Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10399
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Truskawki na pewno będą drogie, bo jest mało słońca.
Pomidory też nie będą zbyt tanie. Ogórków może być mało.
Ciekawe, jak ze zbożami... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak samo było bodajże w 2000 roku
Truskawki wtedy gniły na polach, bo było mokro i mało słońca. Koleżanka wtedy rok wcześniej posadziła 30 arów truskawek i pierwszy sezon zmarnowany.
Pogoda jest cykliczna i co ileś lat są upały przeplatane chłodem. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Faktycznie, odniosłam podobne wrażenie co do Żaka, że dawał te autografy na zasadzie "masz i spadaj". Cóż... taka cena sławy...
Nie chciałam nikomu specjalnie głowy zawracać, podziękowałam i już nic nie mówiłam.
Dlatego mamy zdjęcie tylko z panem Barcisiem, chociaż pozostali robili zdjęcia praktycznie z każdym aktorem.
Ale my staramy się nie być natrętni, obojętnie czy to powiązania rodzinne, znajomy czy ktoś znany. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moje pierwsze zdjęcie z kimś znanym
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Obecnie takie "kombinowanie" to w większości przypadków kupowanie głosów, granie na przysłowiowe chomiki i psy (czyli posiadanie wielu kont na różne dane a faktycznie stoi za nimi jedna osoba).
Wstawianie durnych emotek tam, gdzie liczy się ilość komentarzy czy głosów w rankingach na najbardziej aktywnych użytkowników. Albo dodatkowo jeszcze polubianie ich, co powoduje nabicie punktów.
Uprzedzanie organizatorów o takich zagrywkach nic nie daje, bo oni uważają, że "o co mi chodzi, przecież im chodzi o to, żeby był ruch na stronie".
Może i ruch jest, ale za to nic nie wnosi. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
IP jest to samo.
Wkurza mnie zakładanie nowych kont na forum tylko po to, żeby coś wysępić pod nowym nickiem
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy dobrze myślę, że wystarczy zarejestrować kartę i później każda płatność kartą bierze udział w losowaniu? Czy trzeba wklepywać każdą transakcję?
Lata temu trzeba było rejestrować potwierdzenia płatności... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bilety kupione w styczniu 2020. Spektakl miał być chyba w czerwcu. Przełożony na październik, później na styczeń, na kwiecień i obecnie jest 24 maja. Ciekawi mnie, jak to będzie rozwiązane, bo wg obostrzeń powinno być 50% zajętych miejsc, a wtedy były wykupione wszystkie bilety.
Niby możemy wystąpić o zwrot kasy, ale nie chcemy, bo z niecierpliwością czekamy na zobaczenie na żywo naszych ulubionych aktorów
Ciekawe, czy się uda tam wejść... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zwierzęta, laurki, wielkie skaczące emotki, a najczęściej dzieci. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zawsze są jakieś dyżury prawne normalnie, albo w lokalnej prasie.
W każdym razie u mnie tak było, że w jeden dzień tygodnia można było dzwonić przez 2-3 godziny. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To włączyli go na jakiś czas? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Polecieli w kulki.
Skoro loteria trwa do 30 kwietnia do 23:59:59, to ich zakichanym obowiązkiem jest przyjmowanie zgłoszeń do tej pory.
Zaraz do nich napiszę i Wam też radzę. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na forum wchodzi rzadko, tylko po to, żeby dać znać, jak się czuje (z reguły na pw) Wyświetl w wątku >>