież im chodzi o to, żeby był ruch na stronie".
Może i ruch jest, ale za to nic nie wnosi.  Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, mia 0

ziolko

#6782673 Napisano: 20.05.2021 16:28:16 w Wkurza mnie...
@superloser - w tym przypadku masz rację - to są dwa różne konta tej samej osoby. 
IP jest to samo. 

Wkurza mnie zakładanie nowych kont na forum tylko po to, żeby coś wysępić pod nowym nickiem emotka  albo wykłócać się o coś. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6782670 Napisano: 20.05.2021 16:20:19 w Visa Konkursy
A ja nawet tego spamu nie dostałam...

Czy dobrze myślę, że wystarczy zarejestrować kartę i później każda płatność kartą bierze udział w losowaniu? Czy trzeba wklepywać każdą transakcję?
Lata temu trzeba było rejestrować potwierdzenia płatności...  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ziolko

#6781128 Napisano: 13.05.2021 15:25:05 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

A ja wchodzę na maila a tam mail od VISA a w nim!!!!! Informacja ze 2 losowania za nami xd po co mi to wysyłają myślałem ze coś wygrałem 

Też mnie wkurzają takie informacje. Nie lubię nawet jak piszą,że konkurs rozstrzygnięty , ale nic nie wygrałam. Dobra, poinformujcie mnie jak wygrałam, ale jak nie, to po co te maile słać i skrzynkę zaśmiecać.

Zaśmiecanie skrzynki to jedno, ale z drugiej strony - muszą poświęcić czas na taką wysyłkę maili.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6780474 Napisano: 11.05.2021 13:47:48 w Wkurza mnie...
olunka - no to współczuję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6780468 Napisano: 11.05.2021 13:32:56 w Wkurza mnie...
joan - my tak mamy ze spektaklem "Dziwna para". 
Bilety kupione w styczniu 2020. Spektakl miał być chyba w czerwcu. Przełożony na październik, później na styczeń, na kwiecień i obecnie jest 24 maja. Ciekawi mnie, jak to będzie rozwiązane, bo wg obostrzeń powinno być 50% zajętych miejsc, a wtedy były wykupione wszystkie bilety. 
Niby możemy wystąpić o zwrot kasy, ale nie chcemy, bo z niecierpliwością czekamy na zobaczenie na żywo naszych ulubionych aktorów emotka  Szczególnie, że mam zaproszenie za kulisy od Pana Barcisia emotka   Kiedyś napisałam do niego na fb. 
Ciekawe, czy się uda tam wejść...  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6780264 Napisano: 10.05.2021 17:53:51 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

Wkurza mnie ze ludzie na FB tam gdzie wyraźnie jest podane OPISZ wcibiaja swoje zdjęcia, laurki itp Uważam ze takie zgłoszenia powinny byc dyskwalifikowane.

Też mnie to wkurza... 
Zwierzęta, laurki, wielkie skaczące emotki, a najczęściej dzieci.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6778967 Napisano: 04.05.2021 12:14:06 w WC - rozmowy o wszystkim
ciotkaklotka napisał(a):

hej
jest jakiś prawnik na forum?
mam problem z teściami którzy wyrzucają moje rzeczy i moich córek z grobu męża
nadmienię że jeszcze przed śmiercią męża oznajmili mi że niezgodzą się go pochować do ziemi i jak u Nas nie da się piwniczki załatwić to będą szukać na innych cmentarzach.

Może poszukaj bezpłatnych porad prawnych w swojej okolicy.
Zawsze są jakieś dyżury prawne normalnie, albo w lokalnej prasie. 
W każdym razie u mnie tak było, że w jeden dzień tygodnia można było dzwonić przez 2-3 godziny. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6778770 Napisano: 02.05.2021 13:15:21 w Żegnamy zmarłych
nelunia napisał(a):

Bronisław Cieślak emotka , dla mnie na zawsze porucznik Borewicz

I Malanowski... Wyświetl w wątku >>
[*] 2 nelunia, brucee

ziolko

#6778623 Napisano: 30.04.2021 23:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Piszemy maila, ze znow jacobs wylaczony?  emotka  na szczescie zostaly mi "tylko"dwa. Kilka zdazylam wklepac przed paroma minutami...

Jak to "znów"?? 
To włączyli go na jakiś czas?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778618 Napisano: 30.04.2021 23:06:58 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

First Line wyłączył już możliwość przyjmowania zgłoszeń do loterii Jacobs  emotka

No to piszemy reklamacje. 
Polecieli w kulki. 
Skoro loteria trwa do 30 kwietnia do 23:59:59, to ich zakichanym obowiązkiem jest przyjmowanie zgłoszeń do tej pory.
Zaraz do nich napiszę i Wam też radzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778487 Napisano: 30.04.2021 12:12:02 w SZUKAM....
pati12b napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś miał kontakt z mariolakal po 18 kwietnia?

coś kojarzę, że miała być w szpitalu

Mariola jest w szpitalu, miała jeden zabieg i później będzie miała operację. 
Na forum wchodzi rzadko, tylko po to, żeby dać znać, jak się czuje (z reguły na pw) Wyświetl w wątku >>
0 0