Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
--- oszukiwanie ludzi na forum, oferta na zawieszkę charmsa za 10 zł, OSZUSTWO
--- wielokrotne cytowanie, obojętnie czy kogoś, czy siebie samego,np w mdw.. nie rozumiem, po co ludzie cytują siebie samych za każdym razem jak coś wygrają danego dnia??
--- wszechobecny spam
--- wpisywanie się z głosami gdzie się da
--- zadawanie pytań w mdw czy w dziś dotarła i później pisanie a w temacie...
wrrrr
bez kija nie podchodzić!!
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ona wybierała zwycięzców w piłce nożnej
o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TO NIE JEST MIEJSCE DO ZBIERANIA GŁOSÓW!!
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Reklamy przekłamują - gdzie te placki ziemniaczane robione własnoręcznie? teraz wszystko jest w proszku, z polepszaczami, które wpływają na zdrowie?
swoją drogą nawet porządnego rosołu nie da się ugotować ze sztucznie karmionych kur, bo ma inny smak.
Ale kostki rosołowe reklamuje się jako rosół jak u mamy
wkurzają mnie kłamliwe reklamy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://targetmark...zbyt_duzy_retusz.php
http://lula.pl/lu...ington_zakazane.html
http://www.plejad...akazana,artykul.html
hehehe
wszędzie to samo
powinni też zakazać reklam tuszów do rzęs, co rzęsy wyglądają jak sztuczne.. bo są sztuczne
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
psy i koty są grube, bo są przekarmiane. Kotom nie chce się tyłka ruszyć, tylko czekają na gotowe. Odzwyczajają się od samodzielnego zdobywania pożywienia i czekają na papu od ludzi. A że niektórzy ludzie uważają, że zwierzątko musi też 5x dziennie jeść i to dużo, więc później są efekty. I to nie tylko sprawa gotowych karm.
w reklamach psy jedzą tylko i wyłącznie suchą karmę tak samo koty tylko whiskas.
Trzeba umieć rozróżnić życie od reklamy
nawiasem mówiąc, słyszeliście o tym, że w Wlk. Brytanii zakazano reklam podkładów z Julią Roberts, bo za dużo photoshopa było??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pogoda
idę spać, bo przymulona i śpiąca jestem i trudno mi jasno i zwięźle się wypowiadać
iii... dużo iii w tekście jest
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
emanuela - a może jest tak, że przymyka się oczy na drobną nieuczciwośc, typu te pasty. Achh.. ktoś weźmie 2-3 dodatkowe na lewo, to ok, bo to tylko 2-3 sztuki.
Później ktoś, kto je wziął (lub cokolwiek innego, pasty są przenośnią), pomyśli sobie aa... udało mi się wtedy, to teraz zrobię podobnie, ale wezmę więcej i bierze np 10. Później sytuacja się powtarza i ktoś popada wręcz w nałóg oszukiwania.
Bo za każdym razem jemu/jej się piekło, więc dlaczego ma tak nie być w przypadku 100, 200 czy miliona, jak w przypadku jednej?
jak dla mnie takie coś to nieuczciwość.
I to popełniona świadomie.
dodam, że pisałam ogólnie, bez wskazywania palcem, bo faktycznie nie wiadomo, jak kto zdobył ile past.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale przeciez teraz tak nie jest.
W porównaniu z tamtymi czasy są o wiele lepsze, na pewno pod względem zaopatrzenia sklepów
(wiem wiem, wszystko ma swoje plusy i minusy, a ja nie lubię polityki)
Więc dziwi mnie, że nadal jest tak jak jest. Uogólniam.
ale jest już późno i nie potrafię wyajśnić super klarownie ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- zdarza mi się, że wysyłam coś gdzieś na męża - mam jego pozwolenie, ale jakoś nie mam szczęścia w tej kwestii i raczej na niego nie wygrywam (więc pewno jestem nieuczciwa
- gram na siebie, na obecne nazwisko, nie panieńskie, skoro prawnie je zmieniłam
- mam zęby wrażliwe, pasta mi się kończyła, więc skorzystałam z okazji - jeden kupon na mnie. Powiedziałam mężowi o akcji, więc sobie wypełnił ankietę. Razem odbieraliśmy pasty w Rossmannie, różne rodzaje, żeby wypróbować i ew kupić później
poza tym naszły mnie takie filozoficzne przemyślenia o kombinowaniu, przekrętach, nieuczciwości itp. ale nie będę wam tu truć po nocy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba jeszcze wieeelu lat trzeba, aby mentalność naszego narodu była inna
koper - zgadzam się z Tobą
z emanuelą częściowo, bo każdy powinien patrzeć najpierw na siebie, później na innych, ale jednak jeśli każdy będzie patrzył na czubek własnego nosa i chował głowę w piasek, to nieuczciwi ludzie będą mieli przywolenie na swoją działalność ze szkodą dla innych.
naśladując obywatela Gzika z Radia Merkury Noo to nie może taak byyyyyyć!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja tak zrobiłam ze swoim, żeby mi nie uciekł na fb i wydrukowałam później Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wyjaśnione kilka stron wcześniej
a dokładniej w tym wątku.. dłuuga dykusja https://www.e-kon...g-1645.html#f4573877
ps. co to za problem wydrukować więcej tych samych kodów? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie mam pojęcia.. napisz do nich na fb Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Obiecałam, że nie będę wtrącać się do Kliknijcie, ale to już przechodzi wszelkie pojęcie, żeby robić taki burdel na kółkach
jeszcze jeden punkt karny i ban Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może rezerwa? ktos nie odesłał danych w ciągu 48 godzin, więc kolejna osoba z listy dostała Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bardzo dobrze napisane.
Ktoś może pomyśleć, ze to za darmo.. ale tak nie jest do końca - bo w puli było 10 tys kodów, więc 10 tys past.
Ale może ktos ma baaaardzo wysoko ustawioną poprzeczkę z napisem wyrzuty sumienia i takie postępowanie nie powoduje u niego wyrzutów? bo w końcu i tak darmowa??
echh...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dianek - weź ze sobą kanapki i wodę i jak tylko będziesz po badaniach to od razu coś zjedz.. i jakoś dotrwasz do domu. Ale pomysł z mężem dobry. Będziesz spokojna i nie zemdlejesz po drodze
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też mnie to wkurza, ale cóż
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czego ludzie nie robią, aby zdobyć cokolwiek, byleby jak najwięcej się nachapać, a później forum zapchane wymianami, pół roku i więcej te same ogłoszenia ciągle