Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4655930 Napisano: 06.09.2011 08:40:55 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

ashley878 napisał(a):

wkurza mnie że mam już 3 karniaka i nigdy nie wiem jak je łapie emotka Niech ktoś o dobrym serduchu napisze jak się dodaje konkursy do bazy bo chce usunąć te karniaki emotka

https://www.e-kon...-pg-93.html#f4643760

tu możesz sobie poczytać za co emotka

a dokładniej tutaj emotka https://www.e-kon...p?pktkarne=ashley878 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655913 Napisano: 06.09.2011 08:36:41 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

i co robimy z tymi niedostarczonymi(pod błędny adres)prostownicami z syoss? piszemy juz reklamacje czy jeszcze czekamy?

ja jeszcze poczekam 2 dni... a później działam
gdyby nie telefon od kuriera w sobotę to nadal bym czekała, a tak wiem, że została wysłana

a Ty kiedy miałaś mieć dostarczoną? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655856 Napisano: 06.09.2011 08:17:52 w Wkurza mnie...
ati88 więc może porozmawiaj z jego siostrą, żeby mu wytłumaczyła, że definitywnie koniec z nim???

a jeśli faktycznie nie będzie dawał Ci spokoju, to zgłoś na policję, że Cię nęka - poinformuj go o tym, a jeśli nadal nie dotrze, to zadzwoń po policję i niech idą do niego.
Zachowuj smsy, archiwum gg, maile... wszystko czym możesz udowodnić nękanie

ja tak nie miałam, ale myślę, że nie radzę źle Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655827 Napisano: 06.09.2011 08:07:53 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

Pewnie w Lotto emotka
emotka

no co ty emotka emotka
porządny konkursomaniak w lotto nie grywa emotka

eee... to ja nie jestem porządna, bo jednak grywam.. oczywiście NIC nie wygrywam emotka

to po jakie licho w to grasz emotka emotka

hehe... gram 1-2x w miesiącu.. czasami wcale... ale jednak gram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655787 Napisano: 06.09.2011 07:56:40 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ziolko, nie znasz męskiej psychiki - jak dziewczyna trafiła na zakręconego psycho-, to żadne tłumaczenia nie pomogą

ati88,
napisz kilka esków (niby do jego siostry lub jakiejś innej osoby, która ma podobny do jego numer) i niby przez przypadek wyślij je do niego

a w tych eskach dotknij go do żywego jakąś tajemnicą drażliwą sprawą - np. wiesz, kaśka, ale jeszcze do dzisiaj śnią mi się po nocach te jego śmierdzące skarpety i skunks zionący z jamy ustnej...

facet odpuści sobie jak pomyśli, że takie coś wysyłasz po znajomych

w ten prosty sposób kumpela pozbyła się namolnego absztyfikanta

sorry, ale sama miałam podobną sytuację i właśnie w taki sposób sobie poradziałm, chociaż przyznaję, że w pewnym momencie było trudno.

Może mój eks nie miał siostry, z którą utrzymywałam kontakt, ale miał przyjaciela i może częściowo dzięki niemu skończyło się wszystko. Bo temu przyjacielowi wyjaśniłam co i jak, żeby temu mojemu eksowi wyjaśnił jeszcze lepiej, bo ja byłam w tej głupiej sytuacji, że bałam się, że eks coś sobie zrobi (miał depresję, ale powstała zanim się rozstaliśmy), bo był za granicą i nadal do mnie dzwonił (mimo rozstania 2 lata wcześniej), byłam już z innym chłopakiem, więc mu wyjaśniłam co i jak, bo mi zależało na nim a nie chciałam, by eks stał między nami.
Na szczęście zrozumiał (teraz jest moim mężem emotka )

A eks? życzę mu jak najlepiej, nie jestem zawistna

echh... tak to jest, jak ktoś jest delikatny i nie chce zranić cudzych uczuć, to później sam cierpi ;/

ale poradziłam sobie bez wprowadzania obcych w nasze sprawy, jedynie tego przyjaciela eksa

jestem zwolenniczką załatwiania spraw między sobą i wyjaśniania na bieżąco, a wysyłanie takich tekstów? jak dla mnie dziwne... nie rób drugiemu, co tobie niemiłe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655722 Napisano: 06.09.2011 07:38:52 w Wkurza mnie...
ati88 napisał(a):

A mnie wkurza mój były … nie daje mi spokoju.. wrr dzwoni pod byle pretekstem.. akurat kiedy jestem z moim obecnym jakby wiedział ehh a tyle razy już mu mówiłam ze to koniec a do niego nei dociera , kombinuje jakby się tu zemną spotkać.. ehhh o tyle nie dobrze ze koleguje się z jego siostra, a nie chce aby to popsuło nasze stosunki

hehe..
wyjaśnij to swojemu aktualnemu facetowi, żeby nie popsuło się między wami i nie było kłótni

a eksowi, że co było - minęło, że masz kogoś z kim jesteś szczęśliwa, że masz nadzieję, że on też kogoś pozna, ale że nie będziecie już nigdy więcej razem.
A jesli nadal będzie dzwonił to oskarżysz go o nękanie (to broń na koniec, gdyby nic do niego nie docierało) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655702 Napisano: 06.09.2011 07:33:30 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

Pewnie w Lotto emotka

emotka

no co ty emotka emotka

porządny konkursomaniak w lotto nie grywa emotka

eee... to ja nie jestem porządna, bo jednak grywam.. oczywiście NIC nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655651 Napisano: 06.09.2011 07:12:49 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

deiw napisał(a):

wkurza mnie to ze dziś nic nie wygrałem, w sumie czy mam szanse wygrywać skoro zacząłem parę dni temu ? zazdroszczę szczescia sprytu, wielu znajomych i innych pomocnych duszków. jak miec pecha to miec pecha emotka :(:(

Z takim podejściem to wiele w konkursach nie zwojujesz... Zazdrością nie przekonasz do siebie ludzi, czyli pomocnych duszków... Zamiast karmić się negatywnymi emocjami, weź się do roboty, bo konkursy to nie tylko spryt i szczęście, ale sporo włożonej pracy i zaangażowania.

A w temacie... chciałabym, żeby był już piątek
emotka

deiw
- najlepiej, to zmień nastawienie i ciesz sie małymi nagrodami na początek, a nie od razu milion chcesz wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655640 Napisano: 06.09.2011 07:10:06 w Wkurza mnie...
marla napisał(a):

Dziewczyny, a z tą prostownicą to mam gdzieś dzwonić i powiedzieć, że źle ją nadali czy sami dojdą z tym do ładu?

oni wysyłają http://goldenpack.com.pl/kontakt

facet mówił, że jak dostaną nagrodę jako zwrot to wyślą ponownie

nie rozumiem, po co wysyłać kilka razy, jak można raz a porządnie???

ale widać, ze faktycznie coś jest na rzeczy, bo facet był niezbyt miły i udawał, że nie słyszał, jak skomentowałam, że prostownic nie jest kilka tysięcy, tylko 600 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655580 Napisano: 06.09.2011 06:48:20 w Wkurza mnie...
taa... tylko 9??

zapomniałam dodać, ze facet z Goldena mówił, że mają tysiące prostownic do wysłania - cieeekaweee... bo nagród jest 610 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655265 Napisano: 06.09.2011 04:19:21 w Wkurza mnie...
więc kto wygrał prostownicę i jeszcze jej nie otrzymał, to może właśnie to jest powód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655199 Napisano: 06.09.2011 03:42:53 w Wkurza mnie...
ale się wkurzyłam emotka

rano w sobotę dzwonili z OPEKA!!! że jest jakaś przesyłka do mnie, ale miasto nie zgadza im się z kodem pocztowym, imię, nazwisko, ulica, kod ok, złe miasto
nadawca golden pack

we wtorek mają dostarczyć

później dzwonili z UPSa w tej samej sprawie... aż się spytałam, czy opek im dostarczył przesyłkę

ale nie.. inne firmy kurierskie
ale nadawca ten sam!

też mają dostarczyć we wtorek

prostownicę wygrałam jedną, aż jestem ciekwa, co przyjdzie..

dziś czekam jak głupia w domu, żadnego kuriera nie było - ani opeka, ani ups

jakimś cudem dowiedziałam się, że w opeku nic dla mnie nie ma, może jutro będzie - kurier obiecał rano zadzwonić

w upsie nic nie poradzą, jeśli nie będę miała numeru przesyłki

zadzwoniłam w koncu do nadawcy, czyli Golden Pack... na komórkę z ich strony.
Odebrał jakiś facet i...
wyjaśniam o co chodzi, od razu wiedział, że o prostownicę. Mówię co i jak, ze przesyłka do Kalisza była adresowana do Warty, trafiła do Łodzi.

Nawiasem mówiąc dzwoniłam do tego faceta i powiedział, że wiele przesyłek mają pomylonych od tego nadawcy. Np dziś czy wczoraj była adresowana na Łodź a powinna iść do Jarocina emotka

I facet z Dolden Pack powiedział, że mają pomyloną bazę danych i zdarzają się pomyłki, ale jak przesyłka do nich wróci to na pewno wyślą ponownie.

W ogóle jak powiedziałam o tym Jarocinie to od razu spytał się niezbyt przyjemnym tonem, skąd mam taką informację, więc powiedziałam, że z firmy kurierskiej.
No wiecie co.. jaki nieprzyjemny facet ;/

wygrałam jedną prostownicę i jeszcze będzie problem z odbiorem ;/

tylko dlaczego ups i opek dzwonili z tym samym???

wrr... mam kilka spraw do załatwienia i co? mam siedzieć kolejny dzień jak głupia w domu???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4654843 Napisano: 06.09.2011 12:49:17 w Paragony
szukam paragonu na konkurs Yes do makro, do 5 wrzesnia, najpóźniej do godz 18 - potrzebuję dla kogoś spoza forum, najlepiej skan niewykorzystany

żadnych podróbek paragonów! tylko oryginały

jakbym chciała zrobić podróbkę, to mam swój paragon i bym pomogła tej osobie emotka

propozycje na pw - na pewno się dogadamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4654648 Napisano: 06.09.2011 11:25:36 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

wkurza mnie , że ostatnio dostałam dwa punkty karne za błachostki a jak sypią się wulgaryzmy na forum i opluwanie siebie nawzajem to nic się nie dzieje...czegoś tu nie rozumiem -teraz punt karny za to że w mdw zapytałam czy sms-czy e-mail -bo ktoś nie może jasno napisać pełnej iformacji o nagrodzie!!!!!! jak -chyba przestanę dodawać posty i już..... emotka

no to pytaj się tej osoby, co pisała o nagrodzie, ale na PW!!

ile razy było mówione, że takie pytania na pw albo w szukam??

trudno to zrozumieć?? jak każdy będzie zadawał JEDNO pytanie, to wiesz, ile będzie zbędnych komentarzy??

wkurza mnie, że każdy stroi focha za słusznego karniaka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4654631 Napisano: 06.09.2011 11:18:27 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

ja bym to nazwała tą 14tkę może czerwone będzie miedzy nogami-czyli rozterki wakacyjne nastolatki:)

przepraszam jeśli zabrzmiałam niesmacznie przed obiadem:* emotka emotka emotka emotka emotka

hahaha... doobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4654365 Napisano: 06.09.2011 10:01:20 w Paragony
mam paragony na delectę emotka

chętnie przygarnę jakąś wygraną - jeśli ktoś ma więcej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4654352 Napisano: 06.09.2011 09:57:17 w Carrefour konkursy
echh... do mnie jednak nie dzwonili emotka buu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4652276 Napisano: 05.09.2011 11:27:41 w Carrefour konkursy
emotka emotka

mówi się trudno Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko