Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3952323 Napisano: 11.12.2010 11:21:11 w Inne mniejsze markety
is77 napisał(a):

akika24 napisał(a):

polec napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

polec napisał(a):

Niech mi ktoś powie, wygrał ktoś ten zasmarkany ekspres z LIDLA ?????

próbowałam 2 razy i nic;(

Ja też, nawet mój tata próbował i pusto!!!. Znajomi i rodzina tez nic !

ten ekpres wyskakuje z każdej gazety, konkurs nieźle rozreklamowany, może tu tkwi odpowiedź...

ja też nic, a obiecali, ze we wtorek się skontaktują emotka

ja też próbowałam i lidl chyba mnie już nie lubi emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3951103 Napisano: 11.12.2010 05:03:43 w Połączenia nieodebrane
ktoś wie, skąd mogli dziś dzwonić z zastrzeżonego??

mam nieodebrane połączenia o:
11:33
15:55
i teraz 17:57

dwóch pierwszych nie słyszałam, bo miałam włączone wibracje a teraz nie zdążyłam odebrać.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3949058 Napisano: 10.12.2010 07:56:56 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie, ze paczka wysłana we wtorek DHLem nie może do mnie trafic emotka emotka emotka codziennie w statusie mam, ze zabral kurier do dostarczenia....i nic.....dzowniłam dzis na infolinie i niby mial dotrzec dzis miedzy 18-20 ta i nadal nic....drogi przejezdne wiec niewiem w czym problem a do centrali dhla mam 20 km....ale beda mieli aferę przez telefon jutro....ps. a zamówiłam córce kurtkę na zimę....ale jestem wkur....iona emotka emotka emotka

jutro?? jutro jest sobota i na pewno dhl jest czynne?
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3948959 Napisano: 10.12.2010 07:33:45 w TESCO konkursy
już wiem... Artful Production

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3948952 Napisano: 10.12.2010 07:32:20 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

jackk76 napisał(a):

A pamiętacie ten konkurs Prosta nauka jak wygrać notebooka Tu jest lista zwycięzców: http://www.tesco..../lista-laureatow.pdf
Konkurs też był organizowany przez Media Contact, czy ktoś z forum wygrał w nim?

ja brałam udział, specjalnie kupiłam drukarkę, myslę, że miałam kilka fajnych haseł i oczywiście nic nie wygrałam emotka podobnie inne osoby, bo tez wtedy sie wypowiadaly i nikt z forum nie wygrał emotka

coraz ciekawiej....Może trzeba zapytać tak- czy ktoś w ogóle wygrał u nich jakąś wartościową nagrodę w ostatnim czasie?

ja wygrałam tylko raz w konkursie tesco, ostatnio gdzie do wygrania byłu te bony z knorra..
nie pamiętam kto się tym zajmował.

i to wszystko.

Ale skoro taka agencja to organizuje to nie ma się co dziwić emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3948168 Napisano: 10.12.2010 03:39:24 w Wkurza mnie...
imelka napisał(a):

Chciałam zimy, kocham zimę, naprawdę lubię śnieg, ale to co teraz się dzieje to jest przegięcie, nie mam gdzie wywalać śniegu, ogród zawalony, chyba sobie taczki kupię i będę za dom wywozić. Na dodatek pług jak jedzie to jakoś tak zawsze w moją bramę te hałdy z drogi zsuwa czym skutecznie zawala mi furtkę i wjazd. Szlag mnie trafia jak widzę, że PADA ŚNIEG !! emotka Macie jakieś dobre info o terminie najbliższej odwilży? Chociaż wtedy chyba się utopię w tej ilości wody w jaką to białe goowno się zamieni..

hmm... zasmucę Cię, ale z tego co wiem, to zima ma być dosyć śnieżna i mroźna, w tym 2-3 dni odwilży... ale to podobno tylko do końca stycznia emotka

wiem skąd wiem... nie powiem skąd emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946986 Napisano: 10.12.2010 10:40:31 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

Po długich targach podano mi numer na infolini Tesco, to było chyba do cenrali w Krakowie, jak go odnajdę to podam emotka

Niezłym tropem jest też UOKiK Gdyby ktoś mógł przyjrzeć się i zweryfikować te ich listy zwycięzców, ustawienia czasu serwerów itp, to może pojawiłyby sie jakieś nowe kwiatki.... W końcu robili oni sporo konkursów, gdzie do wygrania były wycieczki, drogi sprzęt, Ople....

jaka lista zwycięzców, skoro ich nie umieszczają??? teraz mogą napisac dowolne osoby emotka

co do serwerów nie znam się na tym, ale w tym konkursie było ewidentne oszustwo z tym płynnym czasem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946858 Napisano: 10.12.2010 10:02:15 w TESCO konkursy
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

kto się wypowie, czy mam racje?? emotka emotka emotka

emotka

hehe... pisząc to miałam nadzieję na mały podstęp, że odezwię się ktoś kto wygrał a nie przyznał się emotka emotka emotka emotka

hehehehe...

ale raczej nie ma szans Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946857 Napisano: 10.12.2010 10:01:35 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kto się wypowie, czy mam racje?? emotka emotka emotka

dobrze mówisz

Jakiś czas temu w dziale marketingu Tesco powiedziano mi, że są zdziwieni moimi obiekcjami co do tej agencji ( chodziło o konk Skutery za Rowery) bo oni są bardzo zadowoleni ze współpracy i nie było dotąd żadnych skarg....

Może jak posypią się listy, to przejrzą na oczy emotka

zadowoleni?? ze współpracy?? emotka

hmmmm....

a klienci biorący udział w ich promocjach jakoś zadowoleni nie są.. gdzie są wyniki?

poza tym jeśli więcej osób będzie pisało skargi i reklamacje to może się ockną..

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946764 Napisano: 10.12.2010 09:24:10 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

*tam miało być czasów.. nie stawiam ó na końcu zdania jakby co emotka

ok, zaraz wytrę Clinem. Dzięki bardzo za radę emotka

daj znać jaki efekt, bo jeszcze będzie, że źle doradziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946754 Napisano: 10.12.2010 09:20:11 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

spróbuj zwykłym płynem do mycia szyb najpierw - ja mam Clina i jest ok

a mogę Clinem.. Mój monitor nie pamięta czasó kiedy był umyty, bo zawsze obiecuję mu, że kupię jakieś ściereczki czy inne pierdółki.. i zapominam.. ;|

nineczka - nie dostałaś jeszcze za listopad? emotka

a ja kiedyś umyłam monitor specjalną pianką do czyszczenia monitorów i tv lcd, bo skoro jest specjalna to musi być lepsza. I co?????? pomazało i kompletnie!
więc czym prędzej wróciłam do Clina Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946713 Napisano: 10.12.2010 09:08:38 w Wkurza mnie...
spróbuj zwykłym płynem do mycia szyb najpierw - ja mam Clina i jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946707 Napisano: 10.12.2010 09:06:56 w TESCO konkursy
kto się wypowie, czy mam racje?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946703 Napisano: 10.12.2010 09:05:55 w TESCO konkursy
sylwika76 napisał(a):

manius napisał(a):

najlepiej byłoby zdobyć listę zwycięskich osób w konkursie clubcard ale jak nie będzie publikacji na stronie to ciężko będzie z dojściem do niej..
niemożliwością jest żeby nikt nie wygrał z forum, coś musieli na lewo ukręcić... emotka

możliwe jest jeszcze to,że po prostu NIKT na Forum nie pochwalił się wygraną
ja też grałam o różnych porach i cisza
emotka

niby możliwe..
ale wtedy staje się bardziej prawopodobne, że nagrody zgarnęła grupa poinformowanych osób i teraz siedzą cicho
emotka żeby nie spamować im na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946658 Napisano: 10.12.2010 08:52:11 w TESCO konkursy
kalka napisał(a):

agamaty napisał(a):

kalka napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Lista laureatów z Turcji i Clubcard ma być do wglądu u organizatora.Może ma ktoś blisko emotka

Turcja też śmierdzi na kilkometr!
Czy wogóle wygrała Turcję (wycieczkę) choć jedna osoba z forum?! emotka

nikt

Nie uważacie, że takim agencjom ktoś wreszcie powiniem dobrać się do d..y!?
Może nie jest ich dużo (w większości agecje działają uczciwie), ale są takie, które naciągają potencjolnych konkursowiczów robiąc ich w balona!
(Pamiętacie tę firmę z Łodzi , która ustawiła konkurs z VW w Lidlu? Sprawa otarła się o telewizję i prokuraturę, ale co dalej!?:[ )

mówisz o MediaS??

z tego co wiem, to było bardzo... ukrócone. Sprawa oparła się o tv, ale ktoś z góry - nie wiem skąd - wszystko zatuszował, żeby niebyło więcej w tv..
i jak wiadomo cisza.

Ale jestem za tym, żeby bombardować tesco. A poza tym w reg jest, że można składać reklamacje, więc składajmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946604 Napisano: 10.12.2010 08:28:16 w TESCO konkursy
manius napisał(a):

najlepiej byłoby zdobyć listę zwycięskich osób w konkursie clubcard ale jak nie będzie publikacji na stronie to ciężko będzie z dojściem do niej..
niemożliwością jest żeby nikt nie wygrał z forum, coś musieli na lewo ukręcić... emotka

taaa... co by Ci dało imię i miejscowość laureata? bo takie coś moga opublikowac na stronie tesco emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946540 Napisano: 10.12.2010 07:59:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Nie mogę emotka emotka emotka
Pan z superja opublikował nowy regulamin konkursu emotka
Zwycięzców wybierało..... JURY emotka
Gościu się obudził, że nie miał pozwolenia na konkurs polegający na losowaniu takich nagród emotka
Dodał też, że podatek płacą laureaci emotka emotka emotka
Reklamacje pisemnie do 7 dni.
Nie zmienia to faktu, że albo będą dziś nowe wyniki, albo niech konkurs skontrolują instytucje, które są do tego powołane.
Nie mam czasu bawić się z panem, który myśli, że wykiwa nas wszystkich emotka

co tam było do wygrania, że aż podatek trzeba płacić?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946479 Napisano: 10.12.2010 07:13:47 w TESCO konkursy
więc dlaczego jak dzwoniłam do Warszawy w ub tygodniu, to powiedzieli, że nie zajmują się tym konkursem??

zakręcili mnie kompletnie emotka już myślałam, że do niewłaściwej agencji się dodzwoniłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945649 Napisano: 09.12.2010 07:24:59 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

ziolko napisał(a):

jkkp napisał(a):

a mnie wkurzył sms na numer Heyah o treści podwoimy twoje 50 zł, ale wyslij kod doładowujący na numer i tu zaskoczenie komórkowy, szukaja cenzuraów, ciekawe ile ludzi się nabierze emotka

Zadzwon do heyah, żeby owiedzieć się, czy przeprowadzają akcję tego typu. Ale chyba nie, bo by trąbili o tym wszędzie...

Ale zgłosić możesz emotka

ale tak mnie wkurzył ten sms, że go od razu skasowałam, bo od kiedy kod aktywujący kartę 50 zł wysyła się na zwykły numer komórkowy
emotka

hmm...
szkoda, że skasowałaś..

ale mimo wszystko zadzwoń do nich i dowiedz się, czy mają jakąś akcję tego typu i powiedz o smsie
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945590 Napisano: 09.12.2010 07:12:45 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

a mnie wkurzył sms na numer Heyah o treści podwoimy twoje 50 zł, ale wyslij kod doładowujący na numer i tu zaskoczenie komórkowy, szukaja cenzuraów, ciekawe ile ludzi się nabierze emotka

Zadzwon do heyah, żeby owiedzieć się, czy przeprowadzają akcję tego typu. Ale chyba nie, bo by trąbili o tym wszędzie...

Ale zgłosić możesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0