Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3982822 Napisano: 21.12.2010 09:12:58 w Wkurza mnie...
ech...

mnie też wkurza, że gardło mnie drapie, boli, do tego kaszel, noc nie przespana, a to wszystko z powodu przeziębienia emotka

akurat na święta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3980818 Napisano: 20.12.2010 03:36:27 w Wkurza mnie...
co się pierdzieli z pocztą na o2?? emotka

najpierw nie można było się zalogować a teraz nie można wysłać maila i zapisuje go w roboczych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3980759 Napisano: 20.12.2010 03:20:02 w Wkurza mnie...
morbias napisał(a):

ojjjj wkurza mnie Rossnet. Przy tylu prezentach ,żeby nic nie trafić emotka Nie chce sobie robić z 10 kont bo to bez sensu no ale chociaż raz mógłbym coś wygrać...cokolwiek... emotka

a ja zapomniałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3979720 Napisano: 20.12.2010 10:55:55 w Połączenia nieodebrane
mmaddamm napisał(a):

chwilę temu zastrzeżony. Z czym dziś mogą dzwonić?

ogólnie dzwoni automato konkursowy, co niby do wygrania jest jakas kasa, później dostaje się smsa

mogą też dzwonić z bizuterii Curlux Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3979578 Napisano: 20.12.2010 10:25:59 w GFK
dostałam maila z ankietą z GFK

Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, ze maila dostałam

Data: Poniedziałek, 20 Grudnia 2010 08:03

a badanie trwało Ankieta zajmie Pani około 10 minut i potrwa do niedzieli, 19 grudnia.

co wy na to?? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3970589 Napisano: 17.12.2010 11:09:58 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja wczoraj zablokowałam dwie osoby. Nigdy tego nie robiłam, ale nie chce mi sią ciągle pisać, że nie biorę w niczym udziału.. Raz - ok, dwa i trzy - przeboleję.. ale w kółko to samo..?

Szkoda, że nie da się zrobić takiej blokady w telefonie komórkowym - dziś dostałam pierwszy SMS z pseudożyczeniami świątecznymi: częstochowskie rymy zerżnięte z Internetu, brak jakiegokolwiek wątku osobistego. Żenada. Na coś takiego nigdy nie odpisuję, ale i tak mnie wkurza, że ktoś mi cenzuram skrzynkę odbiorczą zapycha emotka I tak co pół roku!

Czy tak trudno napisać od serca SMSa w stylu: Justyna, życzę Ci tego, czego sobie wymarzysz każdego dnia 2011 roku. Ania... emotka

niestety,... im bliżej świąt tym więcej spamu w komórkach emotka
konkursy świąteczne, wróżki, jakieś przepowiednie, wielkie wygrane...

a co do blokowania ludzi, to mam więcej zablokowanych, niż przyjaciół emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3968511 Napisano: 16.12.2010 05:59:23 w Wkurza mnie...
malgorzatam napisał(a):

zaglosuj
http://wizaz.pl/a...wieta/aniolek-703668

czemu wszedzie spamujesz linkiem?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3968285 Napisano: 16.12.2010 05:02:14 w Wkurza mnie...
aleks21 napisał(a):

ja się wkurzyłam na lidla. Zrobiłam zakupy wzięłam od babki papiery a że się spieszyłam nie zauważyłam że nie dostałam kuponu promocyjnego emotka

też tak miałam, a raczej mój tata.

Zadzwoniłam na infolinię lidla, powiedziałam kiedy były robione zakupy, podałam resztę danych: godzina, kwota, numer kasy, numer paragonu i swoje dane. Po chyba 2 dniach babka oddzwoniła z numerem konkursowym. W systemie mieli mieć zaznaczone, że numer podawany z centrali.
W razie wygranej nie trzeba mieć oryginału.

Ale oczywiście nie wygrałam emotka

chyba większa konkurencja teraz jest Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3967975 Napisano: 16.12.2010 03:47:06 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

magnus napisał(a):

Wkuarzają mnie sms- spamy emotka
a to samochód, to 1000 zł to wróżka emotka
A na dodatek tel z biżuterią - gościu wali mi po imieniu emotka , mówię , że nie przypominam sobie abyśmy się znali i wydusiłem skąd ma dane-
nasze dane sprzedał administrator Schober Polska emotka

to mnie od 3 dni wydzwaniaja z ta bizuteria emotka

co to za Schober??

mnie wkurza moje radio... oj wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3966939 Napisano: 16.12.2010 11:13:46 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

fryz napisał(a):

swibek napisał(a):

fryz napisał(a):

wkurza mnie, ze codziennie mam zgage emotka

emotka mówisz?? gratulować??

niestety (albo i stety emotka ) nie od tego emotka

emotka uuuu.. szkoooda.. myślałam, że małe fryzątko daje znać o sobie.. emotka to weź zgage pogoń, a kyysz.. siooo.. emotka

tak jak w tej reklamie zabiłeeeem zgaaagęęęę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3963942 Napisano: 15.12.2010 12:31:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
u mnie też miarka...

list polecony emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3960738 Napisano: 14.12.2010 02:22:04 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):

Czy wyjaśniło się już coś ws Lidla i ich konkursu widmo z ekspresami? dziś już 2gi wtorek losowań nagród i znów cisza... może zadzwonić tam trzeba albo napisać @?

jeśli chcesz pisać w tej sprawie to na adres

reklama@lidl.pl

tam pracuje miła pani i stara się odpowiedzieć... jak miałam jakieś pytania to tam pisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3959816 Napisano: 14.12.2010 10:07:02 w Wkurza mnie...
na zapalenie krtani syrop przeciwkaszlowy nie pomaga za bardzo, bo kaszel powstaje przez to, że powietrze przepływając przez krtań wysusza ją, co prowokuje do kaszlu, czasami tak silnego, że ma się wrażenie, że płuca można wypluć.

Najlepsze co można zrobić to nawilżać gardło i jak najmniej mówić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3958250 Napisano: 13.12.2010 07:16:47 w Paragony
zyziak napisał(a):

Paragon Wyprana wygrana posiadam za 25zł

emotka

przeciez jeszcze nie dzwonili do zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957821 Napisano: 13.12.2010 05:35:38 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

fikumiku, nie znam powiedzenia o zbitym kundlu emotka emotka emotka

ziółko, bo namówiłem go do konkursu a to straszny choleryk i nie da sobie nic wytłumaczyć ani pomóc

hmm... jeśli grał ok to czego się wścieka? emotka chyba masz zaraźliwego nicka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957805 Napisano: 13.12.2010 05:28:42 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly - nie burzył byś się tak, gdybyś grał ok, bo myślę, że teraz sam organizujesz dane emotka

ja akurat mam czystą sytuację, ale wkopałem kumpla i czuję się jak zbity pies

jak to wkopałeś?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957796 Napisano: 13.12.2010 05:25:41 w Inne mniejsze markety
wsciekly - nie burzył byś się tak, gdybyś grał ok, bo myślę, że teraz sam organizujesz dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957728 Napisano: 13.12.2010 05:08:18 w Inne mniejsze markety
poza tym uważam, ze BARDZO DOBRZE, że agencja robi dokładną weryfikację danych. Niezależnie, czy nagrody są warte 50 zł czy 500 czy więcej. Wiadomo, że im cenniejsza nagroda tym większa weryfikacja i to co może wydawać się absurdalne przy nagrodach za 50 zł, to przy innych jest jak najbardziej ok.

Szczególnie, że jak wiadomo, wiele osób złamało zapisy regulaminu i agencja się wkurzyła, bo to byłby kolejny smród, jeśli chodzi o konkursy w Lidlu. Może Lidl sam wydał takie zarządzenie, żeby dokładnie sprawdzać co i jak?
w końcu jakby nie było mało ludzi patrzy na agencję a więcej na sklep, w jakim było to wszystko organizowane a może Lidl nie chce źle się kojarzyć konsumentom??

tak to widzę...

niestety nic na dokładnej weryfikacji zwycięzców nie zyskam, bo mam sklerozę i nie brałam udziału w konkursie, nad czym bardzo ubolewam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957704 Napisano: 13.12.2010 05:03:01 w Inne mniejsze markety
akika24 napisał(a):

agicho napisał(a):

barcza napisał(a):

mariwanna napisał(a):

jomico napisał(a):

czy ktos jeszcze nie miał potiwerdzenia z LIDLA na ekspresy? brak odpowiedzi na wysłanie 4 kodow.

brak na 5 kodów... wysyłałam przez stronę. emotka co robić? czy one są brane pod uwagę czy poszły w czarną dziurę emotka

miałam tak samo kody wyslane w 1 tygodniu tylko 1 potwierdzenie dzwoniłam zgodnie z sugestiamy na infolinie oczywiscie miła Pni wziela dane telefon i miałam miec potwierdzenia dostac i od 10 dni cisza emotka

Kod rejestrowałam w sobotę ,tj. 11.XII- dziś potwierdzenia na fonie,ze dziękują i moj kod wexmie udzial wlosowaniu nagród JUŻ(!!) w następny wtorek.. - myślalm,ze w jutrezjszy wtorek wchodzę według reg. emotka

niekoniecznie nie wejdzie, następny wtorek to rutynowy zwrot emotka

jeśli wysyłałaś kod w tygodniu a potwierdzenie dostałaś np. w poniedziałek to mimo wszystko bierzesz udział w losowaniu w najbliższy wtorek, czyli jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957701 Napisano: 13.12.2010 05:01:37 w Inne mniejsze markety
ale jest rezerwa! chyba, że się mylę?

Wyświetl w wątku >>
0 0