Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4147335 Napisano: 16.02.2011 06:12:19 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

tak , tylko czy takie nagrody jeszcze cieszą?
pewnie nie , bo to już jest tylko kwestia do przodu czy o tyłu
Sam fakt wydawania bonów na oszałamijącą ilość parówek emotka zamiast na jakieś przyjemności jest niepokojący

szkoda, że czyjeś zaślepienie może skutkować w przykry sposób dla niewinnego człowieka, który wykonywał swoją pracę
To jak z tym dzieckiem odciętym od gier komputerowych ... nie mogę kupić tyle ile chcę, więc tak się odegram , że mnie popamiętają
Przerażające

coraz więcej osób nastawia się na ilość a nie jakość..

dziwię się, że nie jesteśmy jeszcze zakrzyczani za takie podejście, że jesteśmy zazdrośnikami itp.

Ale to fakt.
Wyścig szczurów. Jak najwięcej dla mnie. Nieważne czy to 20 żelazek, 10 rowerów czy coś innego.

Dla mnie takie postępowanie jest niepojęte.

Klapki na oczach. Wytyczony cel, nieważne, że po trupach...

Mam dziś strasznie filozoficzne podejście do różnych spraw...
ale nastrojem jestem jak przekłuty balon

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147306 Napisano: 16.02.2011 06:02:34 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

127 sztuk parówek emotka
o cenzura
tak niech zwolnią człowieka, który za marne pieniądze pracuje w markecie , bo ty chciałeś wydać bony na parówki a polityka sklepu jest inna
Ludzie , czy wam się już mózg lasuje od tych konkursów emotka emotka emotka
Dla niektórych gra w konkursy jest szkodliwa,bo
nie widzą świata poza świstkami paragonów a setkami starterów
Janiek , opanuj się i daj człowiekowi żyć
Pomyślałeś , że może jest on jedynym żywicielem rodziny i zniszczysz mu lub utrudnisz życie dla konkursu z parówkami!

oglądałam dziś właśnie jeden program na temat uzależnienia od hazardu. Że istnieje nie tylko uzależnienie od alkoholu czy narkotyków, ale jest też o wiele gorsze właśnie od hazardu, bo tego tak nie widać.

Myślę, że można by tu jeszcze podpiąć uzależnienie od konkursów.

Jak widać niektórzy zrobią wszystko za każdą cenę, aby wygrać jak najwięcej w jak największej ilości konkursów...

a to już uzależnienie...

swoją drogą wkurza mnie orange - jakiś czas temu dostałam smsa, że włączą mi Halo granie za darmo a później płatne, nie chciałam więc odesłałam im właściwego sma.
A teraz znowu dostałam smsa, że za 2 dni włączą mi halo granie emotka

Wysłałam ponownie smsa, że nie chcę a tu info, że usługa niemożliwa do zrealizowania, po zawieszeniu usługi

co jest grane???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147147 Napisano: 16.02.2011 05:15:51 w Wkurza mnie...
ale za to zmienili też ten wpis o wysyłce - plus dla niech..
ale i tak slogan reklamujący perfumerię a nagrody za to poniżej chęci wzięcia udziału w konkursie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147140 Napisano: 16.02.2011 05:12:59 w Wkurza mnie...
i usunęli komentarze dla nich niewygodne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4146533 Napisano: 16.02.2011 02:33:55 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

ziolko napisał(a):

malutka456 - w tym przypadku musiałabym się wyładować na nim, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy emotka emotka emotka emotka

dosyp jej/jemu srodkow przeczyszczajacyh do herbaty i schowaj papier toaletowy emotka emotka

niestety, jestem persona non grata tam gdzie on przebywa i na pewno miałby swoje napoje na uwadze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4146526 Napisano: 16.02.2011 02:31:58 w Wkurza mnie...
malutka456 - w tym przypadku musiałabym się wyładować na nim, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4146518 Napisano: 16.02.2011 02:29:15 w Wkurza mnie...
wkurr...............ia mnie jeden osobnik, z chęcią bym mu przypier......ła w jego zasrany dziób emotka emotka emotka emotka emotka emotka

i wyrwała jego kłaki farbowane na żółto emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4140854 Napisano: 14.02.2011 04:51:01 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie to, ze chcieli mi wcisnac telefonicznie jakas super szwajcarska bizuterie....

to znaczy oficjalnie ktos tam niby mi ja ufundowal (nie doslyszalam nazwy firmy), a ja jedynie mam pokryc koszty wysylki i pakowania 14,99 zl emotka

skoro ten KTOS lub FIRMA funduje, to az wstyd, zeby nie bylo ich stac na pakowanie i wysylke he he emotka emotka

sciema na maxa, uwazajcie emotka emotka

Curlux? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4140332 Napisano: 14.02.2011 02:01:52 w Połączenia nieodebrane
czasami dzwoni Radio Zet z zastrzeżonego z automatu

ale można anulować smsy z Zetki wysyłając smsa o treści STOP na 8068 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4140139 Napisano: 14.02.2011 12:54:21 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

wkurza mnie ze jak ja prosze o wskazowke to echo nikt nic nie napisze, za to wystarczy pochwalic sie wygrana i juz skrzynka zawalona pytaniami emotka juz nikomu nie pomoge, bede tylko siebie patrzyla...ucze sie od najlepszych.

mam to samo...

pytam się, nie chcę nic bezinteresownie, mogę się zrewanżowac jakoś to NIKT nie chce pomóc.. po co, skoro można jak najwięcej dla siebie zagarnąć

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4132156 Napisano: 11.02.2011 01:54:43 w Zostań testerem.
bruneetka napisał(a):

Mam dwie nowe ankiety o drinkach i chemia gospodarcza. Ciekawe co się szykuje za kampania?

też mam drinki Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4131136 Napisano: 11.02.2011 09:13:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
noo... wiem coś na ten temat...

dobrze mieć zapisane regulaminy, bo później trzeba szukać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4130996 Napisano: 11.02.2011 08:33:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

czasami można tylko popatrzeć na daty emotka

widzę, że nie tylko ja mam swój systemik emotka

no ba emotka

też myślałam o folderach, ale później coraz więcej folderów itp...

jedynie wyniki mam oddzielnie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4130964 Napisano: 11.02.2011 08:24:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
czasami można tylko popatrzeć na daty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4130307 Napisano: 10.02.2011 08:47:54 w TESCO konkursy
arta napisał(a):

gamarc napisał(a):

ciekawe czy drastycznie wzrasta sprzedaż kawy w czasie konkursu, u mnie zakupy sa 20x ponad norme

ta, u jednych portfel topnieje przy zakupie kaw, a u innych przy rolkach do kas fiskalnych emotka

emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4130036 Napisano: 10.02.2011 07:36:26 w TESCO konkursy
smsowicz napisał(a):

ziolko napisał(a):

gamarc napisał(a):

tereniagno napisał(a):

gamarc napisał(a):

a mi przyszło, że numer paragonu już wykorzystany ?????????????????

Tak miałam jak był konkurs ostatnio.Kupiłam,wysłałam i przyszła zwrotka,że już wykorzystany,a nikt mi nie wysyłał emotka emotka

ja kupilem kawe przed 19 i o 19 wyslalem z 2 tel rozne numery paragonów i na obydwóch wykorzystany???? niezly bałagan, chyba ze babka w kasie zerknela na numerki:D innej mozliwości nie widze, na 100% sie nie pomyliłem

ktoś kiedyś pisał, że jak widzi osobę, co kupuje produkty na konkurs to staje za tą osobą, sam coś kupuje a później wysyła iles tam numerów wstecz, żeby danej osobie zablokować numery paragonów.

Nie widzę w tym sensu, szczególnie, że paragon trzeba odesłać, a to jest jedynie chamskie i wredne zachowanie

Ja tak pisałem, ale to był żart oczywiście, wskazujący na istotną wadę takiego systemu.

hmm..
może i wada

ale co trzeba robić, żeby grac na paragony i wygrać?? w końcu są różne sposoby na konkursy paragonowe

więc agencje już wymyślają numery... nie wiem co jeszcze mozna zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4130017 Napisano: 10.02.2011 07:31:54 w TESCO konkursy
nie wiem kto.. nie wnikam
zapamiętałam dlatego, że było... inne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4130002 Napisano: 10.02.2011 07:27:22 w TESCO konkursy
gamarc napisał(a):

tereniagno napisał(a):

gamarc napisał(a):

a mi przyszło, że numer paragonu już wykorzystany ?????????????????

Tak miałam jak był konkurs ostatnio.Kupiłam,wysłałam i przyszła zwrotka,że już wykorzystany,a nikt mi nie wysyłał emotka emotka

ja kupilem kawe przed 19 i o 19 wyslalem z 2 tel rozne numery paragonów i na obydwóch wykorzystany???? niezly bałagan, chyba ze babka w kasie zerknela na numerki:D innej mozliwości nie widze, na 100% sie nie pomyliłem

ktoś kiedyś pisał, że jak widzi osobę, co kupuje produkty na konkurs to staje za tą osobą, sam coś kupuje a później wysyła iles tam numerów wstecz, żeby danej osobie zablokować numery paragonów.

Nie widzę w tym sensu, szczególnie, że paragon trzeba odesłać, a to jest jedynie chamskie i wredne zachowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4129614 Napisano: 10.02.2011 06:15:19 w TESCO konkursy
jackk76 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

klaudiag19 napisał(a):

tysiaczek mój emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

gratuluje emotka chyba zaraz po kawe pojade emotka

I u mnie tysiaczek - co jest grane emotka przecież co godzinę tylko jeden

dobrze policzyliście zera?? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4127939 Napisano: 10.02.2011 11:41:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan - ja staram się zapisywać regulaminy, bo nigdy nic nie wiadomo, czy później w razie wygranej dostanę to co wygrałam i kiedy.

Więc wolę zapisać i później w razie czego powołać się na regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0