Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4045361 Napisano: 13.01.2011 01:22:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

grać możesz mieszkając w Wólce we wszystkich sklepach Lidl , ale dziwnie to wygląda jak zupełnie nikt z danej miejscowości nie trafia a sklepów kilka ma do dyspozycji ...

noo... tym razem nie wygrałam w lidlu emotka

i jakos nie widzę ludzi z mojej miejscowości ani z pobliskich, ale może dlatego, że szybko przejrzałam listę i nie zagłębiałam się w szczegóły Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045289 Napisano: 13.01.2011 01:00:42 w Połączenia nieodebrane
dziś dzwonili z konkursu Milion - reg. na stronie www.wygrywam.net - na szczęście wg reg można wyłączyć informowanie o tym konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045112 Napisano: 13.01.2011 12:00:52 w Carrefour konkursy
kambria napisał(a):

aleks21 napisał(a):

no nie oszukujmy się. Zawsze się znajdzie jakiś yntelygent co nawet rolkę z kasy lidla zwinie aby mieć czysty papier emotka
A tak poważnie - jestem za numeracją, kodami, oryginałami paragonów. Wszystkim byle by tylko wyeliminować hurtownictwo bez paragonów albo z jednym paragonem na 50 kart sim.

nr paragonów tak ale nie oryginały please!
bo ja lubię mieć pare konków na jednym paragonie, wstydzę sie przy kasie rozdzielać

e tam, jaki wstyd..
za to później musisz kombinować, gdzie wysłać oryginał a gdzie kopie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045019 Napisano: 13.01.2011 11:23:39 w Carrefour konkursy
aleks21 napisał(a):

no nie oszukujmy się. Zawsze się znajdzie jakiś yntelygent co nawet rolkę z kasy lidla zwinie aby mieć czysty papier emotka
A tak poważnie - jestem za numeracją, kodami, oryginałami paragonów. Wszystkim byle by tylko wyeliminować hurtownictwo bez paragonów albo z jednym paragonem na 50 kart sim.

tez jestem za..
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045005 Napisano: 13.01.2011 11:20:00 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

mysha napisał(a):

Dla osob robiących paragony to chyba żaden problem zrobić je na kolorowym papierze?

Ale jednak takich zdolności każdy grający nie posiada emotka

to jest nielegalne i karalne!!

mam nadzieję, że kiedyś ktoś przejedzie się na podobnych praktykach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4040639 Napisano: 11.01.2011 08:01:29 w Pomocy!!!!
echh.. dzięki za odp...

myślę i szukam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4040453 Napisano: 11.01.2011 07:12:17 w Pomocy!!!!
ineska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

Pomocy! Problem z neostradą

Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu.

U moich rodziców była dziwna sytuacja.
Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.

Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.

CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.

Ktoś miał podobne doświadczenia??

Proszę o odzew emotka

a o jakie łącze chodzi - bezprzewodowe czy przez kabel ?

najlepiej zadzwonić do nich na infolinie i zapytać czy wysyłali technika i dlaczego. A internet działa ?

normalny modem przewodowy,
na infolinii twierdzą, że nikogo nie wysyłali, nie mają żadnego zgłoszenia. Auto miało napis z firmy, co normalnie przyjeżdżają do usterek, ale obecnie nie jest trudno zrobić napis na aucie emotka
Internet chyba jest - nie wiem, bo nie mieszkam z rodzicami Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4040034 Napisano: 11.01.2011 05:43:11 w Pomocy!!!!
Pomocy! Problem z neostradą

Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu.

U moich rodziców była dziwna sytuacja.
Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.

Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.

CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.

Ktoś miał podobne doświadczenia??

Proszę o odzew emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4022035 Napisano: 05.01.2011 09:56:03 w Wkurza mnie...
luuudzie... rok dopiero się zaczął, a wy już narzekacie emotka emotka

5 dni ledwo minęło, w tym weekend a wy już macie nie wiadomo jakie wymagania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4017190 Napisano: 04.01.2011 03:17:57 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

Wkurzałam się ze wszyscy w okół chorzy az sama zachorowalam emotka

masz przepis na zupkę, co podobno cuda działa emotka pół żartem, pół serio emotka

http://www.wysoki.../1,96945,647439.html Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4014964 Napisano: 03.01.2011 07:48:16 w Połączenia nieodebrane
bostonekk napisał(a):

mahuska napisał(a):

Dzwoni ktoś dzisiaj z zastrzeżonego?? Nie zdążyłam:)

Do mnie dzwonili z zastrzezonego i próbowali wcisnąć biżuterie

tak samo.. Corlux czy jak to się pisze, ale można spokojnie odmówić i nie wciskają na siłę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4007894 Napisano: 31.12.2010 10:54:40 w Allegro.pl - bez linków
iaziaz napisał(a):

szukam odpowiedzi czy da sie zablokowac klienta na allegro zeby nie mogl u mnie kupowac?

jest czarna lista Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4005065 Napisano: 30.12.2010 10:11:37 w TESCO konkursy
coś mi ten konkurs śmierdzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4005037 Napisano: 30.12.2010 10:04:40 w TESCO konkursy
morbias napisał(a):

heheh tyle ludków z mojego Kalisza ale nikogo z moich znajomych emotka emotka praktycznie codziennie ktoś z Kalisza wygrywał...dziwne:p

też mnie to dziwi, a mnie na liście nie ma emotka
jeszcze nigdy tyle osób z Kalisza nie wygrało w tym samym konkursie..

dziwwneeee Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4000758 Napisano: 28.12.2010 07:35:48 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

ronikar napisał(a):

mahuska napisał(a):

fryteczka napisał(a):

mahuska napisał(a):

mahuska napisał(a):

hnfp;pnk,flhg g; gv v;

upps przepraszam to synek;-)

Ja w tym czasie dzwoniłam o bony z Turcji, pan dalej twierdzi, że przed świętami nadane.

Podał mi nr przesyłek-poczta polska.
Jak pójdę na pocztę powiedzą mi gdzie te przesyłki??

http://sledzenie.poczta-polska.pl/

dzięki wielkie

niech ta ktoś zadzwoni bo zacznę przeklinać
Brak przesyłki o podanym identyfikatorze

pan mi podał nr 9 cyfrowe, a z tej str wynika ze powinny mieć co najmniej 13

ta wysszukiwarka tylko paczek dotyczy, więc może się nie zgadzać Podaj proszę numer do tego pana, zapytam się o swoje

No i d...zbita
Pani na poczcie nie może tego mi sprawdzić.Po 2 tygodniach ten pan może złożyć rekamację.
Czyli...trzeba się zastanowić, bo w grupie siła a pan robi nas w jajo chyba

tel do tego miłego pana 504 437 300

co za gadanie, że nie można sprawdzić przesyłki???

zadzwońcie
Nowa infolinia! 801 333 444, 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych)

ja wiele razy dzwoniłam i podawałam numery przesyłek i bez problemu babka sprawdzała, nie musiałam czekac, aż miną 2 tygodnie, żeby składać reklamację.

w ten sposób sama dowiadywałam się o swoje przesyłki i przesyłki ludzi z forum, dzięki czemu jedna osoba wydębiła od agencji bony za 1000 zł, bo pani twierdziła, że list nie dotarł, a dotarł i sama go odbierała emotka

DZWOÑCIE!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3997219 Napisano: 27.12.2010 06:00:37 w TESCO konkursy
gdzie są wyniki z clubcard? bo coś nie widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3996730 Napisano: 27.12.2010 04:05:34 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie moja glupota...stracilam 300zl przez nia emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3990043 Napisano: 23.12.2010 05:30:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Że mój facet umył okna i jest zimno w mieszkaniu, w związku z czym wszystkiego mi się odechciewa. A już szczególnie dlatego, że...

... Wielce Szacowny Sklep Internetowy nie dostarczył nam zamówienia za wygrany przeze mnie bon (podobno jakiś pracownik był chory) i mam wyskoczyć z kasy, bo prezent dla szwagra jeszcze nie dotarł emotka Jak w końcu zamówienie dotrze, opylam to wszystko na allegro, nie ma zmiłuj! emotka

a nie możesz powiedzieć szwagrowi, że prezent się opóźni?? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989539 Napisano: 23.12.2010 01:44:13 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

może ktoś wrzuci to na wykop.pl - tylko trzeba by to ładnie opisać. Wykop ma moc!!! emotka

Jestem zbulwersowana - nawet nie samym wpisem tego chłopaka, bo w internecie pełno młotków, ale tym, że administratorzy wybrali jego wpis, a ich tłumaczenia są na żenującym poziomie.

zgadza się... skoro usunęli inne wpisy uważając je za obraźliwe, to tym bardziej powinni usunąć wpis tego faceta
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989514 Napisano: 23.12.2010 01:38:15 w Wkurza mnie...
evja napisał(a):

U mnie też kolorowy emotka

może ja mam coś pokiełbaszone emotka

wrrr..

czyli wkurza mnie, że mam cz-b screeny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0