Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w końcu zdolna i ja jesteśmy tylko ludźmi i zdarza się, że coś pominiemy
więc pomoc mile widziana
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja to obchodzę
wchodzę na forum, jest przycisk przeszukaj forum i tam wpisuję to co chcę - nick lub inne słowo
i pokazuje mi wszystko, co chcę
a później postępuję tak, jak wyżej napisałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyskakuje info
Wyślij wiadomość
Zobacz posty monia24
Zobacz punkty karne monia24
i tam jest zobacz posty
można swoje wpisy znaleźć bez problemu
;)
lub
zobacz profil,
Ilośc postów: 4337 zobacz posty
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc pisze tutaj
ERA DOSTAŁA KARÊ 5 mln!!
Urząd Komunikacji Elektronicznej nałożył 5 mln zł kary na Polską Telefonię Cyfrową za nieprawidłowości w związku z loterią smsową Czy stałeś się dzisiaj Milionerem
http://biznes.one...4812096,1,news-detal
http://biznes.one...4811332,1,news-detal
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.zetnew...ory-daj-znac-sms-em/
Wybierając się w góry, warto wysłać sms-a dokąd idziemy, jaką trasą i kiedy planujemy powrót. Podhalańska grupa GOPR wprowadziła elektroniczną księgę wyjść zwaną Emess - Emergency Message. Dzięki temu, w razie wypadku, będzie wiadomo, gdzie nas szukać. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli jakościowo i rozmiarowo są jak wcześniej koszulki to nie masz czego żałować
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewno sama z niego później skorzystam
tylko jak zobaczę inne oferty, zamiast kupię to...
propozycje kupna proszę zgłaszać do zainteresowanych osób najlepiej na pw, aby tu nie śmiecić
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powinno pomóc Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
--- oszukiwanie ludzi na forum, oferta na zawieszkę charmsa za 10 zł, OSZUSTWO
--- wielokrotne cytowanie, obojętnie czy kogoś, czy siebie samego,np w mdw.. nie rozumiem, po co ludzie cytują siebie samych za każdym razem jak coś wygrają danego dnia??
--- wszechobecny spam
--- wpisywanie się z głosami gdzie się da
--- zadawanie pytań w mdw czy w dziś dotarła i później pisanie a w temacie...
wrrrr
bez kija nie podchodzić!!
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ona wybierała zwycięzców w piłce nożnej
o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TO NIE JEST MIEJSCE DO ZBIERANIA GŁOSÓW!!
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reklamy przekłamują - gdzie te placki ziemniaczane robione własnoręcznie? teraz wszystko jest w proszku, z polepszaczami, które wpływają na zdrowie?
swoją drogą nawet porządnego rosołu nie da się ugotować ze sztucznie karmionych kur, bo ma inny smak.
Ale kostki rosołowe reklamuje się jako rosół jak u mamy
wkurzają mnie kłamliwe reklamy
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://targetmark...zbyt_duzy_retusz.php
http://lula.pl/lu...ington_zakazane.html
http://www.plejad...akazana,artykul.html
hehehe
wszędzie to samo
powinni też zakazać reklam tuszów do rzęs, co rzęsy wyglądają jak sztuczne.. bo są sztuczne
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psy i koty są grube, bo są przekarmiane. Kotom nie chce się tyłka ruszyć, tylko czekają na gotowe. Odzwyczajają się od samodzielnego zdobywania pożywienia i czekają na papu od ludzi. A że niektórzy ludzie uważają, że zwierzątko musi też 5x dziennie jeść i to dużo, więc później są efekty. I to nie tylko sprawa gotowych karm.
w reklamach psy jedzą tylko i wyłącznie suchą karmę tak samo koty tylko whiskas.
Trzeba umieć rozróżnić życie od reklamy
nawiasem mówiąc, słyszeliście o tym, że w Wlk. Brytanii zakazano reklam podkładów z Julią Roberts, bo za dużo photoshopa było??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pogoda
idę spać, bo przymulona i śpiąca jestem i trudno mi jasno i zwięźle się wypowiadać
iii... dużo iii w tekście jest
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela - a może jest tak, że przymyka się oczy na drobną nieuczciwośc, typu te pasty. Achh.. ktoś weźmie 2-3 dodatkowe na lewo, to ok, bo to tylko 2-3 sztuki.
Później ktoś, kto je wziął (lub cokolwiek innego, pasty są przenośnią), pomyśli sobie aa... udało mi się wtedy, to teraz zrobię podobnie, ale wezmę więcej i bierze np 10. Później sytuacja się powtarza i ktoś popada wręcz w nałóg oszukiwania.
Bo za każdym razem jemu/jej się piekło, więc dlaczego ma tak nie być w przypadku 100, 200 czy miliona, jak w przypadku jednej?
jak dla mnie takie coś to nieuczciwość.
I to popełniona świadomie.
dodam, że pisałam ogólnie, bez wskazywania palcem, bo faktycznie nie wiadomo, jak kto zdobył ile past.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przeciez teraz tak nie jest.
W porównaniu z tamtymi czasy są o wiele lepsze, na pewno pod względem zaopatrzenia sklepów
(wiem wiem, wszystko ma swoje plusy i minusy, a ja nie lubię polityki)
Więc dziwi mnie, że nadal jest tak jak jest. Uogólniam.
ale jest już późno i nie potrafię wyajśnić super klarownie ;/ Wyświetl w wątku >>