Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4581525 Napisano: 01.08.2011 06:50:00 w Wkurza mnie...
wkurrrzaaaaa mnie kilka forumowych spraw

--- oszukiwanie ludzi na forum, oferta na zawieszkę charmsa za 10 zł, OSZUSTWO

--- wielokrotne cytowanie, obojętnie czy kogoś, czy siebie samego,np w mdw.. nie rozumiem, po co ludzie cytują siebie samych za każdym razem jak coś wygrają danego dnia?? emotka

--- wszechobecny spam

--- wpisywanie się z głosami gdzie się da

--- zadawanie pytań w mdw czy w dziś dotarła i później pisanie a w temacie... emotka

wrrrr

bez kija nie podchodzić!!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4581503 Napisano: 01.08.2011 06:41:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
ośmiornica w Niemczech emotka
ona wybierała zwycięzców w piłce nożnej emotka
o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4580711 Napisano: 01.08.2011 02:57:44 w Punkty karne
pawelnowel, boron31, joanka666 +1 punkt dla każdego za zbieranie głosów w temacie Konkursy na Facebooku

TO NIE JEST MIEJSCE DO ZBIERANIA GŁOSÓW!!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574813 Napisano: 30.07.2011 10:53:17 w Wkurza mnie...
Rafi - śmieszne może i tak, na pierwszy rzut oka.. tylko zauważ, ile młodych osób chce wyglądać jak w reklamie?? to jest poprawianie wizerunku, a niektórzy zrobią wszystko aby wyglądać jak np. Julia, czy ktoś inny. Za wszelką cenę.

Reklamy przekłamują - gdzie te placki ziemniaczane robione własnoręcznie? teraz wszystko jest w proszku, z polepszaczami, które wpływają na zdrowie?

swoją drogą nawet porządnego rosołu nie da się ugotować ze sztucznie karmionych kur, bo ma inny smak.
Ale kostki rosołowe reklamuje się jako rosół jak u mamy

wkurzają mnie kłamliwe reklamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574779 Napisano: 30.07.2011 10:39:20 w Wkurza mnie...
owszem... nie żartuję

http://targetmark...zbyt_duzy_retusz.php

http://lula.pl/lu...ington_zakazane.html

http://www.plejad...akazana,artykul.html

hehehe

wszędzie to samo
powinni też zakazać reklam tuszów do rzęs, co rzęsy wyglądają jak sztuczne.. bo są sztuczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574765 Napisano: 30.07.2011 10:35:22 w Wkurza mnie...
moze sprawa karmy wynikła z reklam?? a przecież wiadomo, że nie można wierzyć reklamom, bo są zbyt piękne i sztuczne, aby były prawdziwe

psy i koty są grube, bo są przekarmiane. Kotom nie chce się tyłka ruszyć, tylko czekają na gotowe. Odzwyczajają się od samodzielnego zdobywania pożywienia i czekają na papu od ludzi. A że niektórzy ludzie uważają, że zwierzątko musi też 5x dziennie jeść i to dużo, więc później są efekty. I to nie tylko sprawa gotowych karm.

w reklamach psy jedzą tylko i wyłącznie suchą karmę tak samo koty tylko whiskas.

Trzeba umieć rozróżnić życie od reklamy

nawiasem mówiąc, słyszeliście o tym, że w Wlk. Brytanii zakazano reklam podkładów z Julią Roberts, bo za dużo photoshopa było?? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574147 Napisano: 29.07.2011 10:24:55 w Wkurza mnie...
hahaha...

pogoda emotka emotka

idę spać, bo przymulona i śpiąca jestem i trudno mi jasno i zwięźle się wypowiadać emotka

iii... dużo iii w tekście jest emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574139 Napisano: 29.07.2011 10:17:10 w Wkurza mnie...
joan - ja mam TLC, więc Ci opowiem emotka

emanuela
- a może jest tak, że przymyka się oczy na drobną nieuczciwośc, typu te pasty. Achh.. ktoś weźmie 2-3 dodatkowe na lewo, to ok, bo to tylko 2-3 sztuki.
Później ktoś, kto je wziął (lub cokolwiek innego, pasty są przenośnią), pomyśli sobie aa... udało mi się wtedy, to teraz zrobię podobnie, ale wezmę więcej i bierze np 10. Później sytuacja się powtarza i ktoś popada wręcz w nałóg oszukiwania.
Bo za każdym razem jemu/jej się piekło, więc dlaczego ma tak nie być w przypadku 100, 200 czy miliona, jak w przypadku jednej?

jak dla mnie takie coś to nieuczciwość.
I to popełniona świadomie.

dodam, że pisałam ogólnie, bez wskazywania palcem, bo faktycznie nie wiadomo, jak kto zdobył ile past.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574125 Napisano: 29.07.2011 10:08:26 w Wkurza mnie...
bip - ja nie mam pretensji do ludzi, którzy urodzili się w tamtym systemie... po prostu wtedy nauczyli się, że aby przeżyć i nie dać się zwariować trzeba kombinować i oszukiwać.

Ale przeciez teraz tak nie jest.
W porównaniu z tamtymi czasy są o wiele lepsze, na pewno pod względem zaopatrzenia sklepów emotka

(wiem wiem, wszystko ma swoje plusy i minusy, a ja nie lubię polityki)

Więc dziwi mnie, że nadal jest tak jak jest. Uogólniam.
ale jest już późno i nie potrafię wyajśnić super klarownie ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574105 Napisano: 29.07.2011 10:02:00 w Wkurza mnie...
Nie no... gwoli wyjaśnienia (będę pisała o sobie, bo ja też biłam pianę)
- zdarza mi się, że wysyłam coś gdzieś na męża - mam jego pozwolenie, ale jakoś nie mam szczęścia w tej kwestii i raczej na niego nie wygrywam (więc pewno jestem nieuczciwa emotka ) więc rzadko wysyłam
- gram na siebie, na obecne nazwisko, nie panieńskie, skoro prawnie je zmieniłam
- mam zęby wrażliwe, pasta mi się kończyła, więc skorzystałam z okazji - jeden kupon na mnie. Powiedziałam mężowi o akcji, więc sobie wypełnił ankietę. Razem odbieraliśmy pasty w Rossmannie, różne rodzaje, żeby wypróbować i ew kupić później

poza tym naszły mnie takie filozoficzne przemyślenia o kombinowaniu, przekrętach, nieuczciwości itp. ale nie będę wam tu truć po nocy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4574057 Napisano: 29.07.2011 09:44:12 w Wkurza mnie...
zauważyliście, że szczególnie Polacy to taki kombinatorski naród? czyżby jeszcze jakieś pozostałości po minionym ustroju, co trzeba było wszystko załatwiać, kombinować, omijać??

chyba jeszcze wieeelu lat trzeba, aby mentalność naszego narodu była inna

koper - zgadzam się z Tobą
z emanuelą częściowo, bo każdy powinien patrzeć najpierw na siebie, później na innych, ale jednak jeśli każdy będzie patrzył na czubek własnego nosa i chował głowę w piasek, to nieuczciwi ludzie będą mieli przywolenie na swoją działalność ze szkodą dla innych.

naśladując obywatela Gzika z Radia Merkury Noo to nie może taak byyyyyyć!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4573975 Napisano: 29.07.2011 09:15:15 w Wkurza mnie...
e tam.. wystarczyło zapisać kod na dysku

ja tak zrobiłam ze swoim, żeby mi nie uciekł na fb i wydrukowałam później Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4573959 Napisano: 29.07.2011 09:11:08 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

yaro2004, dawali kolejne numerki - to pewne

a skoro można na ten sam kod wziąć bliżej nieokreśloną liczbę past, przejdzie również numer ze zdublowanymi numerami

jak można brać ileś past na jeden kod skoro kasjerki je zabierają ?? emotka

wyjaśnione kilka stron wcześniej
a dokładniej w tym wątku.. dłuuga dykusja https://www.e-kon...g-1645.html#f4573877

ps. co to za problem wydrukować więcej tych samych kodów? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4573945 Napisano: 29.07.2011 09:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plocia napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka

MARYNATY MOŻNA ODBIERAÆ DO KOÑCA LIPCA

https://www.facebook.com/CoDzisNaObiad

Co dziś na obiad
Mamy dobrą wiadomość! Ze względu na Wasze głosy, postanowiliśmy przedłużyć termin odbioru marynat do 31.07.2011 r! emotka Dowieziemy też zapasy, bo zgłaszaliście, że w niektórych punktach zabrakło produktów.

akurat dowiozą emotka specjalnie pojechałam, przy okazji sąsiadka poprosiła bym i jej odebrała (bo ostatnio ja ją wykorzystałam do Dove emotka dzięki nonka123) a facet mi mówi że da mi tylko 4 bo więcej nie ma bo się skończyły emotka emotka a to nie jest tak że skoro mam kod to i nagroda (czyt. marynaty) dla mnie leżą i czekają??

nie mam pojęcia.. napisz do nich na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4573894 Napisano: 29.07.2011 08:54:19 w Punkty karne
biedronka007 +3 punkty karne za wstawianie kilkudziesięciu emotek i kilkudziesięciu takich samych linków w jednym wpisie, do tego wielokrotne pisanie post pod postem. Nie dały nic informacje na pw, więc przykro mi bardzo.
Obiecałam, że nie będę wtrącać się do Kliknijcie, ale to już przechodzi wszelkie pojęcie, żeby robić taki burdel na kółkach

jeszcze jeden punkt karny i ban Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4573425 Napisano: 29.07.2011 06:21:13 w Warka Piwo
majonez napisał(a):

ale jazda, dostałem sms że jestem uprawiony do szklanki a dziś nie wysyłałem tylko przez ostatni tydzień emotka

może rezerwa? ktos nie odesłał danych w ciągu 48 godzin, więc kolejna osoba z listy dostała Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4572042 Napisano: 29.07.2011 11:03:15 w Rossmann
joan emotka emotka

bardzo dobrze napisane.
Ktoś może pomyśleć, ze to za darmo.. ale tak nie jest do końca - bo w puli było 10 tys kodów, więc 10 tys past.

Ale może ktos ma baaaardzo wysoko ustawioną poprzeczkę z napisem wyrzuty sumienia i takie postępowanie nie powoduje u niego wyrzutów? bo w końcu i tak darmowa??
echh...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4572014 Napisano: 29.07.2011 10:55:12 w Konkursowiczki w ciąży
Katrin - nie panikuj! bo się nakręcisz i dopiero będzie

Dianek - weź ze sobą kanapki i wodę i jak tylko będziesz po badaniach to od razu coś zjedz.. i jakoś dotrwasz do domu. Ale pomysł z mężem dobry. Będziesz spokojna i nie zemdlejesz po drodze emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4571728 Napisano: 29.07.2011 09:36:00 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wkurza mnie zachłanność , bo inaczej tego nie nazwę - na te same kupony z Colgate odebrać nie jedną a dziesiątki past i jeszcze się tym chwalić emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

też mnie to wkurza, ale cóż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4571724 Napisano: 29.07.2011 09:34:59 w Rossmann
ja nie mogę... emotka emotka

czego ludzie nie robią, aby zdobyć cokolwiek, byleby jak najwięcej się nachapać, a później forum zapchane wymianami, pół roku i więcej te same ogłoszenia ciągle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0